|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Obilježimo zajedno SVJETSKI TJEDAN DOJENJA

Uredništvo Ringeraja.ba, 3.8.2017
Obilježavanje Svjetskog tjedna dojenja u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19.30 sati u The Caffe baru u ulici Zagrebačka 18. u Mostaru.
Ključne riječi:

image
/11


Svjetski tjedan dojenja obilježava se od 1. do 7.08.2017. i ove je godine tematski usmjeren na važnost suradnje, zajedništva i partnerskih odnosa u promicanju dojenja i pružanju podrške mladim majkama.

 

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja i Bio Save – Matične stanice organiziraju  druženje budućih roditelja s ciljem obilježavanja Svjetskog tjedna dojenja u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19.30 sati u The Caffe baru u ulici Zagrebačka 18. u Mostaru.

 

Uvodna izlaganja održat će:

Dr. Tanja Krešić, ginekologinja – „Prednosti dojenja za majku – Prevencija malignih i drugih bolesti“

Rusmira Arapović, savjetnica za dojenje – „Dojenje – Suradnja, zajedništvo i partnerski odnosi“

Mama – „Moje iskustvo s dojenjem“

 

Izjave za medije predviđene su u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19 sati u prostorijama The Caffe bara u Zagrebačkoj ulici. Medijima će se obratiti uvodničarke dr. Tanja Krešić, Rusmira Arapović i organizatori.

 

Ulaz na događaj je besplatan, a sve goste darovat ćemo poklonima naših sponzora: Alpha plus ljekarne Mostar, Bio Save - Matične stanice, Dotea Mostar Kraš trgovina, Violeta d.o.o. i Weleda - Prirodna kozmetika.

 

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI – Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU – Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara. Neki od savjeta pomoći će i nama - roditeljima.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2
Priprema na život sa bebom
Dolazak bebe će zasigurno unijeti i nešto nemira u vaš život. Na dolazak djeteta se pripremite već prije poroda.
2
Sa bebom kod kuće
Porod je iza vas i vrijeme je da se naviknete na novi život sa svojom bebom. Pobrinite se za dobru prehranu i što više o...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *