|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.1.2011 22:02:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ne rugaj se nije pristojno user posted image user posted image user posted image
a moram kad se pravi da je iz finskeuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3001
3.1.2011 22:03:32   
koka i po
ne pravi bona...vidis da te zove na pivo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3002
3.1.2011 22:04:35   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro si joj i rekla.
Kad sam ja to bila fina? user posted image ccc

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3003
3.1.2011 22:05:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

oooooooo...ko nam doso
ccc...viri a ne upada...sram te bilo

ljubac Zariuser posted image ...a mamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bleso

Pa tesko vas "pofatat". user posted image user posted image user posted image Lakse mi virkat po malo.

Ljubi mi onog lijepog djecaka, i deder haj s Myom ovamo na pivu. Uganjamo i saharu i u zivot vas vodim. user posted image
Ozbiljna sam, nisam ocejfila na onom druzenju. user posted image

bih ja...kad bi imala kome uvaliti d cajld of majnuser posted image ...samo niko nece...svi bjeze u zadnje vrijeme...ne znam sta im je...a nije tako los...majkemiuser posted image user posted image

haj, mozda nesto i skontamo...ko zna...krhko je znanje...volila bih pravo

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3004
3.1.2011 22:06:27   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro si joj i rekla.
Kad sam ja to bila fina? user posted image ccc

pa zato i kazem da se pravisuser posted image user posted image user posted image

draga moja nunichicauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3005
3.1.2011 22:08:27   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image   Dobro je brzo se odljutila od mog virkanja. user posted image

Ma sve se moze bonicko, samo trebamo taktiku razraditi. user posted image user posted image
Ali vakat je, sad su nam bebe velike. user posted image
Imal gdje pustare?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3006
3.1.2011 22:09:28   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image   Dobro je brzo se odljutila od mog virkanja. user posted image

Ma sve se moze bonicko, samo trebamo taktiku razraditi. user posted image user posted image
Ali vakat je, sad su nam bebe velike. user posted image
Imal gdje pustare?

garant i ona viriuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3007
3.1.2011 22:11:38   
Nunichi
Samo da i ona prokine. user posted image user posted image user posted image
Plaho mi je pozdravi kad naleti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3008
3.1.2011 22:21:06   
Anoniman

Samo da i ona prokine. user posted image user posted image user posted image
Plaho mi je pozdravi kad naleti.

hocem...hocem...a mozes i ti umjesto samo da virkasuser posted image user posted image ...i reci onoj breskvi da bi se i ona mogla javiti

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3009
3.1.2011 22:29:51   
Mya_81 RR

oooooooo...ko nam doso

Pa tesko vas "pofatat". user posted image user posted image user posted image Lakse mi virkat po malo.

Ljubi mi onog lijepog djecaka, i deder haj s Myom ovamo na pivu. Uganjamo i saharu i u zivot vas vodim. user posted image

bih ja...kad bi imala kome uvaliti d cajld of majnuser posted image ...samo niko nece...svi bjeze u zadnje vrijeme...ne znam sta im je...a nije tako los...majkemiuser posted image user posted image

Fakat bi bilo super da se organiziramo...

Ja nemam problema s tim kome da uvalim dijete user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3010
3.1.2011 22:35:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

oooooooo...ko nam doso

Fakat bi bilo super da se organiziramo...

Ja nemam problema s tim kome da uvalim dijete user posted image user posted image user posted image

lako mi je za vasuser posted image ...moj ima samo jednu nanu i jednog didu koji je bajdvej  1000 km udaljenuser posted image ...a mm bi me svakih 15 min. zvaouser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3011
3.1.2011 23:08:04   
Anoniman
usto za 20min.plakao 2.sata .....nemoze disat na usta nemoze bez cuce ni sa njom nece nemoze da spava nos curi ture nema ......pati se,neznam kako mu pomoc eno mm ga razhorio malo igra se......bit ce ova duga noc
Sta mislite dal da ga vodim ped.sutra ....ako noc bude veceras dugaaa a hoce
neide mi se jer znam da ce antib.odma ukljucit i da nemoze flase mlijeka ni caja odma placeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3012
3.1.2011 23:11:22   
leona81
mi smo jucer prohodali, a raste nam i 6 zubic:) user posted image  spavamo malo bolje nego inace ali i dalje non stop dojimo...pozz svima

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3013
3.1.2011 23:16:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo jucer prohodali, a raste nam i 6 zubic:) user posted image  spavamo malo bolje nego inace ali i dalje non stop dojimo...pozz svima

user posted image user posted image user posted image za hodanje! kod nas jos nema ni hodanja ni zubica al spavamo bez podoja i uglavnom u komadu vec nekoliko danauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3014
3.1.2011 23:23:15   
Hanady RR
veče ženiceuser posted image
i bebiceuser posted image

da  ja malo navratim...
čitam ja redovno al se javljam slabo..user posted image

Felix...odvedi ga pedijatru sutra.
Sada je virus prohodao koji definitvno ide na brohije...nakkon tri dana slinjenja javlja se i tura....
neka ga posluša...
možda teško diše pa slabo pajkiuser posted image
žao mi je zaista da ste bolesni ali ne brini, sve mi to porđemo po nekoliko puta...zamisli kod mene kad krene virus nikako da stane, njih dvije pa smao u krug bolest šeta kroz kućuuser posted image

Leona..čestitamo i na prvim koracima i na novom zubiću.
Da ne padam puno, da se ne plašim svoga hoda i da budem sretna kada cipe šetalice pronosamuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3015
3.1.2011 23:52:02   
Anoniman
hanady,mila hvala ti od srcauser posted image user posted image odvescu ga cim svane a jedva cekam da svane zao mi ga gledat plus ni danas nije spavao bog zna pa je bas ko prebijena macka ....
plus tesko dise,plus nos curi ko iz cesme a i kaslje a imali smo pocetak vec bronhitisa pa se bojim da neode na nagore.....
Ljubim vas
On jos uvjek nespava .....user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3016
3.1.2011 23:54:42   
mrvicaa
Hvala vam na dobrodoslici!

IZVORNA PORUKA: tajra
Mya, ne znam zasto, ali kazu nista na prsa kad je temperatura visoka...
Nekako mislim da je to zato da se izbjegne zagrijavanje...

Meni su rekli da ne stavljam nista kad ima temperaturu,jer tad moze dobiti upalu pluca.
ja jos ne mogu sve da vas "skontam"-mislim ko,sta,kako...user posted image ...
Zao mi je Felix sto se A... muci,a i ti...Proci ce.A ovaj sljez nama zaista pomogne,nadam se da ce i vama...
Jeste li vi cule za tahin da je prijeki lijek kod kaslja,ja sam svojoj mrvici pocela davati po pola kasikice dnevno,ona fala Bogu sad ne kaslje,al joj dajem onako,jer tahin u sebi sadrzi dosta kalcija...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3017
4.1.2011 3:17:22   
Anoniman
oka ,al oka sklopila nisam evo 3.je sata ujutro mi smo jos uvjek budniuser posted image user posted image nikad nam ovako nije bilo vodila ga na hitnu kaze prehlda,krlo upaljeno nista dala nije javi se kaze ujutro dokt.svasta pa sto,sam reko dosla bolan kaze,....sve uredu na plucima dobili neki sirupa al se opet ped.javiuser posted image
Jedva cekam da svane padam vec lagano gubim snagu,zao mi djeta nije sat sastavio kako-treba.Nos nas ukopauser posted image curi niz grlo pa nemoze da guta kako treba.....

(odgovor članu mrvicaa)
  Neposredna veza do poruke: 3018
4.1.2011 8:49:08   
Meri29
Nadamo se da je Anelko nas zaspao i da se mama odmorila, javi nam sta je bilo

i mi smo bili vise budni nego sto smo spavali, slomila me bukvalno... sad cekam da je uhvati san pa da rahat kafu popijem user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3019
4.1.2011 9:09:07   
marinčii
Ena draga nadam se da je makar malo odspavo i Anelko a i ti,čekamo bolje vijesti ,valjda neće opet biti antibiotikuser posted image
I mi smo slabo spavali,prvo ga jedva uspavala oko 23h i u ponoć već se probudio plačući i onda oko 1h opet zaspo al se posle 4 ,5 puta budio i kmečouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3020
4.1.2011 9:29:40   
megi
da se i mi pridruzimo mali nespavacima
i moja curka se budila u nekoliko navrata
al eto nekako sam se ko vec na to i navikla user posted image

felix nadam se da je anelko bolje, da ste bar malo odspavali a obavezno mu kad je nosic zacepljen stavi oluk iznad glave nama je to dosad uvijek pomagalo

tajra riana je super hoce da cucne moja se samo vrti u krug i kad ja cucnem i kazem ajde adna i ti ona samo kaze nece i smije se
zna dijete da mami treba malo vjezbe user posted image
pozz ostalim bebarama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3021
4.1.2011 9:29:46   
mala86
jutro svima user posted image

joj felix kako mi je zao,citam jutros ove tvoje postove user posted image  user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce anelko biti puno bolje

mi navece lako zaspemo,preskace 2 spavanje!sinoc je nakon kupanjca zaspo u 7.15 ali se probudio za 15 minuta,nakon 5 min opet ja uzmem kolica i uspavam ga u njima!prebacila ga tek nakon sat kad je dobro ucvrstio

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3022
4.1.2011 9:32:05   
mala86
zaboravi-sad nas bas fino zatreslo user posted image user posted image user posted image ,jos smo mi na 7

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3023
4.1.2011 9:55:49   
Srculence
Jutro i od nas.Mi smo budni od pola 8 i zezamo li zezamo.Sinoć mi je opet pred spavaje malo povratio...neki šlajm...Jedva čekam danas da ga odvedem da vidim šta da radim višeuser posted image Jutros nije nimalo bolja situacija nije htio ništa čvrsto...i onda opet dala flašicu,da bar nešto pojedeuser posted image
Felix mila baš mi je žao Anelka,dušice drage.nadam se da ste bar malkice bolje i da ste uspjeli malo da odspavate.
Mala86 kako skontah bio zemljotres kod vas?Uh ja se bojim zemljotresauser posted image .Odakle ste?..tj.gdje je treslouser posted image ?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3024
4.1.2011 10:04:59   
Anoniman
najgora i najduza noc u mom zivotu je bila sinoc:-(((
Samo smo 2.sata odspavala u 3.sata ga na hitnu vodila nista nije dao jedva sam cekala jutro drago.Kako je noc duga bila samouser posted image .....Ni ja ni mm a ni anel nismo spavali,iscrpljeni,umorni a najvise moje pile malo.
Jutros ga vodila cim sam vidila zoru,i dala nam antib.opetuser posted image user posted image .Zinat kapi operil,i sirup prospan.

Zao mi ga pa skoro nema ni mjesec dana kako je boce primaouser posted image i opet se truje....
al nadam se boljem nedo bog nikom ko nama sinoc
evo ga sav podbuho,suzni ociju nos curi ko iz cesme,kise ,kasljucka....

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *