Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I Minja je u početku za majmuna govorila mama...bilo nam je to fakat svima smiješno...i sad joj se zalomi, ali mislim da je ipak skužila da mama nije majmun
lancic mi prekinuo i sad se igra s tim bobama nije fer dje je nadje mora da mu je mm dao pa sve mi isprekida, polomi pa stvarno Bolje i da ste majmuni nego , mame golisave Sveki naucila A. svaki dan donese mm novine i uvjek na pozadini gdje su vicevi ima jedna polugola zenska Ima gacice al nema grudnjaka . I sad ona zna anelu pokazivati ono di su sise ....anel se smije i vice mama mama sise ... Tako kad god mu kazes , ili samo kazes gdje su novine on vice mama sise Al sise ni slicne maminim
To je jedina stvar zbog koje mi se svidjalo biti trudnica
ja i u trudnoci bila ko daska a bas sam im se veselila i mm naravno al nista dadada mozem li tamo iskoristiti sve epitete koje moj um posjeduje mislim na temi đe si metnula sliku
To je jedina stvar zbog koje mi se svidjalo biti trudnica
ja i u trudnoci bila ko daska a bas sam im se veselila i mm naravno al nista dadada mozem li tamo iskoristiti sve epitete koje moj um posjeduje mislim na temi đe si metnula sliku
sad cu skontati ko je moderator da je makne ...inace mrzim se otkrivati ...al haj...fine slicice...a jos nova frizura...pa reko, mere proci
samo da se javim....evo me dezuram.. vala dadada ti bas ko da imas kuglu za proricanje.... S.se lagano "uvrucio" ja odmah dala paracetamol sirup i cini mi se da djeluje.... sad cekam .... a skoro sam zaspala .. jutros od pol tri sam budna... hajde sad drzite me budnom barem do pol jedanaest dok ne doje "smjena"
samo da se javim....evo me dezuram.. vala dadada ti bas ko da imas kuglu za proricanje.... S.se lagano "uvrucio" ja odmah dala paracetamol sirup i cini mi se da djeluje.... sad cekam .... a skoro sam zaspala .. jutros od pol tri sam budna... hajde sad drzite me budnom barem do pol jedanaest dok ne doje "smjena"
ma nemam kuglu nego je to tako...vjerovatno ima veze s ljudskim bio ritmom ili vec kako se to zove...isto kao sto i pritisak uvijek raste navece kasno oko 22h i ujutro rano...zasto je to tako...znaju vjerovatno dr....a i oko 3h ujutro zna temp. skociti...tako da znas...ako nije progurao...sto je isto moguce
ma nemam kuglu nego je to tako...vjerovatno ima veze s ljudskim bio ritmom ili vec kako se to zove...isto kao sto i pritisak uvijek raste navece kasno oko 22h i ujutro rano...zasto je to tako...znaju vjerovatno dr....a i oko 3h ujutro zna temp. skociti...tako da znas...ako nije progurao...sto je isto moguce
procice i to...ljubi nam S.
vjeruj....vecina ne zna.... iscitah super savjeta na temi o temperaturi i vjerujem da bi i oni trebali malo svratiti "kod nas" u goste...cim tako olako propisuju visoke doze ljekova.. uh...skoro sam zaspla vidi i slova fulam
Koko...radi se o tome da se borim sa kilama ...ko ce pobijediti vidjet cemo... Ne radim nista posebno, smanjila jelo i doduse pijem kapsule jabucnog acta...cekam platu pa na fitnes... Dadada , da je doci do 4 hahahaha...ma ima ih mnogo moja dadada..ne smijem javno ni reci, stid me...
dobro vece i od nas! mi nemamo vise ture, niti nam je izasao zub . sad i oficijelno ne dojimo 7 dana , mada je mama malo zbunjena, ali proci ce i to. zelimo vam laku i zdravu noc
vecer,nas nema 2 dana a vi svasta natipkale,pa dok sam iscitala sve.. mi smo dobro,bili smo na rodjendanu male prijateljice,slavila je prvi rodjendan ,nikola odusevljen svime,dosao kuci pun dojmova i onda tati pepricavao,kako je smijesan kad želi nesto reci a ne zna rijeci pa pola lijepo isprica a sto ne zna smrmlja na nekom svom jeziku
Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga Ja sam se udebljala 500 g i sada imam 50,5 kg Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.
Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga Ja sam se udebljala 500 g i sada imam 50,5 kg Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.