|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Moćne kaše za djecu i odrasle

Uredništvo Ringeraja.ba, 29.11.2020
Mame posebno znaju da hranljiv doručak koji sadrži važne nutrijente, vitamine i minerale, nema zamjenu u pravilnom razvoju njihovih mališana.

image
/11


 

Svi znamo koliko je doručak važan obrok, jer nam daje energiju za aktivnosti koje nas očekuju tokom dana. Mame posebno znaju da hranljiv doručak koji sadrži važne nutrijente, vitamine i minerale, nema zamjenu u pravilnom razvoju njihovih mališana. Stručnjaci se slažu da žitarice predstavljaju idealan doručak zbog bogatstva ugljenim hidratima, a mame koje su probale Nutrino proizvode već znaju da odabirom ovih ukusnih, zdravih i hranljivih obroka, pružaju djetetu najbolje.

U proizvodnji dečije hrane izuzetno je važna činjenica da djeca zbog ubrzanog rasta imaju potrebu za dodatnom energijom i zato hrana za bebe treba da bude visoko energetska, što je bila osnova za formiranje Nutrino asortimana dječije hrane, gde je akcenat upravo na važnim nutrijentima, hranljivim sastojcima i vitaminima koji su neophodni u razvoja djeteta.

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/acd51eea4ed25092bec46a46719d48fc.jpg


Dobar primjer takvih proizvoda su Nutrino suhe žitne kaše, koje iako namenjene djeci, predstavljaju idealan izbor i za ostale članove porodice zbog svojih hranljivih sastojaka. Nutrino mliječne i bezmliječne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala (Fe, Zn, J) koji ne podliježu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranljiva svojstva.

Ovi minerali su izuzetno značajni za razvoj djece - gvožđe doprinosi normalnom kognitivnom razvoju, jod pomaže mozgu i nervnom sistemu da se razvija, a cink je bitan za rast i razvoj reproduktivnih organa i mozga i igra važnu ulogu u normalisanju funkcija imunog sistema. Pored ovih vitamina i minerala, Nutrino kaše su dodatno obogaćene inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt djeteta jer pripada grupi prebiotika i deluje kao bilo koje biljno vlakno, olakšavajući probavu.

Dodatna prednost Nutrino žitnih kaša je i njihovo inovativno pakovanje sa ziperom, koje zadržava svježinu proizvoda i olakšava njegovo ponovno korištenje, pa mame više neće morati da brinu o tome da li je proizvod dobro zatvoren i siguran za novu upotrebu.

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/c3d4196fa959a2a2bce89ed419768084.jpg


Asortiman je od nedavno bogatiji za dva nova ukusa – sa keksom i kakaom, i sa pravom za njih kažu da su MOĆNE kaše, u kojima podjednako uživaju i djeca i odrasli, jer obezbjeđuju neophodnu energiju za svakodnevne aktivnosti, a pripremaju se brzo i lako. Predstavljaju idealan i zaista moćan doručak, a oni koji su ih probali konzumiraju ih i kao dnevnu užinu ili predveče, jer osim što su hranljive i zdrave, dolaze u ukusima kojima je teško odoleti.

Mame koje do sada nisu probale Nutrino proizvode, sigurno će ohrabriti činjenica da se oni proizvode u Fabrici dečje hrane (BFF), najsavremenijoj te vrste u našem regionu. Čitava fabrika je urađena u takozvanim „panelima čistih soba“, koji su uslov u farmaceutskoj industriji i operacionim salama, gde je čistoća od presudne važnosti i predstavljaju uslove koji su iznad standarda u proizvodnji dječje hrane.

Stroge kontrole proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina koje se nabavljaju isključivo od certificiranih dobavljača koji ispunjavaju stroge standarde proizvodnje dječje hrane, do finalnog proizvoda, garant su da mame mogu biti sigurne da izborom Nutrina, biraju bezbjedne i prirodne proizvode.

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/911e8e681e38ae06583ec34e1fe2e19f.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Vrtići u Sarajevu s osnovnim informacijama
Spisak vrtića
6
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *