|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  721 722 [723] 724 725   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 20:31:31   
tekja
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Ja skrivam al djaba popne se na stolicu i daaaaaaaaaaaaj catko gojeeeeee.
Eto i to se moze nazvati recenicomuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

...nego sta nego recenica i to prosto prosirenauser posted image user posted image user posted image ... V. i ja smo se okupali, sredili i pripremili za sutrasnju hodanciju, nismo 2 dana iz kuce izasli, zato MM ima zadatak da nam sutra kvalitetno ispuni danuser posted image user posted image user posted image (a poznavajuci njega, vodit ce nas sigurno na neku planinu, na moju zalost izbor nikad ne padne na neki TCuser posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 18051
17.5.2011 21:23:27   
chuci
dobro veče

jel ko pitao za nas

ja pročitah par stranica, vidim opet o (ne)jedenju. moja jede pez bombone ponekad. tvrde nije probala. kiki ni mi ne konzumiramo kako je bilo one priče o svinjskoj želatini. od slatkiša jede one ciniminis (pahuljice za doručak sa cimetom) onako na suho, čokoladu, pez, bosanske lokume domaće i slično
jagode je probala. nije nešto oduševljena ali je pojela par komada.

jučer smo se igrale gume ili lastike ili kako se to već zvalo i satrale smo se skakajući user posted image i pjevala je me ma, e se sa user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18052
17.5.2011 21:41:03   
Anoniman
Ella-h ljubim clatko oko lijepo sto trazi clatkouser posted image user posted image .
Mi smo dobro mm ga odveo malo kod brata igrao se sa rodjacima . Ja mao se razveljanila poradila po kuci da sutra mogu samo dic noge i uzivatuser posted image .
Vrijeme je ubitacno dosadnooooooooooooooo, kad ce sunce vise user posted image i normalno vrijeme , luda kuca majkemi  kud dan dug ko godina.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 18053
17.5.2011 22:08:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: isabella

haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila user posted image user posted image user posted image nemam ideje nikakve,,,
ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm

kakva je to pita felix ?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18054
17.5.2011 22:15:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila user posted image user posted image user posted image nemam ideje nikakve,,,

kakva je to pita felix ?

tikvarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili pita od tikve user posted image user posted image user posted image user posted image predpostavljam i ne volem jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 18055
17.5.2011 22:21:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

kakva je to pita felix ?

tikvarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili pita od tikve user posted image user posted image user posted image user posted image predpostavljam i ne volem jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeste da noa bas ta user posted image user posted image user posted image ja je volem puno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18056
17.5.2011 22:23:32   
Malenaoduvijek

kakva je to pita felix ?

jeste da noa bas ta user posted image user posted image user posted image ja je volem puno user posted image

a odakle ti tikva sada, moji momci obozavaju tikvu ali ja vise nemam u zamrzivacu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18057
17.5.2011 22:24:58   
Anoniman
iima na pijaci jutros sveki kupila user posted image user posted image .......
I ja A. kupim u marketu tikvica mali pa kuham i on voli a ova je bas velika za piteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18058
17.5.2011 22:27:06   
Malenaoduvijek

iima na pijaci jutros sveki kupila user posted image user posted image .......
I ja A. kupim u marketu tikvica mali pa kuham i on voli a ova je bas velika za piteuser posted image

tikva, bundeva narandzasta da se razumijemo, ne tikvica. meni rekose na jesen ce biti opet user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18059
17.5.2011 22:27:43   
Anoniman
Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18060
17.5.2011 22:28:31   
Apotekarka
Vecer...opet me striska grlo a bilo me primanjilo....jojjjj...
EVo Antonia odnijela u krevet doivrsila peglanje sto je od sinoc ostalo i kupatilo ocistila sad odmaram i bas sam umorna ubi me vrijeme...Ja ne volim pitu od tikve a uzljevak volim pa vi recite jesam li normalna sta cu pita mi nakva ljigava bude....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18061
17.5.2011 22:29:38   
Anoniman
e cuj ljigava ccccuser posted image user posted image zapeci je malo pa nece hihi Ja obozavam . Mogla bi citavo ljeto to jest 

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18062
17.5.2011 22:30:46   
Anoniman
Ja ne volim ni bundevu ni tikvice, ali zato mm i Ana se guse u njima. Tako da je cesto spremam, ali ne jedem.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18063
17.5.2011 22:32:48   
salmy
Trazili veceras user posted image sesir,i nista opet nismo nasliuser posted image user posted image il je mali ili veliki

A pitu od tikve volim haos!mogla bih je stalno jesti 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18064
17.5.2011 22:32:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.

joj super, oni se bukvalno dave u njoj.jelo puno ti hvala unaprijed user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18065
17.5.2011 22:32:58   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne spominji stambolkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad su mi rekli sta je ja sve ispovracalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18066
17.5.2011 22:35:40   
Honey3
vecer i od nasuser posted image
hm tikvenica, mogu da je jedem a i da ne jedem,dosta jednom u sezoni ali ostali u kuci vole je pravo pa je eto vise puta i pravim a moje "top" pite sirnica i zeljanicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18067
17.5.2011 22:36:41   
Malenaoduvijek

e cuj ljigava ccccuser posted image user posted image zapeci je malo pa nece hihi Ja obozavam . Mogla bi citavo ljeto to jest 

tetka od moje mame je nama znala donijeti vrucu tikvenjacu od svoje tikve iz baste  kako je to dobro bilo ekstra.user posted image user posted image mljac

salmy na siranu je bilo raznih sesirica pamucnih i to vise za curice nego za djecake (pamucnih) 10KM

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18068
17.5.2011 22:36:58   
Honey3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne spominji stambolkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad su mi rekli sta je ja sve ispovracalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18069
17.5.2011 22:39:12   
Malenaoduvijek

ajojuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18070
17.5.2011 22:46:15   
Anoniman
eh MALA kad vi tako tamanite tikvu i ja cu da ti posaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od mm dedo sadi svega i svacega al kako je negdje procitao koliko je tikva zdrava mi je imamo na izvozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve malo malo pa nosi tikvu i govori ---evo kuhaj Noi zdravo je nema nista zdravije od tikve---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda ja jadna djelim ko god spomene da voli tikvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18071
17.5.2011 22:47:52   
Apotekarka
Cuj jadna to ti da ih se rjesis ko da ne znamuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18072
17.5.2011 22:48:26   
isabella

i ja sam pravila pitu od bundavica uhu i Naida se moja najela fino user posted image user posted image user posted image user posted image a i ja bogami mozes pojest citav pleh kad je fino onako vrela user posted image user posted image user posted image user posted image

kakva je to pita felix ?

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 18073
17.5.2011 22:51:00   
Anoniman
joj ne volim ni ja tikvu...sem kospauser posted image ...al mi je milina vidjeti...i vazda se u meni probudi neopisivi nagon ka otudjivanjem iste ako je negdje vidim u basciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...inace...ne kradem...majkemiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...niti imam zeljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem kad je tikva u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a ne volim je jestiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...e hajte vi meni objasnite...sta je meniuser posted image

p.s...nisam je nikad maznula...uvijek bi me neko sprjeciouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18074
17.5.2011 22:51:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Cuj jadna to ti da ih se rjesis ko da ne znamuser posted image user posted image

nego stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mi je kakvog poznatog vozaca autobusa naci slala bi ovim Sarajkama svastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ili cu ja svaki tjedan napuniti korpu pa vlakom za Sarajevouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  721 722 [723] 724 725   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  721 722 [723] 724 725   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *