Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pozdrav. Mi smo danas nikakvi nije nas dan. Od jutros sparina kud odnekud pcele dosle pa nas opkolile roj dosao odnekud nismo mogli van strah me ujest ce ga a i ja se bojim.Posle dva sata odu pcele negdje nema ih ja A izvela van i ko baksuz ugleda kosilicu plasticnu sto mu je svekar kupio gura . I ja mu dam kanticu sa alatom da se igra kupi pjesak on oce na cestu a vruce autobusi idu djeca iz skole reko nemozemo da ga zaigram. Iza njega bila ta kosilica , i on ko namjerno uze kasiku nakupi pjeska i baci mogao je sebi u oci tj baca na mene a ustvari prema sebi kasika ide. Ja ono da zagalamim na njega dignem se sa stolice kao ne to raditi da uzmem iz ruku, on htjeo da ppobjeze a kosilica iza njega plasticna i okrene se i padne na nju a ostro plastika , i krv ljeva iz usta ja sam se ukocila od straha reko zube izbio. Ne vidim sta je puna usta krv on se zakoceno. Odnesem ga umijem , smiri se dam dudu pogledam jesul zubi dobro jesu hb al je rasjekao pored zubi sisicu onu sto visi , izmedju zuba . Krv je jedva stala koliko je isla. Posle nije htjeo da jede valjda ga boli i zaspo je usna mu gornja otekla puno Sva sam skrhana , to me potreslo prepalo.
ama nisam ni pomislila da ce bjezati , bilo me strah u oci ce mu otic pjesak jos tog belaja ,. I da mu iz ruku uzmem nisam ni dosla do njega on dok se okrenuo dok je pao, hb dobro je proslo ja ne volim krv bojim se pravo kad vidim da djete padne a krv ide .... Neki dan je pao na koljena ovdje kod stare nene gdje su staze put pjesak ostri ,kamenice a on nezna ici polako trcao i padne a bio u sorcu pun je masnica i fleka crni. Sve sam posakrijevala nema mu vise nista , ebote izadjem van pored imam bastu fino ravnica ma milina on oce da hoda po pola ceste sa kolicima roze ili tom ksilicom i jos mi ne da ruke . Neces ih reko vidjet vise dam loptu i cao. Bezbroj puta sam rekla dat cu al nema na cestu ici tu budi ma jok on meni vice mami amo eda kug (ajmo jedan krug) laze kakv jedan nece posle da ide u bastu. Al hb dobro je proslo uf. Mala djecica su med medeni Enisa dragi Bedo lijepi Koko, jesul pred kraj vise ospice. Lady sretno danas kod cika ginica.
Sad me gore muci ocel moc jest Jer nije jeo od jutros u 11 pojeo samo jaje sa kajmakom. Kad je pao nije zino.
za informaciju. osobama koje imaju problema sa usima preporucuje se zastita od vode a striktno zabranjuje svakodnevna "zastita" vatom tokom dana. jer uho mora imati zraka.