|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.6.2011 16:18:08   
Anoniman
zene kod nas kisa pada jeeeeeeee da mi je tko rekao da su se veseliti kise nebi vjerovala user posted image user posted image user posted image bilo je presparno juce i danas evo je pljusti prolom oblaka user posted image user posted image user posted image uh a miline sve sam otvorila da udje u kucu malo svjeezeg zraka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21801
6.6.2011 16:19:58   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, pamet u glavu danas u 6...
Nemoj misliti nista bRezobrazno, izdat ce te hanumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretno...user posted image

Ne sekiraj se, ukocim se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za razliku od.... user posted image user posted image
Uh moram je svasta pitati...valjda necu sta zaboraviti... user posted image
Tajra, napomenuh te user posted image user posted image user posted image
Ti si meni pravo draga user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21802
6.6.2011 16:24:16   
R&T@
Imam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali je bas "šminka", zuta na bretelice i dolje siroka, ispod gacice...
broj 80, iz TLuser posted image

Ponijet cu ti je na neku kaficu...
Ali me opet tad napomeniuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21803
6.6.2011 16:27:17   
Lady26
Hjoooooooooooj user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21804
6.6.2011 16:40:47   
R&T@
user posted image user posted image

Jos nam samo treba termin za kaficu u Titi...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21805
6.6.2011 16:58:14   
Bambi09
Lady sretno kod tete dr. i sve kontam sta sam ja tebi zaboravila... a ono cestitati djevojcici 18 mjesecova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje,
ja sam iscrpljena danas totalno... Nane mi spava pa kontam samo da vam mahnem i odoh se i ja zavuci kod njega... Sveki je ostala u bolnici, neutjesna je, samo place, valjda se prepala... Sabina je dobro, hvala Bogu nije vise povracala... Ma sigurno je jucer pretjerala sa vocem i povrcem, izmiksala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas sve redom user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21806
6.6.2011 16:59:15   
R&T@
Megi, vidim da si tu...

Pitala si za recepr za suhi kasalj. Ako je napad suhog kaslja koji ne prestaje, mozda ce ti pomoci Jelenin recept: posoliti sok (dvije-tri kasike) od limuna i popiti.

Nama je pomoglo jedne nociuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21807
6.6.2011 17:00:56   
R&T@
Bambi, drago mi je sto je S. dobrouser posted image
A bit ce i svekrva boljeuser posted image

Odmori se...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21808
6.6.2011 17:47:05   
tekja
cao...

mi danas isli sa V. na Stojcevac, nadisali se finog zraka, joj sam pogled na Igman odmarauser posted image ...zelenilo, ptice cvrkucu, miris trave...ma divno...

tiki, hvala mila na prosvjetljenjuuser posted image
salmyuser posted image ... 
bambi, kako je sveki...citam da je S. bolje, hBuser posted image
koko, pao kupanjacuser posted image ...mogu misliti uzivancijeuser posted image

puma, cestitam...zdravu i laganuuser posted image ...javljaj se malo cesce..

lady, sad se tebi tresu gaceuser posted image user posted image user posted image ...sretno draga, da bude sveuser posted image
amani, zao nam je sto se mucite i ti i Aman, valjda nova terapija pomogneuser posted image ...smijes mu sta stavljati u mlijeko da ga zavaras?
felix, joj sad su u takvoj fazi, sekunda nepaznje i gotovo...i kod V. su nogice pune modrica, jos on nikada ne place kad se udari, nego se sokiram kad vidim modricu i ogrebotinuuser posted image

ostale zeniceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21809
6.6.2011 18:11:12   
Mya_81 RR
Hej, generacijo, koja nas je sigurno zaboravila user posted image

Mi smo standardno dobri...pripremamo se nakon rodjendana na odvikavanje od pelena, na vakcinu na koju kasnimo godinu dana user posted image a imamo u planu i vrtić...ufffffff, svega...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21810
6.6.2011 18:15:00   
tekja
Mya, niste zaboravljene..nedostajete...polako, jedno po jednouser posted image  Minja je pametnica, sve ces ti s njom lakouser posted image ...sretno na MRP-u...

Mala, djecaci su med...user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21811
6.6.2011 18:29:07   
Anoniman
mya , ma kakvi zaboravljene user posted image user posted image user posted image ma polako sto Tekja kaze doce sve na svoje .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 21812
6.6.2011 18:42:17   
dafri
pozz,
N_N čestitke drugaru za rođendanuser posted image user posted image user posted image
i nama se bliži a ne znamo još ni šta ni kako,ali znamo gdjeuser posted image user posted image samo da bude lijepo vrijeme
Bambi drago mi je za curu,nadam se da će i sveki biti ubrzo bolje

Mala dječaci su meduser posted image
Amani user posted image
felix,uff mogu misliti kako si se prepala,stalno na oku al džaba ,desi se
Lady nadam se da nema treme na pregleduuser posted image
ostale user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21813
6.6.2011 19:25:57   
Lady26
Evo mene, nista nisam uradila, ici cu ponovo, samo sa uputnicom i u prvu smjenu,dr je preeeeeljubazna, ma super, popricale smo malo i sad kontam kako cu izganjati uputnicu, moram iz Skerliceve user posted image ...ne moze od dr opste prakse....

Evo i nas prvi pad...pala tati ispred nosa sa praga visokog i preko stepenice na beton user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.6.2011 19:27:45 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21814
6.6.2011 20:31:03   
Anoniman
Ma dragi njen nosic lijepi i glavica ljubim da brzo  prodje lutka lijepa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21815
6.6.2011 20:59:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo mene, nista nisam uradila, ici cu ponovo, samo sa uputnicom i u prvu smjenu,dr je preeeeeljubazna, ma super, popricale smo malo i sad kontam kako cu izganjati uputnicu, moram iz Skerliceve user posted image ...ne moze od dr opste prakse....

Evo i nas prvi pad...pala tati ispred nosa sa praga visokog i preko stepenice na beton user posted image user posted image user posted image
user posted image

ajooooooj, dusa draga user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21816
6.6.2011 20:59:44   
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo, nemam kada citati...
Lady zao mi je sto nisi uspjela nista zavrsiti,a drago mi je da ti se doktorica svidjela.

Ostali nadam se da ste svi dobro...ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21817
6.6.2011 21:02:02   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Hej, generacijo, koja nas je sigurno zaboravila user posted image

Mi smo standardno dobri...pripremamo se nakon rodjendana na odvikavanje od pelena, na vakcinu na koju kasnimo godinu dana user posted image a imamo u planu i vrtić...ufffffff, svega...

nedostajete vi nama ovdje, sto se ne javite cesce user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21818
6.6.2011 21:05:51   
Malenaoduvijek

user posted image

ljubim ja nosku malu user posted image user posted image user posted image user posted image

a u skerlica dobiti uputnicu kao napraviti nuklearnu bombu, kad im trazis zub zdrav kao da si im izvadio.

gdje imas karton, nigdje jeli??
probaj na otoci iako su oni isto tvrdi na uputnicama ali je barem manja guzva....

a mi se sisali svi.... skroz kratko i Igo i ja i Luka standardno...nikada ovako kratku kosu nisam imala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21819
6.6.2011 21:13:12   
Anoniman
Mala blago vama i ja bi trebala A. al vala ne vodi mi se jer zadnji put sam se slomila snjimuser posted image kako se vrtio cak ga makazam ubola malo bila. Nista sledece kupanje mama sisa user posted image user posted image pa kako bude , .
Malo me trema drma al eto , nekako cu se snac ......user posted image user posted image nadam se da ga necu unakaziti user posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 21820
6.6.2011 21:13:59   
tekja

user posted image

a joooojuser posted image user posted image user posted image ...nadam se da je ne boli mnogo...inace Lady, Lana je user posted image user posted image user posted image
kod koje dr. si bila? Vala ne znam kako ce ti dati uputnicu, meni su jednom rekli ne moze, kao specijalista nikad ne daje uputnicu specijalisti iz iste oblastiuser posted image , to im dodje kao uvredauser posted image user posted image user posted image

MM danas istegao tetivu, bio je i na Cum-u, eno ga lezi, raspekmezio se ma nema sa zivotom se rastajeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21821
6.6.2011 21:22:02   
Anoniman
Lady je li ti rekla bas od ginekologa uputnicu, jer ja koliko znam moze i uputnica od dr opste prakse.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 21822
6.6.2011 21:23:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala blago vama i ja bi trebala A. al vala ne vodi mi se jer zadnji put sam se slomila snjimuser posted image kako se vrtio cak ga makazam ubola malo bila. Nista sledece kupanje mama sisa user posted image user posted image pa kako bude , .
Malo me trema drma al eto , nekako cu se snac ......user posted image user posted image nadam se da ga necu unakaziti user posted image .

masinica zakon, ja oduvijek Luku masinicom sisam (citaj frizerka) a sad smo i Igora, to ti je 5 minuta.on stoji na stolici i place ali mu nista ne moze biti, nemas ga cime ubosti.
na ovoj vrucini mora masinica...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21823
6.6.2011 21:26:05   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady je li ti rekla bas od ginekologa uputnicu, jer ja koliko znam moze i uputnica od dr opste prakse.

nedaju dr opste prakse uputnice....ja sam imala problema stomak do zuba a ona meni kaze uputnicu za bolnicu daje ginekolog....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21824
6.6.2011 21:28:44   
Malenaoduvijek
MM danas istegao tetivu, bio je i na Cum-u, eno ga lezi, raspekmezio se ma nema sa zivotom se rastaje

crijeva izasla jelda, muski su prave kukavice, moj tata je takav, place nad sobom kad je nesto tako u pitanju....

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *