|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1128 1129 [1130] 1131 1132   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.8.2011 12:57:00   
Amani12
Noa, mi smo radili sa 17 mjeseci.
Alergo testovi su nam pokazali alergiju na dosta namirnica,ali recimo nisu na mlijeko,a mi smo utvrdili da A. smeta i laktoza i protein kravljeg mlijeka,tako da rezultati ne moraju biti pouzdani,ali to ne znaci za samo tako malu dob,ne mora pokazati ni odraslim a alergija moze postojati...
Ljubi curicu,nadam se da ce proci dosadni osip... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28226
1.8.2011 12:57:30   
Anoniman
budu kao crvene fleke sa plikovima..jucer je bilo u manjoj mjeri samo na par mjesta i nakon kasikice flonidana povuklo se brzo pa je nisam vodila u hitnuuser posted image al svakako ovih dana moram do njene pedijatrice jer sam prosli put zaboravila otici da joj unesu u kartonuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28227
1.8.2011 13:02:43   
Anoniman
e da zaboravih reci da su nam prosli put rekli da je alergija na travuuser posted image danas mi jedna prijateljica rece da je njena curica imala isto i da je dobila istu dijagnozu  i da su joj rekli da je njena curica taj dan peti slucaj bilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28228
1.8.2011 13:05:23   
R&T@
Moja T. je u trecoj godini imala osip koji je izgledao kao da je bila u koprivi...
Par kapi fenisil je to rjjesavalo...

Sad R. ima osip kao sitne tackice po ledjima i guzi, i ja joj dam flonidan kad se pojave...

Nadam se da je i kod nje to prolazno i ne trazim uzrok...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28229
1.8.2011 13:07:23   
Anoniman
Noa bas mi je zao... nadam se da cete otkriti uzrok pojave alergije.
Moja cura opet temperaturu ima, usla maloprije u kucu, bila sa bakom vani o pruza meni ruke da je uzmem, kako je uzeh nasloni celo na mene, vidim vruca. Izmjerim ono 37,6, malo joj se i zacrvenilo oko kokice, ne znam da se nije prehladila, a kad pije iz flasice sve cuclom trlja desni i pocela sve u usta da stavlja sto do sada nije nikada, a kad joj pogledam desni nisu crvene, malo su otecene, ali meni se cini da su od kako su zubi krenuli rasti non stop po malo otecene. Kontam je sutra voditi dr da trazim da joj nalaze povadim, slabo mi i jede u poslednje vrijeme pa me strah da joj i krvna slika ne opadne. Joj bas mi ovo nije trebalo sad pred porod.
Lady dogovorimo se ove sedmice jedan dan pa se vidimo, mozda i jedan dan da poneses na posao pa na pauzi da se nadjemo, uglavnom cujemo se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28230
1.8.2011 13:09:54   
Lady26
Isti mi je broj user posted image
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28231
1.8.2011 13:10:11   
Anoniman
ma i ja sam odlucila malo realnije pristupiti tome prosli put sam trcala na pedijatriju kao luda u starim helankama i izvrnutoj majiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam dala flonidan i cekala hB sve se povuklo za sat vremena..al uradit cu joj alergo test cim napuni 3 godineuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28232
1.8.2011 13:13:01   
R&T@
Jelena, ti najbolje znas...

Ali ja je ne bih vodila odmah.
Ti vec znas kad sumnjas na usi, a cini mi se da ne mislis da je to.
Mozda je samo mala prehladica sastavljena s rastom zubica.

Pokusaj sa cajevima (brusnica...)

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28233
1.8.2011 13:17:38   
Anoniman
Tajra iskreno strah me grla i upale mokracnih kanala...jer vec deset dana dijete skroz slabo jede, a i sto pojede jedino je voce da kazem da je pojela, ostalo nista, a nekakva mi je bledunjava, pa sam mislila samo je odvesti da trazim d ajoj izvadim urin i krvnu sliku da prekontrolisem, nekako mislim da cu ja biti mirnija, jer mi kako ne jede samo u glavi da je blijeda. Mada u zadnje vrijeme dosta pije soka od žare, popije dvije one male flasice dnevno, a pije i brusnicu. Vidjecu uglavnom sutra. Hvala user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28234
1.8.2011 13:20:50   
R&T@
Jelena, jos sam nesto primijetila...
mozda ce zvucati ludo, ali...

Cini mi se da su sva prvorodjena djeca na RR bila bolesna pred dolazak prinove, ili odmah poslije...user posted image
Da li osjete tu promjenu, ili smo mi majke tada posebno osjetljive, nije mi jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28235
1.8.2011 13:22:30   
Anoniman
Tajra veoma moguce, jer evo Ana nikad nesto nije bila tip koji hoce da se mazi, znas i sama da sam kukala kako nece sa nama da spava, neda mi da je poljubim, nece da sjedi u krilu, da je ceskim itd...ali zato zadnjih par dana dijete samo kmeci da se nosa, da se mazi, ne bi iz narucja izlazila, a prije nije bilo sanse da je pomazim.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28236
1.8.2011 13:27:19   
R&T@
Povezanost majke i djeteta je stvarno cudo...

Je li cekamo Luku ili si odustala od tog imena?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28237
1.8.2011 13:29:15   
Anoniman
Sad za sad je Luka user posted image , tako smo dogovorili, a nadam se da se necemo predomisliti user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28238
1.8.2011 13:29:50   
Anoniman
Kako nam je Bebacha nisam upratila da se javljala?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28239
1.8.2011 13:30:21   
koka i po
ma nema...cim moja prija dodje odmah se oziviuser posted image
ahojjjj i vama user posted image
jelena...mozda si ti malo nesvjesno uznemirena pa ana osjeti....a tajra ne grijesis ...moj I .je stalno bio bolestan dok nisam rodila S....doduse ni sad se nije mnogo promjenilo al eto....cisto da znate..
hanady i mama alma...imate divne djevojcice user posted image
P.S.cccccc bambika znala sam da krofnice propustiti neces.....user posted image ...procitala sam ti misli....a ko je ono moja srodna dusica haaaaa user posted image user posted image
tekja user posted image za malog glumca...ha..ova nasa djeca se odmah sa osnovnom radjaju user posted image
Mala...ozdravi nam brzo user posted image
posebno mahanje za lady user posted image
uh...te alergijeuser posted image .,..noa znam kako je....ja sam na sve zivo alergicna samo nisam na cigare user posted image ...proci ce ne brini dok se organizam malo ne privikne na alergene koji trenutno prave problemeuser posted image
tiki...sta da ti kazem....tako mora biti u pocetkuuser posted image ..
ahojjjjjj

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28240
1.8.2011 13:34:23   
Anoniman
hm evo imamo temperaturu 37,5user posted image istusirala sam je i dala joj da pije,jel ok da bude u potkosulji i gacicamauser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 28241
1.8.2011 13:35:59   
koka i po
ako si je istusirla zamotaj je u suh carsaf

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28242
1.8.2011 13:40:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ako si je istusirla zamotaj je u suh carsaf

bila je zamotana i sad sam je obukla,njoj je samo celo vruce  i iz usta vatra al grlo nije mislim da su šestice mamu imuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28243
1.8.2011 13:42:21   
koka i po
a da probas sa vrucom limunadom ako hoce piti user posted image
odlicna je za snizavanje temperature pa probaj pored svega ostalog.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28244
1.8.2011 13:47:06   
Anoniman
I kod moje Ane isto samo celo i iz usta vrucina, pokusavala grlo da joj vidim, ali nema sanse, vristi cim joj pridjem.

Neposredna veza do poruke: 28245
1.8.2011 13:54:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I kod moje Ane isto samo celo i iz usta vrucina, pokusavala grlo da joj vidim, ali nema sanse, vristi cim joj pridjem.

ruke i noge su joj led a tjelo normalne temp.obula sam joj carapice i evo je doruckuje ona izgleda skroz ok.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28246
1.8.2011 14:06:10   
R&T@
Vremena cudnog... zato su nam djecica bolesna...user posted image

Noa, Anauser posted image  (to vi samo malo da zabrinete mameuser posted image )...

Koko i po, zeno draga, ja zakuham na brzinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28247
1.8.2011 14:59:36   
Lady26
Ja iz setnje...noge su mi otpale...
Odvikla sam se od cipela i pete visoke....aaaaaaaaaaj user posted image
Pojela fornetice, uredno prosla pored Mcd user posted image , samo okrenula glavu, to cu ja sa mm user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28248
1.8.2011 15:06:44   
Ella_H
Poz drage moje .
A. i braco se igraju ja odmaram
lakse se dise uz Ramazan.
Hanady draga lijepa i djevpjcica
a i mame su mi lijepe i vesele.
Mala grlim ja tebe brzo mi ozdravi
i nadam se da nece djecica pokupiti nista.
Pusa svima veeeeeelikauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28249
1.8.2011 15:41:29   
mama2009
efo meneeee, kupila dvije tasnje user posted image user posted image user posted image a mm me pocastio cipelama user posted image user posted image user posted image ma ljubim ja njega----

nego lady kad je kafa

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1128 1129 [1130] 1131 1132   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1128 1129 [1130] 1131 1132   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *