Apotekarka
|
Dobra vecer...kako kome....meni los dan pa i vecer.... NOa nadam se da se tura nece vracati vise,zao mi je curice,zadnji put kad je Antonio bio bolestan imao je gnojnu anginu i jaku upalu grla ospen mu je super pomogao,drugi dan je prosao bez temp a stavila sam mu 3 cepica prije na dan imao je 39,5 hb ospen odradio svoje...bit ce i kod Noice tako Jelena t Anuska,kako nam je ,ima li turu,da nisu zubi,kako si ti mamice Mala 1994 brzo ozdravljenje Tajra kako bi na svadbi Hanady vi ste malo hodale,bravo za curicu i njen nastup Teacherko tebe te mucnine smorise,znam kako je jesi probala rupurut mozda ili donat mg Bambina pusica za vas maksuz Koko kako uho kako tuta... Kod Antonia se bradavice upalile i pomalo se suse ,ne znam sta cu Dan mi je grozan jer sam se posvađala sa seficom,dosta sam ja sutila za ove 4 godine,napala me sto tel dođe vise 10 km odkako samn se vratila s porodiljnog,tad sam se ja izvratila i rekla ne bi dolazio da mi na vrijeme platis platu ,ni za 5 mj jos nisam dobila,rekla mi je ako mi se ne sviđa da uzmem knjizicu i idem,kao razocarala se u mene,mogla se zakleti u mene a ja tako bezobrazna,mora da me tko nafilovao svekrva ili mm,ja nisam ista osoba kako sam se vratila s porodiljnog I nisam sta je mislila da cu sutiti i trpiti uvijek,zato sam joj i valjala....i naravno ona zrtva ispada u svemu tome,a i druga djelatnica me zazocarala samo suti a i ona isto misli,pita ona mene kao koliko sam puta vama prije uplatila nego sebi reko nisi ,pita nju je li ona suti....kao jeste to obje sad protiv mene...Mrzim laz laze mi u oci...Oprostite ja se izjadah i pretjerah brtate ali n e mogu vise,izjeda me nepravda