Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
lady jel bas da kupim Mustela za pelenski osip? Moram provjeriti ima li ovdje uopce kao ne da kazem kumi da kup iu SA-dolazi kod mene u pon.pa taman moze ponijeti lejla ako ne uspije ova Mustela,hajd mi posalji sastojke te kreme ako je pravljena pa d ami mogu napraviti
Maloprije je bila 39,5 dala sam joj Lupocet čepić, tuširala je i stavila senf na noge. Sad pročitah da na svaki kg ide 10 mg paracetamola, onaj jedan čepić ima 120 mg, a ona 9 kg...jesam li pretjerala, možda nisam trebala dati cijeli čepić? Hoću li joj sljedeći put dati pola? Pile malo, ona samo leži, ne miče, ne plače, samo leži mirno, u nekon polu snu!
ajoj pa opet.... nek si stavila cijeli-ja uvijek stavim onaj od 120 (od 6 mj.) Ako joj ne bude bolje st amislis da je odvedes dr.-ako bude puno visoka temp? Probaj i narendani krompir na nogice...a je.emu jest mi krivo!
a joj duša slatka, ponovo je tura uhvati...a možda je fakat neka viroza...znam da je u Sa zaredala stomačna pravo...i što ti reče Helena, da probaš sa narodnim lijekovima - obloge od krompira, sirćeta na noge i da je izmasiraš sa alkoholom? Mada je temp. povisoka, da je ipak odvedeš doktoru? Za svaki slučaj, da i ti budeš mirnija ... ?
< Poruku je uredio Super Beba -- 12.8.2011 21:46:23 >
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Helena mi isto koristimo Mustelu Stelactiv, i bilo kakvo crvenilo i osip oko guze nam prodje nakon 2-3 mazanja...a inace samo stavljamo puder, kod svakog mijenjanja pelene.
a zašto stavljaš puder? ima neki razlog ili onako?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
PRVO Iman išššššš turo i sve ostalo od naše male drugarice išššššššš,da vamnoć prođe bez ture a novi dan bude veseo i nasmijan
Ostale žene merhaba vam, ja nikako pohvatat dokle se došlo na ovoj temi,mjesec dana bez interneta hehehe,nije šala!
Anyway, O. je dobro hvala Bogu, Iman pita za papanje, ma onako, bas sam mu eto ovaj prošli mjesec nudila "svega" svježeg,reckanog,kuhanog....i uzme on al' sve nešto po malo. (.) je njemu još uvijek Zakon, ponosna sam na to s jedne strane dok s druge me malo i zabrine
Sad imamo već 5 zubića to se eto hvala Bogu kotrlja bezbolno do sad,jest da meni (.) utrnu jer bi se on tada samo mazio i sisao,al' samo nek njega ne boli.
Odoh sad bar 2pg predhodna pročitat osjećam se tukasto na temi i na forumu
ma onako, il puder ili nista... a posto ga ne presvlacim po noci, onda stavim puder kao da mu ne bude bas previse mokro
ne znam koliko puta ti se budi u toku noći ali ne bi trebalo da bude mokar. nisam ja nikada malu presvukla u toku noći. mi kada je dojila ni kada je prestala.