Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja skrivam al djaba popne se na stolicu i daaaaaaaaaaaaj catko gojeeeeee. Eto i to se moze nazvati recenicom .
...nego sta nego recenica i to prosto prosirena ... V. i ja smo se okupali, sredili i pripremili za sutrasnju hodanciju, nismo 2 dana iz kuce izasli, zato MM ima zadatak da nam sutra kvalitetno ispuni dan (a poznavajuci njega, vodit ce nas sigurno na neku planinu, na moju zalost izbor nikad ne padne na neki TC )
ja pročitah par stranica, vidim opet o (ne)jedenju. moja jede pez bombone ponekad. tvrde nije probala. kiki ni mi ne konzumiramo kako je bilo one priče o svinjskoj želatini. od slatkiša jede one ciniminis (pahuljice za doručak sa cimetom) onako na suho, čokoladu, pez, bosanske lokume domaće i slično jagode je probala. nije nešto oduševljena ali je pojela par komada.
jučer smo se igrale gume ili lastike ili kako se to već zvalo i satrale smo se skakajući i pjevala je me ma, e se sa
Ella-h ljubim clatko oko lijepo sto trazi clatko . Mi smo dobro mm ga odveo malo kod brata igrao se sa rodjacima . Ja mao se razveljanila poradila po kuci da sutra mogu samo dic noge i uzivat . Vrijeme je ubitacno dosadnooooooooooooooo, kad ce sunce vise i normalno vrijeme , luda kuca majkemi kud dan dug ko godina.
Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.
Vecer...opet me striska grlo a bilo me primanjilo....jojjjj... EVo Antonia odnijela u krevet doivrsila peglanje sto je od sinoc ostalo i kupatilo ocistila sad odmaram i bas sam umorna ubi me vrijeme...Ja ne volim pitu od tikve a uzljevak volim pa vi recite jesam li normalna sta cu pita mi nakva ljigava bude....
Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.
joj super, oni se bukvalno dave u njoj.jelo puno ti hvala unaprijed
ne spominji stambolku jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabuka kad su mi rekli sta je ja sve ispovracala imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhala
vecer i od nas hm tikvenica, mogu da je jedem a i da ne jedem,dosta jednom u sezoni ali ostali u kuci vole je pravo pa je eto vise puta i pravim a moje "top" pite sirnica i zeljanica
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
ne spominji stambolku jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabuka kad su mi rekli sta je ja sve ispovracala imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhala
eh MALA kad vi tako tamanite tikvu i ja cu da ti posaljem od mm dedo sadi svega i svacega al kako je negdje procitao koliko je tikva zdrava mi je imamo na izvoz sve malo malo pa nosi tikvu i govori ---evo kuhaj Noi zdravo je nema nista zdravije od tikve--- onda ja jadna djelim ko god spomene da voli tikvu
joj ne volim ni ja tikvu...sem kospa ...al mi je milina vidjeti...i vazda se u meni probudi neopisivi nagon ka otudjivanjem iste ako je negdje vidim u basci ...inace...ne kradem...majkemi ...niti imam zelju ...sem kad je tikva u pitanju ...a ne volim je jesti ...e hajte vi meni objasnite...sta je meni
p.s...nisam je nikad maznula...uvijek bi me neko sprjecio