Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nazalost malena znam ja to, ali sve se nadam da je kasno materijal im stigao, ali ne vjerujem. Samo sto su kod nje do sada uvijek brisevi bili uredni, pa sad vise ne znam ni sama sta je vise.
Ja upravo napravila punu zdjelu pilece salate i parkirala je pored compa, prezivam i trazim ideju za rucak po coolinarki, bas vise nemam nikakve ideje, a non stop mi se nesto jede, a ne znam sta.
ccc ne moze vas covjek sve "pohvatati" .. dan... .. tajra ne kuhaj vise moooooooooolim te ...od sada ne pratim vrem prognozu Esada Kirlica nego gledam u tajrin jelovnik ... a zasto griz i jaje nije zdravo ? i sta fali malim bombonama ... ja nikad ne peglam ....samo kad moram....neki dan nisam znala gdje mi je pegla ...ih da mi je N_N blize .. jelo,jelo.....nalazi ce biti ok ...vidjet ces kad ti kaze ova kokica i njene kasike ... feliks....a da to nije eruptivni hematom od rasta zubica ...ne mora znaciti da je fistula.... a vidi ove lady... ...samo kafe ispija a jarana ne zove ...sram te bilo .. bambi drugo moja.... ...moje dijete osuto skroz ...isla jutros da ga vidim ... .. tanananaaaaaaa sad sam ja ne redu da se ospem.. djesti dadada ...sta ti cuke rade .. aa jeste se raspisale...ne zamjerite ovoj "zeni u godinama" pola sto procitam zaboravim
a sto neko kaze ne treba ogranicavati djecu ni u cemu, moja proba sve po malo, sto joj se ne svidja ona sama ispljune a kad su u pitanju slatkisi jede sve pomalo, ali opet kad odemo negdje trazice nesto ako vidi na stolu pa ikak su oni djeca i naravno da im je drago i zanimljivo sve sto vide kod drugih i mada im nista ne uskracujemo uvijek ce radije jesti kod nekog u gostima,
jelena nadam se da ce nalazi biti ok rucak vjecna tema, kod nas jucer riza i gulas
Dan...i to kakavb kisan,tmuran i depresivan....Moj Antonio se jutros probudio u 5 i 45 mislila sam da cu frcitri a kad sam vidjelA mob kraj svoje glave skiontah pa ni ospen mu nisam dla joj,on place nece spavati ja nagalamim na njega on u plc prenesem ga kod nas ja sam u pola 7 ustala iuotisla na misu za baku a on naravno u 8 sati s mm u dnevnoj nije ni zaspao vise...Oko 10 je postao toliko nerovozan niti hoce jesti,nti mlijeko tako da smo doruckovali hrenovke juhu mu nsapravila nece tako da je pojeo to teacher opet ti ponavjam ne sikiraj nek bilo sto pojede eto mi smo na hrenovkama jutros pa sta a jucer salmu jro za dorucak a za rucak zdrav obrok... Antonio se zali na zub a i ima ceste zestoke stolice ,pokusala sm ga u 11 odnijeti u krevet plakao je tako da ga jedva teta u 13 h uspavala ja ozisla na posao od pospanosti i nerovoze nije znao sta bi od sebe...e svasta... Bas sam umorna Bambi koliki post zeno,p dobro sam pijem i ja imunoglukan ako se udebljam ,ona afta na grlu ne prolaz grlo jos malo crveno ali manje,krajnici malo bole ali kako je bilo bolje je,kako su tvoja djeca i ti,je lu zavrsen stancic KOko mislim na tebe,kako maleni s ospicama,kako uho... Lady ruckala si nase pogacice,ma ja znas i ti sta valja Felix to kod anela je afta s tim se ja mucim,pokusaj s gencianom namazati to se desva kod prehlada i pada imuniteta...kako si ti Amani kako ti,kako tetka jelena t nadam se da samo nalaz kasni,da nije nista drugo Breskva pa ja i ti i kolegice po struci a iu lavice...
ima kod mene graha od juce ...kazu jos je bolji kad prenoci pa bujrum .. lady bona ...ispijanje kafa je odlika dama ... ja nisam dama ,nemam dugacke i pedikirane nokte,kopam u basti i ne ispijam kafe (samo ujutro...onda se osjecam damski )...samo ti pij kafe .. jelo bona....ja sam lijek za dusu (tako mi rekli Tite mi ...a nekad i za tijelo kako kad...pitaj mm zato mu vazda nesto fali ) apotekarko uho curi li curi....ma neka curi dodijala mi Ze.vise....a djecak je ..osut od glave do pete pa i po dlanovima...
< Poruku je uredio koka i po -- 17.5.2011 14:03:56 >
ccc ne moze vas covjek sve "pohvatati" .. dan... .. tajra ne kuhaj vise moooooooooolim te ...od sada ne pratim vrem prognozu Esada Kirlica nego gledam u tajrin jelovnik ... a zasto griz i jaje nije zdravo ? i sta fali malim bombonama ... ja nikad ne peglam ....samo kad moram....neki dan nisam znala gdje mi je pegla ...ih da mi je N_N blize .. jelo,jelo.....nalazi ce biti ok ...vidjet ces kad ti kaze ova kokica i njene kasike ... feliks....a da to nije eruptivni hematom od rasta zubica ...ne mora znaciti da je fistula.... a vidi ove lady... ...samo kafe ispija a jarana ne zove ...sram te bilo .. bambi drugo moja.... ...moje dijete osuto skroz ...isla jutros da ga vidim ... .. tanananaaaaaaa sad sam ja ne redu da se ospem.. djesti dadada ...sta ti cuke rade .. aa jeste se raspisale...ne zamjerite ovoj "zeni u godinama" pola sto procitam zaboravim
"tajrin jelovnik" = prognoza vremena
"eruptivni hematom" = nisam znala kako se kaze, a sve hocu da napisem da je to Nane imao prije nego su mu nikli prvi zubici, ja kontala sta je Boga pitaj, odem kod dr. koja nas posalje stomatologu (dijete sa 2 mjeseca kod stomatologa ) i ustanovili su da je to u stvari taj EH koji prethodi nicanju zubica
jesi cmokila momka
Ah kako volim te pogacice, nekad kad idemo u Vitez, maksuz kroz Kiseljak da kupimo po jednu, eventualno dvije (nek se nadje), a radna kolegica mi je iz Kisa pa nam bar jednom sedmicno donese....
A ovo boldirano, znaci to su te tvoje afte?! Meni se to pojavi jednom u par mjeseci...i brzo prodje, sad mi je iznad dvice-gdje se meso zuba spaja sa usnom, gore u cosku, boli bas kad jedem i kad se smijem, tj kad je trljam usnom.... Znaci to je to....
Ja sam se odlucila za filete zapecene u rerni sa vrhnjem i sirom i grilovano povrce, jos samo muzic da javi kad ce sa posla da bude toplo, ali ja sam sebe salatom nahranila do rucka
Meni odluka pade na fasirane snicle, pire krompir i neka salata....mozda ce i princeza htjeti jesti snicle...nadam se...nije nseto ljubitelj fasiranog mesa, probala 2x pauza i sad cu joj ponuditi jopet
kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ???? lady slikica (za avatar) je premedena.... eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati...
uh joj bas vam hvala na odg i savjetima utjesiste me pravo da znate . Moguce da je i od zubova hajd znaj nista me nebi cudilo . Skoro zaspo, ja presadjivala cvjece jer nesto mi se neda u cvjecu , pa jutros mi sveki drugo kupila na pijaci. Koko da sto prije ospice drugu prodju Ja sam ih bolovala kad sam imala 8 god.i dobro sam ih zapamtila kako svrbe .Al mislim da traju hevtu ili se varam hajd sad ce to proc abd. Apotekarko, hvala mila i tebi ja sam dobro dosla mi gospodja pa sam sretna .....Bas me napatila stomak me izbolio uh nepamtim kad sam ovako bolovala al dobro je.... Inace kod tebe jesil dobra imal sta novoga uvezi onog ponudjenog posla i jestel se odlucili ?
kokice kako maleni izdražava? eh ima li bujruma na taj grah ???? lady slikica (za avatar) je premedena.... eh da je i meni jedan mali curetak pa da je sređujem... ali imam ja svog harambašu pa samo da vidite kad ja njega krenem sređivati...
ja rekla bujrum .. hos da ti posaljem jednu casu na pp
Lady mozda i znam kolegicu tvoju...da to su te grozne afte mozes mislit kako je kad su na grlu...uf Felix i ja sam u pms-u stalno misli na keks a brate kad navecer dijete zaspi ja se oduzmem ne mogu o sebi od umora a kamoli o mm.... Moje cvijeceu saksijama posjecuju ptice i jedu ga bna kao i proslv godine morat cu im neku zamku postaviti mozda grancice kakjve poredati ili cackalice...bas mi ga zao tamam lijepo krenulo a no u cvjetnjaku macke gaze uf uf uf...