|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.3.2011 12:25:50   
megi
dadada torta je super, odlicna boja, a ti mali nedostatci su zanemarivi

moja djevojcica je jos kod nana, nama je pravo neobicno

bolesnim bebarama zelim da sto prije ozdrave user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 8176
20.3.2011 12:35:05   
Anoniman
mogu misliti draga user posted image i ja sinoc bas kazem MM. uh reko kad anela vidim nema ni pola zubi sta nas jos sve ceka nesmijem ni da zamislim. Jer je i on teski zuba ...
Nadam se da ce brzo proci user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 8177
20.3.2011 12:43:49   
dafri
pozz,
dadada meni je torta fakat predobra,ja bih bila presretna kad bih znala napraviti približno takvu,voljela bih sama praviti za Unin rođendan,nisam nikada pravila pa vidjećemo možda i probam
megi cura sigurno uživauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8178
20.3.2011 16:35:48   
R&T@
Zar jos spavate?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi smo dva sata... a sad samo jedemo, jedemo...

Napravila sam svojim djevojkama puding u visoke staklene case, one za vino...
i sad se foliraju...user posted image

Joj, kako je hladno vani...brrr...brrrr...

Ima li tog proljeca????

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 8179
20.3.2011 16:41:29   
Anoniman
tajra bas je vrijeme user posted image user posted image user posted image ubilo se za spavanje
Moj A. je odspavao 2. sata . Poslije jeo svoje omiljeno jelo nabado makaronice user posted image
Evo ga kaki user posted image user posted image user posted image usmidio se....

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 8180
20.3.2011 16:46:19   
R&T@
Riana je sad u fazi da ne da skinuti pelenu kad se ukaki...
ne znam kako joj ne smeta...

Samo vice: Nicam, nicam...
a smrdi li, smrdiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8181
20.3.2011 16:53:01   
Anoniman
Isto tako samo sto anel bjezi po sobama ganjala sam ga namanje 5minuti zavlaci se u cosak i vice bezi bezi (bjezi)user posted image pa reko smidis ajmo peremo guzu .
On se smije i vice bezi, bezi....
Neznam kako  ga presvucem.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8182
20.3.2011 18:43:56   
Lady26
Jel me netko traziooooooooooooo user posted image user posted image ?!
Ih, jasta je...niko nista....
Ja danas stala na vagu = -2 kg user posted image user posted image user posted image , prosli put se vagala prije mozda 2sedmice tako nesto....
Lana je nemoguca, maximalno koristi sto je bolesna, ako tako mogu reci, ne da mi mrdnuti, cim joj nesto sec nije po volji vristi, krevelji se...jedva sam je uspavala danas oba puta...dok ne vrisnem i naruzim je ne shvata me ozbiljno...Zao mi je puckat ali stvarno zasluzi....
Danas govori : ssss paja, a ja kazem paja govno, kad ce ona ssss paja gojo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8183
20.3.2011 18:48:15   
teacher75
uh, pa hoce li vise ozdravitiuser posted image moji maloprije otisli kod sveki, ja uzivam u tisiniuser posted image pospana pravo, mm dosao s puta u pola 5 pa me razbudio a on lijepo nastavio spavati, pa se lana digla u 7 i citav dan oko nje. spavala je samo sat vremena, od 11 do 12, i ja bila pokusala zaspati al nije bilo sanse. pa smo poslije isle na family day u importane, mm ostao spavati, blago njemu... vratile se i lana nikako da zaspi a ja ko zombi, jos moram ispravljati pismene a od nje ne mogu nista. pa sam ih lijepo liferovala kod sveki i sada uzivamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8184
20.3.2011 18:50:10   
teacher75
mm mi donio najbolje bombonjere na svijetu bacio, vec sam skoro sve pojela (200 grama), jos sam u PMS-u a inace im ne mogu odoliti, ima da dobijem jos par kila, jos mi donio i svicarsku nutelu i jos neke njihove cokolade. uzas, imacu 100kguser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8185
20.3.2011 18:51:46   
teacher75
evo ih, uh jesu dobre!!! u svicarskoj 200 grama 15 km!al su ludilo
http://www.pensieriparole.it/frasi/baci-perugina/baci-perugina/

Neposredna veza do poruke: 8186
20.3.2011 19:02:23   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
Znaci dzaba zumba user posted image user posted image user posted image ...samo uzivaj, nije to stalno...mozemo se i pocastiti nekad

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8187
20.3.2011 19:10:51   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image
Znaci dzaba zumba user posted image user posted image user posted image ...samo uzivaj, nije to stalno...mozemo se i pocastiti nekad

ja bih radije isla svaki dan na zumbu nego se odrekla cokolade, al kad ne mogu stici na zumbu i onda kile nikako da spadnu, al bar ne idu gore, tjesim seuser posted image sutra cu vjerovatno na zumbu, ako hoce ko sa mnom bujrumuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8188
20.3.2011 19:11:22   
R&T@
teacher(ko), sta nam radis...
stvarno si zaista user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8189
20.3.2011 19:15:57   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

teacher(ko), sta nam radis...
stvarno si zaista user posted image user posted image

ma grozna sam, imacu 100kg. u zadnjih 3-4 dana sam pojela od slatka: 825 grama nutele, skoro 200 grama bacio bombonjera, pola neke svicarske cokolade s ljesnjacima od 100 grama, i usput neke keksice, cokoladice itd... uzasuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 20.3.2011 19:16:11 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8190
20.3.2011 19:39:07   
Anoniman
draga teacherko gdje ti stane sve to u stomakuser posted image user posted image user posted image zatvori ce te na wc nes moc ici smanji slatkouser posted image user posted image
Lady sta je L. nervozna ajoj jos ovo vrijeme grrr
dosadno al sad sam gledala vremensku prognozu(opsjednuta sam tomeuser posted image ) pa javlja sledece sedm. sve sunceeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8191
20.3.2011 19:43:56   
teacher75
zato imam cesto problema sa stolicom, al ne mogu odoljeti ockoladama, pogotovo kad sam u PMS-u kao sada... ne znam ni ja gdje mi stane. a cujte ovu provalu: sad me mm zove na telefon (od svekrve) i kaze da su pokazivali lani slike majmuna u slikovnicama i da je govorila mamauser posted image user posted image user posted image i zeza me da joj licim na majmuna, bezobraznikuser posted image al hajde, dijete bar naucilo novu rijecuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8192
20.3.2011 19:47:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

zato imam cesto problema sa stolicom, al ne mogu odoljeti ockoladama, pogotovo kad sam u PMS-u kao sada... ne znam ni ja gdje mi stane. a cujte ovu provalu: sad me mm zove na telefon (od svekrve) i kaze da su pokazivali lani slike majmuna u slikovnicama i da je govorila mamauser posted image user posted image user posted image i zeza me da joj licim na majmuna, bezobraznikuser posted image al hajde, dijete bar naucilo novu rijecuser posted image
bolje i majmun, nego konj...sto sam jauser posted image ...user posted image user posted image user posted image Lanci....daj malo te cokolade...ne budi cicijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8193
20.3.2011 19:49:03   
teacher75
a majmuni su mi oduvijek najdraze zivotinje, dijete ko da je znalouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8194
20.3.2011 19:51:22   
R&T@
Ne da, dadado, sve samo njoj...user posted image user posted image

Moram pitati R. koja sam ja zivotinjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8195
20.3.2011 19:51:55   
teacher75

Moram pitati R. koja sam ja zivotinjauser posted image user posted image user posted image

ma nema vise, pojela skoro sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8196
20.3.2011 19:54:35   
teacher75
pitao me mm sta cu da mi donese iz sivcarske, a ja rekla da mi donese samo svicarskih cokolada. dobro je prosao, da nisam bila u PMS-u, mozda bih trazila sta skupljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8197
20.3.2011 19:57:38   
M kao Mama
Ja, strašno, hahahahhaa, moradoh se nasmijati ovim opisima, srećom mene Lajla nigdje ne svrstava, ali je ćaću opisala kao korokodila, hahahhahha

Neposredna veza do poruke: 8198
20.3.2011 20:03:44   
Anoniman

a vidimuser posted image user posted image

ej ona slikovnica nam je boli glavauser posted image ...imas big kissuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8199
20.3.2011 20:10:46   
R&T@
Sitnica za MOG djecaka user posted image ... tematika me "kupila"user posted image
A pusu sam uhvatila...user posted image

P.S. Ona slika na temi "Kako zamisljate..." vam je bas cooluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *