|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 14:17:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ????user posted image
lady slikica (za avatar) je premedena....
eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu user posted image user posted image user posted image  pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati... user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 17976
17.5.2011 14:19:21   
Anoniman
ooo kokolokouser posted image user posted image user posted image ...hvala na pitanju...pascad, dobrouser posted image user posted image user posted image

isabela daj nam parem vodilju kakvu...sta imas u frizu. ili ces tek ici u nabavkuuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 17977
17.5.2011 14:19:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Lady mozda i znam kolegicu tvoju...da to su te grozne afte mozes mislit kako je kad su na grlu...uf
Felix i ja sam u pms-u stalno misli na keks a brate kad navecer dijete zaspi ja se oduzmem ne mogu o sebi od umora a kamoli o mm....
Moje cvijeceu saksijama posjecuju ptice i jedu ga bna kao i proslv godine morat cu im neku zamku postaviti mozda grancice kakjve poredati ili cackalice...bas mi ga zao tamam lijepo krenulo a no u cvjetnjaku macke gaze uf uf uf...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MISLIM na cvjece na prozorima stavila ba reda radi samo 3 saksije user posted image user posted image Nisam ja neki bog zna cvjecar ljubitelj....
Al hajd red je pa koliko toliko...
Zato smo povrca posijali dosta svega user posted image to volim jer znam da imam nekog Bog hajra od toga .
Sto se tice keksa ugrozena jakouser posted image user posted image user posted image ja samo dobro pricam mm naravno kad dodje noc ja zaspim pre Anela user posted image user posted image
I jos je cekala cekala, da procuri kad dodje uh  koja milina ....

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 17978
17.5.2011 14:22:15   
Anoniman
Kafa gotova , odoh user posted image ajde bujrum tko pusi sa mnom na terasu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17979
17.5.2011 14:22:18   
koka i po
nego ti meni nesto zabusavas u posljednje vrijeme..
hoces da te idem bodriti na tvojoj temi user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17980
17.5.2011 14:24:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

nego ti meni nesto zabusavas u posljednje vrijeme..
hoces da te idem bodriti na tvojoj temi user posted image
nemoj molim teuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sad cu jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17981
17.5.2011 14:25:00   
Lady26
koja je to tema, hocu da znammmmmmmmmmmmmmm vidim da je stalno spominjete user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17982
17.5.2011 14:26:45   
koka i po
Podrzite dadadu da polozi posljednji ispit user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17983
17.5.2011 14:31:40   
Anoniman

ja je podrzavam konkretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saljem joj naj kvalitetniju cokoladu da bi joj mozak brze radiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image djete joj oblacim da ona ne gubi vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od mene dostauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17984
17.5.2011 14:32:37   
Apotekarka
Jesi dada za jedan ginkocel da ti tvoja druga apotekarka posaljeuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17985
17.5.2011 14:33:04   
Lady26
Ja napisah user posted image user posted image user posted image user posted image
PS nikad nisam vidjela ovu temu user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17986
17.5.2011 14:36:13   
koka i po
noa.....posteno user posted image ..
apotekarka...to njoj ne treba ...treba je banovati sa rr na jedno mjesec dana user posted image ..
lady....cuuuuuuuuuj nisi vidjela ni znala user posted image ...ma nemogu da vjerujem user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17987
17.5.2011 14:37:28   
Lady26
Majke mi, nikad mi ne izadje u ovih top 5, evo ni sada kad sam pisala user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17988
17.5.2011 14:37:52   
Anoniman

apotekarka...to njoj ne treba ...treba je banovati sa rr na jedno mjesec dana user posted image ..
lady....cuuuuuuuuuj nisi vidjela ni znala user posted image ...ma nemogu da vjerujem user posted image

kakvo banovanje ja bi crkla bRez njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17989
17.5.2011 14:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja je podrzavam konkretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saljem joj naj kvalitetniju cokoladu da bi joj mozak brze radiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image djete joj oblacim da ona ne gubi vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od mene dostauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko zna, znauser posted image user posted image user posted image user posted image
apotekarko...kak'ih jos boba imasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17990
17.5.2011 14:39:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

kakvo banovanje ja bi crkla bRez njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si moj druguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17991
17.5.2011 14:40:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Majke mi, nikad mi ne izadje u ovih top 5, evo ni sada kad sam pisala user posted image

ma samo preko stele saznas za ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kad sam vidjela podrzimo dadau usrala se da prostis odmah mi otislo da joj se nesto lose desilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17992
17.5.2011 14:41:24   
Anoniman
cccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e sad  vam odoh...za pocetak uspavati dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17993
17.5.2011 14:41:54   
Apotekarka
Dadda ima i one ginko forte ili bilobil forte za jace pamcenje ha ha ha
po potrebi imas i nih sto ti dizu raspolozenje ali te idu samo preko stele bez rp...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17994
17.5.2011 14:42:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Ti si moj druguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam....i ja sam....novi ali jesam user posted image ili nisam user posted image

Posjeti temu, bas sam se potrudila user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.5.2011 14:44:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17995
17.5.2011 14:43:49   
Apotekarka
i ja dadda i ja dat cu ti preko stele boba obecavamuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17996
17.5.2011 14:45:53   
koka i po
crvene,plave,bijele,smedje....a ima li zelenih user posted image

Neposredna veza do poruke: 17997
17.5.2011 14:47:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma vi ste svi moji drugoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nece dijete da mi spavauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17998
17.5.2011 14:48:21   
Lady26
Zamoli ga user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17999
17.5.2011 14:49:18   
koka i po
sliku na sunce i onda idi spavati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *