|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.3.2011 20:47:44   
Mya_81 RR
I Minja je u početku za majmuna govorila mama...bilo nam je to fakat svima smiješno...i sad joj se zalomi, ali mislim da je ipak skužila da mama nije majmun user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8201
20.3.2011 20:53:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image lancic mi prekinuo i sad se igra s tim bobama nije fer dje je nadje mora da mu je mm dao pa sve mi isprekida, polomi pa stvarnouser posted image user posted image user posted image
Bolje  i da ste majmuni nego , mame golisaveuser posted image user posted image Sveki naucila A. svaki dan donese mm novine i uvjek na pozadini gdje su vicevi ima jedna polugola zenska Ima gacice al nema grudnjaka .
I sad ona zna anelu pokazivati user posted image ono di su sise ....anel se smije i vice mama mama sise ...
Tako kad god mu kazes , ili samo kazes gdje su novine on vice mama siseuser posted image user posted image
Al sise ni slicne maminimuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8202
20.3.2011 21:00:14   
R&T@
Ne spominjite mi sise...user posted image user posted image

Ja se sve vise pretvaram u dasku, ali ne cvornatuuser posted image user posted image user posted image

To je jedina stvar zbog koje mi se svidjalo biti trudnicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8203
20.3.2011 21:03:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja se sve vise pretvaram u dasku, ali ne cvornatuuser posted image user posted image user posted image

sad cu te poDapisatuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8204
20.3.2011 21:03:26   
Anoniman

ja i u trudnoci bila ko daskauser posted image user posted image user posted image user posted image a bas sam im se veselila i mm naravno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nistauser posted image user posted image user posted image user posted image
dadada mozem li tamo iskoristiti sve epitete koje moj um posjedujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na temi đe si metnula slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8205
20.3.2011 21:05:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja i u trudnoci bila ko daskauser posted image user posted image user posted image user posted image a bas sam im se veselila i mm naravno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nistauser posted image user posted image user posted image user posted image
dadada mozem li tamo iskoristiti sve epitete koje moj um posjedujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na temi đe si metnula slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad cu skontati ko je moderator da je makneuser posted image user posted image user posted image ...inace mrzim se otkrivatiuser posted image user posted image ...al haj...fine slicice...a jos nova frizura...pa reko, mere prociuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8206
20.3.2011 21:08:28   
Anoniman
jest friz ti je mrakuser posted image ti i sahara imate nekog dobrog frizera al ga ne reklamirate na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8207
20.3.2011 21:13:21   
Anoniman

jest friz ti je mrakuser posted image ti i sahara imate nekog dobrog frizera al ga ne reklamirate na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odvescu te kad dodjes u seheruser posted image user posted image ...a jos da mu vidis stasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8208
20.3.2011 21:14:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

odvescu te kad dodjes u seheruser posted image user posted image ...a jos da mu vidis stasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moRe

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8209
20.3.2011 21:17:06   
koka i po
samo da se javim....evo me dezuram..
vala dadada ti bas ko da imas kuglu za proricanje....
S.se lagano "uvrucio" ja odmah dala paracetamol sirup i cini mi se da djeluje....
sad cekam ....
a skoro sam zaspala ..
jutros od pol tri sam budna...
hajde sad drzite me budnom barem do pol jedanaest dok ne doje "smjena"

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8210
20.3.2011 21:27:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

S.se lagano "uvrucio" ja odmah dala paracetamol sirup i cini mi se da djeluje....
sad cekam ....
a skoro sam zaspala ..
ma nemam kuglu user posted image nego je to tako...vjerovatno ima veze s ljudskim bio ritmom ili vec kako se to zove...isto kao sto i pritisak uvijek raste navece kasno oko 22h i ujutro rano...zasto je to tako...znaju vjerovatno dr....a i oko 3h ujutro zna temp. skociti...tako da znas...ako nije progurao...sto je isto moguce

procice i to...ljubi nam S.user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 8211
20.3.2011 21:30:15   
Lady26

sad cekam ....
a skoro sam zaspala ..

Ne daj se.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8212
20.3.2011 21:32:29   
Lady26
A niko nije pohvalio moje -2kg user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8213
20.3.2011 21:33:16   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

sad cekam ....
a skoro sam zaspala ..
ma nemam kuglu user posted image nego je to tako...vjerovatno ima veze s ljudskim bio ritmom ili vec kako se to zove...isto kao sto i pritisak uvijek raste navece kasno oko 22h i ujutro rano...zasto je to tako...znaju vjerovatno dr....a i oko 3h ujutro zna temp. skociti...tako da znas...ako nije progurao...sto je isto moguce

procice i to...ljubi nam S.user posted image

vjeruj....vecina ne zna....
iscitah super savjeta na temi o temperaturi i vjerujem da bi i oni trebali malo svratiti "kod nas" u goste...cim tako olako propisuju visoke doze ljekova..
uh...skoro sam zaspla vidi i slova fulam user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8214
20.3.2011 21:34:31   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

A niko nije pohvalio moje -2kg user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za  2 kile ...mada nemam pojma o cemu se radi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8215
20.3.2011 21:47:16   
Anoniman
koka i pouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8216
20.3.2011 21:59:43   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dvije po dvije...cetiriuser posted image ...koliko ti je cilj

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8217
20.3.2011 22:01:01   
R&T@

Kriva je "ona teta sto je pojela +2 kile cokolade"user posted image user posted image user posted image

user posted image  za minus i tableticeuser posted image

Koko, oko nase, ne daj se...
Cuvaj mi tog zeta i da vam noc bude mirnauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8218
20.3.2011 22:02:05   
koka i po
ostavila sam ti pitu na hanumi user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8219
20.3.2011 22:02:47   
Lady26
Koko...radi se o tome da se borim sa kilama user posted image user posted image ...ko ce pobijediti vidjet cemo...
Ne radim nista posebno, smanjila jelo i doduse pijem kapsule jabucnog acta...cekam platu pa na fitnes...
Dadada user posted image , da je doci do 4 hahahaha...ma ima ih mnogo moja dadada..ne smijem javno ni reci, stid me...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8220
20.3.2011 22:08:47   
sheri
dobro vece i od nas!
mi nemamo vise ture, niti nam je izasao zubuser posted image .
sad i oficijelno ne dojimo 7 dana user posted image user posted image , mada je mama malo zbunjena, ali proci ce i to. user posted image
zelimo vam laku i zdravu noc

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8221
20.3.2011 22:09:45   
R&T@

ostavila sam ti pitu na hanumi user posted image user posted image

user posted image

Cijenim user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8222
20.3.2011 22:13:20   
Anoniman
vecer,nas nema 2 dana a vi svasta natipkale,pa dok sam iscitala sve.. mi smo dobro,bili smo na rodjendanu male prijateljice,slavila je prvi rodjendan ,nikola  odusevljen svime,dosao kuci pun dojmova i onda tati pepricavao,kako je smijesan kad želi nesto reci a ne zna rijeci pa pola lijepo isprica a sto ne zna smrmlja na nekom svom jezikuuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 8223
20.3.2011 22:17:39   
N_N
Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga user posted image  
Ja sam se udebljala 500 g user posted image  i sada imam 50,5 kg user posted image user posted image  Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8224
20.3.2011 22:23:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Kad već spominjete..... Znam da će se večina smijati ali evo...... meni je ovo jakooooooo veliki uspjeh tako da sam sretna zbog toga user posted image  
Ja sam se udebljala 500 g user posted image  i sada imam 50,5 kg user posted image user posted image  Treba mi još 3,5 kg do moje idelne težine.

Aaaaaaaaaaaa, daj receptuser posted image

dadada, dje si to mecala slikeuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 8225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *