|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Novembarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane!

Uredništvo Ringeraja.ba, 1.11.2015
PHARMALIFE u mjesecu novembru nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata.

image
/11


PHARMALIFE u mjesecu novembru nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej) - BRZA POMOĆ KOD UPALA GRLA I USNE DUPLJE (od 1 godine života)

Antibiotska terapija u liječenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne djeluju na viruse pa se preporučuje alternativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbjedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primjenu u dječjem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano posheduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, posphešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.


apis gola

Apis gola sprej za grlo sadrži visoko prečišćene ekstrakte: Propolisa + Žalfije + Timijana + Acerole 

PROČITAJ VIŠE ...



FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju posjeduju imunitet koji nasljeđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa)   koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada prije prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa djeteta isparavaju pod uticajem tjelesne temperature, dijete ih inhalira te uspješno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način djetetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni  za upotrebu od rođenja ( od 0 mjeseci) kao i za djecu starijeg uzrasta.


fitobalm gel

Prva pomoć  kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele

PROČITAJ VIŠE ...



IMMUNO (sirup sa Cinkom) - PRIRODNO RJEŠENJE ZA JAK IMUNITET

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.


immuno 

Immuno sirup je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), biljnih ekstrakata i vitamina za zdravlje Vašeg djeteta od prve godine.


Kome se preporučuje Immuno sirup ?

- Djeci sa oslabljenim imunitetom

- Kod čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske)

- Infekcije (uho,grlo,nos )

- Atopična stanja (rhinitis,dermatitis,astma )

- Herpes infekcije (varičele ...)

- Preventivno.

PROČITAJ VIŠE ...



BRONCAMIL (sirup) - PRVA POMOĆ KOD KAŠLJA (od 1 godine života)

Statistika pokazuje da predškolsko dijete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosječnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod djece je postnazalno slivanje, kao posljedica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji  iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa  do produktivne faze).


broncamil

Broncamil sirup je složenog sastava: 6 komponentni biljni sirup sadrži visokoprečišćene ekstrakte i prečišćena biljna ulja: Timijana+Bokvice+Smilja+Bora+Eukaliptusa+Divljeg suncokreta.

PROČITAJ VIŠE ...


 

 

pharmalife


Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih  preparata namenjenih djeci i odraslima.

Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).

Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.  


 


Kako konkurisati za ovaj vrijedan paket?


Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, na temu: „Pharmalife Medo šljapka po baricama i jača imunitet

 

A ukoliko želite da provjerite kako naša septembarska inspiracija - PHARMALIFE MEDA izgleda, možete vidjeti u tekstovima posvećenim sjajnim PHARMALIFE preparatima, na sljedećem linku PHARMALIFE TEKSTOVI

 

Postavljanje komentara i crteža smatra se prijavom za konkurs, prijave primamo od 1.11. do 24.11.2015.

 

Članovi Ringeraje će nakon objave svih radova i komentara, svojim glasovima izabrati tri pobjednika na forumu. Glasanje traje od 25.11. do 30.11. (zaključno sa 30.11.). Po vrijedan paket PHARMALIFE proizvoda osvajaju tri korisnika čije su objave imale najviše glasova! U slučaju izjednačenih glasova pobjeđuje komentar/fotografija koji je ranije objavljen/objavljena. Pobjednicima će nagrade biti poslate u decembru na kućnu adresu (o trošku sponzora).

 

                 Postavi crtež ili napiši kometar i apliciraj za poklon >>>

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
14
Zašto se moje dijete i dalje budi noću?
Kao i bebe, mnoga mala djeca ne spavaju cijelu noć, i to je sasvim normalno. Mala djeca žude za vezom i dodirom da bi se...
7
Aplikacija “Moj kalendar imunizacije”
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju Moj kalendar imunizacije, dostupnu na Google play i na Appl...
5
Osadent - Za bezbolan rast zubića!
Mi ne volimo besane noći. Zato smo kreirali Osadent - homeopatski preparat za zubobolju za bebe.
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *