Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro...i mi smo poranili, valja iskoristiti prijepodne, poslije sunce bas bude prejako...
Tiki, neces moci naci dobar krevet za 200-300 KM, mi smo pretprosle godine sve obisli i na kraju kupili krevet na sajmu...ali sajam je u aprilu, ne vjerujem da mozes do tada cekati... uz 15% popusta i sa madracem je bio 700 KM, velicina 160X200, ima latoflex ali vec skripi ...meni su u Belloni kreveti predobri, moze se za 1000 KM naci odlican krevet, sa sanducima jos da se pocastis madracem sa memo pjenom ...ja bih se malo strpila, ustedila, pa kupila kvalitetan...
Mi smo dobro, osim sto sam se jutros jedva digla iz kreveta...mene zvanicno bole ledja, treba mi dobrih pola sata da prohodam
previse ste ga razradili, lakse malo inace komsije nece moci spavati
mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalo ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irme ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti
dusa moja, ma znam ja da vi ne morate dolaziti nego ja tebi pokazala na slici.nemoj se ti meni ljutiti
mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalo ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irme ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti
dusa moja, ma znam ja da vi ne morate dolaziti nego ja tebi pokazala na slici.nemoj se ti meni ljutiti
ma sto bih se ljutila...sta ti je...nego nisam skontala da je ovo kod Irme Luka ...tek mi sad lampica klik ...a fin joj je dvosjed
Dobro jutro Mi preko vikenda bile kod dede u gostima (jer nam je nana pobjegla pa je nije bilo ) a juce me cekalo tona posla po kuci Bambi sretan rodjendan i da ih jos puno docekas sa svojim najmilijim Felix kako je A usnica boli li ga Lady bas mi je zao djevojcice mogu misliti kako je boli Ljubi joj slatki nosic da sto prije prodje Hajte zene evo ko je za bujrum da ne pijem sama
1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5% 2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radi 3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne 4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce se
Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras ime
1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5% 2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radi 3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne 4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce se
Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras ime
isti problem, ja sam vec rekla ubio se za pedofila i pitala sam i Irmu a ona mi kaze da je to faza i da je jos mali da ce poceti da se stidi i nece htjeti nikome. ja se iskreno nadam jer je ovo katastrofa, vidi covjeka u parku i pruza mu ruke da ga uzme, prvi put ga vidio i sl. situacije. a Igor je susta suprotnost, odmah pocne plakati kad mu se neko previse priblizi i pegla ga.
isti problem, ja sam vec rekla ubio se za pedofila i pitala sam i Irmu a ona mi kaze da je to faza i da je jos mali da ce poceti da se stidi i nece htjeti nikome. ja se iskreno nadam jer je ovo katastrofa, vidi covjeka u parku i pruza mu ruke da ga uzme, prvi put ga vidio i sl. situacije. a Igor je susta suprotnost, odmah pocne plakati kad mu se neko previse priblizi i pegla ga.
ma to i ja kontam...bas je nezgodno stvarno me malo strah...mislim, i ovako je pravo ziv...moram ga uvijek imati naoku...ne do bog sec. moje nepaznje i neke bolesne osobe...ne smijem ni pomisliti...pomakla sam se s mjesta
Mogu li ja iako nemamo preko 2god? 1. Pospremit ce ako pospremamo zajedno, sama jos uvijek ne.... 2. Moja Lana ne bi prisla skoro pa nikome, ukopa se, a ako je neko krene uzeti vrti se, otima, nekad zaplace 3. Samo sam ja mama, mozda zato sto Lana vec ponesto prica, pa zna razliku mama, tata, deda, ovaj onaj... ne znam... 4. Otici ce par koraka ali se okrene da vidi ide li neko za njom...nece daleko....
Mogu li ja iako nemamo preko 2god? 1. Pospremit ce ako pospremamo zajedno, sama jos uvijek ne.... 2. Moja Lana ne bi prisla skoro pa nikome, ukopa se, a ako je neko krene uzeti vrti se, otima, nekad zaplace 3. Samo sam ja mama, mozda zato sto Lana vec ponesto prica, pa zna razliku mama, tata, deda, ovaj onaj... ne znam... 4. Otici ce par koraka ali se okrene da vidi ide li neko za njom...nece daleko....
Mislim da ti nisam pomogla.... ali eto....
nisi ...al hvala ma zna i moj razliku mama, tata, nana...svjestan je on...zato mi i stoji upitnik iznad glave to je prvi put...ne znam sta mu bi
Ni Keno nema 2 godine, a sve ovo vec radi, i da najgore mi je kad pocne na pola puta otimati rukicu da ga ne drzim, nego da on sam hoda. E a samo neka vidi kakvu lijepu curu odmah za nkom ide i pruza ruke ( kaze mm da im je to u genima) P.S. Bas se dugo nismo javljali pa pozdravljamo sve drugare i drugarice, cestitamo rodjendane, godisnjice.... Bambi zelimo sretan rodjendan i da joj se sve zelje ostvare
Ni Keno nema 2 godine, a sve ovo vec radi, i da najgore mi je kad pocne na pola puta otimati rukicu da ga ne drzim, nego da on sam hoda. E a samo neka vidi kakvu lijepu curu odmah za nkom ide i pruza ruke ( kaze mm da im je to u genima) P.S. Bas se dugo nismo javljali pa pozdravljamo sve drugare i drugarice, cestitamo rodjendane, godisnjice.... Bambi zelimo sretan rodjendan i da joj se sve zelje ostvare