|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.1.2011 21:21:08   
R&T@
Pozdrav za generaciju...
Jedva cekam novu "turu" nasih rodjendana...user posted image
Po godistu su nam svi dvogodisnjaciuser posted image

Mi u novoj fazi: "Tazi Sisi... pade Bubo..."
(U prijevodu:Trazi crtani Fifi, epizodu u kojoj Bumbo padne...user posted image user posted image user posted image )

I tako po cijeli dan...samo nosi daljinski...
sanjat cu nocas Fifino drustvouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2951
2.1.2011 21:29:16   
Hannica
Sretna Nova generacijo,mi malo kasnimo s lijepim zeljama ali ipak smo tu.TRek smo dosli sebi. :D

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2952
2.1.2011 21:59:57   
mrvicaa
Kako vi to pisete:Pozdrav generacijo!!!

Mi imamo 13 mj.,6 zubica,prohadale smo tik prije rodjendana...
Na spavanje idemo oko 21h,a ujutro se budimo od 6-8h..
Vakcinu smo primile sa godinu dana i nismo hB imale reakcija..Kad sam pokusala da se imformisem o porijeklu,seriji vakcine ...sestra se nasmijala,rekla mi da zna sto pitam i da budem bez brige nije to ta vakcina na koju ja mislim..

Ovo bi bila nas kratka biografijauser posted image ,nadamo se da vam se svidja i da nas primate u drustvouser posted image .???
Saljemo vam puno toplihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2953
2.1.2011 22:15:53   
tekja
mrvicee dobro nam dosla...ma naravno da te primamo u ovo nase virtualno drustvo, joj tebeuser posted image , javljaj nam se cesto...

Moj mis mali zaspao, umorio se cisteci sa mamom kucu, ma k'o curica mi je...trebam li se zabrinutiuser posted image ...danas nismo nigdje isli, bas je ruzan dan bio, magla, smog, fuj...nadam se da ce sutra biti sta bolje...

eto...laku noc zenice...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mrvicaa)
Neposredna veza do poruke: 2954
2.1.2011 22:22:10   
R&T@
tekja, ne brini...
Naci ce neku ljencinu kao moj muz meneuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2955
2.1.2011 22:35:00   
Anoniman
SVA djeca spavaju moj se digao igra suta balone user posted image user posted image nemisli spavat

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2956
2.1.2011 22:37:03   
tekja
ganjam te felixuser posted image , poslala sam ti PP, jesi dobila?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2957
2.1.2011 22:55:32   
mala86
vece svima user posted image user posted image

ja sam veceras sama s malcem,mm na proslavi rodjenja bebice!joj uzivancije bit i sam kuci,samo da mi se malac ne budi cesto,muci ga kasalj user posted image ,ture hB nema

uvijek primamo nove clanice user posted image user posted image user posted image user posted image

cure dajte napisite koje pjesmice pustate svojoj djeci,neke sa brzim ritmom,posto moj malac jos ne gleda crtane user posted image user posted image user posted image ,ne zanimaju ga,napravim mu popis za reprodukciju pa gleda neko vrijeme,ali stalno isti-gummy bear,nuki nuki,kad si sretan,zmija zaba...nemam ideja

inace imamo nove rijeci-u pjesmi kad si sretan pjeva hura-uauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2958
3.1.2011 0:01:47   
mrvicaa
Hvala!!!
Ja se ispisa pjesmica,a poruka ne prodje:
Elem mi slusamo puuunnooo toga,dobili od kume  pjesmice:
apples and bananas,chicken dance,abc song....leptiricu sarenicu,eci peci pec,molfix reklama...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2959
3.1.2011 0:52:52   
Sonja
dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image

uh adin bas kasno zaspao..koristi sto smo kod mojih pa mu se dauser posted image

joj nesto mi opet slabo jede..poludit cu vise s njim i tim jelom..vazda me sikirauser posted image

joj da mi je da se napijem i da sve ove probleme zaboravimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mrvicaa)
Neposredna veza do poruke: 2960
3.1.2011 9:37:30   
marinčii
jutrouser posted image mi smo na nogama od 8,evo već nered pravi stvarno je nedokazan neznam više šta da radim navalio dirat tv umalo ga maloprije nije srušio a još jučer sam ga ružila i čak malo puc puc po ruci i evo nema ajde,ponovljam mu stalno ne,ne i objašnjavam kako se to ne smije i ne paliuser posted image ,ja sam baš zabrinuta jer on šta god da ja mu govorim on radi obrnuto user posted image ,
mrvicaa dobro došla
sonja i ja bi sad najradije se napila i malo odmorila od svegauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2961
3.1.2011 12:04:25   
megi
pozdrav generaciji

sretna nova godina, sto vise zdravlja i srece

vidim djeca su sijelila a ona koja su spavala su prespavala petarde sreceom, i moja cura je zaspala prije 12 i ja sam je svako malo provjeravala da vidim da je nisu probuli ali jok, njoj to nista smetalo nije

majdi cestitamo prve korake

marinci nista se ne brini sva su djeca takva, ogluhe na nase ne ne i ispituju li ispituju

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2962
3.1.2011 13:49:22   
reallove
pozdrav dragi nasi..nadam se da ste nam svi ok,da su prosle prehlade,vakcine i ostalo..Emin evo zaspao malo..vec 2 noci se budi oko 5 i zeza me,isprica mi sve sto zna,trazi vodu,kad mu donesem nece,zove mama 100 puta u minuser posted image ..tako jedno sat vremena i zaspe..meni to nimalo ne odgovara,poslije tesko zaspem ali sta cu...ljubimo vas

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2963
3.1.2011 13:56:21   
reallove
IZVORNA PORUKA: mrvicaa

Kako vi to pisete:Pozdrav generacijo!!!

Mi imamo 13 mj.,6 zubica,prohadale smo tik prije rodjendana...
Na spavanje idemo oko 21h,a ujutro se budimo od 6-8h..
Vakcinu smo primile sa godinu dana i nismo hB imale reakcija..Kad sam pokusala da se imformisem o porijeklu,seriji vakcine ...sestra se nasmijala,rekla mi da zna sto pitam i da budem bez brige nije to ta vakcina na koju ja mislim..

Ovo bi bila nas kratka biografijauser posted image ,nadamo se da vam se svidja i da nas primate u drustvouser posted image .???
Saljemo vam puno toplihuser posted image user posted image user posted image

mrvicaa dobro nam dosle vas dvijeuser posted image ..ovako sam ja sada kada smo isli primiti vakcinu..napravila scenu mm i rekla da mooora provjeriti vakcinu..prvo mi je rekao da sam dosadnauser posted image i kada smo dosli tamo,on je sam otisao do stola i uzeo vakcinu,provjerio datum,kad tamo pise da vazi do 2014,kada sam sve fino pregledala,smirila se,onda su mu dali vakcinuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mrvicaa)
Neposredna veza do poruke: 2964
3.1.2011 13:59:03   
mrvicaa
Evo i nas!I moja mrvica cijelo jutro samo zove maama,mamammm...Doruckovala je prvi put griz sa suhim grozdjem i svidjelo joj se...rucala sad krompirusu i jogurt...uzinala nar sama ga jede prsticima,sad joj pripremam telecu supicu...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2965
3.1.2011 14:04:29   
mrvicaa
Reallove,jadne sestre sa namauser posted image (one koje ade savjesno posao),al ja sebi ne mogu pomoci moram sve da znam,sta cu...

Ja ti njih sve fino polako ispitam,neke objasne,a neke misle da suuser posted image ,pa se ljute...pa se onda i ja naljutim,pa tad nadjemo zajednickuuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2966
3.1.2011 17:32:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

cure dajte napisite koje pjesmice pustate svojoj djeci,neke sa brzim ritmom,posto moj malac jos ne gleda crtane user posted image user posted image user posted image

Mi pjevamo ringe ringe raja...
Tacnije, starija i ja pjevamo, a ona samo:
...paja...jaja...cuc...user posted image

Pa onda dvadeset puta cucnemo dok stignemo do kraja pjesmice
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2967
3.1.2011 17:51:48   
rose 87
pozdrav veliikiii za nase drugove
pozelili smo vas ali sad nemamo net pa cemo se morati malo strpiti,svima cestitamo novu i zelimo vam sve najbolje
moj user posted image je pravo narastao,sad spavamo do 8-9 sto sam mislila da se nece nikada desitiuser posted image user posted image ,zubici nam stalno nicu ali nas ne muce toliko,sad ih imamo 11,jedemo super i zeza mamu jos bolje
nemamo kad citati ali se nadamo da su nam djecica zdrava
saljemo vam puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2968
3.1.2011 17:56:14   
R&T@
rose 87, pa i vi veeeeeliki...
Sretan prvi veliki rodjendan, sa malim zakasnjenjem...user posted image user posted image user posted image

Zelimo da opet brzo budete u internet mrezi...

I promijeni potpis...ubaci brojku 11...user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2969
3.1.2011 19:58:14   
Mya_81 RR
Rose, čestitamo rodjendan user posted image user posted image user posted image Sve najljepše user posted image user posted image user posted image

Ja sam se danas ismijala pošteno...Minja bila preko vikenda ko dsveki i danas došla doma s nekom novom slikovnicom, raznorazne životinje, i pokažem ja na majmuna i pitam je šta je to kaže ona mama user posted image user posted image user posted image user posted image Eto, za majmuna kaže da je mama, valjda slično za reći user posted image user posted image user posted image A mm kažem da ću svašta pomisliti s obzirom da je kod sveki počela čitati tu slikovnicu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2970
3.1.2011 20:06:26   
R&T@
Nije Minjica daleko od istine...
Mame i jesu majmuni: skacu kao lude, krevelje se, mozak im je opterecen samo jednim,user posted image user posted image user posted image mislim na dijete, a ne na babanuuser posted image user posted image user posted image

Samo neka je ona nama zdravauser posted image i nek njena mama ima razloga za smijehuser posted image

Jeste li radile nalaze?

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2971
3.1.2011 20:13:23   
mala86
idem malo ot sorry

nikiiiii vidim da si tu(viris,viris user posted image user posted image user posted image ) ako imas vremena virni na yahoo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2972
3.1.2011 20:25:23   
Anoniman
Anel mi bolestanuser posted image nahlada ga spopala opet opet jojjj jest mi ga zao,kise nos curi malo ture umoran sam ko pasce imala goste sve strka frka anel nije horozan ma jedva cekam da se spustim da legnem noc je nam sinoc bila groznaaaa milion budjenja ma samo plakao budio se......

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 2973
3.1.2011 20:30:45   
R&T@
Joj, jadni mali mrav...user posted image
Odmah ga "napadni" narodnom medicinom i vjerujem da cete presjeci bolestuser posted image

Meni se cini da sam ja uspjela ovaj put...
kuc-kuc, da zlo ne cuje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2974
3.1.2011 20:34:30   
Srculence
Evo i nas malo.
Mi opet muku mučimo s nejelomuser posted image .Ne jede skoro ništa sem flašice.Danas je pojeo samo jednu kašikicu izblendane banane i jabuke,čim vidi zdjelicu s kašicom odmah dobije nedražaj na povraćanjeuser posted image .Danas je čak i povratiouser posted image .Ne znam više...umorna sam od svega...kad vidim kako druga djeca jedu on ne pojede ni trećinu.Ja šta radim samo kuham i bacamuser posted image .Danas je sve više prevršilo mjeru i opet sam nazvala Gežu i poručila nas sutra u 2 na pregled....ako nam on ne pomogne neće niko.
Uvela sam mu sad i neki sirup sa matičnom mliječi,majčinom dušicom i bijelim šljezom za apetit...pa valjda nam pomogne.Ma ne znam sve sam nekakvauser posted image .Valjda će biti bolje.
Pusa za sve pa se tipkamo.Javim se sutra kad dođemo s pregleda.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *