Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
usto za 20min.plakao 2.sata .....nemoze disat na usta nemoze bez cuce ni sa njom nece nemoze da spava nos curi ture nema ......pati se,neznam kako mu pomoc eno mm ga razhorio malo igra se......bit ce ova duga noc Sta mislite dal da ga vodim ped.sutra ....ako noc bude veceras dugaaa a hoce neide mi se jer znam da ce antib.odma ukljucit i da nemoze flase mlijeka ni caja odma place
da ja malo navratim... čitam ja redovno al se javljam slabo..
Felix...odvedi ga pedijatru sutra. Sada je virus prohodao koji definitvno ide na brohije...nakkon tri dana slinjenja javlja se i tura.... neka ga posluša... možda teško diše pa slabo pajki žao mi je zaista da ste bolesni ali ne brini, sve mi to porđemo po nekoliko puta...zamisli kod mene kad krene virus nikako da stane, njih dvije pa smao u krug bolest šeta kroz kuću
Leona..čestitamo i na prvim koracima i na novom zubiću. Da ne padam puno, da se ne plašim svoga hoda i da budem sretna kada cipe šetalice pronosam
hanady,mila hvala ti od srca odvescu ga cim svane a jedva cekam da svane zao mi ga gledat plus ni danas nije spavao bog zna pa je bas ko prebijena macka .... plus tesko dise,plus nos curi ko iz cesme a i kaslje a imali smo pocetak vec bronhitisa pa se bojim da neode na nagore..... Ljubim vas On jos uvjek nespava .....
IZVORNA PORUKA: tajra Mya, ne znam zasto, ali kazu nista na prsa kad je temperatura visoka... Nekako mislim da je to zato da se izbjegne zagrijavanje...
Meni su rekli da ne stavljam nista kad ima temperaturu,jer tad moze dobiti upalu pluca. ja jos ne mogu sve da vas "skontam"-mislim ko,sta,kako... ... Zao mi je Felix sto se A... muci,a i ti...Proci ce.A ovaj sljez nama zaista pomogne,nadam se da ce i vama... Jeste li vi cule za tahin da je prijeki lijek kod kaslja,ja sam svojoj mrvici pocela davati po pola kasikice dnevno,ona fala Bogu sad ne kaslje,al joj dajem onako,jer tahin u sebi sadrzi dosta kalcija...
oka ,al oka sklopila nisam evo 3.je sata ujutro mi smo jos uvjek budni nikad nam ovako nije bilo vodila ga na hitnu kaze prehlda,krlo upaljeno nista dala nije javi se kaze ujutro dokt.svasta pa sto,sam reko dosla bolan kaze,....sve uredu na plucima dobili neki sirupa al se opet ped.javi Jedva cekam da svane padam vec lagano gubim snagu,zao mi djeta nije sat sastavio kako-treba.Nos nas ukopa curi niz grlo pa nemoze da guta kako treba.....
Ena draga nadam se da je makar malo odspavo i Anelko a i ti,čekamo bolje vijesti ,valjda neće opet biti antibiotik I mi smo slabo spavali,prvo ga jedva uspavala oko 23h i u ponoć već se probudio plačući i onda oko 1h opet zaspo al se posle 4 ,5 puta budio i kmečo
tajra riana je super hoce da cucne moja se samo vrti u krug i kad ja cucnem i kazem ajde adna i ti ona samo kaze nece i smije se zna dijete da mami treba malo vjezbe pozz ostalim bebarama
mi navece lako zaspemo,preskace 2 spavanje!sinoc je nakon kupanjca zaspo u 7.15 ali se probudio za 15 minuta,nakon 5 min opet ja uzmem kolica i uspavam ga u njima!prebacila ga tek nakon sat kad je dobro ucvrstio
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Jutro i od nas.Mi smo budni od pola 8 i zezamo li zezamo.Sinoć mi je opet pred spavaje malo povratio...neki šlajm...Jedva čekam danas da ga odvedem da vidim šta da radim više Jutros nije nimalo bolja situacija nije htio ništa čvrsto...i onda opet dala flašicu,da bar nešto pojede Felix mila baš mi je žao Anelka,dušice drage.nadam se da ste bar malkice bolje i da ste uspjeli malo da odspavate. Mala86 kako skontah bio zemljotres kod vas?Uh ja se bojim zemljotresa .Odakle ste?..tj.gdje je treslo ?
najgora i najduza noc u mom zivotu je bila sinoc:-((( Samo smo 2.sata odspavala u 3.sata ga na hitnu vodila nista nije dao jedva sam cekala jutro drago.Kako je noc duga bila samo .....Ni ja ni mm a ni anel nismo spavali,iscrpljeni,umorni a najvise moje pile malo. Jutros ga vodila cim sam vidila zoru,i dala nam antib.opet .Zinat kapi operil,i sirup prospan.
Zao mi ga pa skoro nema ni mjesec dana kako je boce primao i opet se truje.... al nadam se boljem nedo bog nikom ko nama sinoc evo ga sav podbuho,suzni ociju nos curi ko iz cesme,kise ,kasljucka....