Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady sretan rodjendanko vejikoj bebari vrijeme leti i leti Medi Basum Sagolsun
Da vas pitam jeli vi imate onu igraonu za bebu ? Jeli hoce bebe u nju ja kontala da idem danas da je kupim, sad je stavljam na krevet u dnevnom pa je svu okruzim jastucima pa mi uvijek haus, kontam u toj igraoni cu bar biti rahat i ja i ona, sta vi mislite ? Gdje bih to mogla kupiti ovdje u Sa ?
Aisa potpuno te razumije.Alen je bio uzasno nervozan na moru,kad smo se vratili ja ugleda tri nova zuba.sad ima 12 a ocekujemo i trojke bas ga zubi muce uzas
a Ajla je pala sa stepenica kad je imala 19 mjeseci isto tako ko tvoj djecak.to je bio neopisiv uzas.sreca ije joj nista bilo,ni modrice
za one koje znaju FATIMICU09 (a i one koje je ne znaju)...otvorena je tema za pomoc njenoj maloj kcerkici pa eto da odete zapisati broj ziro racuna, pa uplatiti koliko god ste u mogucnosti!
A Iman nisamni znala da ocekujete bebicu.pa cestitam.divno je biti strina.i ja sam dupla helena ja nemogu sebi doci od kako sam vidjela tu temu jer znam cjelu njenu pricu o prvoj trudnoci i sve u vezi toga
ma znam i ja i za prvu , i drugu , i sad vidi sta bi nakon i trece! Ma zena je prozivjela ono najgore, i jos prozivljava i ako nista bar joj nekako mozemo pomoci....I grozno mi je sto je nakon toliko vremena svi trazimo i opet susrecemo pod ovakvim okolnostima!
I da vas jos priupitam...jel vas bole jajnici...mene nikad nisu hvala Bogu ili nisma obracala paznju..na zadnjem pregledu doktor veli kao par dana poslije ovulacije mozes ocekivat da te stomak boli kao to je znak da se cisti i da je neki protok uredan jer ako ostane unutra mogu ocekivat cistu.i uvijek imam neki iscjedak,manje ili vise ali vazda sam ko cesma koja kapa...ima li stagod na svoju ruku da smije primjjeniti,bas mi nekako bezveze ovako.
Aisa,nek svo zlo bude u malo placa a bebac bud dobro i sto prije zaboravi..
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 31.8.2011 13:06:37 >
znaci ovo je treca.e ja onda neznam za prvu.znam samo za mrtvorodenu bebu i sve u vezu toga neka joj Allah pomogne
prva je ta beba-Fatimica , druga je bila biohemijska trudnoća,i sad eto treća trudnoca-beba bolesna . Ma žena....ma evo na poslu sam a oci pune suza,....ne mozemo ni zamisliti kako je njoj.
Mino ma to ti je sve normalno pogotovo ako je dr.rekao. Mene nekad bole , nekad ne - obavezno me bole ako pazim kad su plodni dani - valjda vise osluskujem tijelo. A i iscjedak - kako kod koje zene,i ja ga imam-kolicina zavisi od dana u ciklusu,ali kod mene nije uopce puno.
napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...
za one koje znaju FATIMICU09 (a i one koje je ne znaju)...otvorena je tema za pomoc njenoj maloj kcerkici pa eto da odete zapisati broj ziro racuna, pa uplatiti koliko god ste u mogucnosti!
o Boze dragi...ja se odavno pitam sta je s tom zenom i da li uspjela ostati trudna nakon prve tragedije koja joj se desila...sad bolesno dijete jel to pomoc maloj Iman?
ma znam i ja i za prvu , i drugu , i sad vidi sta bi nakon i trece! Ma zena je prozivjela ono najgore, i jos prozivljava i ako nista bar joj nekako mozemo pomoci....I grozno mi je sto je nakon toliko vremena svi trazimo i opet susrecemo pod ovakvim okolnostima!
zar je ovo treca?
Drage mamice...jeli neko od vas imao iskustva sa malim bijelim bubuljicama ispod pazuha i po preponama kod bebe maloprije kad sam je presvlacila primjetim i nimalo mi se ne svidja izgled istih...kao one bijele akne kod odraslih osoba...socne da ih covjek istisne odmah...naravno nisam nista dirala vec nazvala pedijatricu i rekla mi da dodjem sutra da se uzme bris ma naprosto mi je pozlilo odmah... nadam se odgovoru mamica koje su imale nesto slicno...