Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega
znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb kreveta
Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam.... Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko.... Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....
pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madraca ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar
gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega
znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb kreveta
Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam.... Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko.... Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....
pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madraca ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar
Cao! Skontala sam da je Lana razbila nosic, a kako je medena, ma stvarno je A glumci, djecaci su pravi glumci, slatkisi Benjo je veliki momak, bravo , ne lici na onu bebu, slatkis , mama bravo za torte, savrsene su
jutro.uh ja prva budenjeeeeee,prwspavate sunce pa kad se naoblaci kukate Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo. Lady ljubi nosic,juce izgleda bio dan za padove meni Alen upap s kreveta pa kasnije i s kauca
jutro...i mi smo poranili, valja iskoristiti prijepodne, poslije sunce bas bude prejako...
Tiki, neces moci naci dobar krevet za 200-300 KM, mi smo pretprosle godine sve obisli i na kraju kupili krevet na sajmu...ali sajam je u aprilu, ne vjerujem da mozes do tada cekati... uz 15% popusta i sa madracem je bio 700 KM, velicina 160X200, ima latoflex ali vec skripi ...meni su u Belloni kreveti predobri, moze se za 1000 KM naci odlican krevet, sa sanducima jos da se pocastis madracem sa memo pjenom ...ja bih se malo strpila, ustedila, pa kupila kvalitetan...
Mi smo dobro, osim sto sam se jutros jedva digla iz kreveta...mene zvanicno bole ledja, treba mi dobrih pola sata da prohodam
salmy . lady ma kod mene je mala apoteka u ladici Ko u Jezdimira . Samo neznam jel ovaj hipermengan vazi uzela ga kad je A.imao 4 mjeseca tad nam dala i ostalo mi dosta u kutijici dal vazi ili to nema roka trajanja???
trebao bi na njemu rok biti, ja imam jedan od prosle godine i vazi do iduce, tako da ako ne pise nista baci ti to i kuci novo
mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalo ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irme ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti