|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1018 1019 [1020] 1021 1022   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.7.2011 15:35:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

kad lana bude dovoljno velika da se sama moze popeti i sici niz stepenice, onda nek je izvodi, mada mislim da ce tada vec biti za vrticauser posted image
bas ne moze sama ici uza stepenice .
Moj anel sam hoda brdovito valovitouser posted image user posted image jos vani imaju dvoje stepenice dok sidje u bastu on sam silazi uzlazi ja ga ne drzim.
Kad gdje idemo a ima stepenica ide nonam user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 25476
4.7.2011 15:35:24   
Hanady RR
Ma joj teacher bona ne objašnjavaj....
pa žene morate ksonatti da je teacher specifično radno vrijeme i u skladu sa njim ona je sebi i lani organizirala život....

ja vjerujem da teacher radi od 8 svaki dan i da dođe kući u 17...teta bi morala lanu izvesti bar u ovim prijepodnevnim satima...

a ovako 4-5 satisa lnom u tome logikom lana odpsva 2-3 sata ...što da je ona voda kad će je mama izvesti još jednom jer je ujutro uspjela ili čak i nije jednom...

ma svako organizira život i postavlja pravila igre sa tetama kako mu je radno vrijeme...mislim lokiga zar ne...
zato polako...niko ne zna kako je onom drugom dok ne dođe u tu situaciju....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25477
4.7.2011 15:35:34   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Hanady napravila m,i je tatina zena moja maceha hi hi,samo nije ona maceha vidis kako je dobra i torticu nam onolikou napravila

user posted image user posted image user posted image zahebala maceha onolike bajke user posted image
Salim se malo user posted image
Svaka joj cast, torta je user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25478
4.7.2011 15:35:44   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

oci moje lijepe nemoj se ti meni nervirati user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto bih se nervirala, samo pisem....neke stvari ne mogu presutiti, ne mislim nista zlobno ali komentarisati moram.... user posted image

a Bgm moj tata ima preko 60 godina pa snese dijete sa kolicima sa treceg sprata, jesam i ja tu, ali on nosi, ja uzmem drugog tako da ne razumijem u cemu je problem.pa ako joj je 60 godina nije umrla ne daj Boze.
a drugo je sto ti dijete izvodis 1 do 2 puta dnevno i sto je tebi draze da ti izadjes s njom, a ako je sposobna da cuva dijete u kuci pa valjda je sposobna sici niz stepenice.

ja jednostavno nemam povjerenja da je neko nosa, jedva sam pustila i rodjenu mater jer ne dajboze da se nesto desi, ja to sebi ne bih oprostila. a u tih 5 sati dok je cuva lana ionako pola vremena spava, tako da teti ostane jos neka 2 sata da je nahrani i poigra se s njom, nema nikakve potrebe da je izvodi

pa upravo ovo sto sam ti napisala, ti volis da hodas s njom i nema potrebe da je neko drugi izvodi.
a maloprije govoris nasla bi mladju zenu da je izvodi da radis duze, sad kazes ne das ni mami svojoj....

ja sam stvarno ters po pitanju djece i toga sta ko smije a sta ne smije, ali ti si i mene zeznula user posted image user posted image

evo da objasnim: da duze radim, znaci da ne bih stigla izvesti dijete nikako citav dan i to bi bilo grozno za dijete da sjedi u kuci po citav dan. u tom slucaju bih nasla malo mladju tetu jer ne bih strahovala da kako ce se popeti i sici ako je u punoj snazi, vjerovatno bih imala vise povjerenja

pa to sam ja i shvatila tako, nema frke...

moj Kikica maloprije sve isao za rukicu uz stepenice, dusa moja mala, jos se uhvati i cuva za zid sa strane kao veliki user posted image mis moj mali

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 25479
4.7.2011 15:37:35   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

kad lana bude dovoljno velika da se sama moze popeti i sici niz stepenice, onda nek je izvodi, mada mislim da ce tada vec biti za vrticauser posted image
Moj anel sam hoda brdovito valovitouser posted image user posted image jos vani imaju dvoje stepenice dok sidje u bastu on sam silazi uzlazi ja ga ne drzim.

lutka moja slatka, ja sam probala Igu niz stepenice da ide ali je malo sporiji, ali uz tako slatko hoda...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25480
4.7.2011 15:37:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma joj teacher bona ne objašnjavaj....
pa žene morate ksonatti da je teacher specifično radno vrijeme i u skladu sa njim ona je sebi i lani organizirala život....

ja vjerujem da teacher radi od 8 svaki dan i da dođe kući u 17...teta bi morala lanu izvesti bar u ovim prijepodnevnim satima...

a ovako 4-5 satisa lnom u tome logikom lana odpsva 2-3 sata ...što da je ona voda kad će je mama izvesti još jednom jer je ujutro uspjela ili čak i nije jednom...

ma svako organizira život i postavlja pravila igre sa tetama kako mu je radno vrijeme...mislim lokiga zar ne...
zato polako...niko ne zna kako je onom drugom dok ne dođe u tu situaciju....user posted image

upravo takouser posted image svaka ti je zlatna. a uz to, zaboravljate da je lana prohodala tek prije 2 mjeseca i da je njoj jos tesko popeti se na 5 sprat. mogla bi al bi to penjanje trajalo 2 sata. pokusala sam al nju zanima da se popne par stepenica i onda hoce da sidje ili sjedne na stepenice, tako da jos uvijek nosam i nosamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25481
4.7.2011 15:38:36   
teacher75

lana bez pomoci jos ne zna preci stepenicu, vec kad ugleda stepenicu pada na ruke i puze preko

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25482
4.7.2011 15:40:05   
teacher75
odosmo mi sada vani, lana se fino napapala, pojela pun tanjir povrca s mesom, doduse izblendanog, al sta cu...sad mozemo u zivot. cujemo se veceras poslije zumbeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25483
4.7.2011 15:40:10   
Anoniman
teachreko , polako  onda  nemoj je forisrat ako nece /nemoze .user posted image user posted image user posted image
Nijedno djete isto nije moj anel je bas zvrk sve sam ide i to zna se on sam dobro cuvat .

Neposredna veza do poruke: 25484
4.7.2011 15:40:12   
Malenaoduvijek

lana bez pomoci jos ne zna preci stepenicu, vec kad ugleda stepenicu pada na ruke i puze preko

polako naucice, ja Luku isto ne forsiram, a i Igor polako ide.

Neposredna veza do poruke: 25485
4.7.2011 15:43:57   
Lady26
Joj mm ove sedmice nocna...od pola 7 do pola 1 cini mi se user posted image user posted image
Mi opet same....moram osmisliti plan i program user posted image user posted image mada sam bez volje nesto...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25486
4.7.2011 15:53:23   
Anoniman
Teacherko i meni su mozda neke tvoje odluke i neko tvoje razmisljanje malo cudno, a mozda i tebi moje, ali postujem sto si istrajna u svome i dosledna u svojim stavovima... To za hodanje uz stepenice i kod nas je slicna situacija, moja cura zna, ali stepenicu gore, stepenicu dole bi ona isla. Ali sto kazes tek je prije dva mjeseca prohodala ne mogu sad ni ocekivati da trci, ali i meni je nekad lakse da je ponesem.

Moram da vam se pohvalim da smo sinoc mm i ja izlazili malo bez djeteta, ko zna kad smo zadnji put user posted image . Jeste da nismo dugo i da je to bila setnja i vecera, ali tako mi je prijalo, jer dan mi je juce bio fuj da me to malo razmrdalo. Anu uspavali i sa tetkom ostavili, a mi u skitnju.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25487
4.7.2011 15:55:35   
Lady26
Vi kao friski mladenci user posted image user posted image
I meni to fali.... user posted image moram nesto organizovati kad mm bude prva smjena i onda desert na kraju user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.7.2011 15:56:25 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25488
4.7.2011 15:59:01   
Anoniman
Ma juce mi je dan bas fuj bio da sam sinoc odvalila plakati samo tako, mm se sje*ao kao pa jesam li aj sta uradio, pa je li ovo, je li ono...ali jednostavno smizla nije htjela jesti odmah pomislis opet antibiotici, nije htjela spavati, ja uzela nesto da raspremim i prije sto sam raspremala pola sata sad tri sata i po vrh svega padnem sa stolice, sreca na ruke se docekala. Onda jednostavno valjda se sve skupilo i trebao mi neki ispusni ventil. Nismo bili vani dva sata, a kao da smo bili pet kako mi je prijalo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25489
4.7.2011 16:01:58   
Lady26
Hebem mu... user posted image user posted image
Jednostavno se tako potrefi, nije tvoj dan i gotovo...
Ja sam isto bila shebana za vikend, i plakala a nisam trudna user posted image ali hajd....bit ce bolje....
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25490
4.7.2011 16:04:55   
Anoniman
Ma ja sam tip koji se vodi onim "udri brigu na veselje", ja kad sam i najshebanija ja se smijem najvise i zezam, sve na salu okrecem i lakse mi dosta bude, ali valjda juce nadoslo, zato sinoc kad smo izasli pa u povratku odemo do palme i kupimo kolaca, jedva kuci docekala da dodjem da navalim jesti, pa mi muzic noge izmasirao ja kao nova odmahuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25491
4.7.2011 16:06:44   
Lady26
Ja i ako ne zelim na meni se odmah primjeti....na faci...jbg...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25492
4.7.2011 16:08:29   
Malenaoduvijek
vas dvije moje "curice" ljubim ja vas i jednu i drugu, ne dam Vas nikome.
jelena ti mene u petak popravi i to poprilicno, jos jednom hvala MLogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25493
4.7.2011 16:11:38   
Lady26

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25494
4.7.2011 16:11:39   
Anoniman
Mala user posted image ... najlakse ti popravi raspolozenje onaj koji kroz bar priblizno slicnu situaciju prolazi, najbolje te nekako razumije, bar je tako meni...meni dosta rr raspolozenje popraviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25495
4.7.2011 16:15:06   
Malenaoduvijek

ovakvu facu pravi moj Igo i jos izbaci tibu naprijed isto kamiondzija user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25496
4.7.2011 16:16:23   
Lady26
Pa jesmol raja ili nismo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25497
4.7.2011 16:16:43   
Hanady RR

Ja i ako ne zelim na meni se odmah primjeti....na faci...jbg...

i zato zapamti

'' smije se i kad bi plakati htjela...osmijehom blaži duši što skriva ...jer tako se mora pred ovim svijetom...što u tuđim suzama uživa''

svaki put ponovi sebi ovaj citata i vjeruj neće se vdijeti na licu....
ja sam sebe tako naučila kontrolirati...jer sam shavtila da meni kada s evidi na licu tugu neko će likovati...a ja i tuđe tuge bolujem...zato mjenjaj se...vjeruj mi na riječ...nikada nije kasnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25498
4.7.2011 16:18:34   
Malenaoduvijek

Pa jesmol raja ili nismo user posted image

glavna, sve je smjesniji, e sad stalno nesto brblja ali ga nista ne razumijes, sega je skroz samo jos da pocne da prica da ga razumijemo i to je to.user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25499
4.7.2011 16:20:40   
Lady26
Kako ce onda mm znati user posted image user posted image user posted image
Salim se....jednostavno takva sam....ne znam glumiti, lice i oci me odaju...mogu se ja nasmijati ali nije to to...
A lijep ti je citat....
PS nismo probali suknjicu, odmah je stavljena na pranje, ma vala moci ce makar guza ispala user posted image mada teksas suknjicu nosi onu za 12mj...i taman joj...hvala jos jednom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1018 1019 [1020] 1021 1022   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1018 1019 [1020] 1021 1022   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *