|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.1.2011 10:10:36   
Niobe
IZVORNA PORUKA: felix

najgora i najduza noc u mom zivotu je bila sinoc:-(((
Samo smo 2.sata odspavala u 3.sata ga na hitnu vodila nista nije dao jedva sam cekala jutro drago.Kako je noc duga bila samouser posted image .....Ni ja ni mm a ni anel nismo spavali,iscrpljeni,umorni a najvise moje pile malo.
Jutros ga vodila cim sam vidila zoru,i dala nam antib.opetuser posted image user posted image .Zinat kapi operil,i sirup prospan.

Zao mi ga pa skoro nema ni mjesec dana kako je boce primaouser posted image i opet se truje....
al nadam se boljem nedo bog nikom ko nama sinoc
evo ga sav podbuho,suzni ociju nos curi ko iz cesme,kise ,kasljucka....

Ja maksuz dosla da pitam kako je on..bas mi je zao, ne dajte se..user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3026
4.1.2011 10:18:02   
Meri29
Saljemo Anelu user posted image da sto prije ozdravi

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 3027
4.1.2011 10:24:51   
R&T@
Uh, jadni bebac Anelko...user posted image
Nadam se brzom ozdravljenju...

Megi, cucumo mi po sto puta dnevno...
bas sam kao Minjin majmun: cucni ustani, cucni, ustani...user posted image user posted image user posted image

A crtani Fifi me raspametiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3028
4.1.2011 10:31:27   
Anoniman
Hebemu misa...jadan nas Anelko
imas li gdje kupiti babyvac...ako imas kupi...to ti je spas na kvadrat

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3029
4.1.2011 10:32:13   
Srculence
IZVORNA PORUKA: tajra

Megi, cucumo mi po sto puta dnevno...

A crtani Fifi me raspametiuser posted image user posted image user posted image

E kod nas je isto ovako.Samo hoda dijete o kući i govori cuc,pa čučne pa onda se malo vrti oko sebe(a ja u strahu gledam da ne lupi od neštouser posted image ),pa onda opet cuc.
A fifi mu je glavna zanimacija a i Gamy bear je isto  glavni.Čim vidi da sam sjela za kompijuter odmah trči i govori GAMAAAA,GAMAAAuser posted image
MM i ja ne smijemo ni izgovoriti Gamy da on ne poludi,jer to je onda puštanje u nedogled...Al što je najsmješnije valjda od silnog puštanja i slušanja ušlo nam u uši pa kad nešto radim ja zapjevam Gamy Gamy i onda on dotrči i tako sve u kruguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3030
4.1.2011 10:40:06   
R&T@
Mi imamo trenutno tri zabranjene rijeci:
1.ringeraja
Ako izgovoris, deset cucnjeva za kaznuuser posted image user posted image user posted image
2.Fifi
Ako izgovoris, naredni sat slusas kako Fifi pere zube, Bumbo pada i sluser posted image user posted image user posted image
3.mlijeko
Ako izgovoris, ona je odmah na jastuku i cik pa joj nemoj dodati flasuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 3031
4.1.2011 10:44:20   
Srculence
tajra baš me nasmijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3032
4.1.2011 10:50:26   
Niobe
adrian je poceo da se glasa ko ćurka: blurlurlurlurlurlurlu

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3033
4.1.2011 10:54:41   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Niobe

adrian je poceo da se glasa ko ćurka: blurlurlurlurlurlurlu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra imaš ppuser posted image

< Poruku je uredio Srculence -- 4.1.2011 10:58:59 >

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 3034
4.1.2011 11:06:24   
megi
user posted image user posted image user posted image  tajra nasmija me pravo

i nama je mlijeko zabranjena rijec, kao sto rece cim neko spomene ona u plac i kuknavu nosi astuk sto bi ona rekla i moras dati flasicu
tako da se za mlijeko sporazumijevamo mimikomuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 3035
4.1.2011 11:18:59   
Srculence
IZVORNA PORUKA: megi

user posted image user posted image user posted image  tajra nasmija me pravo

i nama je mlijeko zabranjena rijec, kao sto rece cim neko spomene ona u plac i kuknavu nosi astuk sto bi ona rekla i moras dati flasicu
tako da se za mlijeko sporazumijevamo mimikomuser posted image

e ova ti je vrhuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3036
4.1.2011 11:41:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Mi imamo trenutno tri zabranjene rijeci:
1.ringeraja
Ako izgovoris, deset cucnjeva za kaznuuser posted image user posted image user posted image
2.Fifi
Ako izgovoris, naredni sat slusas kako Fifi pere zube, Bumbo pada i sluser posted image user posted image user posted image
3.mlijeko
Ako izgovoris, ona je odmah na jastuku i cik pa joj nemoj dodati flasuuser posted image
user posted image user posted image user posted image

nama je kupanje i cokolada

kupanje je daleko na prvom mjestu...neki dan sam testirala...pocela puniti kadu a onda ga zovnula da mu dam cokoladu...oglusio seuser posted image

koliko je lud za vodom...  zabrinjavajuce jeuser posted image ...ne znam kako vas...ja Andreja vec odavno kupam u velikoj kadi...on se bukvalno bacauser posted image ...i "roni" ...jel se neko od nas tusira...on je prisutan i svim silama pokusava uci u kaduuser posted image

a sto se coko tice...imala sam isti problem i sa leniuser posted image ...pa tako kada neko od nas hoce da pojede cokoladu a A. vise ne smije sluzimo se tehnikom kasljanja prilikom odmotavanja folijeuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3037
4.1.2011 11:45:05   
Srculence
E ovdje se svašta da naučitiuser posted image
dadad tehnika kašljanja ti je super idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3038
4.1.2011 11:49:22   
veeseelaa
moja kćerkica uopce nije ljubitelj slatkisa kao ostala djeca, u vrtiću su iznenadjeni
kaže svi jedu krišku hljeba sa eurokremom a ona hoće s pavlakom ili nekim drugim slanim namazom
pojede ona npr jednu bananicu dnevno ili kocku dvije čokolade al vidim da nije zainteresirana
Jel to ok?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.1.2011 11:56:41 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 3039
4.1.2011 11:52:35   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moja kćerkica uopce nije ljubitelj slatkisa kao ostala djeca, u vrtiću su iznenadjeni
kaže svi jedu krišku hljeba sa eurokremom a ona hoće s pavlakom ili nekim drugim slanim namazom
pojede ona npr jednu bananicu dnevno ili kocku dvije čokolade al vidim da nije zainteresirana

ni moja starija nije ljubitelj čokolade...
ali zato mlađa nadoknadila je sve za svakogauser posted image user posted image user posted image user posted image

i mi krijemo i krijemo...
nedavno sam otkrila čokoladu staru bog zna od kada ljeti...koliko sma krila od nje zaboravih da postoji u kućiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3040
4.1.2011 11:57:34   
veeseelaa
ma neznam jel to ok? čudno baš, slažeš se?
ja kad sam bila mala voljela sam slatkiše....
i dnevno popije i do 1 litar caja, jel to ok? sokove ne voli piti vec mjesecima, nekad pola case ...
ona stalno trai ako ne dam plae user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.1.2011 11:58:51 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3041
4.1.2011 12:00:42   
Hanady RR
ma nije čudno....
imaš i djecu i odrasle koji ne vole slatkiše...

kažem ti moja starija nije ljubitelj...nju će vše obradovati slani štapići i ljute žvake nego čokolada.

a šta pije 1 litar dnevno čaja...savršeno OK...
kod mene obe piju dosta tečnosti...starija je pila sok tu i tamo a mmlađa nikada sok popila nije niti mu se veseli...
no mislim nake smao navike u tom domenu stekle...

litar tečnosti je sasvim OK...i treba piti čaj...
dijeca koja uzimaju toliko tečnosti u principu su sita djeca....
ona se ne najde slatkišima i dolmi sokom....

sasvim normalno je to kod vas.user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 4.1.2011 12:09:38 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3042
4.1.2011 12:06:47   
Anoniman

ma neznam jel to ok? čudno baš, slažeš se?
ja kad sam bila mala voljela sam slatkiše....
i dnevno popije i do 1 litar caja, jel to ok? sokove ne voli piti vec mjesecima, nekad pola case ...
ona stalno trai ako ne dam plae user posted image
meni to ije cudno jer i ja vise volim slano od slatkog...ja mislim da je to do kiseline...nikad necu razumjeti mm kako se moze najesti slatkog kada je gladan...meni bude lose...ali bukvalno...ja slatko iskljucivo mogu pojesti ako sam sita...inace...nix

a kaze mama da sam i kao dijete bila takva

Neposredna veza do poruke: 3043
4.1.2011 12:08:16   
veeseelaa
a šta pije 1 litar dnevno sory ne skontah ''aja'' jel sok...

ma čaja popije toliko dnevno user posted image  stalno joj kuham čaj od šipka, nane, kamilice ....
al puno je to, a ona stalno traži i plače ako ne dam user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3044
4.1.2011 12:08:53   
veeseelaa
ja slatko iskljucivo mogu pojesti ako sam sita...inace...nix

ista sam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 3045
4.1.2011 12:13:39   
Anoniman

a šta pije 1 litar dnevno sory ne skontah ''aja'' jel sok...

ma čaja popije toliko dnevno user posted image  stalno joj kuham čaj od šipka, nane, kamilice ....
al puno je to, a ona stalno traži i plače ako ne dam user posted image

mislim da caj ne moze skoditi al jesi li probala nabaviti domaci sok od šipka pa joj podvaliti umjesto cajauser posted image
mi se vec 2 mjeseca dopingujemo sa sokom i zdrava je ko dren,ni prehladicu malu do sad nismo imaliuser posted image probaj joj uvesti ovo i zbog vrticauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3046
4.1.2011 12:13:56   
marinčii
Ni Matej ne voli baš slatko jedino što hoće pojest je puding od čokolade ili dukatino,a za kruh ne smijem ni govriti on ga se doslovno bojiuser posted image neće ni da ga uzme u ruku a kamoli da jede,kad mu kažem da mi doda krišku on je uzme sa dva prsta i odmakne daleko od sebe i napravi tako facu da baš mi bude čudno,  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 3047
4.1.2011 12:14:33   
megi
vesela ja ne mislim da je puno caja
i moja cura dosta pije tecnosti i dam joj
ali opet i to je bolje nego kad sma muku mucila da poije sta bilo tako da uvijek oko necega se ptamo jel ispravno

uh dadada  kako sam zaboravila kupanje
cim neko kaze kupanje ona se pocne skidati kupiti svoje patkice i ode prema kupatiluuser posted image
a ne smijemo bas ni spominjati da cemo gdje ici jer ode ona po jaknu, sal kapu i stoji na vratima i govori pa pa
a taktika za colokadu ti je super

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 3048
4.1.2011 12:17:30   
marinčii
megi znači vi uzimate više tekućine  nego prije ,Matej ako popije 30ml bilo čega ja budem sretna jer on stvarno bude dana kad ništa ne popijeuser posted image ,a dojimo još uvijek al samo po noći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3049
4.1.2011 12:21:44   
veeseelaa
mislim da caj ne moze skoditi al jesi li probala nabaviti domaci sok od šipka pa joj podvaliti umjesto caja
mi se vec 2 mjeseca dopingujemo sa sokom i zdrava je ko dren,ni prehladicu malu do sad nismo imali probaj joj uvesti ovo i zbog vrtica

moram nabaviti pa probati, inače druge sokove joj ne uspijevam podvaliti umjesto čaja
odmah skonta user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *