Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusu Lady, vidim bolje ste obje...super...
Jel de? Ma Tajra je dusa od zene, stvarno....predivna je....
A jesmo hB, kasljemo jos ali dosta manje... Vec dvije noci joj stavljam onu mast na pluca ( kako smrdi ) , sad ne znam je li zbog toga bolje spava i manje kaslje...ali poboljsanja ima...i pije cajeve za kasalj...
tajra ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusu
...moj V. je od 7 na nogama i vec je zavrsio jutarnji ciklus, umivanje, pranje zuba, mlijeko, crtici, dorucak, pranje guze... ...i jos mi neko kaze joj blago tebi ne radis, imas vremena za sve ...'bem ti nerazumne ljude, ja od jutros sjela nisam...
Hvala, mila Ja sam ti vjecni optimista...i kad mi visi nas glavom
Ja bih isto mogla reci za tebe... Najbolje mi je bilo ono kad si pisala da te "skontao" sta mu pricas pa prestao plakati kad se probudi...
Ja uvijek sa zidovima razgovaram
ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas, i sve je ok dok me ne podje gurati,a kad aj njoj uzvratim, buni se i naljuti. ili me bar ohrabrite da nece vjecno trajati
ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas
nemam savjeta i nas je kod nas u krevetu spava u kreveticu dok mi ne dodjemo u sobu,a onda obavezno mora izmedju nas,al ja se nesto i ne bunim,samo znam se probudit ja na krevetu lezim ,a moj malac se rasirio preko jastuka
sjecam se kad sam upoznala tajru(na regionalnom)dosla sam do nje na pola price o nekom od Tajrinih nesasluka
ima li neko da mi da savjet kako da istjeram dijete iz kreveta, do pola noci spava u svom, a onda predje kod nas, i sve je ok dok me ne podje gurati,a kad aj njoj uzvratim, buni se i naljuti. ili me bar ohrabrite da nece vjecno trajati
dobar dan! mi smo pajkili super, mada je mamu ukocio vrat. a ovo vrijeem mi se bas , ali bas ne svidja!
Kod nas se opet vratila temperatura, sad malo i kise i kasljuca po malo, juce bila bez i danas evo opet 38,5, a i ja slinim, kasljem, grlo ubi, temperatura... Ana mi na cecloru od petka vece, nije mi jasno je li ne djeluje ili sta je, jer evo od srijede uvece temperatura, samo juce bili bez.
pozz i od nas Mi vas redovno čitamo al lijeni za pisati jelena baš mi je žao Anice ,mi kad smo imali upalu mokračni kanala smo imali temp 5 dana ,nadam se da će i kod vas brzo prestati i da će Anica biti dobro,drži se ostalima pusice
Nazovem i ja, ali je prosle sedmice Adnan bio u drugoj smjeni, pa nisam otisla... Sad joj malo curi nosic (cuj mene "sad" , pa skoro uvijek joj curi ), pa bih voljela da je detaljno pregledaju prije vakcine...
A za sukob... to ne mogu birati, sa svima sam se barem po jednom sukobila za ove 4 i po godine
Nazovem i ja, ali je prosle sedmice Adnan bio u drugoj smjeni, pa nisam otisla... Sad joj malo curi nosic (cuj mene "sad" , pa skoro uvijek joj curi ), pa bih voljela da je detaljno pregledaju prije vakcine...
A za sukob... to ne mogu birati, sa svima sam se barem po jednom sukobila za ove 4 i po godine
ja idem stalno kod mujesire i s njom se sve mogu dogovoriti, a kad nje nema idem kod aide.
a adnan je dobar jedino za uputnica, a bila ti je perva 2-3 dana popodne. e ove ti je sedmice ona druga osim sutra kad nema mujesire pa ne znam, ali nazovi da provjeris najbolje je.
Kod nas se opet vratila temperatura, sad malo i kise i kasljuca po malo, juce bila bez i danas evo opet 38,5, a i ja slinim, kasljem, grlo ubi, temperatura... Ana mi na cecloru od petka vece, nije mi jasno je li ne djeluje ili sta je, jer evo od srijede uvece temperatura, samo juce bili bez.
dusa draga, bas mi je zao. da vam nije ceklor preblag, jeste radili vi bris?
Jelena ne bih da pametujem, meni je Lana prosli put (prije mjesec i po ili malo vise) preko ceclora dobila jacu upalu grla i dali joj xiclav.... Prati, ako vidis da nema pomaka ja bih je odvela dr da joj da nesto drugo....
jelena nisma baš upratila ali ako nakon trećeg dana uzimanja ceklora vraća s etura...ili je virus pa ne djeluje ili trebaš mjenjat antibiotik...on spada u ona eblaže...a sad nema ni jedna blag čim je antibiotik...al opet možda bi joj nešto drugo malo ''jače'' brže djelovalo pa bi ga samim tim i kraće unosila