Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mogu misliti draga i ja sinoc bas kazem MM. uh reko kad anela vidim nema ni pola zubi sta nas jos sve ceka nesmijem ni da zamislim. Jer je i on teski zuba ... Nadam se da ce brzo proci
pozz, dadada meni je torta fakat predobra,ja bih bila presretna kad bih znala napraviti približno takvu,voljela bih sama praviti za Unin rođendan,nisam nikada pravila pa vidjećemo možda i probam megi cura sigurno uživa
Isto tako samo sto anel bjezi po sobama ganjala sam ga namanje 5minuti zavlaci se u cosak i vice bezi bezi (bjezi) pa reko smidis ajmo peremo guzu . On se smije i vice bezi, bezi.... Neznam kako ga presvucem.
Jel me netko traziooooooooooooo ?! Ih, jasta je...niko nista.... Ja danas stala na vagu = -2 kg , prosli put se vagala prije mozda 2sedmice tako nesto.... Lana je nemoguca, maximalno koristi sto je bolesna, ako tako mogu reci, ne da mi mrdnuti, cim joj nesto sec nije po volji vristi, krevelji se...jedva sam je uspavala danas oba puta...dok ne vrisnem i naruzim je ne shvata me ozbiljno...Zao mi je puckat ali stvarno zasluzi.... Danas govori : ssss paja, a ja kazem paja govno, kad ce ona ssss paja gojo
uh, pa hoce li vise ozdraviti moji maloprije otisli kod sveki, ja uzivam u tisini pospana pravo, mm dosao s puta u pola 5 pa me razbudio a on lijepo nastavio spavati, pa se lana digla u 7 i citav dan oko nje. spavala je samo sat vremena, od 11 do 12, i ja bila pokusala zaspati al nije bilo sanse. pa smo poslije isle na family day u importane, mm ostao spavati, blago njemu... vratile se i lana nikako da zaspi a ja ko zombi, jos moram ispravljati pismene a od nje ne mogu nista. pa sam ih lijepo liferovala kod sveki i sada uzivam
mm mi donio najbolje bombonjere na svijetu bacio, vec sam skoro sve pojela (200 grama), jos sam u PMS-u a inace im ne mogu odoliti, ima da dobijem jos par kila, jos mi donio i svicarsku nutelu i jos neke njihove cokolade. uzas, imacu 100kg
ja bih radije isla svaki dan na zumbu nego se odrekla cokolade, al kad ne mogu stici na zumbu i onda kile nikako da spadnu, al bar ne idu gore, tjesim se sutra cu vjerovatno na zumbu, ako hoce ko sa mnom bujrum
ma grozna sam, imacu 100kg. u zadnjih 3-4 dana sam pojela od slatka: 825 grama nutele, skoro 200 grama bacio bombonjera, pola neke svicarske cokolade s ljesnjacima od 100 grama, i usput neke keksice, cokoladice itd... uzas
< Poruku je uredio teacher75 -- 20.3.2011 19:16:11 >
draga teacherko gdje ti stane sve to u stomak zatvori ce te na wc nes moc ici smanji slatko Lady sta je L. nervozna ajoj jos ovo vrijeme grrr dosadno al sad sam gledala vremensku prognozu(opsjednuta sam tome ) pa javlja sledece sedm. sve sunceee
zato imam cesto problema sa stolicom, al ne mogu odoljeti ockoladama, pogotovo kad sam u PMS-u kao sada... ne znam ni ja gdje mi stane. a cujte ovu provalu: sad me mm zove na telefon (od svekrve) i kaze da su pokazivali lani slike majmuna u slikovnicama i da je govorila mama i zeza me da joj licim na majmuna, bezobraznik al hajde, dijete bar naucilo novu rijec
zato imam cesto problema sa stolicom, al ne mogu odoljeti ockoladama, pogotovo kad sam u PMS-u kao sada... ne znam ni ja gdje mi stane. a cujte ovu provalu: sad me mm zove na telefon (od svekrve) i kaze da su pokazivali lani slike majmuna u slikovnicama i da je govorila mama i zeza me da joj licim na majmuna, bezobraznik al hajde, dijete bar naucilo novu rijec
bolje i majmun, nego konj...sto sam ja ... Lanci....daj malo te cokolade...ne budi cicija
pitao me mm sta cu da mi donese iz sivcarske, a ja rekla da mi donese samo svicarskih cokolada. dobro je prosao, da nisam bila u PMS-u, mozda bih trazila sta skuplje