|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.6.2011 21:29:45   
Malenaoduvijek
Mala dječaci su med

hvala user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21826
6.6.2011 21:31:03   
Lady26
Meni treba uputnica, odem u DZ ovdje, kazu mi na recepciji da oni vise ne daju uputnice nego ginekolog...znaci Vojnicko-Otoka-skerliceva a gore imam karton...pa zvat cu cutra ili otici da pitam....smao nek me pokusaju zahebavati..ionako sam narogusena...user posted image
Lana zaspala, nos crven kao paprika, tek sad se vidi koliko ga je zgulila, na celu "sljiva" a ispod nosica rana...ne nam sta da joj mazem pa sam malo puterom nosic i celo, a na ranicu malo pudera baby...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21827
6.6.2011 21:31:34   
Anoniman
Meni su davali i skoro kad sam ono imala problema sa bubrezima meni dr opste prakse dala u ambulanti i nikakav problem nije bio gore. U mojoj ambulanti 100% daju.

Neposredna veza do poruke: 21828
6.6.2011 21:44:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni treba uputnica, odem u DZ ovdje, kazu mi na recepciji da oni vise ne daju uputnice nego ginekolog...znaci Vojnicko-Otoka-skerliceva a gore imam karton...pa zvat cu cutra ili otici da pitam....smao nek me pokusaju zahebavati..ionako sam narogusena...user posted image
Lana zaspala, nos crven kao paprika, tek sad se vidi koliko ga je zgulila, na celu "sljiva" a ispod nosica rana...ne nam sta da joj mazem pa sam malo puterom nosic i celo, a na ranicu malo pudera baby...

na to zguljeno joj mozes bivacina staviti, jeste joj cime dezinfikovali user posted image , dusica draga...
ili hidrociklina (baka od mm na sve stavlja hidrociklin kao onaj iz grckog vjencanja sto stavlja onaj stelex na sve...

jelo kod mene isto ne daju uputnice nego gin, moze uputnica za nalaze ali kao za ginekologiju ne mogu oni ....nidje veze.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21829
6.6.2011 21:53:52   
Lady26
user posted image

Ovo je samo za moju konu user posted image user posted image user posted image , ne zali se na Igija vise user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21830
6.6.2011 21:55:37   
Lady26
Upunice su davali ali ne vise...Nesto su mi objasnjavali ali posto nisam mogla dobiti uputnicu nisam puno ni slusala user posted image user posted image user posted image user posted image , helem sutra u ratni pohod na uputnicu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21831
6.6.2011 21:58:59   
Malenaoduvijek

user posted image

Ovo je samo za moju konu user posted image user posted image user posted image , ne zali se na Igija vise user posted image

dusa moja draga, pa vidi sta je naucila od Igija za jedno popodne...user posted image user posted image .ja samo konstatujem ne zalim se moLJIm lijepo....user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21832
6.6.2011 22:09:58   
Malenaoduvijek

Upunice su davali ali ne vise...Nesto su mi objasnjavali ali posto nisam mogla dobiti uputnicu nisam puno ni slusala user posted image user posted image user posted image user posted image , helem sutra u ratni pohod na uputnicu user posted image

user posted image

LADY U DZ, trazi uputnicu user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 6.6.2011 22:10:26 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21833
6.6.2011 22:11:42   
Lady26
Hahahahahahahaha hahahahahahaaha hahahahahaha presla blentavost i na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e neka vala malo....user posted image zar i ti teto u godinama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.6.2011 22:12:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21834
6.6.2011 22:14:46   
Mya_81 RR
A, joj, nosic dragi user posted image user posted image

Ja sam oguglala na padove i ostalo, jer vam mi imamo dvije lijeve noge user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21835
6.6.2011 22:15:01   
Anoniman
Moj anel ured zaspo al danas mi  nije nagodan i horan user posted image pa sam i ja odma neraspolozna i nisam bas za pricu .
CITAV dan nesto dira sta netreba ratujemo vani i ukuci nece da jede (aj to znam zbog pada) .
I skoro kad sam pempu menjala toliko mu se prosulo po guziuser posted image crveno oko cmara pa gore ide vrhom do testisa  i okolo izmedju cune .
Boli ga oprala sam guzu jer je kakio i namazala bepantenom.Bolilo ga kad sam mazala jauko je  .....
Posle kad je usto jadnicak moj user posted image ide rasireni noguuser posted image bas ga muci.
Al bit ce bolje abd.
Ova kisa samo jos vecu sparinu nabilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21836
6.6.2011 22:17:34   
Malenaoduvijek
eeeeeeee

ne provociraj, sad  cu ti koku zvati da te ruzi....

ja puter kakva ja teta, vidi me user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21837
6.6.2011 22:19:33   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

Moj anel ured zaspo al danas mi  nije nagodan i horan user posted image pa sam i ja odma neraspolozna i nisam bas za pricu .
CITAV dan nesto dira sta netreba ratujemo vani i ukuci nece da jede (aj to znam zbog pada) .
I skoro kad sam pempu menjala toliko mu se prosulo po guziuser posted image crveno oko cmara pa gore ide vrhom do testisa  i okolo izmedju cune .
Boli ga oprala sam guzu jer je kakio i namazala bepantenom.Bolilo ga kad sam mazala jauko je  .....
Posle kad je usto jadnicak moj user posted image ide rasireni noguuser posted image bas ga muci.
Al bit ce bolje abd.
Ova kisa samo jos vecu sparinu nabilauser posted image user posted image user posted image

Jel mu usna ista bolje? A mozda ce mu jos koji zubic pa se osuo....user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21838
6.6.2011 22:20:08   
Malenaoduvijek

Al bit ce bolje abd.

dusica draga, jesi mu prala hipermanganom...imas li genicijane da mu sutra namazes....ili kremu sa dosta cinka.

ljubim ja vas, duse moje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21839
6.6.2011 22:21:26   
Malenaoduvijek
Ova kisa samo jos vecu sparinu nabila

kod nas je ohladilo...padalo maloprije.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21840
6.6.2011 22:22:42   
Anoniman
Aaaa NEZNAM lady , dal ce novi zubuser posted image mozda i hoce tko zna jako je nervozan.
Usna otekla ko u pamele andresonuser posted image user posted image user posted image gornja ...
Stavljala sam obloge malo al neda da diram i vidim ispod usne  gdje se udario bas crveno oteklo.
Samo da prodje jer nece da jede a znas kako je to :-(
JEL to L. izvodi na stolu akrobacije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj medena je ma vidi joj ObraScica user posted image masallah .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21841
6.6.2011 22:23:50   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

A, joj, nosic dragi user posted image user posted image

Ja sam oguglala na padove i ostalo, jer vam mi imamo dvije lijeve noge user posted image user posted image

Ej moja Mya, ovo nam je orvi pravi pad....okliznula joj se noga na pragu koji je visok bar 30cm, a ispod ima stepenica od 20ak cm a siroka bar pola metra...ona je to "preletila" docekala se na ruke al su joj klecnule i pala licem na beton....
MM evo otkako je dosao sa termina samo suti, otpuhuje....jer je pala dok je on oblacio tene, nije je uspio uhvatiti...a inace lijepo sidje odatle ali eto...moralo je jednom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21842
6.6.2011 22:24:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Al bit ce bolje abd.

dusica draga, jesi mu prala hipermanganom...imas li genicijane da mu sutra namazes....ili kremu sa dosta cinka.

ljubim ja vas, duse moje user posted image user posted image user posted image user posted image

imal to a nisam znala da moze znaci da mu stim ispjeram usnu perem jel ?Sto mi danas ne rece , ajd sutra cu abd .
Hvala ti .
Ma bit ce bolje abd . samo da prodje da pocne jest .
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21843
6.6.2011 22:26:07   
Anoniman

Ova kisa samo jos vecu sparinu nabila

kod nas je ohladilo...padalo maloprije.

Nije feruser posted image user posted image user posted image user posted image ocu i ja sad da pada da osvjezi jao u kuci je sprinaaaaa aaa jos kod nas na spratu uf . Otvorila sam gdje spavamo da se malo prolufta.

Neposredna veza do poruke: 21844
6.6.2011 22:26:25   
Malenaoduvijek

Al bit ce bolje abd.

imal to a nisam znala da moze znaci da mu stim ispjeram usnu perem jel ?Sto mi danas ne rece , ajd sutra cu abd .
Hvala ti .

ne usnu nego guzu...ne smije hipermangan na glavu i usta duso.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21845
6.6.2011 22:28:01   
Anoniman

Al bit ce bolje abd.

Hvala ti .

ne usnu nego guzu...ne smije hipermangan na glavu i usta duso.

jao sramote i mene user posted image user posted image user posted image user posted image meni i dalje usna na pameti a ti o guziuser posted image user posted image user posted image bas sam njakva izvini .
Imam to , sutra cu abd ako se ne povuce nista oprati (imam stim iskusta prala sam mu vec to pa znam hvala na podsjeti)

Neposredna veza do poruke: 21846
6.6.2011 22:28:11   
Malenaoduvijek

Aaaa NEZNAM lady , dal ce novi zubuser posted image mozda i hoce tko zna jako je nervozan.
Usna otekla ko u pamele andresonuser posted image user posted image user posted image gornja ...
Stavljala sam obloge malo al neda da diram i vidim ispod usne  gdje se udario bas crveno oteklo.
Samo da prodje jer nece da jede a znas kako je to :-(
JEL to L. izvodi na stolu akrobacije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj medena je ma vidi joj ObraScica user posted image masallah .

a smijes mu staviti genicianu na usnu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21847
6.6.2011 22:29:15   
salmy
Mi jos nismo zaspaliuser posted image user posted image danas ga nisam izvodila nisam imala snage,peglanje me dokusurilo.MM ga je izveo predvecer,a ja peglala(sta bi drugo)a jos nisam ni pola zavrsila
A peglacu dok masina ne pregori,il nestane deterđenta(a pri kraju je)user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21848
6.6.2011 22:31:30   
Malenaoduvijek
salmy user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21849
6.6.2011 22:33:25   
Lady26
Ja to nista nemam sto vi spominjete user posted image user posted image user posted image
Morat cu meni se cini u nabavku kucne apoteke! Hm.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *