|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.6.2011 14:29:23   
Anoniman
pozdrav.
Mi smo danas nikakvi nije nas dan. Od jutros sparina kud odnekud pcele dosle pa nas opkolileuser posted image roj dosao odnekud nismo mogli van strah me ujest ce ga a i ja se bojim.Posle dva sata odu pcele negdje nema ih  ja A izvela van i ko baksuz ugleda kosilicu plasticnu sto mu je svekar kupio gura .
I ja mu dam kanticu sa alatom da se igra kupi pjesak on oce na cestu a vruce autobusi idu djeca iz skole reko nemozemo da ga zaigram.
Iza njega bila ta kosilica , i on ko namjerno uze kasiku nakupi pjeska i baci mogao je sebi u oci tj baca na mene a ustvari prema sebi kasika ide.
Ja ono da zagalamim na njega dignem se sa stolice kao ne to raditi da uzmem iz ruku, on htjeo da ppobjeze a kosilica iza njega plasticna  i okrene se i padne na nju a ostro plastika , user posted image user posted image i krv ljeva iz usta ja sam se ukocila od straha reko zube izbio.
Ne vidim sta je puna usta krv on se zakoceno.
Odnesem ga umijem , smiri se dam dudu pogledam jesul zubi dobro jesu hb al je rasjekao pored zubi sisicu onuuser posted image user posted image sto visi , izmedju zuba .
Krv je jedva stala koliko je isla.
Posle nije htjeo da jede valjda ga boliuser posted image i zaspo je usna mu gornja otekla puno
Sva sam skrhana , to me potreslo prepalo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21776
6.6.2011 14:30:23   
Lady26
koko vidi oFo user posted image  user posted image

Ja danas aBd u 6 kod gin user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21777
6.6.2011 14:31:27   
koka i po
e vas dvoje ste bas pehisti pravi user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21778
6.6.2011 14:32:49   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

koko vidi oFo user posted image  user posted image

Ja danas aBd u 6 kod gin user posted image user posted image user posted image user posted image

ipak ces dobiti batina user posted image user posted image user posted image ...
ne se bojati cika pic....user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21779
6.6.2011 14:33:20   
Lady26
A joj Felix, hebem mu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HB dobro je opet proslo....pazi draga....
Na tome se zavrsilo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21780
6.6.2011 14:35:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

ipak ces dobiti batina user posted image user posted image user posted image ...
ne se bojati cika pic....user posted image

user posted image
NE bojim se user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh otkad nisam sirila none user posted image user posted image user posted image user posted image , ne znam 'ocul znat...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21781
6.6.2011 14:37:12   
koka i po
hoces hoces..."sirenje" se tesko zaboravlja user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21782
6.6.2011 14:38:49   
Anoniman
ama nisam ni pomislila da ce bjezati , bilo me strah u oci ce mu otic pjesak jos tog belaja ,. I da mu iz ruku uzmem nisam ni dosla do njega on dok se okrenuo dok je pao, hb dobro je proslo ja ne volim krv bojim se pravo kad vidim da djete padne a krv ide ....
Neki dan je pao na koljena ovdje kod stare nene gdje su staze put pjesak ostri ,kamenice a on nezna ici polako trcao i padne a bio u sorcu pun je masnica i fleka crni.
Sve sam posakrijevala nema mu vise nista , ebote izadjem van pored imam bastu fino ravnica ma milina on oce da hoda po pola ceste sa kolicima roze ili tom ksilicom  i jos mi ne da ruke .
Neces ih reko vidjet vise dam loptu i cao.
Bezbroj puta sam rekla dat cu al nema na cestu ici tu budi ma jok on meni vice mami amo eda kug (ajmo jedan krug)user posted image
laze kakv jedan nece posle da ide u bastu.
Al hb dobro je proslo uf.
Mala djecica su med medeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Enisa  dragi Bedo lijepiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Koko, jesul pred kraj vise ospice.
Lady sretno danas kod cika ginica.

Sad me gore muci ocel moc jestuser posted image Jer nije jeo od jutros u 11 pojeo samo jaje sa kajmakom.
Kad je pao nije zino.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21783
6.6.2011 14:41:09   
koka i po
jesu hBd..jos da kraste otpadnu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21784
6.6.2011 14:42:18   
Anoniman

jesu hBd..jos da kraste otpadnu user posted image
Jesil se kupala user posted image user posted image user posted image ma otpast ce kraste to je to kraj user posted image user posted image user posted image kraste su znak kraja ospica .
Nemoj copat same ce one otpasti user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21785
6.6.2011 14:43:31   
koka i po
jesam danas user posted image user posted image user posted image user posted image ..
zacepila sam kadu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21786
6.6.2011 14:44:15   
Anoniman

jesam danas user posted image user posted image user posted image user posted image ..
zacepila sam kadu user posted image user posted image user posted image user posted image
mogu misliti user posted image user posted image user posted image user posted image Neka neka draga voda jel da user posted image .
Kako uho jel ono se smirilo?

Neposredna veza do poruke: 21787
6.6.2011 14:46:57   
koka i po
ma nije....jos curi user posted image ...na kraju ce mi mozak iscuriti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21788
6.6.2011 14:53:38   
Anoniman

ma nije....jos curi user posted image ...na kraju ce mi mozak iscuriti user posted image
zacepi ga vatom , neznam dal to radis kad peres kosu?
I inace ?
Posto ti curi .

Neposredna veza do poruke: 21789
6.6.2011 14:56:20   
koka i po
za informaciju.
osobama koje imaju problema sa usima preporucuje se zastita od vode a striktno zabranjuje svakodnevna "zastita" vatom tokom dana.
jer uho mora imati zraka.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21790
6.6.2011 14:58:03   
Anoniman
aha nisam znala za to da se ne smije stalno vata nositi user posted image ti opet najbolje znas , jer kuburis s tim nazalost. Al ja znam da se stavlja vata kad se kupa.

Neposredna veza do poruke: 21791
6.6.2011 14:58:35   
Pantera.
Žene i mame ja opet trudna user posted image user posted image user posted image evo već 6 sedmica a moj mali braco od 1 godinu i 3 mjeseca je Hvala Bogu sve pametniji i razumniji..

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

Neposredna veza do poruke: 21792
6.6.2011 14:59:18   
koka i po
cestitamo user posted image

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 21793
6.6.2011 15:03:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pantera.

Žene i mame ja opet trudna user posted image user posted image user posted image evo već 6 sedmica a moj mali braco od 1 godinu i 3 mjeseca je Hvala Bogu sve pametniji i razumniji..

CESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pantera.)
  Neposredna veza do poruke: 21794
6.6.2011 15:08:27   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Pantera.

Cestitammmmmm user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 21795
6.6.2011 15:21:26   
bebac2
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ih mudrica je to moja, sta ti je...pametna nije luda da se zamjera "starijoj " generaciji user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdrav generaciji, bas mi drago kad vidim da ima jos starih koka user posted image user posted image user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21796
6.6.2011 15:32:36   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebac2

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ih mudrica je to moja, sta ti je...pametna nije luda da se zamjera "starijoj " generaciji user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdrav generaciji, bas mi drago kad vidim da ima jos starih koka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 21797
6.6.2011 15:45:48   
megi
Felix misa mu, ma bice on dobro daj mu supe il nesto tecno ma jesce on

Pantera user posted image user posted image  za user posted image

lady sretno danasuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21798
6.6.2011 16:09:54   
Lady26
Faja, faja...trebat ce mi user posted image user posted image user posted image
K'o da idem prvi put...a kad skontas, i jest prvi od poroda user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21799
6.6.2011 16:11:54   
R&T@
Lady, pamet u glavu danas u 6...
Nemoj misliti nista bRezobrazno, izdat ce te hanumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretno...user posted image

Ostale sve koliko vas imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca opet u skitnji, bas sam ih pozeljelauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *