|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 14:50:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Zamoli ga user posted image user posted image user posted image
molim ga vec 3 satauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18001
17.5.2011 14:52:45   
Lady26
Sta li moje dijete radi user posted image user posted image
Zaboravila sam napuniti i ukljuciti teti mobitel, sad je ne mogu zvati...
Da li je rucala....
Hjoj....
KAko ona meni donese pape kad cuje da ulazim na vrata, odmah trci i trazi ih, onda mi jednu po jednu baci user posted image pred noge i kaze aja (hvala), kako se mi uvijek zahvaljujemo dijete skontalo uvijek treba reci hvala, sad je ucim da kaze izvoli i kaze joji user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18002
17.5.2011 14:54:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Pa jel ikako danas spavao?
Mi smo "ukinuli" jedno spavanje, citaj Lana ga je ukinula, ali zato u prvoj turi odspava po 2-3h kako kad...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18003
17.5.2011 14:54:50   
Anoniman

Sta li moje dijete radi user posted image user posted image
Zaboravila sam napuniti i ukljuciti teti mobitel, sad je ne mogu zvati...
Da li je rucala....
Hjoj....
KAko ona meni donese pape kad cuje da ulazim na vrata, odmah trci i trazi ih, onda mi jednu po jednu baci user posted image pred noge i kaze aja (hvala), kako se mi uvijek zahvaljujemo dijete skontalo uvijek treba reci hvala, sad je ucim da kaze izvoli i kaze joji user posted image

dusa dragauser posted image user posted image user posted image
moj nani donese tako pidzamu kad dodje s poslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18004
17.5.2011 14:56:39   
Anoniman

Mi smo "ukinuli" jedno spavanje, citaj Lana ga je ukinula, ali zato u prvoj turi odspava po 2-3h kako kad...

ma jok...on je odavno ukinuo drugo spavanje...samo jednom sad spava...e a to mu zavisi kad se probudi...jutros smo ustali oko 9 pa mu se jos valjda ne spava...a ako ustane oko 7 onda je najkasnije u 1 u krevetu

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18005
17.5.2011 15:04:46   
mala86

kako se mi uvijek zahvaljujemo dijete skontalo uvijek treba reci hvala, sad je ucim da kaze izvoli i kaze joji user posted image

ista stvar i kod nas,ja i malac zajedno prostirali ves i kako mi on dadne nesto ja mu govorila hvala,i on zapamtio i kad daje nekome nesto kaze hvaja user posted image user posted image user posted image ,nikako da se okrene user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18006
17.5.2011 15:05:54   
Anoniman

ma jok...on je odavno ukinuo drugo spavanje...samo jednom sad spava...e a to mu zavisi kad se probudi...jutros smo ustali oko 9 pa mu se jos valjda ne spava...a ako ustane oko 7 onda je najkasnije u 1 u krevetu

joj iskreno uvjek sam mrzila pa i dan danas sto sam morala uvjek bas to stimat spavanje da mi uvecer kasno ne legne user posted image user posted image .(najgore mi kad moram gdje ici ako planiram po dani ,pa sve zurim da dodjem do najkasnije 3 sata da bi zaspo, ili kad idem mami gledam da odspava pa da onda odem jer nece gore da zaspi dobro zaspo bi al bi se brzo i probudio )
Kod nas je budjenje oko 9 al njemu je zaspat oko 2 najkasnije pola 3 kako kad.
Ni njemu nekad nije po cefu da legne, al ja ga na none ninam pa zaspi za pola sata user posted image user posted image .
Odspava sat dva kako kad i nema vise do veceras .
Al da ga samog pustim recimo podani da zaspi eeejjj nacekala bi se ja toga, user posted image ..
Ajd valjda ti zaspi uskoro...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18007
17.5.2011 15:11:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Ni njemu nekad nije po cefu da legne, al ja ga na none ninam pa zaspi za pola sata user posted image user posted image .
Al da ga samog pustim recimo podani da zaspi eeejjj nacekala bi se ja toga, user posted image ..

Dobro ti se da ljuljati pola sata, ja bih user posted image hehehehe....
Toliko bih je ljuljala samo navece, kad znam da ce spavati cijelu noc a po danu - ma ni za zivot, ljuljam je pola sata a ona odspava sat-dva user posted image
Dobro si pa ti se da....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18008
17.5.2011 15:12:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mala86

kako se mi uvijek zahvaljujemo dijete skontalo uvijek treba reci hvala, sad je ucim da kaze izvoli i kaze joji user posted image

ista stvar i kod nas,ja i malac zajedno prostirali ves i kako mi on dadne nesto ja mu govorila hvala,i on zapamtio i kad daje nekome nesto kaze hvaja user posted image user posted image user posted image ,nikako da se okrene user posted image

Ali sad ka je opomenem, nije hvala nego izvoli presalta se ali inace sama kaze hvala user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 18009
17.5.2011 15:14:38   
Anoniman

Dobro ti se da ljuljati pola sata, ja bih user posted image hehehehe....
Toliko bih je ljuljala samo navece, kad znam da ce spavati cijelu noc a po danu - ma ni za zivot, ljuljam je pola sata a ona odspava sat-dva user posted image
Dobro si pa ti se da....

dobro nekad zna biti i 20min kako kad kazem user posted image user posted image
Meni NESMETA ..... jer njemu je zaspat podani kad bi sat ljuljala user posted image
Al zato uvecer ne ljuljam nece neda niti bi ja uvecer ljuljala jer on SAM zaspi do 23 . sata .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18010
17.5.2011 15:28:01   
Lady26
Kako naglasis SAM zaspe u 23 user posted image

Pa Lana uvijek SAMA zaspe user posted image user posted image user posted image kad cemo tako....u 11 je u krevetu odmah ili max za 10min zaspe, u 21 ili prije je u krevetu i vecinom odmah zaspe, nekad moram uci otpjevati pjesmicu i onda trazi da spava user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18011
17.5.2011 15:34:40   
Anoniman
pa fino Nagalasim da se zna da neninam uvjek user posted image user posted image user posted image .
Pogasim sve sem tv legimo on gleda samnom tv .  ja se zabuljim kad se okrenem za 15min on zaspo user posted image .Prenesem ga u spavacu ..... I to je to......
Nikad ne pjevusim on bi se na to user posted image user posted image user posted image user posted image mislio bi da se igram snjim da nespava kod nas mora biti tisina dobro tv ne smeta to ne racunam ,...
Cak ni MM. ne smije biti tu istjeram ga u dr. sobu pogasim sva svjetla anel ga trazi nekad jer se mm kad je vrijeme spavati iskrade u dr.sobu Kazem oso tajo pajat ili poso.
On usuti i smiri se.
Inace da je tajo s nama tu u sobi ili drugoj sobi anel NEBI NIKAD ZASPO.Tako je oduvjek kako se rodiouser posted image Jer snjim samo skace igra se , jednostavno pegla ga pa hajd user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18012
17.5.2011 15:40:58   
Lady26
user posted image user posted image user posted image naglasi naglasi...neJma veze....

Spica spava u svom krevetu, zamracena je soba (uvijek, dan-noc), ubacim je u vrecu za spavanje, polegnem i poljubim i izadjem iz sobe...ako ne zove za 10 min spava, ako zove moram uci, otpjevam kukunku i tarantu (ona trazi, pocne pjevati) i onda kaze paja, paja...i ja izadjem user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18013
17.5.2011 15:41:35   
Lady26

Jer snjim samo skace igra se , jednostavno pegla ga pa hajd user posted image

Isto user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18014
17.5.2011 15:43:49   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image naglasi naglasi...neJma veze....

Spica spava u svom krevetu, zamracena je soba (uvijek, dan-noc), ubacim je u vrecu za spavanje, polegnem i poljubim i izadjem iz sobe...ako ne zove za 10 min spava, ako zove moram uci, otpjevam kukunku i tarantu (ona trazi, pocne pjevati) i onda kaze paja, paja...i ja izadjem user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd da ti anela posaljem nekoliko dana pa ga pokusaj tako nauciti user posted image user posted image
Jako mi se to vase svidja sve .....
Sto se tice muza drago mi je da Nisam Jedina user posted image user posted image user posted image da ga moram cerati da izadje iz sobe da ga ovaj ne vidi ...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18015
17.5.2011 15:46:04   
prskalica
moj sergej lijeze u krevetac oko 22 h dobije svoju flasicu sa mlijekom,ja ga poljubim i pitam hoces li lijepo spavati,on klimne glavom i to je to.a ako ne zaspi dok ne popije mlijeko zove me drzi jastuk da mu otpjevam pjesmicu i lalalend.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18016
17.5.2011 15:48:16   
Lady26
A ne, mi izadjemo iz sobe, mm ostane u dnevnoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja sam Lanu ucila negdje oko 10-11 mjeseca, prije nego je teta dosla...morala sam, inace se uspavljivala u kolicima pa je prebacivala u krevetac...i jedan dan je stavim u krevet, ona place, ja ulazila, smiri se, ja izadjem ona place...i pustim - max za pola sata zaspala....i tako isto navece (mada je navece bilo lakse, valjda se umori u toku dana a i mrakusa prava) i tako nekkoliko dana dok nije pocela bez problema sama spavati...
I jedan dan je testiram - pocnem je uspavljivati, dijete se unervozi, pocne kenjkati, gurati me, ja je u krevet i zaspa za 5 min...tad je bilo sigurrno da se naucila user posted image
Hajde salji ga...malo ce plakati ali ce proci user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18017
17.5.2011 15:48:38   
Anoniman
prskalice pa dje si zenoooooooo nema te 100 god a ja se pitam sta ima kod vas . (neznam dal me se secas user posted image user posted image pre nego smo zatrudnile al ja se tebe secam sta cu kad imam dobru memoriju pamcenja )
user posted image user posted image

(odgovor članu prskalica)
  Neposredna veza do poruke: 18018
17.5.2011 15:50:52   
Anoniman

Hajde salji ga...malo ce plakati ali ce proci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma nece mu nista biti .......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18019
17.5.2011 15:53:51   
*pcelica*
Dobar vam dan drage moje (koliko moze biti dobar po ovakvom vremenu). Ja sam danas ko drogirana. Izgledam ko oni sa reklame za neskafe samo sto meni ni treca kafa danas nista ne pomaze. Atija cijelu noc preplakala. Dijete samo vristi i neda da se uzmeJa poludila nocas, pocne plakati ja da je uzmem ona onda jos vise se rasplace. Ni danas nije puno bolja. Kontam da joj ne rastu trojke jer flasicu grize a na cuculi se izivljava, koliko je trga zubicima. Ne da mi da pogledam ali jede sto je najvaznije.
Bambi pa gdje si ti jesi li ziva. Ti okrecila i sredila i sad uzivas u ljepoti a ne ko ja. Pogledam kroz prozor i vidim kisu u kuci haos i ja se razocaram i upalim komp pa lijecim depresiju user posted image user posted image

< Poruku je uredio *pcelica* -- 17.5.2011 15:54:06 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18020
17.5.2011 15:55:25   
Lady26

user posted image user posted image user posted image ma nece mu nista biti .......

Moja omiljena recenica user posted image user posted image user posted image user posted image
Al cesto se uhvatim da je kazem user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18021
17.5.2011 15:56:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobar vam dan drage moje (koliko moze biti dobar po ovakvom vremenu). Ja sam danas ko drogirana. Izgledam ko oni sa reklame za neskafe samo sto meni ni treca kafa danas nista ne pomaze. Atija cijelu noc preplakala. Dijete samo vristi i neda da se uzmeJa poludila nocas, pocne plakati ja da je uzmem ona onda jos vise se rasplace. Ni danas nije puno bolja. Kontam da joj ne rastu trojke jer flasicu grize a na cuculi se izivljava, koliko je trga zubicima. Ne da mi da pogledam ali jede sto je najvaznije.

Zubici draga 100%....joj da im hoce izaci vise su mi na vrh glave majke mi...
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18022
17.5.2011 15:58:16   
*pcelica*

Moja omiljena recenica user posted image user posted image user posted image user posted image
Al cesto se uhvatim da je kazem user posted image user posted image user posted image user posted image

mogu li i ja poslati svoju user posted image user posted image Ona po danu spava samo ako ja spavam pored nje a nista nije bolje ni po noci i tako od drugog mjeseca. Krevetic sam rasklopila i izbacila samo mi bezveze zauzima prostor. Nikad nije htijela u njemu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18023
17.5.2011 16:01:31   
Anoniman
pcelice  moguce zubic da je , user posted image pate prokleti zubi vise user posted image .
Moj A. preko dana spava u krevetcu , i pola noci u krevetcu user posted image user posted image isto kad mi se da peglet pa prenosit a vecinom mi se neda pa je pored mene

Neposredna veza do poruke: 18024
17.5.2011 16:03:00   
Lady26
Meni je on zakon user posted image user posted image user posted image
Jos ne izlazi iz njega, mislim htjela bi ona al ne moze toliko nogicu dici + smeta joj vreca user posted image user posted image user posted image
Nikad nije spavala sa mnom, osim onih 5 dana u bolnici kad je imala 6mj i hB nije se navikla....
Meni je nepojmljivo da mm ne spava sa mnom u krevetu....ne bih mogla zaspati al fakat....
Nikad ne reci nikad....kad i ako bude aBd druga bebica - ko zna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *