|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 13:45:13   
Lady26
Ono sto si meni ti rekla juce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17951
17.5.2011 13:45:41   
Anoniman
Nazalost malena znam ja to, ali sve se nadam da je kasno materijal im stigao, ali ne vjerujem. Samo sto su kod nje do sada uvijek brisevi bili uredni, pa sad vise ne znam ni sama sta je vise.

Ja upravo napravila punu zdjelu pilece salate i parkirala je pored compa, prezivam i trazim ideju za rucak po coolinarki, bas vise nemam nikakve ideje, a non stop mi se nesto jede, a ne znam sta.

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17952
17.5.2011 13:50:38   
koka i po
ccc ne moze vas covjek sve "pohvatati"user posted image ..
dan...user posted image ..
tajra ne kuhaj vise moooooooooolim te user posted image ...od sada ne pratim vrem prognozu Esada Kirlica nego gledam u tajrin jelovnik user posted image ...
a zasto griz i jaje nije zdravo user posted image user posted image user posted image ?
i sta fali malim bombonama user posted image user posted image user posted image ...
ja nikad ne peglam ....samo kad moram....neki dan nisam znala gdje mi je pegla user posted image user posted image user posted image ...ih da mi je N_N blize user posted image ..
jelo,jelo.....nalazi ce biti ok ...vidjet ces kad ti kaze ova kokica i njene kasike user posted image ...
feliks....a da to nije eruptivni hematom od rasta zubica user posted image ...ne mora znaciti da je fistula....
a vidi ove lady...user posted image ...samo kafe ispija a jarana ne zove user posted image ...sram te bilo user posted image ..
bambi drugo moja....user posted image ...moje dijete osuto skroz ...isla jutros da ga vidim ...user posted image ..
tanananaaaaaaa sad sam ja ne redu da se ospem..
djesti dadada user posted image ...sta ti cuke rade user posted image user posted image ..
aa jeste se raspisale...ne zamjerite ovoj "zeni u godinama" pola sto procitam zaboravim user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17953
17.5.2011 13:50:56   
Lady26
Voooooolim pilecu salatu, njammmmmmmmmm user posted image user posted image ali by me user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17954
17.5.2011 13:51:54   
Lady26
Joj Koko, ti kad se javis, bas se javis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Djes bona Koko user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: koka i po

aa jeste se raspisale...ne zamjerite ovoj "zeni u godinama" pola sto procitam zaboravim

A nek si zapamtila da ja ispijam kafe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.5.2011 13:52:49 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17955
17.5.2011 13:53:37   
megi
a jeste brze
dok sma ja sta uradila vi se raspisale
upitah za bombone onako i vidi sta dobih odgovora,

a sto neko kaze ne treba ogranicavati djecu ni u cemu, moja proba sve po malo, sto joj se ne svidja ona sama ispljune
a kad su u pitanju slatkisi jede sve pomalo, ali opet kad odemo negdje trazice nesto ako vidi na stolu
pa ikak su oni djeca i naravno da im je drago i zanimljivo sve sto vide kod drugih i mada im nista ne uskracujemo uvijek ce radije jesti kod nekog u gostima,

jelena nadam se da ce nalazi biti ok
rucak vjecna tema, kod nas jucer riza i gulas

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17956
17.5.2011 13:53:44   
Anoniman
Kokooooo user posted image , kako me oraspolozi svaki tvoj post. Bice veliki djecak dobro, a ti mama nadamo se da ce proci bez ospica, jer malo je zeznuto kad stariji oboli.

Lady zvala bih te na salatu, ali vise je neJma user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17957
17.5.2011 13:54:55   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ono sto si meni ti rekla juce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma joj damije sta fino ono hranljivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se najedem user posted image user posted image user posted image ko huda nemam apetit user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17958
17.5.2011 13:56:04   
Lady26
Da ti je hranljivo i fino a meni ovamo tjesteninu u sosu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17959
17.5.2011 13:58:38   
Anoniman
Ja sam se odlucila za filete zapecene u rerni sa vrhnjem i sirom i grilovano povrce, jos samo muzic da javi kad ce sa posla da bude toplo, ali ja sam sebe salatom nahranila do rucka user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17960
17.5.2011 14:00:14   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

a jeste brze
dok sma ja sta uradila vi se raspisale
upitah za bombone onako i vidi sta dobih odgovora,

Tako ti je ovdje....postavis pitanje, ode rasprava u nedogled user posted image user posted image user posted image user posted image bolje ne pitati nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17961
17.5.2011 14:01:57   
Apotekarka
Dan...i to kakavb kisan,tmuran i depresivan....Moj Antonio se jutros probudio u 5 i 45 mislila sam da cu frcitri a kad sam vidjelA mob kraj svoje glave skiontah pa ni ospen mu nisam dla joj,on place nece spavati ja nagalamim  na njega on u plc prenesem ga kod nas ja sam u pola 7 ustala iuotisla na misu za baku a on naravno u 8 sati s mm u dnevnoj nije ni zaspao vise...Oko 10 je postao toliko nerovozan niti hoce jesti,nti mlijeko tako da smo doruckovali hrenovke juhu mu nsapravila nece tako da je pojeo to
teacher opet ti ponavjam ne sikiraj nek bilo sto pojede eto mi smo na hrenovkama jutros pa sta a jucer salmu jro za dorucak a za rucak zdrav obrok...
Antonio se zali na zub a i ima ceste zestoke stoliceuser posted image ,pokusala sm ga u 11 odnijeti u krevet plakao je tako da ga jedva teta u 13 h uspavala ja ozisla na posao od pospanosti i nerovoze nije znao sta bi od sebe...e svasta...
Bas sam umorna
Bambi koliki post zeno,p dobro sam pijem i ja imunoglukan ako se udebljamuser posted image ,ona afta na grlu ne prolaz grlo jos malo crveno ali manje,krajnici malo bole ali kako je bilo bolje je,kako su tvoja djeca i ti,je lu zavrsen stancic
KOko mislim na tebe,kako maleni s ospicama,kako uho...
Lady ruckala si nase pogacice,ma ja znas i ti sta valja
Felix to kod anela je afta s tim se ja mucim,pokusaj s gencianom namazati to se desva kod prehlada i pada imuniteta...kako si ti
Amani kako ti,kako tetka
jelena t nadam se da samo nalaz kasni,da nije nista drugo
Breskva pa ja i ti i kolegice po struci a iu lavice...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17962
17.5.2011 14:02:13   
koka i po
ima kod mene graha od juce user posted image ...kazu jos je bolji kad prenoci pa bujrum user posted image ..
lady bona ...ispijanje kafa je odlika dama user posted image user posted image ...
ja nisam dama ,nemam dugacke i pedikirane nokte,kopam u basti i ne ispijam kafe user posted image (samo ujutro...onda se osjecam damski user posted image )...samo ti pij kafe user posted image ..
jelo bona....ja sam lijek za dusu user posted image (tako mi rekli Tite mi user posted image ...a nekad i za tijelo kako kad...pitaj mm zato mu vazda nesto fali user posted image )
apotekarko uho curi li curi....ma neka curi dodijala mi Ze.vise....a djecak je user posted image ..osut od glave do pete pa i po dlanovima...

< Poruku je uredio koka i po -- 17.5.2011 14:03:56 >

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17963
17.5.2011 14:03:44   
Apotekarka
Moj Antonio ne voli slatkise ali brate za kiki bombonama je lud sto da mu to uskratim neki dan 9 pojeo ali pokusVAM GA OGRANICITIuser posted image
Kod nas je danas grasinaaaaaaa za rucak

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17964
17.5.2011 14:04:02   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

Da ti je hranljivo i fino a meni ovamo tjesteninu u sosu user posted image user posted image user posted image user posted image

fino je i ovo spageti ali brate za sat vremena opet sam gladna user posted image user posted image user posted image user posted image nego haman ce bit kakve pite razbacit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image nisam dugo ,,,,,,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17965
17.5.2011 14:07:18   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: koka i po

ccc ne moze vas covjek sve "pohvatati"user posted image ..
dan...user posted image ..
tajra ne kuhaj vise moooooooooolim te user posted image ...od sada ne pratim vrem prognozu Esada Kirlica nego gledam u tajrin jelovnik user posted image ...
a zasto griz i jaje nije zdravo user posted image user posted image user posted image ?
i sta fali malim bombonama user posted image user posted image user posted image ...
ja nikad ne peglam ....samo kad moram....neki dan nisam znala gdje mi je pegla user posted image user posted image user posted image ...ih da mi je N_N blize user posted image ..
jelo,jelo.....nalazi ce biti ok ...vidjet ces kad ti kaze ova kokica i njene kasike user posted image ...
feliks....a da to nije eruptivni hematom od rasta zubica user posted image ...ne mora znaciti da je fistula....
a vidi ove lady...user posted image ...samo kafe ispija a jarana ne zove user posted image ...sram te bilo user posted image ..
bambi drugo moja....user posted image ...moje dijete osuto skroz ...isla jutros da ga vidim ...user posted image ..
tanananaaaaaaa sad sam ja ne redu da se ospem..
djesti dadada user posted image ...sta ti cuke rade user posted image user posted image ..
aa jeste se raspisale...ne zamjerite ovoj "zeni u godinama" pola sto procitam zaboravim user posted image user posted image user posted image user posted image

"tajrin jelovnik" = prognoza vremena user posted image user posted image user posted image

"eruptivni hematom" = nisam znala kako se kaze, a sve hocu da napisem da je to Nane imao prije nego su mu nikli prvi zubici, ja kontala sta je Boga pitaj, odem kod dr. koja nas posalje stomatologu (dijete sa 2 mjeseca kod stomatologa user posted image user posted image ) i ustanovili su da je to u stvari taj EH koji prethodi nicanju zubica user posted image

jesi cmokila momka user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17966
17.5.2011 14:08:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Lady ruckala si nase pogacice,ma ja znas i ti sta valja

Felix to kod anela je afta s tim se ja mucim,pokusaj s gencianom namazati to se desva kod prehlada i pada imuniteta...kako si ti

Ah kako volim te pogacice, nekad kad idemo u Vitez, maksuz kroz Kiseljak da kupimo po jednu, eventualno dvije (nek se nadje), a radna kolegica mi je iz Kisa pa nam bar jednom sedmicno donese....

A ovo boldirano, znaci to su te tvoje afte?! Meni se to pojavi jednom u par mjeseci...i brzo prodje, sad mi je iznad dvice-gdje se meso zuba spaja sa usnom, gore u cosku, boli bas kad jedem i kad se smijem, tj kad je trljam usnom....
Znaci to je to....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17967
17.5.2011 14:09:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam se odlucila za filete zapecene u rerni sa vrhnjem i sirom i grilovano povrce, jos samo muzic da javi kad ce sa posla da bude toplo, ali ja sam sebe salatom nahranila do rucka user posted image

Meni odluka pade na fasirane snicle, pire krompir i neka salata....mozda ce i princeza htjeti jesti snicle...nadam se...nije nseto ljubitelj fasiranog mesa, probala 2x pauza i sad cu joj ponuditi jopet user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17968
17.5.2011 14:10:02   
emi7908
kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ????user posted image
lady slikica (za avatar) je premedena....
eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu user posted image user posted image user posted image  pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati... user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17969
17.5.2011 14:10:17   
Bambi09
Kod mene je za rucak prasa sa mesom prelivena jajetom njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 17970
17.5.2011 14:10:41   
Anoniman
 uh joj bas vam hvala na odg i savjetima utjesiste me pravo da znate user posted image .
Moguce da je i od zubova hajd znaj nista me nebi cudilo . Skoro zaspo, ja presadjivala cvjece jer nesto mi se neda u cvjecu , pa jutros mi sveki drugo kupila na pijaci.
Kokouser posted image user posted image da sto prije ospice drugu prodju Ja sam ih bolovala kad sam imala 8 god.i dobro sam ih zapamtila kako svrbe user posted image user posted image .Al mislim da traju hevtu ili se varamuser posted image hajd sad ce to proc abd.
Apotekarko, hvala mila i tebi user posted image ja sam dobro dosla mi gospodja  pa sam sretna user posted image user posted image .....Bas me napatila stomak me izbolio uh nepamtim kad sam ovako bolovala al dobro je....
Inace kod tebe jesil dobra imal sta novoga uvezi onog ponudjenog posla i jestel se odlucili ?

< Poruku je uredio felix -- 17.5.2011 14:12:52 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 17971
17.5.2011 14:15:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila user posted image user posted image user posted image nemam ideje nikakve,,,
ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17972
17.5.2011 14:15:21   
koka i po
IZVORNA PORUKA: emi7908

kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ????user posted image
lady slikica (za avatar) je premedena....
eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu user posted image user posted image user posted image  pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati... user posted image

ja rekla bujrum user posted image ..
hos da ti posaljem jednu casu na ppuser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 17973
17.5.2011 14:16:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: isabella

haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila user posted image user posted image user posted image nemam ideje nikakve,,,
ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm

Ja ne volim....sve pite osim te....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17974
17.5.2011 14:16:57   
Apotekarka
Lady mozda i znam kolegicu tvoju...da to su te grozne afte mozes mislit kako je kad su na grlu...uf
Felix i ja sam u pms-u stalno misli na keks a brate kad navecer dijete zaspi ja se oduzmem ne mogu o sebi od umora a kamoli o mm....
Moje cvijeceu saksijama posjecuju ptice i jedu ga bna kao i proslv godine morat cu im neku zamku postaviti mozda grancice kakjve poredati ili cackalice...bas mi ga zao tamam lijepo krenulo a no u cvjetnjaku macke gaze uf uf uf...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *