|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1020 1021 [1022] 1023 1024   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.7.2011 9:19:20   
Lady26
Nisam popila voduuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al sam se obradovala kad sam na stolu u kanc ugledala flasicu sa vodom od juce, pa sam to popila, pika se user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 25526
5.7.2011 9:19:27   
Amani12
Jutro i od nas dvoje.

Moj djecak popije oko pola litre mlijek dnevno,s tim da mi kombiniramo kozje,sojino i formulu.
S obzirom da ne pije kravlje mlijeko niti jede bilo kakve mlijecne proizvode,ja smatram da mu nije previse,vec nekako taman.user posted image

Lady user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 5.7.2011 9:20:30 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 25527
5.7.2011 9:22:16   
Anoniman
samo da vam mahnem...ja vam odoh za 1h...kissi za sve redomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 25528
5.7.2011 9:23:24   
Amani12
Dadada user posted image
Uzivajte ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25529
5.7.2011 9:25:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

samo da vam mahnem...ja vam odoh za 1h...kissi za sve redomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan put user posted image user posted image
Uzivaj user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25530
5.7.2011 9:27:02   
emi7908
Jutro i od mene...user posted image
Meni bezveze vi noću čavrljate a ja još ne mogu user posted image  pa ovako malo ujutro dok ne krene frka s poslom.. ali dobro bolje išta nego ništauser posted image
Vidim dječica udaraju po mlijeku k'o pravi... I moj maleni je pio puno mlijeka 220 ml ujutro i 220 ml navečer s tim da je i prije poslije podnevnog spavanja znao tražiti flašicu i tu bi isto popio oko 200 ml. A o jogurtima, kajmaku, danoninu i ostalim mliječnim proizvodima da ne govorim, baš ih voli.... Ali polako su krenuli problemi sa stomakom i bolovima u stomačiću... poslije raznoraznih pretraga, pregleda i da ne nabrajam dalje Gastroenterolog nam je savjetovao da na neki period prekinemo sa mlijekom i svim mliječnim, meni je to malo bilo surovo zbog malenog jer znam koliko voli mlijeko. Ali šta se mora mora se, nadam se da to neće trajati zauvjek jer djete mora unositi kalcij u sebe. Mada mu ja dam koji komadić sira ali mogu primjetiti da es stanje malo popravilo, još uvijek ga boli pupica ali hB ne kao prije.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25531
5.7.2011 9:27:10   
Malenaoduvijek

dadada lijepo nam se provedite, sretan put user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25532
5.7.2011 9:27:16   
tekja
Pika lady, pika, taman ti fino odstojalauser posted image user posted image user posted image ...

..joj jauser posted image ...tek kad vidjeh zabolise me i stomak i glavauser posted image user posted image user posted image ....jucer smo uplatili V. za pasos, al'' bila guzva pa nismo sitgli predati, kontali danas...jos samo da smuntam MM da odu njih dvojica sami predati, a ja cu podiciuser posted image user posted image user posted image

amaniuser posted image

dadada....sretnooo....odmori se i uzivaaaaj

emi, mislim da je kelj jako bogat kalcijem...probaj tako nekim drugim namirnicama da mu nadoknadisuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 5.7.2011 9:29:12 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25533
5.7.2011 9:27:56   
Lady26
Emiiiiiiiii user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25534
5.7.2011 9:28:25   
emi7908

samo da vam mahnem...ja vam odoh za 1h...kissi za sve redom

Sretan put i uživajte, lijepo se provedite i brrćnite se koji put za nas....user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25535
5.7.2011 9:30:06   
Anoniman
jutro
Ja sam na jutro nasekirana seki mi nije nista boljeuser posted image user posted image mama kaze da joj opet nenormalno ide , ko iz cesme svaki sat vremena ulozak djete menja  Nista spavale nisu dzaba tab sto joj je ginic dao opet ima .Ona jadan isprepadana strah je isi na wc piskiti jer ima jako.
Neznam sta ce joj sada rec /dati Bas se brinem boze .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25536
5.7.2011 9:31:24   
teacher75
vrijeme danas je user posted image user posted image user posted image ovako ce citav dan. ko ce izdrzati s lanom u kuciuser posted image ja jos nisam dobila user posted image a trebala u petakuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25537
5.7.2011 9:31:51   
Amani12
Emi,Tekja,Mala user posted image
Je li nam se ovo danas opet kisa sprema?user posted image
I ja moram sutra otici predati za pasos.
Djecaci imaju ove nove,a ja jos nemam,valjda nisu veeelikeee guzve.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25538
5.7.2011 9:33:04   
Amani12
Felix nadam se da ce seki biti bolje...
E hebemu misa...user posted image
Teacher mozda bude lijepih vijesti user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25539
5.7.2011 9:33:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix nadam se da ce seki biti bolje...
E hebemu misa...user posted image
Teacher mozda bude lijepih vijesti user posted image

ne bih jos, neka hvala, hocu na miru da odem na more. nadam se da cu dobiti ovaj mjesec, poslije me nije briga

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25540
5.7.2011 9:34:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

jutro
Ja sam na jutro nasekirana seki mi nije nista boljeuser posted image user posted image mama kaze da joj opet nenormalno ide , ko iz cesme svaki sat vremena ulozak djete menja  Nista spavale nisu dzaba tab sto joj je ginic dao opet ima .Ona jadan isprepadana strah je isi na wc piskiti jer ima jako.
Neznam sta ce joj sada rec /dati Bas se brinem boze .....

Pa Felix ne moze od jedne tablete biti bolje, tek je isla doktoru...mora popiti terapiju, pa znas po djetetu....
Bit ce to dobro aBd...samo polako.... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.7.2011 9:35:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25541
5.7.2011 9:36:26   
emi7908
Lady imaš PP

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25542
5.7.2011 9:37:31   
Anoniman
lady popila je dvije tab. i rekla da se do jutra Mora smanjiti a ono isto pa isto odvela ju pa vidjece . uh boze 

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 25543
5.7.2011 9:39:29   
teacher75

lady popila je dvije tab. i rekla da se do jutra Mora smanjiti a ono isto pa isto odvela ju pa vidjece . uh boze 

nadam se da ce sve biti ok, vjerovatno je to tako kod nje jer je pocetak, a kasnije bi se trebalo regulissati

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25544
5.7.2011 9:40:12   
emi7908
Emi,Tekja,Mala

Eh draga Amani ovaj zagrljaj mi je baš potreban, hvala draga user posted image
Felix znam da se brineš ali probaj biti pozitivna,biće sve u redu aBd.
Teacher valjda nas obraduješ eto bar kad se vratiš user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25545
5.7.2011 9:41:16   
Malenaoduvijek
dobro jutro

jelena bas mi je drago za Anusku, lukica slatka user posted image

apotekarko nadam se da to nije istina, uh kako mrzim bolescuge user posted image user posted image

mala ja sam negdje procitala da djeca treba da pijuoko 500 ml mlijeka, ne manje, ne vise.
e sada sta je ispravno svako zna.
ja sam svojima pocela kupovati ono mlijeko sto se prokuhava u kesi i pravo je dobro, ima sarajmilk svjeze svaki dan i ono zbregov 3,2 veliko 1,75l .
ja sam Luki stavljala jednu kasiku kras ekspresa u mlijeko ali sam prestala jednostavno sam skontala da nema potrebe jer jede cokolino a to je dovoljno slatko.
a secer ja njima uopste ne stavljam, maline im secerim medom a ne secerom.
naravno svako ima svoje.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 5.7.2011 9:49:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25546
5.7.2011 9:49:40   
Lady26

Drzim palceve da bude ok....javni nam user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25547
5.7.2011 9:52:06   
Malenaoduvijek

felix duso a sta je dobila od terapije, bas mi je zao ona je pravo mlada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25548
5.7.2011 9:57:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix duso a sta je dobila od terapije, bas mi je zao ona je pravo mlada user posted image

tab za zaustavljanje haman nesto sa agrumenan tako nesto zaboravila sam tablete .
Pa ako nebude o.k dace joj hormonske neke tab da pije god dana dok se hormoni ne ustabile .
Kaze da je moguce tako kod neki djevojcica koje dobiju a  eto nju zadesilo a ona je meni jos djete sta ja znam .
I da neke curice kaze znaju tako iskrvariti pa se mama prepala . Ide joj cita krv djete se bas isprepadalo .
Al bt ce dobro abd nadam se ....
Evo ko na iglama cekam da mi se mama javi

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 25549
5.7.2011 10:06:04   
Lady26
Meni se Lana opet sinoc placuci probudila ali tako je jako i tuzno plakala...boze dragi, jedva sam je smirila, kao da je sanjala ruzno, jer je tako skocila da sam momentalno bila na nogama....
A mislim da ju je mm prepao sa vratima kad je dosao kuci jer je tad i skocila...donio joj vode i onda je trazila da je spustim u krevet, dala joj ruku i zaspala je....
Mrzim taj osjecaj nemoci, ne mogu ej dozvati, ne znam sta je, ne da mi da je privijem uz sebe...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1020 1021 [1022] 1023 1024   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1020 1021 [1022] 1023 1024   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *