|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.12.2010 21:51:29   
Srculence
Drage mame i bebe sretna vam Nova godina i sve naj naj u 2011.vam želimo od srcauser posted image
Hvala vam što ste uvijek bili uz nas kada nam je to trebalo i što ste nas hrabrili,podržavali,tješili,smijali se s nama a Boga mi i trpiliuser posted image u ovoj protekloj godiniuser posted image
Ljubimo vas i volimo svee redomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majdici čestitamo prve korake.Bravo Majdić!!!!

Pusa i tipkamo se slijedeće godineuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2926
1.1.2011 9:33:42   
mala86
sretna nova godina ,da nam bebice budu sto zdravije i veselije u ovoj 2011

koliko mama ima vec budnih?moj Leon je super izdrzo i do sad!ja i mm legli nesto prije 6,sve se mislim eto njega za sat,kad on razduzio do 9!sinoc je zaspo oko pola 12,ali je bio super,ni nervozan niti sta!mama ponosna na svoju bebicu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 2927
1.1.2011 9:46:05   
Srculence
Jutrica :-))
Sretna Nova godina još jednom svim mamama i bebama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala86 mi smo budni od 8h.Nismo sinoć dugo ostali budni do pola 2 user posted image D zaspao oko 9 i nije se budio do 8 jutrosuser posted image Nije ga probudila ni pucnjava,a mi mislili da hoće.
Evo ga sad trči po kući,a ja za njim ,bojim se da ne padne pa da se ne udari.Izgleda tako nestabilno kad trči...sve kontam sad će se srušitiuser posted image .Inače nije mi trčao do jučer...i to je sad valjda otkrio pa mu zanimljivo.
Pusa za sve!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2928
1.1.2011 10:07:48   
Meri29
Jutro, i mi smo budniuser posted image Sinoc, za divno cudo nije bilo puno petardi i pucanja tako da je moja djevojcica mirno spavala i od pola 9 smo na nogama i to bukvalno, moje pile hodaaaa user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2929
1.1.2011 10:13:52   
lekica83
Bravo za Majdu user posted image user posted image user posted image
Mi se pridruzujemo ovoj grupici, mada nam je rodjendan prekosutra,malo smo uranile user posted image user posted image

SVE NAJLJEPSE U NOVOJ GODINI ..

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 2930
1.1.2011 10:22:14   
Srculence
Lekica83 dobro nam došla i ti i tvoje zlatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 2931
1.1.2011 10:41:22   
škorpija
Sretna Nova godina generacijouser posted image

Lekice dobrodošlauser posted image

čestitamo i Majdi hodaliciuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 2932
1.1.2011 10:47:04   
puma
Dobro vam jutro generacijo...
jos jednom svima zelimo sve najbolje u novoj, a najvise zdravlja pa onda svega ostalog... user posted image
mi smo bili budni do nekih 2 h... Nane je zaspao oko 1, a Sabina je cini mi se ostala i iza mene budna... al zato smo jutros svi kunjali do 10 h... vidim Nane bi opet u horizontalu, ali nedam mu... popijemo kaficu i idemo kod deda i nane...

Majdici drugarici zelimo veselu i sigurnu novu godinu... da joj svaki korak bude po putu srece, zdravlja i veselja... user posted image

Lekice, dobrodoslica i tebi i tvom malenom piletu... user posted image

ostale mamice, user posted image bujrum

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2933
1.1.2011 10:51:03   
Anoniman
jutro,jutro
Nama je sinoc bilo superrrr anel izdrzo do 2.sjedio slusao je smjesan je bio,...ma ima je tri cure jedna imala 8druga6,a treca 3godineuser posted image bio u haremu cura ma samo ih gurao ispocetka,ovu manju,diro stalno ona place ko dira me anel,,....hehehhe....
Usto u 8.jutrosuser posted image user posted image mene stomak razvaljuje odma me posjetila ujutrouser posted image user posted image
Pusa svima od nas ....

(odgovor članu puma)
  Neposredna veza do poruke: 2934
1.1.2011 11:10:23   
Niobe
Sretno novo leto generacijo nasa user posted image

Mi zaspali u 12 i 15, ja pod gasom, on od umora user posted image

Jeste se fino proveli?

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 2935
1.1.2011 11:58:12   
niki83
I mi se pridruzujemo cestitkama za Novu godinu! Sve najbolje najdrazoj nam djecici..
Izgleda da jedino moja beba nije slavila sinoc, ona kao i obicno zaspala u 9.30 i probudila se jutros u 7h user posted image user posted image do sad smo evo opet odspavali i ponovo na nogama..
sve najbolje u 2011.. ljubimo vas sve user posted image

N&N

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 2936
1.1.2011 13:03:24   
Anoniman
sretna vam nova svimauser posted image moj djecak je sinoc spavao kod bake i slusao ju je, nije se budio nikako, a mi se super proveli vani,bilo nam je predobro,sve neplanirano a na kraju drama ispalo,bas sam sretnauser posted image cestitamo majdi prve korakeuser posted image user posted image  

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 2937
1.1.2011 13:09:24   
marinčii
jutro i od nas u ovoj Novoj ,svima želimo puno zdravlja ...Matej je sinoć do pola 1 budan bio trčo igro se s rodicom i jutros do 10 odspavo,
čestitamo Majdi prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2938
1.1.2011 15:16:35   
reallove
dobar dan i od nasuser posted image Emin je sinoc zaspao u 2..da se on pitao ostao bi jos budan,ali ja nisam mogla viseuser posted image
lekica83 dobro nam dosla....vidim sve su bebice slavile i lijepo se proveleuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2939
1.1.2011 15:24:40   
koka i po
haj i od nas...
mi nismo sinoc spavali...
a ni danas..
bojkotujemo spavanje user posted image ..
mislim Sejo....a ja ...ih rado bih jednu turu odspavala ...ionako sam na godisnjem user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2940
1.1.2011 15:34:26   
tekja
pozdrav

mi smo fino prespavali noc, hB, mislila sam da ce se V. istrumirati od pucnjave, medjutim on je zaspao u 9, budio oko 2 i spavao jutros do osam...sami smo i sinoc i danas, MM radi 24 sata u komaduuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2941
1.1.2011 18:56:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Niobe

Sretno novo leto generacijo nasa user posted image

Mi zaspali u 12 i 15, ja pod gasom, on od umora user posted image

Jeste se fino proveli?

I moja se komirala od umora...a mama se čuvala za večerašnji dernek user posted image user posted image

Mi smo bili kod mojih zajedno sa sekom i njena 2 člana...a mm radio noćnu...bila je mirna Nova godina, kao i prijašnje 4...eeeeee, zato vam svečano obećavam da ću ove godine sve to da nadoknadim user posted image user posted image user posted image

Nadam se da je i svima vama bilo fino...

Budite mi uvijek dobri, veseli i zdravi, a da vas sve brige i problemi zaobidju u širokom luku user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 2942
1.1.2011 18:57:04   
Mya_81 RR
Zaboravih čestitati korake našoj drugarici slatkici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona je zaista u Novu ušla posebnim koracima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2943
1.1.2011 20:24:23   
Anoniman
Sretna Novauser posted image

Kod nas bio kucni dernek, ali zaruzilo se dokasno, moja cura slusala i samo su je malo probudili u ponoc, taman da je izljubimo za Novuuser posted image , cak nas je jutros pocastila spavanjem do pola 9, hvala jojuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2944
1.1.2011 21:40:05   
Anoniman
i od nasuser posted image user posted image user posted image

i A. se probudio u ponoc...kod nas je bas bilo ratno stanjeuser posted image ...u po frke su i rafalaliuser posted image user posted image

a inace mogu potpisati saharin postuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2945
2.1.2011 12:40:38   
Sonja
sretna nova i od nas
i cestitamo za prve korakeuser posted image user posted image

ja i mm smo slavili vani a adina smo ostavili kod sveki i bio je dobar za divno cudo jer inace uvijek place
a evo i izvjestaja sa dodjele paketicauser posted image
user posted image

adin nije plakaouser posted image user posted image user posted image user posted image kao sto skorpija kaze izgleda da je prvi iz generacije eheheh
cak je htio jos da sjedi u krilu pa stalno govorio opet opet
bio je stvarno dobar i mama je ponosna na njegauser posted image

pusaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2946
2.1.2011 12:49:20   
mala86
pozdrav svima user posted image
ja ovih dana u trci,joj pitam se sta bi bilo da radim user posted image !mama jos uvijek u bolnici,svaki dan joj idem budem po par sati!imala je predinfraktno stanje,ali kaze dr da je super prosla!mene jos brine sto se brzo umara user posted image !joj Boze uvijek mislis da je mama jaka ko stijena i ne mozes da vjerujes da i nju nesto slomi,mama je mama user posted image

Leon dobar,jos smo smrkavi i to dobro,hvala Bogu nema ture!eno ga spava,inace dobro slusa taju kad sam ja kod mame,ne pravi mu neke scene
jutros je posebno sretan user posted image user posted image user posted image user posted image ,rodila mu se cura!joj kako me obradovala na uranku!a sinoc bili kod njih,da smo jos malo ostali bili bi babice user posted image user posted image user posted image !jedva cekam da izadju i da ih vidim,ali pricekat cu dok ozdravimo

muzic pravi pizzu,uh jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo bebice i cestitamo prve korake Majdi i zelimo sto manje padova user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2947
2.1.2011 14:43:55   
Anoniman
pozdrav i od nas dvoje.
A.je dobro hb.slusa kako-kad.Bitno da je zdrav nista novo nema sve po starom.
Skoro zaspo pa,da malo virnem .
Sonja,bravo za druga sto nije haman on prvi plakao kao  ostali drugoviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Majdi,zelimo sve najbolje vidim hoda masallah sto manje padova zelimo i ljubimo je.
Mala njammm,piza njammmmuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 2.1.2011 14:45:12 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 2948
2.1.2011 14:53:13   
Apotekarka
Generacijo nasa nek nam je svima sretna 2011,puno zdravlja za nase bebare vec djecake i djevojcice,i mamama isto...Puno smjeha,igre...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 2949
2.1.2011 16:13:30   
marinčii
pozdravčićuser posted image
Mi smo dobro hvala Bogu,evo Matej i mm pajke a ja malo odmaram ,ovi dana bilo lijepo vrijeme pa smo svaki dan šetali da iskoristimo jer evo već se naoblačilo izgleda opet će dosadna kiša
mala86 nadam se da će mam što prije kući i da će sve biti uredu
puse bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *