|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.3.2011 22:29:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: N_N

Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga user posted image  
Ja sam se udebljala 500 g user posted image  i sada imam 50,5 kg user posted image user posted image  Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.

Aaaaaaaaaaaa, daj receptuser posted image

dadada, dje si to mecala slikeuser posted image

Hocu i ja recepatuser posted image

Dadada se "metnula" na temi Kako zamisljate forumasiceuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8226
20.3.2011 22:31:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga user posted image  
Ja sam se udebljala 500 g user posted image  i sada imam 50,5 kg user posted image user posted image  Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.

Aaaaaaaaaaaa, daj receptuser posted image

dadada, dje si to mecala slikeuser posted image

slike su uklonjeneuser posted image user posted image user posted image ...a ti si ih svakako vec vidjelauser posted image user posted image

ej drage moje...ja vas ljubim...mrtva sam ko pasce...odoh vam u krpe..i danas smo imali goste...pa eto...skontajte...sto noa rece...isto ikova slavauser posted image user posted image user posted image

saharo......mi se cuhnemo...i ti tajro...da vidimo ono za ono...ako niste odustaleuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 20.3.2011 22:32:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8227
20.3.2011 22:31:42   
N_N
Ma nema nikakvog recepta, 5x sam stajala na vagu, nisam mogla vjerovati user posted image user posted image  Jest da sam primjetila da mi je apetit, pored inače jakooo dobrog, još bolji user posted image  Samo da se nastavim debljati pa po 100 g mjesečno - bila bih zadovoljna!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8228
20.3.2011 22:32:23   
Anoniman
Ja prije nego sto sam ostala sa Anom trudna sam imala 45kg na sojih 166 visine i izgledala sam kao avet i onda sam zbog poboljsanja imuniteta jer ni je bio Boze nedaj pocela onaj ecomer da pijem i udebljala se 5kg za neka dva mjeseca, ja sam tako od tog ecomera dobila apetit da sam sve zivo mela ispred sebe, nocu ustajala i jela user posted image , eto pa mozda nekoj i pomogne.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8229
20.3.2011 22:33:34   
Anoniman

Ma nema nikakvog recepta, 5x sam stajala na vagu, nisam mogla vjerovati user posted image user posted image  Jest da sam primjetila da mi je apetit, pored inače jakooo dobrog, još bolji user posted image  Samo da se nastavim debljati pa po 100 g mjesečno - bila bih zadovoljna!
eto i meneuser posted image user posted image ...ja sad ...mislim ovih dana zderem ko krme...kako ima svega...od rodjendana...pa  ne znam dje i sta bi prijeuser posted image user posted image user posted image ..e sad odohuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 8230
20.3.2011 22:46:44   
N_N
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja prije nego sto sam ostala sa Anom trudna sam imala 45kg na sojih 166 visine i izgledala sam kao avet i onda sam zbog poboljsanja imuniteta jer ni je bio Boze nedaj pocela onaj ecomer da pijem i udebljala se 5kg za neka dva mjeseca, ja sam tako od tog ecomera dobila apetit da sam sve zivo mela ispred sebe, nocu ustajala i jela user posted image , eto pa mozda nekoj i pomogne.

Ma ja se godinama dižem da jedem, svaku noć ali ništa!! A šta je ecomer user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8231
20.3.2011 22:51:53   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: sheri

dobro vece i od nas!
mi nemamo vise ture, niti nam je izasao zubuser posted image .
sad i oficijelno ne dojimo 7 dana user posted image user posted image , mada je mama malo zbunjena, ali proci ce i to. user posted image
zelimo vam laku i zdravu noc

Super da nema temp. Možda je bila neka viroza u pitanju.

A znači, sad možemo i u noćni provod user posted image user posted image Poslije toga nećeš više biti zbunjena user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8232
20.3.2011 23:02:23   
Anoniman
N_N ecomer su tablete za imunitet, kao ulje od ajkule ili tako nesto user posted image . Posto mm ima problema sa herpes zosterom u proljece on obavezno mora nesto za imunitet uzimati u tom periodu jer je on rodjen sa smanjenim imunitetom i nikad nije vakcinisan zbog toga, tako sam ja tada sa njim pocela uzimati taj ecomer, a i prije toga sam mela sve zivo i jela, ali sa njim tri puta vise user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8233
20.3.2011 23:08:23   
N_N
Sad sam baš čitala na netu. Hvala ti za preporuku, mislim nije zgoreg probati user posted image  vidim raja ga hvali user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8234
20.3.2011 23:09:11   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image ja se sjećam kad smo se nas dvije žalile na jednoj temi user posted image eh ja sam se od tad udvostručilauser posted image ,kad sam prestala dojiti kod mene kile dolaze i dolaze... sad imam frku kako da skinem stomak ne mogu da vjerujem user posted image neću više nikad kukat...user posted image
Hooooću opet 49 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 8235
20.3.2011 23:36:18   
N_N
Daj nemoj zezati, čuj hoće 49 kg, bježi tamo!!! Hajde stomak ćeš srediti vježbanjem user posted image  neka kila, neka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8236
21.3.2011 8:36:22   
N_N
Jutro!
Kako je B loše spavao..... čitavu noć se meškoljio, štipao me, čupao za kosu user posted image  koma sam jutros. Tješi me činjenica da će sutra ili u srijedu kod sveki na 2 dana pa ću se naspavati user posted image
Osvanu nama snijeg jutros a user posted image user posted image  
Pa sretan nam prvi dan proljeća user posted image  Sniježni prvi dan.....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8237
21.3.2011 8:39:07   
R&T@
Dobro jutro, mame i velike bebeuser posted image

Ja sam svoje bebe otpremila u vrtic, a sebi dala zadatak da operem plocice prije odlaska na posao...
A RR mi je kao jutarnja kahva ili cigarauser posted image user posted image user posted image , pa u akciju...

Lady, radis li danas?
Mala, kako su bebare?
Koko, kako prodje noc?
Felix, da li ti moj imenjak da dises?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8238
21.3.2011 8:48:04   
bebacha

Jutro!
Kako je B loše spavao..... čitavu noć se meškoljio, štipao me, čupao za kosu user posted image  koma sam jutros. Tješi me činjenica da će sutra ili u srijedu kod sveki na 2 dana pa ću se naspavati user posted image
Osvanu nama snijeg jutros a user posted image user posted image  
Pa sretan nam prvi dan proljeća user posted image  Sniježni prvi dan.....         

joj zeno plasis meuser posted image kod nas identicna noc.sve sto vise citam tvoje postove,sve mi se vise cini da imam jednog takvoguser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8239
21.3.2011 9:24:05   
mala86
IZVORNA PORUKA: Breskva
kad sam prestala dojiti kod mene kile dolaze i dolaze... sad imam frku kako da skinem stomak ne mogu da vjerujem user posted image neću više nikad kukat...user posted image

joj Boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta me ceka

ovako bar ne idem gore,mada ih imam i tako previse user posted image

dojit ces ti sine do 15 taman kad mama bude dovoljno stara da joj kilice ne budu toliko smetale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8240
21.3.2011 9:31:57   
Lady26
Jutrooooooo user posted image user posted image
Ja vec popila 2 kafe i nista....ne podize mi se sistem user posted image ...hB imali smo mirnu noc, samo se 2-3 puta zakasljala do 23h i ostatak noci mirno spavala...samo da hoce popustiti skroz...Cak i ja manje kasljem user posted image ...dolazimo sebi....

Tajra radim, sto? Hoces li to doci na kafu user posted image user posted image ?
Pusa za svem jedna jutarnja user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.3.2011 9:33:02 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8241
21.3.2011 9:42:06   
koka i po
evo me...
noc je prosla u skidanju ture....
u pola dvanaest sam morala staviti ponovo cepic...
sad smo dosli od pedice...upala krajnika i zdrijela....krajnici samo sto nisu ognojili user posted image ...
leukociti 16 user posted image ...
bice bolje aBd od antibiotika...
sad spava i ima blagu temperaturu...dala sam mu brufen sirup.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8242
21.3.2011 9:44:11   
Lady26
Aj koko...pa kako?! A hebem mu zimu vise....da hoce proci, muka mi je vise...stalno strah od prehlada, gripa....
Moraju leukociti biti poviseni zbog upale....odradit ce antibiotik svoje....
user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.3.2011 9:45:02 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 8243
21.3.2011 9:46:39   
koka i po
moja lady...moja djeca ko da napolju spavaju ...a ja "umirem" za njih....
bice bolje aBd..
pedica mi je rekla da racunam na visoku temperaturu jos dva dana...
i za one koje su u nedoumici...voltaren cepici se smiju dati tri puta...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8244
21.3.2011 9:48:53   
R&T@
Koko, bit ce on brzo dobro...
Ima on mamicu da ga mazi i pazi...user posted image
Ljubni mi i starijeg da mi se ne osjeti zapostavljen, ne daj Bozeuser posted image

Lady, pristavi jednu...
sad cu ja "nizbrdo"user posted image user posted image user posted image

Je li nam ticerka dobro?
Da joj nisu cokolade naudile, gluho i daleko bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8245
21.3.2011 9:49:45   
Hanady RR

Jutro, dan...kako kome, kako se ko budiuser posted image

Moja djeca su jutros po ovome divnom proljetnom danu u skafanderima otišle na čuvanje, što je sigurno-sigurno jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 8246
21.3.2011 9:50:25   
Lady26
Znam, sve znam...i ja  Lanu koliko god da pazim, uhvati negdje virus...a mm radi sa ljudima, u gradskom prevozu pa je ne mozes ni sacuvati...ma kad jednom oslabi imunitet gotovo, non stop nesto...
Bit ce naravno bolje aBd...samo sto ih tura slomi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8247
21.3.2011 9:51:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, pristavi jednu...

Hajde samo se najavi na porti user posted image user posted image user posted image
Sta mi to nosis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8248
21.3.2011 10:00:08   
tekja
dobro jutrouser posted image ...

tajrauser posted image ...bas si mi draga....volim citati tvoje postove, vazda su komicno-satiricni...Rianini nestasluci su razgaljujuci za moju dusuuser posted image

Lady, vidim bolje ste obje...super...user posted image

Koko, misa mu vise i upale...al' jaki je Sejo brzo ce on ozdraviti, razmazi ga slobodno...user posted image

felix, duso, je l' to jos spavateuser posted image user posted image user posted image ...moj V. je od 7 na nogama i vec je zavrsio jutarnji ciklus, umivanje, pranje zuba, mlijeko, crtici, dorucak, pranje guze...user posted image ...i jos mi neko kaze joj blago tebi ne radis, imas vremena za sveuser posted image ...'bem ti nerazumne ljude, ja od jutros sjela nisam...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8249
21.3.2011 10:01:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, pristavi jednu...

Hajde samo se najavi na porti user posted image user posted image user posted image
Sta mi to nosis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozes dobiti samo integralno pecivo i cijedjeno voceuser posted image

Necu ja da ti bez veze placas kapsuleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *