|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  798 799 [800] 801 802   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
2.8.2011 10:32:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 19976
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.8.2011 10:56:53   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Meni je, imam osjećaj, gore pitanje od toga "koga više voliš - mamu ili tatu" bilo "A čija si ti?" A čija ću biti, komšijina?

meni to cija si ti ima smisla ako onaj koji pita nemam pojma cije je dijete user posted image  medjutim dijete rijetko skonta da ta osoba mozda ne zna njene roditelje...pa svi ih znajuuser posted image i odgovara...mamina i tatina...u rijetkim slucajevima da ime roditelja user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19977
2.8.2011 11:03:43   
HAHA
Pozdrav svima,evo malo vremena uhvatila da se javim.Lokacija:Velika Kladuša.Poželjeli smo vas svijuuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19978
2.8.2011 11:13:57   
vila_7
IZVORNA PORUKA: HAHA

Pozdrav svima,evo malo vremena uhvatila da se javim.Lokacija:Velika Kladuša.Poželjeli smo vas svijuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 19979
2.8.2011 11:26:57   
Medi_87
Jutric joj ja spavala ko luda user posted image user posted image M se jutros probudio u 8 sikio i onda ga uvalim babanu da ga cuva a ja nastavila dio pola11user posted image user posted image user posted image i onda M opet ruckio i zaspao
Moram peglati nekog vesa i onda ostatak dana hodnjauser posted image user posted image user posted image user posted image
Taurus welcome backuser posted image user posted image user posted image
Ha ha ha aja vidim pricate o tome na koga dijete lici i meni su vise s tom pricom na ..........................Uglavnom ja odvano sam poecal govoriti lici na Gorana a onda svi a ko je onuser posted image user posted image user posted image ( on me porodio pa mora liciti na njega ) neki dan isto neko od muzevih rece ah isti mm a moja mama  pa nece liciti na postara nije ga on klepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitamo Emini i Amani sretan 5mali rodjendanko kao i sebiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19980
2.8.2011 11:30:55   
palachinken
I nama je mali rođendanko, dvije pune sedmice user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19981
2.8.2011 11:37:05   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

ma cestitamo 2 pune sedmice user posted image ...sad bi i ti mogla promjeniti avatar...i update svoju temu o prvim danima s bebom user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19982
2.8.2011 11:39:41   
rose
Mehmedaliji, Emini i Amani, nasim RR trojkama sretan 5 mali rodjendanko user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19983
2.8.2011 11:54:50   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Meni je, imam osjećaj, gore pitanje od toga "koga više voliš - mamu ili tatu" bilo "A čija si ti?" A čija ću biti, komšijina?

meni to cija si ti ima smisla ako onaj koji pita nemam pojma cije je dijete user posted image  medjutim dijete rijetko skonta da ta osoba mozda ne zna njene roditelje...pa svi ih znajuuser posted image i odgovara...mamina i tatina...u rijetkim slucajevima da ime roditelja user posted image

Ma meni je bilo smrt kad me to upitaju npr. mamini ili tatini prijatelji - "Ma čija li si ti?" I to nekim polu-tepajućim nebuloznim glasom...i pri tom me još štipnu za obraz user posted image
HAHA - ti samo u skitnji hehe

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19984
2.8.2011 12:07:45   
lejla80
Pozdrav...Kod nas stanje sinoć bilo malo mirnije pa sam i ja malo bistrije glave...uh koje olakšanje A evo zeza mm, nešto vazda zanovijeta kad ga ovaj čuva, valjda osjeti dijete da nije baš najsigurniji pa koristi situacijuuser posted image
Ja jedva sjedim na g.... jučer fulala stolicu kad sam htjela hraniti A i imala sam vrlo buran susret sa parketom a A se ismijao dok sam ja jaukala,valjda misli dijete da njemu nešto izvodim user posted image

Mino ja nešto ne forsiram to sjedenje niti stojanje na nogama, mada nene to baš gotive pa ih pustim malo. Neki dan sam stavila A samog da sjedi da napravim slikicu i uspio je malkice hehhehe On nema živog mira, stalno nešto traši i hvata pa i ne može duže. Odavno se diše na noge i ruke i ljulja se tako a gmiže još uvijek na glaviuser posted image

Iman ma vi ručkate ko velike..svašta ti nešto nabrojauser posted image a za izvještaj stvarno čista peticauser posted image

Mersiha i ti provjeravala gospoju svoju...uh ja još se nisam nakanila...biće hejbet nekih baja dok ja odlučim poćiuser posted image

Helena pa i ta tvoja lopužica doji još uvijek tri puta po noćiuser posted image ...jojjjj meni se sve manta od tog noćnog buđenja

Super Bebo ma nije bilo teško,valjda i vani nije pretoplo pa se moglo..Uglavnom izdrža ja do kraja dana pa ću tako šarati samo da osjetim čari Ramazana....

Medi i vama sretan mali rođendanko

2011.
2016.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19985
2.8.2011 12:28:15   
palachinken

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: palachinken

ma cestitamo 2 pune sedmice user posted image ...sad bi i ti mogla promjeniti avatar...i update svoju temu o prvim danima s bebom user posted image

Dobro si user posted image Vrijeme je za apdejt!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19986
2.8.2011 13:04:14   
esmina i bebina mam
Evo i mi cestitamo rodendanke i uspavljujemo se ovako Esma otisla sa tajom malo vani da ja sta mogu uraditi po kuci user posted image
Opet je pakujemo u petak ujutro putuje aBd u Zaostrog sa drugom nanom i dedom jest da je pozelim ali bolje joj je tako user posted image
Salko jutros jeo pavlake i pravo mu se svida moram ga kupati bljuco je pa se sav ukiselio.

Moja rodica izasla iz porodilista u nedelju ja se zaljubila u bebu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19987
2.8.2011 13:20:55   
vila_7
palachinken...sretan mali mali rodjendanko,al vrijeme pici jelde?

Lejla...doji i dalje po noci,al da ti pravo kazem nije mi tesko,navikla sam,..jest da sam se zafrkala i stavila je u nas krevet,al meni tako lakse-ni ne probudim se a dojim!

esmina,tvoj curetak pravo fino ljetuje! blago njoj!

joj Medi zavidim ti na spavanju-da mi je samo jedno jutro odcejfiti bar do 10.

Zene , ja fakat imam osjecaj da ne znam gdje mi je guzica a gdje glava,nekako mi stalno strka frka neka kod kuce,nista ne stizem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Jos sad kad i internet kod kuce uvedem, MM ce me udaviti

< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 13:21:30 >

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19988
2.8.2011 14:19:54   
ladyblue RR
samo da vam mahnem...nemam vremena da vas čitam...

cijeli dan sam na vezi sa Izraelom, Željo sutra putuje pa 100 stvari moram završiti....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19989
2.8.2011 14:28:59   
vila_7
i mi tebi masemo i cestitamo rodjendancic! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po tickeru! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 14:29:36 >

Neposredna veza do poruke: 19990
2.8.2011 14:33:09   
ladyblue RR
mojticker ne pokazuje dane a nikako da ga promijenim. samo puni mjesec pokaže

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19991
2.8.2011 14:33:47   
amiboj
Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Cestitamo male rodjendanke, sve naj naj naj od srca.
Cestitamo stajanje i dozivanje mame Nadji user posted image , Iman cestitamo zubic...jeste da je muci koliko sam skontala ali valjda popusti uskoro. Tako mi kojima ovako kasno zubici krenu, nema pauza... A su izbile gornje dvojke i bili smo mirni sedmicu dana. Dijete neprepoznatljivo, miran, fino spavao.... i evo sada opet... sada donji krenuli.... user posted image
Sto neko rece, nek nisu bolesni, a zubici ce proci....ali eto, opet zao mi ga koliko se muci....

Ja isto se brinem oko toga da li dovoljno papa. On doji tri puta po danu i pred spavanje i unoci, a ima kao tri obroka cvrste hrane. Nekada bas fino papa, a nekada mrljavi...
Mene zanima kada pocnem raditi, dojit ce prije nego ja krenem i pred spavanje i u noci... znaci po danu toga nece imati tako da mi se razmaci izmedju tih obroka cvrste hrane cine preveliki (do sada su popunjeni sa dojenjem), trebat cu uvesti neke medjuobroke?

I jos pitanjce za mame koje su uvele zumanjce...koliko cesto dajete?

Ja oduzih bas....zaspao beban pa se mama docepala tipkanja user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

Neposredna veza do poruke: 19992
2.8.2011 14:35:49   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ladyblue

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja poletila da i ja nekom prva cestitam! user posted image user posted image user posted image i tek onda skonta da je danas 02. user posted image

Neposredna veza do poruke: 19993
2.8.2011 14:37:34   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

kad joj bude 9 mjeseci 7 dana dodat ce one week i tako do slijedeceg malog rodjendana user posted image

Neposredna veza do poruke: 19994
2.8.2011 14:37:45   
vila_7
amiboj....ma ako lijepo napreduje papa on koliko je njemu potrebno!
A sto se jaja tice -ja prvo u neznanju dala cijelo jaje - mama pravila noklice u supi (ja mislila da je to samo od griza), pa kako joj nista nije bilo,onda tjesteninu u supi , i evo jucer dala 3 komadica kajgane dok smo mi jeli i hB nista. Jel to sad znaci da mogu cijelo jaje poceti davati???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 14:39:56 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19995
2.8.2011 14:42:59   
rose
IZVORNA PORUKA: amiboj

Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Cestitamo male rodjendanke, sve naj naj naj od srca.
Cestitamo stajanje i dozivanje mame Nadji user posted image , Iman cestitamo zubic...jeste da je muci koliko sam skontala ali valjda popusti uskoro. Tako mi kojima ovako kasno zubici krenu, nema pauza... A su izbile gornje dvojke i bili smo mirni sedmicu dana. Dijete neprepoznatljivo, miran, fino spavao.... i evo sada opet... sada donji krenuli.... user posted image
Sto neko rece, nek nisu bolesni, a zubici ce proci....ali eto, opet zao mi ga koliko se muci....

Ja isto se brinem oko toga da li dovoljno papa. On doji tri puta po danu i pred spavanje i unoci, a ima kao tri obroka cvrste hrane. Nekada bas fino papa, a nekada mrljavi...
Mene zanima kada pocnem raditi, dojit ce prije nego ja krenem i pred spavanje i u noci... znaci po danu toga nece imati tako da mi se razmaci izmedju tih obroka cvrste hrane cine preveliki (do sada su popunjeni sa dojenjem), trebat cu uvesti neke medjuobroke?

I jos pitanjce za mame koje su uvele zumanjce...koliko cesto dajete?

Ja oduzih bas....zaspao beban pa se mama docepala tipkanja user posted image

ja dam mozda 2 puta sedmicno...prvo smo davali po 1/4, juce je pojela 1/2...i dat cu jos jednom do kraja sedmice...jedva cekam da proba cijelo zumance da joj napravim omlet od zumanca da dijete pojede nesto ukusno user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 19996
2.8.2011 14:48:09   
vila_7
a sta kazete z amene......smijem li cijelo jer sam vec kajganu dala 3 komadica i nista joj nije hB bilo, ili da jos 2-3 puta pomalo dam. Imam domaca jaja pa bih bas voljela da sve bude OK?

I da li je ijedna od vas "preskocila" pregled kod ginekologa nakon poroda a da jos nije otisla?

P.S. Lady sta bi sa tvojim nalazima?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19997
2.8.2011 14:55:39   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

a sta kazete z amene......smijem li cijelo jer sam vec kajganu dala 3 komadica i nista joj nije hB bilo, ili da jos 2-3 puta pomalo dam. Imam domaca jaja pa bih bas voljela da sve bude OK?

I da li je ijedna od vas "preskocila" pregled kod ginekologa nakon poroda a da jos nije otisla?

P.S. Lady sta bi sa tvojim nalazima?

mislim da smijes cijelo...njoj je vec 11 mjeseci i mislim da se tako u 12-om mjesecu daje kako bi se utvrdilo ima li alergija i nakon toga mogla primiti mmr vakcina...ako joj nije nista bilo do sada, nece ni sada ...mozda mozes kad budes pravila spinat pa jaje umjesati u to...i dati joj u par navrata

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19998
2.8.2011 14:55:40   
amiboj
Helena, ja jos nikada nisam otisla na pregled, a nisam jos nikada ni dobila user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19999
2.8.2011 14:57:16   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

ja planiram vec na drugu kontrolu u augustu...bila u  februaru i receno mi za 6 mjeseci user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  798 799 [800] 801 802   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  798 799 [800] 801 802   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bb
marny

pratite li big brother ?

da (46%)

ne (42%)

ponekad (11%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *