Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga Ja sam se udebljala 500 g i sada imam 50,5 kg Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.
Aaaaaaaaaaaa, daj recept
dadada, dje si to mecala slike
Hocu i ja recepat
Dadada se "metnula" na temi Kako zamisljate forumasice
Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga Ja sam se udebljala 500 g i sada imam 50,5 kg Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.
Aaaaaaaaaaaa, daj recept
dadada, dje si to mecala slike
slike su uklonjene ...a ti si ih svakako vec vidjela
ej drage moje...ja vas ljubim...mrtva sam ko pasce...odoh vam u krpe..i danas smo imali goste...pa eto...skontajte...sto noa rece...isto ikova slava
saharo......mi se cuhnemo...i ti tajro...da vidimo ono za ono...ako niste odustale
Ma nema nikakvog recepta, 5x sam stajala na vagu, nisam mogla vjerovati Jest da sam primjetila da mi je apetit, pored inače jakooo dobrog, još bolji Samo da se nastavim debljati pa po 100 g mjesečno - bila bih zadovoljna!
Ja prije nego sto sam ostala sa Anom trudna sam imala 45kg na sojih 166 visine i izgledala sam kao avet i onda sam zbog poboljsanja imuniteta jer ni je bio Boze nedaj pocela onaj ecomer da pijem i udebljala se 5kg za neka dva mjeseca, ja sam tako od tog ecomera dobila apetit da sam sve zivo mela ispred sebe, nocu ustajala i jela , eto pa mozda nekoj i pomogne.
Ma nema nikakvog recepta, 5x sam stajala na vagu, nisam mogla vjerovati Jest da sam primjetila da mi je apetit, pored inače jakooo dobrog, još bolji Samo da se nastavim debljati pa po 100 g mjesečno - bila bih zadovoljna!
eto i mene ...ja sad ...mislim ovih dana zderem ko krme...kako ima svega...od rodjendana...pa ne znam dje i sta bi prije ..e sad odoh
Ja prije nego sto sam ostala sa Anom trudna sam imala 45kg na sojih 166 visine i izgledala sam kao avet i onda sam zbog poboljsanja imuniteta jer ni je bio Boze nedaj pocela onaj ecomer da pijem i udebljala se 5kg za neka dva mjeseca, ja sam tako od tog ecomera dobila apetit da sam sve zivo mela ispred sebe, nocu ustajala i jela , eto pa mozda nekoj i pomogne.
Ma ja se godinama dižem da jedem, svaku noć ali ništa!! A šta je ecomer
dobro vece i od nas! mi nemamo vise ture, niti nam je izasao zub . sad i oficijelno ne dojimo 7 dana , mada je mama malo zbunjena, ali proci ce i to. zelimo vam laku i zdravu noc
Super da nema temp. Možda je bila neka viroza u pitanju.
A znači, sad možemo i u noćni provod Poslije toga nećeš više biti zbunjena
N_N ecomer su tablete za imunitet, kao ulje od ajkule ili tako nesto . Posto mm ima problema sa herpes zosterom u proljece on obavezno mora nesto za imunitet uzimati u tom periodu jer je on rodjen sa smanjenim imunitetom i nikad nije vakcinisan zbog toga, tako sam ja tada sa njim pocela uzimati taj ecomer, a i prije toga sam mela sve zivo i jela, ali sa njim tri puta vise
ja se sjećam kad smo se nas dvije žalile na jednoj temi eh ja sam se od tad udvostručila ,kad sam prestala dojiti kod mene kile dolaze i dolaze... sad imam frku kako da skinem stomak ne mogu da vjerujem neću više nikad kukat... Hooooću opet 49 kg
Jutro! Kako je B loše spavao..... čitavu noć se meškoljio, štipao me, čupao za kosu koma sam jutros. Tješi me činjenica da će sutra ili u srijedu kod sveki na 2 dana pa ću se naspavati Osvanu nama snijeg jutros a Pa sretan nam prvi dan proljeća Sniježni prvi dan.....
Ja sam svoje bebe otpremila u vrtic, a sebi dala zadatak da operem plocice prije odlaska na posao... A RR mi je kao jutarnja kahva ili cigara , pa u akciju...
Lady, radis li danas? Mala, kako su bebare? Koko, kako prodje noc? Felix, da li ti moj imenjak da dises?
Jutro! Kako je B loše spavao..... čitavu noć se meškoljio, štipao me, čupao za kosu koma sam jutros. Tješi me činjenica da će sutra ili u srijedu kod sveki na 2 dana pa ću se naspavati Osvanu nama snijeg jutros a Pa sretan nam prvi dan proljeća Sniježni prvi dan.....
joj zeno plasis me kod nas identicna noc.sve sto vise citam tvoje postove,sve mi se vise cini da imam jednog takvog
IZVORNA PORUKA: Breskva kad sam prestala dojiti kod mene kile dolaze i dolaze... sad imam frku kako da skinem stomak ne mogu da vjerujem neću više nikad kukat...
joj Boze sta me ceka
ovako bar ne idem gore,mada ih imam i tako previse
dojit ces ti sine do 15 taman kad mama bude dovoljno stara da joj kilice ne budu toliko smetale
Jutrooooooo Ja vec popila 2 kafe i nista....ne podize mi se sistem ...hB imali smo mirnu noc, samo se 2-3 puta zakasljala do 23h i ostatak noci mirno spavala...samo da hoce popustiti skroz...Cak i ja manje kasljem ...dolazimo sebi....
Tajra radim, sto? Hoces li to doci na kafu ? Pusa za svem jedna jutarnja
evo me... noc je prosla u skidanju ture.... u pola dvanaest sam morala staviti ponovo cepic... sad smo dosli od pedice...upala krajnika i zdrijela....krajnici samo sto nisu ognojili ... leukociti 16 ... bice bolje aBd od antibiotika... sad spava i ima blagu temperaturu...dala sam mu brufen sirup.
moja lady...moja djeca ko da napolju spavaju ...a ja "umirem" za njih.... bice bolje aBd.. pedica mi je rekla da racunam na visoku temperaturu jos dva dana... i za one koje su u nedoumici...voltaren cepici se smiju dati tri puta...
Znam, sve znam...i ja Lanu koliko god da pazim, uhvati negdje virus...a mm radi sa ljudima, u gradskom prevozu pa je ne mozes ni sacuvati...ma kad jednom oslabi imunitet gotovo, non stop nesto... Bit ce naravno bolje aBd...samo sto ih tura slomi....
tajra ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusu
Lady, vidim bolje ste obje...super...
Koko, misa mu vise i upale...al' jaki je Sejo brzo ce on ozdraviti, razmazi ga slobodno...
felix, duso, je l' to jos spavate ...moj V. je od 7 na nogama i vec je zavrsio jutarnji ciklus, umivanje, pranje zuba, mlijeko, crtici, dorucak, pranje guze... ...i jos mi neko kaze joj blago tebi ne radis, imas vremena za sve ...'bem ti nerazumne ljude, ja od jutros sjela nisam...