Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
faza, faza, faza, eto za ospica , ajdin se sma igra ali ako gleda crtić svi moramo gledati, ne da mi da ja u drugoj sobi gledam nešto drugo. e zato stalno kupujem nove crtiće, muka mi više od ovih starih, sve ih znam napamet
eh kamo srece da ih anel voli,nebi ih kupovala ima ih na pretek al nece da gleda nezanima ga .... Neku noc mm.donio crtic ma jok da pogleda minutu . Njega zanima caj i kakav posuda i prosipanje Da mu na sred sobe stavim lavor pun vode da,brcka prosipa taj bi tu bio danima da bi mrdno sa mjesta
vidi se da je anel ljetno dijete pa voli vodu ova moja, kako kada. nekad se zaigra sama a nekad puze za mnom... crtice ne voli sve, al one koje voli moze gledati par minuta, ne moze dugo ko prije kad je bila manja
pa nije se dzaba rodio u ljeto Voli vodu obozava scene su s kupanjem,neda se izvaditi iz tusa ... Kad dodje vrijeme kupanja meni se nemili voditi ga u kupatilo ...
stvarno je lijepa beba Ja vise necistim radocinu,i baje rade za to je zaduzan anel.Cim spasi radocinu trazii prut da ih skida ako se koji bajo rado nadje blizu njega nije dobro prosao Fino ga uzme u ruku i dira jednom ga mal nije pojeo. A. kad dodje mi bilo mladja ili najmladja sestra obraduje se samo tako jjer iz voza kako on hoce a one se jadne mu puste. Kad ugleda na bundi ćuru onu ,citav dan voza bundu i vice Ma ,ma (maca) Kaze seka necu vise ni dolaziti u ovoj bundi sve mi pocupa ćuru ..Njemu zanimljivo cupavo. Anel evo lezi skoro sam dala ipubrufen. tura se pocela opet vracat
pa mislim nije normalna... ali oni ovako funkcionišu super sa ovim budalaštinjama njemu se to sviđa, ima još more slika ne znam odkud joj ovakve fiks ideje...sve ću joj pamtit i vratit
jucer smo bili na pregledu jer nam se temperatura vracala,doktorica je rekla da ima virusnu upalu grla , dobili smo samo neki sprej za dezifenkciju grla.. sad znam zasto vec danima slabo jede,valjda ce brzo proci..
jucer smo bili na pregledu jer nam se temperatura vracala,doktorica je rekla da ima virusnu upalu grla , dobili smo samo neki sprej za dezifenkciju grla.. sad znam zasto vec danima slabo jede,valjda ce brzo proci..
uh ti virusi više baš su dosadni a nema im baš nekog lijeka treba samo čekati da prođu,nadam se da će sprej pomoći i da će Nikola brzo biti dobro
brzinski A. odspavao 2. sata mama zombi poradjivala poluotvoreni ociju po kuci.Rucak nastavila pa bite ce i pomfri bujrum svima najvise nasem Anderju jer znam iz pozdani izvora da ga obozava a volim ga i ja njam pomfri Seka dosla anel tako happy da nezna sta ce od dragosti ....Samo vristi/dere se podera grlo dzaba govoritit ne ne anele boi grlo. Takav je kad mu je nesto drago ili dodje po njegovom cefu samo vristiiii!!!! Pusa svima
Evo šta vam bude sa djeteta kad ostavite na čuvanje svojoj rođenoj sestri
hej zivote meedeeeniiiiii
IZVORNA PORUKA: marijanna
aaaaaaaaaaaaaaaa misha mu mekinjasa... pa zar nam je drug jos uvijek slabunjav... nadamo se da ce ubrzo ozdraviti u potpunosti i biti veseo...
felix mila, kako je Anelko??? ima li ture??? ne dajte se...
mala mu... pa sta ima sta nema??? kako nam je drug Ahmed??? mogu misliti kako sam porastao veliki, a mama se ulijenila nikako da nam se javi da isprica kako napreduje drugar...
Sabina nam je konacno "izasla vani" jaoooooo scene danas s njom... ja dosla s posla i zacrtala sebi da cu joj pomoci danas da se istrese pa kako tako... namazala je prvo malo Erminovom kremom pa da joj reko opet stavim cepic od sapuna... do malo ona se poce ceskati, ja joj kazem nemoj dirati i nemoj se stiskati... kaze Sabina "ovo je moja guza i ja cu da radim s njom sta ja hocu" poslije ja njoj fino objasnjavam da moram joj staviti cepic da bi mogla "izaci vani" kaze ona: " a kakve veze ima cepic sa mojim izlaskom vani? pa hladno je napolju sta cu vani??? " a evo od kako se istresla, opet je stara, skace li skace...
breskva preslatka slika puma , nek je sabina rijesila "probleme".. moj djecacic je bolje,mada ne smijem nista dvaput rec jer cim kažem da je ozdravio opet nesto bude..
breskva preslatka slika puma , nek je sabina rijesila "probleme".. moj djecacic je bolje,mada ne smijem nista dvaput rec jer cim kažem da je ozdravio opet nesto bude..
nek je nikola bolje a mi cemo na kavu tamo nekad u proljece
za samo deset dana moje dijete puni dvije godine...sve me boli od razmišljanja i planiranja...al sve