Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ???? lady slikica (za avatar) je premedena.... eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati...
Lady mozda i znam kolegicu tvoju...da to su te grozne afte mozes mislit kako je kad su na grlu...uf Felix i ja sam u pms-u stalno misli na keks a brate kad navecer dijete zaspi ja se oduzmem ne mogu o sebi od umora a kamoli o mm.... Moje cvijeceu saksijama posjecuju ptice i jedu ga bna kao i proslv godine morat cu im neku zamku postaviti mozda grancice kakjve poredati ili cackalice...bas mi ga zao tamam lijepo krenulo a no u cvjetnjaku macke gaze uf uf uf...
MISLIM na cvjece na prozorima stavila ba reda radi samo 3 saksije Nisam ja neki bog zna cvjecar ljubitelj.... Al hajd red je pa koliko toliko... Zato smo povrca posijali dosta svega to volim jer znam da imam nekog Bog hajra od toga . Sto se tice keksa ugrozena jako ja samo dobro pricam mm naravno kad dodje noc ja zaspim pre Anela I jos je cekala cekala, da procuri kad dodje uh koja milina ....
noa.....posteno .. apotekarka...to njoj ne treba ...treba je banovati sa rr na jedno mjesec dana .. lady....cuuuuuuuuuj nisi vidjela ni znala ...ma nemogu da vjerujem
noa.....posteno .. apotekarka...to njoj ne treba ...treba je banovati sa rr na jedno mjesec dana .. lady....cuuuuuuuuuj nisi vidjela ni znala ...ma nemogu da vjerujem
Dadda ima i one ginko forte ili bilobil forte za jace pamcenje ha ha ha po potrebi imas i nih sto ti dizu raspolozenje ali te idu samo preko stele bez rp...