|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.8.2011 12:00:03   
SailorMoon
Dobro Lady N je se i kilu teza rodila, znaci tu je to. I aida je visoka, nekih 74cm isto.
Ma i ja sam prvo hodalicu kupila sa 6 mjeseci, i napocetku joj bila interesantna, sad nece nikako u nju i ja kupila ovo.
Mina zemlja krompira je njemacka hahaha i SVI ce ti reci da hodalica nevalja. Tako je meni i ortoped rekla kad sam je vodila na njimanje kukova "kao Dr. vam to ni pod razno nesmijem preporuciti, ali iskreno i ja sam mog malog stavljala i nista mu nije bilo" pa eto

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 20076
3.8.2011 12:03:09   
ladyblue RR
ma je j.... ja to šta će ko reći. moje dijete je moja briga. rekli bi meni svašta kad bi smjeliuser posted image ...zezam se, ja imam dijete koje je pravo dobro. dobro jede, dobro spava, hB zdrava i nema razloga ma mi bilo šta ko kaže.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 20077
3.8.2011 12:04:26   
canim
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Mina Aida se bas ljepo drzi za nju i gura je ispred sebe i ovo Dr. ovde preporucuje za razliku od hodalica. Sa kolika kila se tvoj mali rodio? Moja s 3.200

Koje je marke tvoja guralica i koliko ste platili, i mi namjeravamo kupiti, gledala sam u Sarajevu, nisam nasla pa cemo vjerovatno iz Turske uzeti.

Neposredna veza do poruke: 20078
3.8.2011 12:11:46   
vila_7
ma i meni se uzima ova guralica al dok je uzmem nece joj vise ni biti zanimljiva-meni bi pasala jer moja vec hoda normalno,al i ja mislim da nije bas za prohodavanje.

Da vas pitam...sta biste vi kupili svojoj bebici za prvi rođendan kao poklon?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20079
3.8.2011 12:13:30   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

joj, ja sam za krupicu koristila borax glicerin...i to sam je stavljala na dudu (po preporuci babice) i nije se pojavljivala nikako...

mi nismo koristili nista preventivno i nije nam se pojavljivala hvala Bogu pa nisam jos i oko toga morala brinuti...da napomenem da nisam religiozno prala grudi poslije i prije svakog podoja...nego cisto kad ja treba da se osvjezim...user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 20080
3.8.2011 12:16:55   
vila_7
nisam ni ja preventivno nego kad se pojavila, a grudi ni ja niposto nisam prala,jer vecina koja je stalno perkala dobili su ragade. ja samo 1 pravo tusiranje dnevno (ne brojim prve dane kad je bilo 100 puta) , grudi bez gela za tusiranje, i nakon svakog podoja (ispocetka) ostavljala na zraku ne brisuci ih od mlijeka.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20081
3.8.2011 12:18:22   
rose

Dobro Lady N je se i kilu teza rodila, znaci tu je to. I aida je visoka, nekih 74cm isto.
Ma i ja sam prvo hodalicu kupila sa 6 mjeseci, i napocetku joj bila interesantna, sad nece nikako u nju i ja kupila ovo.
Mina zemlja krompira je njemacka hahaha i SVI ce ti reci da hodalica nevalja. Tako je meni i ortoped rekla kad sam je vodila na njimanje kukova "kao Dr. vam to ni pod razno nesmijem preporuciti, ali iskreno i ja sam mog malog stavljala i nista mu nije bilo" pa eto

moja je mala i debela user posted image  cini mi se da joj cm nisu drugaciji bili izmedju 2 kontrole 9opet je izmjerise 69...kao da nije bas narasla user posted image ...a kilaza prije mjesec bila 9800 gr user posted image  miselinka mamina

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 20082
3.8.2011 12:19:56   
canim
IZVORNA PORUKA: helena_7

ma i meni se uzima ova guralica al dok je uzmem nece joj vise ni biti zanimljiva-meni bi pasala jer moja vec hoda normalno,al i ja mislim da nije bas za prohodavanje.

Da vas pitam...sta biste vi kupili svojoj bebici za prvi rođendan kao poklon?

auuu kako slatko pitanje, sta kupiti bebici za rodjendan user posted image najbolje da odes na temu 1-2 pa pitaj njih sta su kupili bebici, ja recimo uopste nisam razmisljala o tome,ali moja curica ce tek 7mj tako da imam vremena, hajde kad kupis javi nam da nam das ideju user posted image a dobro bi bilo da otvoris i temu s tim pitanjem pa da vidimo ideje drugih zenica.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20083
3.8.2011 12:24:02   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: canim

Mina Aida se bas ljepo drzi za nju i gura je ispred sebe i ovo Dr. ovde preporucuje za razliku od hodalica. Sa kolika kila se tvoj mali rodio? Moja s 3.200

Koje je marke tvoja guralica i koliko ste platili, i mi namjeravamo kupiti, gledala sam u Sarajevu, nisam nasla pa cemo vjerovatno iz Turske uzeti.

Marka je BICO i bila je 54 Eura a ja je naletila za 19 Eura...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20084
3.8.2011 12:24:44   
SailorMoon
helena ja mislim svojoj nesta od zlata kupiti, iskreno da ima uspomenu. A i nekih igracki ce tu biti

Neposredna veza do poruke: 20085
3.8.2011 12:26:47   
vila_7
ma vjerujes da ja iskreno nisam htjela nista,al onda kontam ma nek ima nesto i od nas! Samo eto ne znam da li kupiti nesto bas za uspomenu ili nesto prakticno poput AS user posted image ili neku edukativnu igracku! 

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20086
3.8.2011 12:27:28   
bint
D.D dame moje...
aajjj ja sma danas nikakva,dobila sam user posted image pa me boliiiii stomak a moj H bi samo da se nosa nemam snage nizasta...
jel vama radeovna menustracija poslije poroda???'meni svaki mjesec kasni ovaj cak 20 dana zakasnila...
bas mi se sviđa ova guralica..super izgleda..hocuuu je i jaa da imamuser posted image ako ko nađe u sarajevu nek javiii...
joj Iman bas mi zaooo ljepotice...user posted image user posted image user posted image nema nista gore cini mi se od zacepljenog nosica...
nama je sutra boca aBd uh vec me brineuser posted image moj H je na posljednjoj kontrolio sa 5 pol mjeseci imao 9 120 gr i 69...et vidjecemo sta ej sutra jer smo ovaj mjesec uveli dohranu,kakvi smo s tim...
ja jos nisam odlucila da li hodalicu il ne?vidjecu sta pedijatar zbori..pa cu se onda skontati,prekontati a da je olaksanjeee hodalice eh jest itekako to vidim danasuser posted image user posted image user posted image
pozz za sve mamice i bebiceuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20087
3.8.2011 12:27:38   
canim

IZVORNA PORUKA: canim

Marka je BICO i bila je 54 Eura a ja je naletila za 19 Eura...

Cuj 19 Eura, ja sto sam gledala nisu ispod 45 Eura ali firme su tomy, fisher price i chicco, pominjala si nesto internet, jesi narucila preko interneta i mozes mi dati link stranice ?

Neposredna veza do poruke: 20088
3.8.2011 12:27:47   
vila_7

helena ja mislim svojoj nesta od zlata kupiti, iskreno da ima uspomenu. A i nekih igracki ce tu biti

pa evo i ja sam to kontala, neki nakit npr.al za odrasle pa kad bude veca da moze nositi. Sto ti kazes ostale stvari svakako moram kupiti a ovo je bas za uspomenu

Neposredna veza do poruke: 20089
3.8.2011 12:27:52   
SailorMoon
AS smo skoro kupili, netreba joj. Ja sam za uspomenu i igracku ako se moze, ako ne samo uspomenu

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20090
3.8.2011 12:30:38   
vila_7
bint...ma ne razmisljaj o boci,bit ce to OK. Za hodalicu sama odluci jer ce ti pedijatar 100 posto reci NE. Ja sam svoju stavljala 1 mjesec (poslije 8-og mjeseca starosti), i to najduze po 20-tak minuta,mada joj je i to brzo dosadilo.
A sto se menstruacije tice, tek mi je sad zadnja 2 mjeseca redovna,a do sad kasnila bas tako nekad par dana a jednom dobila 56 dc. Sve je to normalno dok se doji

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 20091
3.8.2011 12:32:10   
canim
Helena s obzirom da je prvi rodjendan ja bih radije uzela nesto za uspomenu da ima, npr od zlata i sl i volila bih da uradimo nekoliko profesionalnih slika u studiju taj dan...da ima za uspomenu user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20092
3.8.2011 12:33:28   
vila_7
skontala sam sta cu!!!! user posted image user posted image user posted image
Narukvicu od bijelog zlata ili srebra (ako zlatna bude preskupa a nismo bas s parama)na koju se mogu kaciti privjesci, i po 1 privjesak ce dobivati aBd svake godine do 18-tog rođendana od mene i tate ( a kasnije nek joj momak kupujeuser posted image ).

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20093
   [Obrisana poruka]
3.8.2011 12:34:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 20094
   [Obrisana poruka]
3.8.2011 12:36:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 20095
3.8.2011 12:36:56   
vila_7
Iman da nalazi budu super! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20096
3.8.2011 12:38:32   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

Meni pedijatrica rekla, da ako beba samostalno sjedi, ima više od 8 mjeseci, da je mogu slobodno stavljati, nikad više od pola sata po danu.
Napominjem da I ima ekstra pedijatricu, dakle nije neka šalabajzerica user posted image

pa to je to...vidi zena ozbiljno ces je shvatiti....mislim da oni vise isprepadaju zbog onih sto im je dijete stalno u hodalici,pa onda radije kazu NE nikako, jer ne znaju umjerneo...ja sam u svemu za umjerenost!

Neposredna veza do poruke: 20097
3.8.2011 12:40:54   
lejla80
Pozdrav i od mene...ja sam baš naka bezze danas, ne da mi dijete da se naspavamuser posted image Uhhhh..svašta sam nešto pročitala al skoro sve sam zaboravila hehhehh A se nešto prehladio.. kašlje samo tako pa opet ne možemo na vakcinu..pihhhh baš kasnimo sa tim vakcinama. Neću ga vodit dr.jer ćemu opet propisati antibiotik a to me jjjaaaako nervirauser posted image

Ja o težini ne smijem ni pisat, A je sa šest mjeseci imao 12 kg, doduše ima i preko 70 cm al opet je pravi debelindžouser posted image ..kod ginekologa još nisam bila,valjda ću uskoro i pojma nemam šta ste još pisale...hehehheh

Odoh sad malo prošetati sa mužićem da nam dan brže prođe i da usput nađemo šta lijepog za iftara....pusara svima

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20098
3.8.2011 12:42:15   
bint
wow helena pa vi vec veliki rođendan docekujete...suuuuper...user posted image user posted image
i ja sam za neki nakit za uspomenu,a igracaka ce svakako dobitiii puuunooo...super za tu naruknicu i privjeske,originalnoouser posted image
ok hvala za savjeteee...user posted image
Bravo za Iman veselicu nasu...djeca doista bolje sve podnose nego mi,hB na tom makar da ih vidimo happyuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20099
3.8.2011 12:43:44   
vila_7
bint bona pa ja .... mi jos malo pa smo aBd veliki!user posted image Samo ne ide mi se na sljedecu temu,ja bih ovdje s vama "malima" user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 20100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kašice ili svježe voće
joni

da li djeci kupujete gotove kašice ili sami pravite

pravim sama (80%)

kupujem (20%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *