Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja sjedim na klupi, on se okolo voza na autoguralici, pridje mu zena, pruzi ruku i on ode..ja ga gledam ali ne idem za njim, ma nije se ni okrenuo da vidi gdje sam ja fino ti on sa njima cupa cvijece i ne haje
igracke posprema u limburgu
otisao bi, ni okrenuo se ne bi...a jos nikog nije oslovio mama, ma samo nek' proba
Mi bili vani, puse vjetar, a ja ga bas lagano obukla, pa se brzo vratismo...
Jutrica Hb Antonio je super spavao,bez buđenja,ja strepim da se nece kakva reakcija na vakcinu javiti danas 7 dan kako smo primili,mene grlo boli a uzelac lozenge nista ,ne opet znam ods cega je al psttttt.... Bambina draga sretan rođendan da ih docekas jos puno u zdravlju,sreci,veselju uz svoje najmilije,i da ostanes takva kakva jesi hrabra i draga osoba Mala sretna godisnjica nama ce uskoro 5
ja sjedim na klupi, on se okolo voza na autoguralici, pridje mu zena, pruzi ruku i on ode..ja ga gledam ali ne idem za njim, ma nije se ni okrenuo da vidi gdje sam ja fino ti on sa njima cupa cvijece i ne haje
igracke posprema u limburgu
otisao bi, ni okrenuo se ne bi...a jos nikog nije oslovio mama, ma samo nek' proba
Mi bili vani, puse vjetar, a ja ga bas lagano obukla, pa se brzo vratismo...
divna slika...barem radi nesto korisno...odmah je stavi na ovu novu temu ...ocigledno je do spola
Joj, mi poranili pravo, oko pola 7, ali sam je uspjela prevariti (jest da smo se malo i posvadjale ) pa smo otkunjali na kaucu do 10...
Mene moje dijete strahovito, ali strahovito iritira ujutro jer ona čim otvori oči mora odmah ustati i tu bukvalno nema rasprave jer nastaje dreka i histerija pa mi onaj ćeif da se malo izlezavam propadne momentalno Neko jutro mi je doslovno opalila šamar jer sam joj rekla da lezim jos malo, da cemo ustati za par minuta. I ja zatvorila oči kao da ću spavati kad me mala spuca fakat me zabolilo
Bambi, sreeeeeeeeetan ti rodjendan
Mya da ti posaljem malo moju mazu, ona poslije budjenja jos sat vremena se izlezava dal sama u kreveticu, dal sa nama u krevetu, ili u dnevnoj u krilu ....plus ljbakanje i mazenje....al to je pod OBAVEZNO poslije svakog budjenja, ujutro ili popodnevnog
jutro I mi vala ranimo svako jutro oko pola 7-7 kako kad al ni min . vise Danas je bas vruce aaaaa , uzas bili smo jutros vani nema vise do abd dok ne pohladni izac .
Ma Lana se budila, plakala, pa me trazila ja je uzmem za 2min hoce da spava...tako jedno 2h...onda joj vruce....a meni samo u glavi da je ne boli sto je pala...pa nisam ni spavala....slabo skroz...ali jutros je super hB, samoje plakala kad sam krenula
Joj, mi poranili pravo, oko pola 7, ali sam je uspjela prevariti (jest da smo se malo i posvadjale ) pa smo otkunjali na kaucu do 10...
Mene moje dijete strahovito, ali strahovito iritira ujutro jer ona čim otvori oči mora odmah ustati i tu bukvalno nema rasprave jer nastaje dreka i histerija pa mi onaj ćeif da se malo izlezavam propadne momentalno Neko jutro mi je doslovno opalila šamar jer sam joj rekla da lezim jos malo, da cemo ustati za par minuta. I ja zatvorila oči kao da ću spavati kad me mala spuca fakat me zabolilo
Bambi, sreeeeeeeeetan ti rodjendan
Minja draga ja mom napravim flasicu pa se izlezava bez problema
Ma Lana se budila, plakala, pa me trazila ja je uzmem za 2min hoce da spava...tako jedno 2h...onda joj vruce....a meni samo u glavi da je ne boli sto je pala...pa nisam ni spavala....slabo skroz...ali jutros je super hB, samoje plakala kad sam krenula
ma moguce da je sanjala pad...A. zna kad odemo negdje...ili kad puno ljudi dodje...lose spavati...vjerujem da preradjuje dozivljaje pa zato