|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 16:05:27   
*pcelica*
Ma zubici su mi jedino logicno objasnjenje jer nema nikakvih simptoma bolesti, cak sam joj od neke muke i temperaturu mjerila a dijete hladno ko led user posted image a sto se tice spavanja i mm je deloziran iz sobe jos kad sam iz bolnice izasla i od tad smo ko kakvi svaleri. Ili cekamo da svi zaspu ili da negdje odu da bi mi sta radili user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18026
17.5.2011 16:12:08   
prskalica
felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image duso draga ko sta radi na netu ja virim u rr i po citav dan citam vase postove i slabo se user posted image user posted image user posted image oglasavam nemam pojma sto.naravno da te se sjecam i tebe i male curice.sta je sa nje?vise nije na rr?kako ti  i anel?neces vjerovati ali ja sam zaista u toku sto se tice stvari na rr.pokusacu da se malo cesce javljam pa bona vikni me nekad kad si na forumu.samo napisi prskaliceeeeeeeeeee ajdeeeeeeee i eto me o'ma.poljubac za vas.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18027
17.5.2011 16:12:29   
Lady26
Megi ne viri....
Sad se sjetih nisam dobila od tebe PP ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18028
17.5.2011 16:14:34   
prskalica
znaci nisam jedina koja viri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18029
17.5.2011 16:15:46   
mama2009
vidim ja da niko za mene ne pita osim salmy.....user posted image user posted image user posted image

ja sam za kfu uvijek, kontali smo danas voditi Deniz na vakcinu user posted image user posted image al nisam jos sigurna da ili ne

javite kad ste za ja vazda ready

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18030
17.5.2011 16:18:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: prskalica

znaci nisam jedina koja viri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja te "ne znam" ali dobro dosla nazad  user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 18031
17.5.2011 16:20:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

vidim ja da niko za mene ne pita osim salmy.....user posted image user posted image user posted image

ja sam za kfu uvijek, kontali smo danas voditi Deniz na vakcinu user posted image user posted image al nisam jos sigurna da ili ne

Ti ko vidovita Dzemila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ja za kafu i nisam user posted image user posted image user posted image user posted image ....nema sa Lanom kafe....jedino kad nekad premuntam mm da ostane s njim....
Vidjela si sve neki dan....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18032
17.5.2011 16:23:11   
prskalica
lesi se vratio kuci...hm lesi je tu uvijek i bio samo se mnogo vjesto krio.zene drage da samo znate koliko sam ja luda za ovim forumom da svaki nick znam o kome se radi.koliko puta sam samo zalila sto nisam blize sarajevu da mogu ici i ja na kafice sa vama user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18033
17.5.2011 16:24:34   
Lady26
Ma neka te tamo, da imamo gdje ici, ja volim putovati user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
Da smo sve u Sarajevu, bilo bi nam dosadno user posted image user posted image user posted image
Salim se.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18034
17.5.2011 16:25:38   
salmy
Ovo moje djete spavalo 3 sata,jedva ga razbudihuser posted image user posted image
A mama ja sam isto za fuka,ali bezuser posted image  ili jedino  igraonauser posted image user posted image

Kad smo kod Đemileuser posted image user posted image

Zvoni Mujo Đemili...
kaze ona:ko je...
A Mujo ce na to:ebem te vidovitu kad neznas ko jeuser posted image user posted image   

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18035
17.5.2011 16:26:24   
prskalica
ok.hajte kolektivno u bijeljinu.samo sacekajte da ilhana dodje pa povedite i nju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18036
17.5.2011 16:27:34   
Lady26
Moze i ta varijanta, samo ako progovorimo medjusobno svaka nam cast user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kafa bez user posted image a drugi put igraona i sve tako...u krug, dok nam se ne zamanta user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18037
17.5.2011 16:28:49   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

Ti ko vidovita Dzemila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ja za kafu i nisam user posted image user posted image user posted image user posted image ....nema sa Lanom kafe....jedino kad nekad premuntam mm da ostane s njim....
Vidjela si sve neki dan....

ma igraona i kafa user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: salmy

Ovo moje djete spavalo 3 sata,jedva ga razbudih
A mama ja sam isto za fuka,ali bez  ili jedino  igraona

Kad smo kod Đemile

Zvoni Mujo Đemili...
kaze ona:ko je...
A Mujo ce na to:ebem te vidovitu kad neznas ko je   

recite kad

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18038
17.5.2011 16:29:08   
salmy
Ionako svaka za sebe prica,niko nikog ne slusauser posted image user posted image  kako god da se vidimo
Ja sam vise za opciju sameuser posted image user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18039
17.5.2011 16:29:09   
prskalica
jel ovo slika tvoje bebe lady?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18040
17.5.2011 16:29:53   
Lady26
Not today user posted image user posted image user posted image user posted image
Idem pa pa
Pusa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18041
17.5.2011 16:30:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: prskalica

jel ovo slika tvoje bebe lady?

Jeste user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18042
17.5.2011 16:30:49   
salmy
sutra/prekosutra user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18043
17.5.2011 16:31:20   
prskalica
catko catko...ccc...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18044
17.5.2011 16:34:03   
prskalica
odoh ja sergej ustao cujemo se veceras user posted image

Neposredna veza do poruke: 18045
17.5.2011 16:41:48   
tekja
prskalice welcome backuser posted image

joj dosadnog dana, ne znam sta bih od sebe i ovo moje dijete se vise ucrvalo...user posted image
hocu i ja na tu kafu, koju lady k'o fol nece da pijeuser posted image user posted image user posted image ...sa ili bez djeteta, meni svejedno, jer moj malac slusa, ja mogu po 10 minuta da cejfim kafu, samo je l' ima kakva uticnica da u nju gura prste, odmah sam rahatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 18046
17.5.2011 16:46:01   
Anoniman
ja sam samo ujutro rahat s kafom ako ima dje bumba da se gledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 18047
17.5.2011 16:49:03   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

ja sam samo ujutro rahat s kafom ako ima dje bumba da se gledauser posted image user posted image user posted image

ne spominji mi gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ni traktora toma...ubi u mozakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18048
17.5.2011 17:43:42   
dafri
pozz,
umorih se danas na poslu pravo,svoje poslala vani,do sedam im nema u kućuuser posted image

vidim da su bomboni aktuelni,ja ih ne dajem jer se bojim  da će zapeti u grlu,ko kod salmy čini mi seuser posted image user posted image

što se tiče zalijetanja na hranu u tuđini,to jest u gostima  ja ne mogu da odolim suhom  mesu ,uopšte  nemam kontrole i sve pojedem,malo me bude stid al ipak pojedemuser posted image a U je kulturna,na tatu

< Poruku je uredio dafri -- 17.5.2011 17:53:10 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18049
17.5.2011 19:04:42   
Ella_H
Poz zene.
Felix naglasi nek se zna da je Anel porastao.
Lady mala ti je ko secer a i ovaj dadadin sincic sarmer.
Salmy dobar ti vic za Dzemilu tu user posted image .
Meni mama u bolnici pa nisam bila raspolozena,
A. malo nemiran opet smo na tuti i ti fazoni da nepisem
znate da on voli i tutu i wc a i poneka ostala mjesta u stanu,
pa dezuram cjelo vrijeme ko na iglama samuser posted image .
Jedino sto mi nedostaje u ovoj fazi je moje vrijeme za ibadet,
ali bit ce i toga InshAllah.
Ljubimo puno djecicu pametnu.
PS. Zaboravila sam napisati A. prica u sesnaest
kad je rijec o catku(slatku) kaze mama goje pokazuje rukom
catko daaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj. Bonbone trazi samo, lizalo itd itd.
Ja skrivam al djaba popne se na stolicu i daaaaaaaaaaaaj catko gojeeeeee.
Eto i to se moze nazvati recenicomuser posted image .

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *