|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  329 330 [331] 332 333   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.3.2011 10:03:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady, pristavi jednu...
sad cu ja "nizbrdo"user posted image user posted image user posted image

Hajde samo se najavi na porti user posted image user posted image user posted image
Sta mi to nosis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozes dobiti samo integralno pecivo i cijedjeno voceuser posted image

Necu ja da ti bez veze placas kapsuleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mozeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8251
21.3.2011 10:05:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

tajrauser posted image ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusuuser posted image
Lady, vidim bolje ste obje...super...user posted image

Jel de? Ma Tajra je dusa od zene, stvarno....predivna je....user posted image

A jesmo hB, kasljemo jos ali dosta manje...
Vec dvije noci joj stavljam onu user posted image mast na pluca (user posted image kako smrdi user posted image )  , sad ne znam je li zbog toga bolje spava i manje kaslje...ali poboljsanja ima...i pije cajeve za kasalj...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8252
21.3.2011 10:08:48   
R&T@

tajrauser posted image ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusuuser posted image  

...moj V. je od 7 na nogama i vec je zavrsio jutarnji ciklus, umivanje, pranje zuba, mlijeko, crtici, dorucak, pranje guze...user posted image ...i jos mi neko kaze joj blago tebi ne radis, imas vremena za sveuser posted image ...'bem ti nerazumne ljude, ja od jutros sjela nisam...

Hvala, milauser posted image
Ja sam ti vjecni optimista...i kad mi visi nas glavomuser posted image user posted image user posted image

Ja bih isto mogla reci za tebe...
Najbolje mi je bilo ono kad si pisala da te "skontao" sta mu pricas pa prestao plakati kad se probudi...user posted image

Ja uvijek sa zidovima razgovaramuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8253
21.3.2011 10:14:12   
sheri
dobar dan!
mi smo pajkili super, mada je mamu ukocio vrat. a ovo vrijeem mi se bas , ali bas ne svidja!

ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas, i sve je ok dok me ne podje gurati,a  kad aj njoj uzvratim, buni se i naljuti. ili me bar ohrabrite da nece vjecno trajatiuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8254
21.3.2011 10:14:57   
Lady26
Nece vjecno trajati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8255
21.3.2011 10:19:57   
sheri

Nece vjecno trajati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e sad mi je puuuuno lakseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8256
21.3.2011 10:20:13   
mala86
IZVORNA PORUKA: sheri

ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas

nemam savjeta i nas je kod nas u krevetu user posted image user posted image user posted image
spava u kreveticu dok mi ne dodjemo u sobu,a onda obavezno mora izmedju nas,al ja se nesto i ne bunim,samo znam se probudit ja na krevetu lezim ,a moj malac se rasirio preko jastuka user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8257
21.3.2011 10:20:20   
R&T@
PreCeraste vas dvije...
sad me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8258
21.3.2011 10:21:34   
Lady26
Nema potrebe, ja zaista samo istinu kazem...imala sam zadovoljstvo da te upoznam user posted image user posted image user posted image ....
Eh jel jos vazi to pecivo i sok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8259
21.3.2011 10:24:34   
mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i za moju

sjecam se kad sam upoznala tajru(na regionalnom)dosla sam do nje na pola price o nekom od Tajrinih nesasluka user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8260
21.3.2011 10:34:00   
Malenaoduvijek

dobar dan!
mi smo pajkili super, mada je mamu ukocio vrat. a ovo vrijeem mi se bas , ali bas ne svidja!

ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas, i sve je ok dok me ne podje gurati,a  kad aj njoj uzvratim, buni se i naljuti. ili me bar ohrabrite da nece vjecno trajatiuser posted image user posted image

samo do osnovne skole user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8261
21.3.2011 10:36:08   
sheri
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobar dan!

samo do osnovne skole user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8262
21.3.2011 10:39:47   
Malenaoduvijek
Mala, kako su bebare

ma ja se tamo na cipelicama raspisala,

bili smo na inekciji jutros u vrazovoj se duse dijele Boze sacuvaj.

on nema ture hB, primace inj do petka pa cemo vidjeti.

ovaj stariji mi se nesto gnjezdi i kise samo da se ne prehladi sad i on user posted image

da hoce malao otopliti a jeste zahladnilo cirkus, kazu sutra vec bez padavina

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8263
21.3.2011 10:43:13   
Lady26
Konooooo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8264
21.3.2011 10:45:51   
Malenaoduvijek

Konooooo user posted image

oooo thank youuser posted image

how are you

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8265
21.3.2011 10:48:15   
Lady26
Much better, thank you....
Malo pluca jos bole ali trpim...pijem sirup...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8266
21.3.2011 10:49:12   
Anoniman
Kod nas se opet vratila temperatura, sad malo i kise i kasljuca po malo, juce bila bez i danas evo opet 38,5, a i ja slinim, kasljem, grlo ubi, temperatura...
Ana mi na cecloru od petka vece, nije mi jasno je li ne djeluje ili sta je, jer evo od srijede uvece temperatura, samo juce bili bez.

Neposredna veza do poruke: 8267
21.3.2011 10:52:51   
R&T@
Mala, koja dr je u Vrazovoj jutros?

Zasto ne ides u drugu smjenu, uvijek je manja guzva...

Ja moram R. odvesti na vakcinu, onu od 18 mj.
I cekam da neka doktorica bude u drugoj smjeni, onom Adnanu nista ne vjerujemuser posted image
A imam jos samo 15 danauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8268
21.3.2011 10:57:55   
Malenaoduvijek

Mala, koja dr je u Vrazovoj jutros?

Zasto ne ides u drugu smjenu, uvijek je manja guzva...

Ja moram R. odvesti na vakcinu, onu od 18 mj.
I cekam da neka doktorica bude u drugoj smjeni, onom Adnanu nista ne vjerujemuser posted image
A imam jos samo 15 danauser posted image

rovcanin, aide nema do daljnjeg tu je i adnan

a ja idem kod rovcanin uvijek, a sa pervom sam imala sukob neki dan.

a morali smo na inekciju

a ja njih uvijek nazovem i provjerim

< Poruku je uredio MALA1994 -- 21.3.2011 10:58:56 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8269
21.3.2011 11:02:20   
marinčii
pozz i od nas
Mi vas redovno čitamo al lijeni za pisatiuser posted image
jelena baš mi je žao Anice user posted image ,mi kad smo imali upalu mokračni kanala smo imali temp 5 dana ,nadam se da će i kod vas brzo prestati i da će Anica biti dobro,drži seuser posted image user posted image
ostalima pusice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8270
21.3.2011 11:03:36   
R&T@
Nazovem i ja, ali je prosle sedmice Adnan bio u drugoj smjeni, pa nisam otisla...
Sad joj malo curi nosic (cuj mene "sad"user posted image , pa skoro uvijek joj curiuser posted image user posted image ), pa bih voljela da je detaljno pregledaju prije vakcine...

A za sukob...
to ne mogu birati, sa svima sam se barem po jednom sukobila za ove 4 i po godineuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8271
21.3.2011 11:09:12   
Malenaoduvijek

Nazovem i ja, ali je prosle sedmice Adnan bio u drugoj smjeni, pa nisam otisla...
Sad joj malo curi nosic (cuj mene "sad"user posted image , pa skoro uvijek joj curiuser posted image user posted image ), pa bih voljela da je detaljno pregledaju prije vakcine...

A za sukob...
to ne mogu birati, sa svima sam se barem po jednom sukobila za ove 4 i po godineuser posted image user posted image user posted image

ja idem stalno kod mujesire i s njom se sve mogu dogovoriti, a kad nje nema idem kod aide.

a adnan je dobar jedino za uputnica, a bila ti je perva 2-3 dana popodne.
e ove ti je sedmice ona druga osim sutra kad nema mujesire pa ne znam, ali nazovi da provjeris najbolje je.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8272
21.3.2011 11:11:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kod nas se opet vratila temperatura, sad malo i kise i kasljuca po malo, juce bila bez i danas evo opet 38,5, a i ja slinim, kasljem, grlo ubi, temperatura...
Ana mi na cecloru od petka vece, nije mi jasno je li ne djeluje ili sta je, jer evo od srijede uvece temperatura, samo juce bili bez.

dusa draga, bas mi je zao. da vam nije ceklor preblag, jeste radili vi bris?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8273
21.3.2011 11:15:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jelena ne bih da pametujem, meni je Lana prosli put (prije mjesec i po ili malo vise) preko ceclora dobila jacu upalu grla i dali joj xiclav....
Prati, ako vidis da nema pomaka ja bih je odvela dr da joj da nesto drugo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8274
21.3.2011 11:18:16   
Hanady RR
jelena nisma baš upratila ali ako nakon trećeg dana uzimanja ceklora vraća s etura...ili je virus pa ne djeluje ili trebaš mjenjat antibiotik...on spada u ona eblaže...a sad nema ni jedna blag čim je antibiotik...al opet možda bi joj nešto drugo malo ''jače'' brže djelovalo pa bi ga samim tim i kraće unosilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  329 330 [331] 332 333   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  329 330 [331] 332 333   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *