Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma zubici su mi jedino logicno objasnjenje jer nema nikakvih simptoma bolesti, cak sam joj od neke muke i temperaturu mjerila a dijete hladno ko led a sto se tice spavanja i mm je deloziran iz sobe jos kad sam iz bolnice izasla i od tad smo ko kakvi svaleri. Ili cekamo da svi zaspu ili da negdje odu da bi mi sta radili
felix duso draga ko sta radi na netu ja virim u rr i po citav dan citam vase postove i slabo se oglasavam nemam pojma sto.naravno da te se sjecam i tebe i male curice.sta je sa nje?vise nije na rr?kako ti i anel?neces vjerovati ali ja sam zaista u toku sto se tice stvari na rr.pokusacu da se malo cesce javljam pa bona vikni me nekad kad si na forumu.samo napisi prskaliceeeeeeeeeee ajdeeeeeeee i eto me o'ma.poljubac za vas.
lesi se vratio kuci...hm lesi je tu uvijek i bio samo se mnogo vjesto krio.zene drage da samo znate koliko sam ja luda za ovim forumom da svaki nick znam o kome se radi.koliko puta sam samo zalila sto nisam blize sarajevu da mogu ici i ja na kafice sa vama
joj dosadnog dana, ne znam sta bih od sebe i ovo moje dijete se vise ucrvalo... hocu i ja na tu kafu, koju lady k'o fol nece da pije ...sa ili bez djeteta, meni svejedno, jer moj malac slusa, ja mogu po 10 minuta da cejfim kafu, samo je l' ima kakva uticnica da u nju gura prste, odmah sam rahat
vidim da su bomboni aktuelni,ja ih ne dajem jer se bojim da će zapeti u grlu,ko kod salmy čini mi se
što se tiče zalijetanja na hranu u tuđini,to jest u gostima ja ne mogu da odolim suhom mesu ,uopšte nemam kontrole i sve pojedem,malo me bude stid al ipak pojedem a U je kulturna,na tatu
Poz zene. Felix naglasi nek se zna da je Anel porastao. Lady mala ti je ko secer a i ovaj dadadin sincic sarmer. Salmy dobar ti vic za Dzemilu tu . Meni mama u bolnici pa nisam bila raspolozena, A. malo nemiran opet smo na tuti i ti fazoni da nepisem znate da on voli i tutu i wc a i poneka ostala mjesta u stanu, pa dezuram cjelo vrijeme ko na iglama sam . Jedino sto mi nedostaje u ovoj fazi je moje vrijeme za ibadet, ali bit ce i toga InshAllah. Ljubimo puno djecicu pametnu. PS. Zaboravila sam napisati A. prica u sesnaest kad je rijec o catku(slatku) kaze mama goje pokazuje rukom catko daaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj. Bonbone trazi samo, lizalo itd itd. Ja skrivam al djaba popne se na stolicu i daaaaaaaaaaaaj catko gojeeeeee. Eto i to se moze nazvati recenicom .