|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.6.2011 23:06:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bananica

user posted image
evo jedan ovakav

dobar al ja bih voljela i ladiceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 21876
6.6.2011 23:08:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

jesi gledala na pik.ba ili odidji u onu antikvarnicu kod interexa...pa onda kad budete imalil ove kupite posten krevet

gledao mm na piku i nasao neki da valja od 1400km user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21877
6.6.2011 23:08:51   
Lady26

IZVORNA PORUKA: N_N

lady, žao mi je zbog nosića user posted image  a L je medić, liči mi na tebe user posted image

Jel ovo da mi ne moras kupovati cokoladu, jel?! Eeeeeeeeeee ne prodajem se ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 21878
6.6.2011 23:09:31   
bananica
user posted image

nema da faliuser posted image

< Poruku je uredio bananica -- 6.6.2011 23:10:09 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21879
6.6.2011 23:10:07   
teacher75

user posted image

e ovo se ubilo za meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 21880
6.6.2011 23:11:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega

znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb krevetauser posted image

Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam....
Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko....
Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....

pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madracauser posted image ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar

Neposredna veza do poruke: 21881
6.6.2011 23:11:26   
Lady26

user posted image

nema da faliuser posted image

Jaooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 21882
6.6.2011 23:12:27   
bananica

gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega

znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb krevetauser posted image

Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam....
Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko....
Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....

pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madracauser posted image ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar

i ja mislim da je bez madraca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21883
6.6.2011 23:13:59   
teacher75
naravno da je bez madracauser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 21884
6.6.2011 23:17:30   
Anoniman
ovaj mi dobar
http://www.pik.ba/artikal/1058896/krevet-od-oraha/
http://www.pik.ba/artikal/806339/bracni-krevet-od-punog-drveta-hrast/

al boga pitaj posto su...plussto moras madrac i ono kino..kako se zove...latoflexuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21885
6.6.2011 23:19:32   
teacher75

ovaj mi dobar

al boga pitaj posto su...plussto moras madrac i ono kino..kako se zove...latoflexuser posted image

bitno nam je da je velicina 160 x 200, da nije spera, da ima taj latoflex,da nije skup i da po mogucnosti ima ladice, izgled manje vise

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21886
6.6.2011 23:20:53   
Lady26
Uh pa koliko je sati, sto mi ne govorite user posted image user posted image
Odoh ljubiti nosic i spavanje, pusaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21887
6.6.2011 23:22:47   
bananica

ovaj mi dobar

bitno nam je da je velicina 160 x 200, da nije spera, da ima taj latoflex,da nije skup i da po mogucnosti ima ladice, izgled manje vise

najbitnije je da je puno drvo

Neposredna veza do poruke: 21888
6.6.2011 23:24:07   
Anoniman
odoh i ja slafen
kissi

ticerko...sretno...prosurfaj maloi otidjite do one antikvarnice...zna ekstra stvari biti...kolikosamja skontala, oni uvoze taj namjestaj

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21889
6.6.2011 23:24:11   
N_N

lady, žao mi je zbog nosića user posted image  a L je medić, liči mi na tebe user posted image

Jel ovo da mi ne moras kupovati cokoladu, jel?! Eeeeeeeeeee ne prodajem se ja user posted image

Čuje je sad!!!! Pa nije beg cicija user posted image , kupit ću nam ja 2, i meni je mliječna omiljena.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21890
6.6.2011 23:41:18   
Anoniman
Cao!
Skontala sam da je Lana razbila nosic, a kako je medena, ma stvarno jeuser posted image user posted image
A glumci, djecaci su pravi glumci, slatkisiuser posted image
Benjo je veliki momak, bravouser posted image , ne lici na onu bebu, slatkisuser posted image , mama bravo za torte, savrsene suuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21891
6.6.2011 23:52:17   
iv@ncica
mahanje i  pozdraviuser posted image user posted image od nas

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21892
7.6.2011 7:50:27   
bebacha
jutro.uh ja prvauser posted image user posted image user posted image user posted image budenjeeeeee,prwspavate sunce pa kad se naoblaci kukateuser posted image user posted image user posted image
Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo.
Lady ljubi nosic,juce izgleda bio dan za padoveuser posted image meni Alen upap s kreveta pa kasnije i s kaucauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21893
7.6.2011 8:32:45   
tekja
jutro...i mi smo poranili, valja iskoristiti prijepodne, poslije sunce bas bude prejako...

Tiki, neces moci naci dobar krevet za 200-300 KM, mi smo pretprosle godine sve obisli i na kraju kupili krevet na sajmu...ali sajam je u aprilu, ne vjerujem da mozes do tada cekati... uz 15% popusta i sa madracem je bio 700 KM, velicina 160X200, ima latoflex ali vec skripiuser posted image ...meni su u Belloni kreveti predobri, moze se za 1000 KM naci odlican krevet, sa sanducima jos da se pocastis madracem sa memo pjenomuser posted image ...ja bih se malo strpila, ustedila, pa kupila kvalitetan...

Mi smo dobro, osim sto sam se jutros jedva digla iz kreveta...mene zvanicno bole ledja, treba mi dobrih pola sata da prohodamuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21894
7.6.2011 8:37:35   
emi7908
kako divno jutro ........ jutrać veliki svima i želim vam ugadan dan sa dječicom  user posted image
lady kako je nosić? mrvica mala ....

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21895
7.6.2011 8:38:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

salmy user posted image user posted image user posted image .
lady ma kod mene je mala apoteka u ladici user posted image user posted image Ko u Jezdimirauser posted image user posted image user posted image .
Samo neznam jel ovaj hipermengan vazi uzela ga kad je A.imao 4 mjeseca tad nam dala i ostalo mi dosta u kutijici dal vazi ili to nema roka trajanja???

trebao bi na njemu rok biti, ja imam jedan od prosle godine i vazi do iduce, tako da ako ne pise nista baci ti to i kuci novo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21896
7.6.2011 8:46:16   
N_N
Bambi, sretan rođendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21897
7.6.2011 8:50:44   
tekja

Bambi, sretan rođendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas? Draga Bambina sve najbolje ti zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...uzivaj u svom danuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 21898
7.6.2011 9:07:13   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

mi smo onako spavali, Luka je nesto bio nemiran i plakao ali nije strasno.
jutro je stvarno divno samo je vec na suncu vruce user posted image

Bambi sretan ti rodjendan i od mene i od mojih momaka user posted image

teacher imas u nobilu na otoci isto krevete i madrace pa se malo raspitaj...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21899
7.6.2011 9:10:31   
Anoniman
Hepi B-dej Bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image

mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalouser posted image ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irmeuser posted image ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 21900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *