|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.8.2011 10:48:08   
Medi_87
Jutric cestitamo Evi koraciceuser posted image user posted image user posted image
Rose bravo za snaliceuser posted image user posted image user posted image
Eto mi cemo prijaviti spavanje do 7 jutros bez budjenjauser posted image user posted image user posted image
Ljubnem vas odoh vidjeti je li muz zaklao janjeuser posted image user posted image user posted image user posted image za iftaruser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19876
1.8.2011 10:49:16   
Super Beba
Helena user posted image user posted image user posted image za prve korake! Možda su mali za čovječanstvo, al bogami veliku za nju i za vas :))) Da je svaki korak vodi u pravome smjeru :) I hvala na čestitkama za Ramazan
I ja se pridružujem čestitkama i da ovaj mjesec prođe u saburu i radosti :)
Mali zaspao i ima da spava već sat vremena...Ja za to vrijeme završila kupatilo i još imamo neke skule da prenesemo na vikendicu i hB mirna Bosna :))
Idacha - dobrodošla nazad :)) I da ti se što prije staloži situacija i da pohvataš konce...aBd uštelit ćeš se brzo...
Kafaaaaaa :))))) Kad biste pile, da vam se i ja prišlepam :P

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19877
1.8.2011 10:52:43   
Medi_87
Helena hvala na cestitkama i da Ramazan Serif Mubarek Oslun onima koji obiljezavaju

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19878
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 10:54:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 19879
1.8.2011 10:55:37   
vila_7
Medi jeste rijesili struju?

super beba...kako tvoj bebac?

P.S.hvala na cestitkama svima za koracice - valjda nece sad biti puno vise udaraca!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19880
1.8.2011 10:56:23   
vila_7
Iman ..bas mi je zao malene...hoces je voditi dr?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19881
1.8.2011 10:57:21   
Medi_87
Imancica dusa dragauser posted image user posted image user posted image
Helana ma jok nista privremeno prebacili mami od komsije kabal da makar ima svjetlo, nista dok ne dodje poziv sa suda da vidimo sta daljeuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19882
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 11:04:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 19883
1.8.2011 11:11:50   
Super Beba
Iman - a joj, dusha slatka...Pa  je li situacija da je vodite dr.? Mada on vam može samo prepisati paracetamol, ture radi...Kako je I? Je li nervozna puno?
Helena - ma bebač dobar..jučer k'o da je znao da treba da bude miran dok čistimo kuću, čitav dan se na podu sam igrao...prosto mi ga u jednom momentu bilo žao - totalno zapostavljen :(( Onda bismo MM i ja ga malo na smjene "maltretirali", čisto da zna da mislimo na njega user posted image Sad evo spava sat i po u komadu, za ne povjerovati! Ma puno je veseliji i manje nervozan od kad su mu izbile donje jedinice...
Ja evo uzela da pravim spisak za DM, šta kupiti...i onda odosmo u skitnju laganini, pa malo po familiji, pa onda na iftar..danas sam rasprodana :) Još samo da sam fino naspavana, al je to već hronično user posted image
medi - a šta čekate sa suda?? Nisam u toku...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19884
1.8.2011 11:16:40   
vila_7
Iman ja svojoj dajem cepic i kupanje u kadici ,al moja je imala temp.samo od vakcina i uvijek je isla preko 38 pa sam znala da ce rasti. Eto moja ped.kaze da je bolje reagovati cim pocne prelaziti 38. I kazu da treba dijete pratiti -ponasanje,al moja i kad je imala 39 isto je vesela i jede,....pa mi ni to nije pokazatelj.

Neposredna veza do poruke: 19885
1.8.2011 11:19:16   
vila_7
Medi valjda ce se pozitivno rijesiti za vas!

Super beba... ma i sama sam takva...budem na poslu dodjem kuci malo moram nekad i nju uraditi user posted image , i onda mi bude zao sto ne provodim s Evom vrijeme,i onda sve ostavim i s njom se igram, a kuca svaki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19886
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 11:19:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 19887
1.8.2011 11:19:55   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

tanka joj kosica pa ne može šnala da stojiuser posted image

ma i soraji je svilena pa se ipak zakaci ona na preklop user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19888
1.8.2011 11:22:15   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Jutrić,

čestitamo Evici prve korake, mogu misliti kako je neodoljiva.

Ja sam sva user posted image user posted image , I je cijelu noć imala turu, nos začepljen, budi se svako malo jer jadna ne može disati. Sva sreća pa tura nije velika, nije išla preko 38,5, al je nos užas živi.
Evo sad se igra onako balava, curi nos, bale usta, ma haos.

Ljubimo vas ovako balaviuser posted image

kupi onu sto ustima mozes izvuci sekret...mislim da ima u kozmu ako ga ima u Bihacu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19889
1.8.2011 11:23:21   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Svašta napisah i Iman mi sve pobrisauser posted image

Mislim da je neću još voditi dr, jer će mi reći da radim ovo što radim, Paracetamol i da joj čistim nos.
Vidjeću kako će ići dalje, jer ja mislim da je ovo sve od zuba.

E sad, pitanje za vas iskusnije mame, pošto je ovo naša prava tura?

Pošto tura nije prelazila 38.5 ja sam joj samo dala malu kašikicu(2.5 ml) paracetamola, nisam stavljala čepić niti sam joj stavljala obloge, nisam je ni tuširala. Jesam li dobro postupila? Kontam se jutros da je bila veća tura, sigurno bih i to sve odradila, al mislim da nije bilo potrebe?user posted image user posted image user posted image

nisam iskusna ali mislim da jesi...uvijek je mozes tusirati a ja ne bih cepice stavljala dok ne bi presla 39

Neposredna veza do poruke: 19890
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 11:26:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 19891
1.8.2011 11:34:22   
ladyblue RR
Iman, ne bih ni ja čepić ako ne prelazi 39.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 19892
1.8.2011 11:38:10   
Anoniman
Iman bas mi je zao drugarice nase user posted image . Zelimo brzo ozdravljenje.
Evi cestitamo korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim Nadja nam pravo aktivna, dusa draga...ljubimo je, a mogu misliti kako je mama ponosna user posted image

Ako sam sta preskocila cestitati cestitamo user posted image

Sto se tice kafe nista ne obecavam jer danas sam bas bljak, toliki imam pritisak na gospodju da jedva do wc-a odem. Ako budem bolje sutra pridruzim vam se user posted image

Neposredna veza do poruke: 19893
1.8.2011 11:44:47   
lejla80
Pozdrav svima hehehheh ...ja sam vala totalno nenaspavana, Ahmed se u zadnje vrijeme budi počesto il jede ili je negdje u krevetiću zaglavio pa ga moram spašavatuser posted image ....helem ja ujutro ko da me poplava izbacila..Čak se i za sehur morao probuditi da i on jede a ja taman uštimala koliko mi vremena treba za sve tabijate...moraću i njega odsad računati..

Super Bebo hvala...ma i ja imam tremu al kontam mogu pokušati koji dan pa vidjećemo kako ide, ako ništa bar da osjetim Ramazan

Helena čestitam za samostalne koračiće, vi sad veeelike cure...a i računar ti je stigao..eto tebe stalno sa rajom..hehehhe

Lady i vama čestitam rođendanku, sa malim zakašnjenjem..devet mjeseci čovječe kako vrijeme prolazi..ko da sam jučer došla na forum a N imala tri mjesecauser posted image

Canim ma nisam bila cijelo vrijeme na moru...malo sam se i mami uvalila još koji dan da iskoristim jer radim nakon Bajrama pa je pitanje kad ću joj se opet moći privaliti na par dana...Jesul to kod vas loši nalazi??

BInt A je bio presretan..valjda zato što je vani po cijeli dan i ima šta razgledati. Dijete se samo smijalo heheh a inače je on miran pa nije sa njim problem nigdje otići..Šao mi je samo što ga nisam okupala u moru al nije baš bilo idealno vrijeme za to..ma biće prilike aBd

Iman ma ti si to super odradila..mislim tako i ja ...hajd nek cura brzo nam ozdravi

Ostale user posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 19894
1.8.2011 11:50:12   
Super Beba
Da vas pitam nešto - kako su vaša djeca prihvatila krompir? Moj mali ima nagon za povraćanje dok ga jede user posted image (ako se to može nazvati jelom, prije da poliže kašikicu)..vala, meni ovaj krompir 100x bolji od D3 kapi - njih smaže u sekundi, a krompir zdra'o :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 19895
1.8.2011 12:06:58   
ladyblue RR
kako mu spremaš krompir? ja sam svojoj pravila kao pire i jela ga je ludouser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 19896
1.8.2011 12:10:40   
rose
i moja hoce krompir...ma sve...tu i tamo na nesto napravi facu kao da ce povratiti al cini mi se to bude nesto trenutno jer nakon toga opet pojede

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19897
1.8.2011 12:20:03   
Super Beba
k'o pire pravi i neće :) ma haj, imaće kad da ga jede..al kontam - krompir može svako, pa mi čudna njegova reakcija...bolje mu je tikvica legla, a meni tikvice user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19898
1.8.2011 12:21:29   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

k'o pire pravi i neće :) ma haj, imaće kad da ga jede..al kontam - krompir može svako, pa mi čudna njegova reakcija...bolje mu je tikvica legla, a meni tikvice user posted image

jel mu razblazis svojim mlijekom?

Neposredna veza do poruke: 19899
1.8.2011 12:45:02   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

jel mu razblazis svojim mlijekom?

Probala i sa i bez i neće...al tako mi je smiješna njegova faca, pravoooo gađenje sa nagonom za povraćanje...ma još ga neću siliti, nek uživa u (.), pa vidjećemo nekad kasnije...možda bude htio sa bebi rižom ili u kombinaciji sa npr. tikvicama...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prijatelj
bananica

covjekov najbolji prijatelj je ...???

pas (34%)

knjiga (35%)

krevet (12%)

novac (19%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *