Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja večeras izvela curu u šetnju, prvi put joj obukla preslatke roza ciciban cipele i cura je jednu posijala negdje prođe mi šetnja u traženju cipelice nisam je našla naravno
niste našle cipelicu?! pih
3 put sam sve obigrala i nisam našla cipelicu hajd sad nema veze, sljedeći put ću bolje paziti u prevodu, kad je u kolicima nema cipela, to se oblači samo kad hoda
3 put sam sve obigrala i nisam našla cipelicu hajd sad nema veze, sljedeći put ću bolje paziti u prevodu, kad je u kolicima nema cipela, to se oblači samo kad hoda
znas da je i meni na vrh glave ta borba sa cipelama i tenama. Sta god joj obucem ona skine. Pocela sam i ja da je vodam bez cipela jer mi je dosadilo da gledam hoce li ih skinuti i baciti i da ih skupljam po ulici
Ulazi uzurbano jedna zena kod doktora:-Doktore,pomagajte,imam vaginu pektoris! -Nema problema-umiruje je doktor-Sad ce mo da vam ugradimo penis-mejker! evo vam pa se sad smijite koliko hocete a ti helena ujutro hihihihihihi
*Muškarac izveo djevojku na sastanak u BMW, i on će u jednom trenutku: – Nešto sam sakrio od tebe. – Što? – Oženjen sam i imam dijete.– Uplašio si me! Ja sam mislila da BMW nije tvoj.
ola mamice i bebice vjestice i moja neki dan u Alti izgubila baletanku, ja se razocarala nema je, kad stoji na info pultu , a svakodnevo ljudi trce za nama da nam vrate cipelice, a sto joj je obicaj da grize cipele to je druga prica
ma nek ti mene odmah ujutro nasmija!
Medi ma samo ti radi magistarski , pa da mozemo na slatku! Kako ti je bubo?
Zene znaci ako mi trebaju cipelice,ja samo da letam za vama i kupim!
< Poruku je uredio helena_7 -- 11.8.2011 8:33:02 >
Mi smo sinoc bas liepo odspavali, 2x po 3h, ipak je to luksuz! Da mi je neko pricao da cu biti po pticica nakon tolisno sna, crkla bih mu od smijeha, ja prije bez 10 sati nisam znala kako se zovem Mame su jako cudne masine
Kakve vi torbe imate za bebine stvari? Vidjela sam u bimacu tacka net da imaju gracove torbe, cak su i 10% snizene, valjaju li ista?
palachinken, ja nemam nikakvu torbu za bebu. ne mogu da vucaram dvije torbe nego sam sebi kupila veliku torbu koja sa strane ima i džepove pa u njima nosim flašice. ne mogu da nosam torbu za njene stvari, pa svoju tašnu nego sam ovako riješila problem.
Ma i ja sam mislila jednu, pa sve u nju. Kontam da ove imaju više pregrada, a i unisex su, pa da i tajo može nositi torbu. Moje sve torbe su svakako velike, a kad zazvoni telefon, nek mi je Bog na pomoci, nikad ga ne mogu naci.
palachinken ja sam dobila nivea ruksak i njega nosim kad idem duže, kad izlazim na 2-3 sata ne nosim ništa čak nekad i vodiu bebi zaboravim ponijeti valjda zato što sisu ne mogu niakd zaboraviti, pa sma tu totalno opuštena
Dobro jutro,kako ste nam svi?tukice sretan mali rođendanko ljepotici .Ja sama u kući,baš čudan osjećaj ,momke poslala u šetnju s babijem.lady,bravo za Nađu dobricu.palachinken,meni je mm pravo smiješan kad stavi preko sebe baby torbu ,još baš ona baby plava,prije su super bile one pampers,ali sad ih nigdje ne viđam.
Joj naumpade mi, priča sinoć mm, sreo nekog svog druga iz teretane, drug dobio blizance, pa kuka, sva plata ode na pelene i AD, a ovaj moj odmah ispituje što ne doji i slično. Ja se zakocenula od smijeha, dva ćelava visoka lika sto su donedavno dizali tegove skupa, sad stoje na sred ceste i pricaju o dojenju i aptamilu
Palachinken ja imam bas tu gracovu crnu torbu, kupila je u Bimacu, tu je ujedno i najeftinija i mogu ti reci da sam je se vec nanosala...svasta u nju moze stati..Nisam nosila flasice al zato ormar citav ponesem jer nikad ne znam kad ce se ovaj moj uneredit do vrata, plus koja pelena, igracka, ma hajde i ta mi je mala..Cuj jos na snizenju, imal jos sta lijepo da doletim do ZE
Ja imam neku torbu za malog, dobro mi služi...al džaba, ja ne mogu bez svoje, osjećam se k'o gola..tako da uvijek vucaram 2 torbe..s tim da sam se prešaltala na manje poštar torbe, one koje idu preko ramena...tako da je moja tu, pa k'o ne smeta... lady - ostaje li dogovor? Trzoh se maloprije, kontam prespavala...spremila se na frku na trku, čak i malog probudila presvlačeći...kad tamo, nije 11, nego 10h ...
Dobro jutro i od nas. Mi smo kao malo bolje spavali nocas iako ga generalno smaraju ove promjene vremena i zubici. Jelo, sretno na CR i da se sto prije vratite kucici i seki Iman, znaci i ti uzivas jos malo sa princezicom, jeeee Lejla, pa i ti jos malo pa u radne pobjede Nego zene, dajte da se i ja povezem sa vama malo na tom FB, ja bas kao padobranac. Pa da i na kaficu jednu sa vama stignem prije nego krenem raditi
Nego zenice koje ste bile na moru, sta predlazete za ponijeti za bebija, neki camcic pa mozemo i u more malkice, a i napuniti vodom ili bas neki bazencic?
amiboj ja sma svoju curu kupala u moru ponijela sma joj šlauf za bebe (mada je samo prva 2-3 dana htjela stat tu, poslije nije) i bazenčić, ali bazenčić mi je bio pred vikendicom, u hladovini, pa se tu kupala kad nije išla na plažu (na plažu smo išle samo ujutro i poslijepodne) a za fb, ako hoćeš (to važi i za ostale) pošalji ime na pp
Joj naumpade mi, priča sinoć mm, sreo nekog svog druga iz teretane, drug dobio blizance, pa kuka, sva plata ode na pelene i AD, a ovaj moj odmah ispituje što ne doji i slično. Ja se zakocenula od smijeha, dva ćelava visoka lika sto su donedavno dizali tegove skupa, sad stoje na sred ceste i pricaju o dojenju i aptamilu
A za torbu-ja ko Lady-jedna velika i za mene i za Evu! plus jos tajo nekad strpa svoj novcanik i kljuceve
Tukice...sretan rodjendanko i nek samo papa!
Iman...blago ti za spavanje,kod moje veze nema kad legne,budi se naaaaajdalje u 7 (ne znam sto ce mi ovaj smajlic kad nista nije smjesno ) A rođendan...vjeruj ja sva vec uzbuđena,bas sam mislila da ce mi ono normala biti a ja sva ko leptiric! Valjda ce biti sve super,ma hoce samo me strah za tortu da mi ne ostane bez nje!
amiboj ja sam camcic za plazu a u vodi nista. i samo zovi na FB!
P.S. neka zenica od vas me jutros pozvala na FB , a ja ne znak koja
fakat je tako! AL ja opet volim gledati slikice bebaca pa mi drago i na FB otici