|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   tromboza poslije poroda
2.1.2008 15:24:28   
imran
ja sam se porodila carski prije 21 mjesec, sve je bilo u redu do 20tog dana poslije poroda, tad mi je otekla lijeva noga i dr, je rekao da se radi o dubokoj venskoj trombozi, ostala sam lezati u bolnici a moj djecak kod kuce. mozete misliti kako mi je bilo. poslije 14 dana sam izasla kuci, oporavak je trajao 6 mjeseci. sad je sve u redu malo mi je noga lijeva deblja od desne, al bitno je da ne boli, mene zanima da li ima neko sa slicnim iskustvom al,da je poslije toga ponovo rodila, jer ja razmisljam o drugom djetetu al me pravo strah
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tromboza poslije poroda
7.2.2008 15:49:46   
lara2004
ja sam 2002 god.imala prijevremeni carski rez u 34 nedelji trudnoće(beba je preminula ).10-ak dana nakon operacije sam dobila trombozu desne noge.Nakon 2 god.tj 2004 rodila sam živu,zdravu djevojčicu bez ikakvih komplikacija iako mi je rađen drugi carski rez.sada nakon 5,5 god sam opet trudna u 31 nedelji trudnoće još uvijek nemam problema sa nogom a nadam se da će tako i ostati.pomalo se plašim jer će mi raditi treći carski  rez ali nadam se da će biti sve ok.s toga skupi malo snage i samo naprijed naravno uz zeleno svjetlo ljekara.

(odgovor članu imran)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *