Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Marinci, kod nas je sad-zasad dobro a bilo je do skoro i kod nas kao kod vas s budjenjem kmecanjem,ustajanjem i sjedenjem nezna sta bi. Evo sad da neureknem kuc, kuc spava zaspo oko 22. 30. i nije se do 5. budio jest Cak kako pije sirup bolje jede prije popije jedva 130ml sad 200ml u cugu
ma kod nas bude noćiju baš dobro spava i onda opet bezveze s tim buđenjem i kmečanjem sve pokvari i onda sve tako ,,,stalno se mijenja..valjda kad napune 2 godine budu spavali ..nadam se ja nadam Koliko vi morate piti taj sirup?
felix bolje da mu daš antibiotik do kraja,on neće imati efekta ako prestaneš pa se može upala vratiti,kad popije lipo otiđi nek mu urade nalaze da vidiš da mu željezo nije opet slabo pa mu je zato imunitet opada leona i kod nas isto ,neznam koliko točno puta la stalno se vrtio ustavo ,kmečo ja kontam opet zubići al rano mi da mu 5 niču
mi smo zdravi, napokon vidim pricali ste o kupanju,moj djecak se obožava kupati,ne smeta mu ni kad mu ispirem kosu samo da je u vodi,mogao bi svaki dan. kad kažem da ce se kupati pocne se sam skidati bolje jede ,ma samo da mi je zdrav i nista mi vise na svijetu ne treba
a sto bih se ja voljela naspavati, odnosno u komadu odspavati barem jednu noc.ja se ne mogu sjetiti kad su moji indijanci spavali cijelu noc.ako je jedan miran onda drugi pravi dernek.sinoc je mladji bio pravo nemiran, a noc prije stariji i tako oni mene setaju cijelu noc. ali lakse mi je kada vidim da nas ima malo v ise koji muku muce s tim, proci ce i to pa cemo se onda brinuti gdje su i kada ce doci....
marijanna drago mi je da ste zdravi,ljubi dječaka leona ma i kod nas je tako još uvijek doji pa se vjerovatno zato i budi mala 1994 da kad odrastu onda ćemo ih opet čekat da se vrate s tulmarenja i naravno opet nam neće dat spavati ,al hajde dobro nek su nam živi i zdravi iv@nčicejavi se kako nam je Andrej nadam se da je i on ozdravio noa nadam se da je i curica bolje i da nema vie ture
< Poruku je uredio marinčii -- 4.2.2011 18:51:36 >
Poz drage zenice. Mi smo bolje dosta vratili smo se na staro spavanje po cjelu noc ne ureklo se hehe. Stvarno neznam sta da kazem prvi sincic je bilo nonstop neka budjenja bla bla skoro do 3 godine sve nesto mamu trazi, ovaj momcic od nepuna 3 mjeseca po cjelu noc spavanac, doduse i on je imao nekih par faza ali to sve zbog tih upala itd Moj savjet je odspavajte i vi jednu turu po danu kad bebare spavaju i uzivajte. Kod nas trenutno problemi s razbacivanjem i razmazivanjem svega i svacega po namjestaju, zidovima itd itd. Da nespominjem vadjenje ladica odjece i vristanja nekakvog . Zaboravila sam konstantne napade na frizider i sporet .
mi smo danas svo troje nervozni ubi boze grrr.Ova zima mi na vrh glave vise jedva cekam abd zatopljenje ovi dana da idemo van dok prizdravi. Danas je zaspo oko 2. i milion puta se on probudio kmecuci u tom jednom satu .. Neznam koji je vrag ma nisam mogla maknut od njega
nedo bog da nam takva bude veceras i noc stvarno sam luda vise snjim kad bezzz kmeci,i nervozira se ni zbog cega!!!! Kupala sam ga skoro morala ,.....
znam da cete sada da mi zavidite al ja se moram pohvaliti, tj, moram lanicu pohvaliti da se vec duze vrijeme ne budi tokom noci
i to jel da u svom krevetcu ej blago se vama.Doduse nemogu se ni ja pozaliti ove zadnje dvije noci spava dobro al nece u krevet vec pored mene ... Opet bolje da sutim,anel je ko promjena vremena ...cas spava cas, se budi . Bravo za L.
mi smo se danas ishodali bas fino,dan bio fenomenalan ,bas sam zadovoljna!tajo kuci pravio rucak ,a mi vani u skitnju,kafice...u jednom trenu smo dosli donjeli mm namirnice jer mu je trebao krompir za rucak,i nastavili dalje,malac se ishodo,trco,nije spavo popodne,tajo ga uspavo oko 8 dok sam ja prala kosu-iskreno se nadam da se nece skoro probudit
a kupanje-uh sjecam se vremena kad ga nisam mogla ulovit cim bi cuo da mm priprema vodu,vristo od srece,pa smo imali 2 kupanja u kojim je preplako sve,a nemam pojma zasto,i zadnje kupanje je bio ok-sjedio igro se,i nekako smo pregurali
joj svaki dan sam sve zadovoljnija sa njegovim jelom,od dorucka,rucka,vecere,to mi je uvijek bila najveca briga i napokon smo docekali-papa ko veliki,malo sam malo uz nasu pomoc
ljubimo sve bebare i nadamo se da vise nece biti ovih problema sa rr-om
. Kod nas trenutno problemi s razbacivanjem i razmazivanjem svega i svacega po namjestaju, zidovima itd itd. Da nespominjem vadjenje ladica odjece i vristanja nekakvog . Zaboravila sam konstantne napade na frizider i sporet .
ih ja sa tim problemom kuburam vec duze vrijeme,i nema nikakvi naznaka da bi uskoro mogao popustit.zidovi mi skroz isarani a kuca totalno demolirana ... felix draga bas mi je zao malenog a i tebe nadam se da ce vam kupka pomoci i da ce noc biti mirna..
vidim da se nesto pisalo i o kupanju,mi imamo problem kada je kupanje gotovo jer a se neda izvaditi iz vode al nam zato svako sisanje izade na nos ta dreka i vriska je nepodnosljiva,place kao da mu kozu gule..
dobro vece ja od juce nisam mogla na RR uzas predeverale smo same prvu groznu temperaturu,danas nije isla iznad 37,3 tako da joj nisam davala sirup niti cepic..bili smo kod doktora,dijagnoza-viroza a usput su nam nikle i dvije petice
ja ove sa jednim djetetom neću da ''''tješim''''...bojim se prije nego rode od mojih primjera završile bi kao ovosnice na leksilijumu
Noa duper da je tako brzo i fino prošlo...virusi razni a zubići su tu... Sigurna sam za dva-tri dana prestaju i vaše brige sa klopom
Tajraaaaaaaaa joj što mi nešto ''''usfališšš'''' kad ne tipkaš često
danas oko 16h bezuspjesno pokusavam uspavati Ahmeda a on sve zapitkuju :mata-maca ja kazem spava pa onda kuko ja opet spava pa koke...pa kad je izbroio sve zivotinje kaze bageg-bager sta reci djetetu da spava ili...ja ga ljepo podignem i nista od spavanca