|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  924 925 [926] 927 928   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
1.9.2011 17:15:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 23126
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.9.2011 18:04:33   
vjestica
preživjela i ja prvi radni dan nakon porodiljskog user posted image user posted image

cura je bila super, ostala spavati kad sam ja otišla , poslije se igrala sve ok, ma znala sam ja da će meni biti gore nego njoj user posted image
trenutno je čuva sveki, a inače će teta
malena dobro nam došla na temu user posted image user posted image (mada sam ja davno za druge teme, ali tamo sam padobranac, a ovdje sam domaća user posted image )
ljubi lijepo tetkino pile user posted image user posted image
žao mi je što niste uspjeli sa dojenjem, ali otkud to da poslije steriliteta je teško uspostaviti user posted image
jeste poslije carskog, ali kakve veze ima sterilitet, jedino što tad preferiraju carski za svaki slučaj (mada meni ni to nisu spominjali kao indikaciju za carski, barem be Zulfo (doduše MPo ljekari ne s,matraju to indikacijom za carski, dok obično ginekolozi smatraju)
ma nek su oni nama živi i zdravi, naše drage čudesne bebe user posted image user posted image
sad su na temu dvije IUI cure i jedan IVF/ICSI dečko user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23127
1.9.2011 18:13:15   
ladyblue RR
neka su oni nama živi i zdravi...a kako su začeti k'o da je bitno?! jedino što ste se vi napatile dok ste ostale trudne ali Bože moj...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 23128
1.9.2011 18:44:46   
Mirkica
Da se malko pohvalimo moj sincic je prohodao i to pravo doduse ima vec sedam dana a danas smo mu i cipelice kupil hahahah jest malo ne obicno hoda sav se tetura ali valjda ce nauciti u obuci da hoda hahahhahaah 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23129
1.9.2011 18:47:18   
InLove
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Da se malko pohvalimo moj sincic je prohodao i to pravo doduse ima vec sedam dana a danas smo mu i cipelice kupil hahahah jest malo ne obicno hoda sav se tetura ali valjda ce nauciti u obuci da hoda hahahhahaah 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za mog zeta user posted image user posted image
jesu gotove snicle??

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 23130
1.9.2011 18:50:02   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ovo jesu definitivno grcevi kod nas... i to se jave ujutro pa kad proprdi bude bolje i pred vece se opet jave ali on samo vrisne, ne place konstantno... nosamo ga i muz i ja....bas bude ko puz s kucicom na ledjima.....izbaci dupence i pokusava da se popne sto vise na nas....

mi ne dojimo, nismo imali dovoljno mlijeka user posted image user posted image user posted image a dajem mu hippovu formulu... i patronazne su rekle da pripazim na stolicu jer obicno bude tvrda... a to kod njega i jeste slucaj pa mu dajem komorac i zasecenu kamilicu, espumisan kapi, grijem lanenu krpicu i stavljam na stomacic....

malena  kod mlijeka je bitno za novorodjencati da mu dajes PRE znaci nije bitno koje je (mislim na marku a treba biti pocetno mlijeko)  samo da ima ispred PRE jer to je najslicnije majcinom mlijeku.
user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 23131
1.9.2011 18:50:30   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Malena_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za mog zeta user posted image user posted image
jesu gotove snicle??

jesu i ovaj put su bile odlicne :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 23132
1.9.2011 18:53:32   
InLove
Super, a nisi zvala na rucak user posted image
Ja imala goste, sad sjedoh da odmorim! Al ne ide, nesto sam previse nervozna user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 23133
1.9.2011 18:53:40   
vjestica

čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image
puštaj ti njega što više bos da hoda, to mu je najbolje za razvoj stopala, a cipele samo vani

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 23134
1.9.2011 19:20:16   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image
puštaj ti njega što više bos da hoda, to mu je najbolje za razvoj stopala, a cipele samo vani

hvala vjestice za savjet i ja sam mislila da je tako najbolje sto vise bos ali opet nisam bila sigurna

BA 13.12.2008

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 23135
1.9.2011 20:38:28   
malena27 RR
mirkice cestitam za hodanje, a gdje je ta hurmasica? user posted image

koristim to hippovo, za bebe od 0-6 mjeseci user posted image

vjestice, kako je cura izdrzala bez tebe, ko ti je cuva?
a sto se tice toga sto su mi rekli za dojenje i sterilitet, tako su mi rekle patronazne sestre, da na terenu skoro pa ni jedna zena koja je zatrudnila vantjelesnom, nije uspostavila dojenje... valjda ima i psiha uticaja, ja sam bas silno zeljela da dojimo... to je taj psihicki momenat koji me sprijecio da dojim user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 23136
   [Obrisana poruka]
1.9.2011 21:04:14   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 23137
1.9.2011 21:18:51   
InLove
Mene ovdje niko ne sljivi user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja cura od 19h se pekmezi, spavalo joj se, evo ljuljam je od pola 9 i nista! Samo nesto pjeva, la,la,a,a majko mila! Ja mrtva umorna! Imala goste danas, a starija hrce na veliko user posted image

Neposredna veza do poruke: 23138
1.9.2011 21:25:26   
mersiha 77
joj jeste se raspisale nemogu da vas pofatam sta se desavalouser posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 23139
1.9.2011 21:28:14   
Anoniman

Mene ovdje niko ne sljivi user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja cura od 19h se pekmezi, spavalo joj se, evo ljuljam je od pola 9 i nista! Samo nesto pjeva, la,la,a,a majko mila! Ja mrtva umorna! Imala goste danas, a starija hrce na veliko user posted image
veselo kod tebe nema sta muzike na sve strane user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa maloj brbljivici user posted image
Ja A. nikad uvecer ne ninam zaspi pored mene uz tv to jedna navika al nije losa al preko dana nekad sam zaspi rijetkostuser posted image vecinom uninam na noge .

< Poruku je uredio felix -- 1.9.2011 21:38:12 >

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 23140
1.9.2011 21:33:19   
ladyblue RR

a zašto je ljuljaš? tako si je navikla ili ?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 23141
1.9.2011 21:42:08   
InLove

IZVORNA PORUKA: felix

veselo kod tebe nema sta muzike na sve strane user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa maloj brbljivici user posted image
Ja A. nikad uvecer ne ninam zaspi pored mene uz tv to jedna navika al nije losa al preko dana nekad sam zaspi rijetkostuser posted image vecinom uninam na noge .

Heheh, ma i ona bi zaspala pored mene al nemam ja kad cekati user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23142
1.9.2011 21:42:48   
InLove

IZVORNA PORUKA: ladyblue

a zašto je ljuljaš? tako si je navikla ili ?

Ma i navikla,a mrsko mi cekati da zaspi pored mene user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23143
   [Obrisana poruka]
1.9.2011 21:44:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 23144
1.9.2011 21:45:44   
InLove

IZVORNA PORUKA: Iman83

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image mala, ne zezaj!

user posted image user posted image

Kako nam je ljepotica`?

Uspavale ste se nesto, pa reko da vas trznem user posted image

Neposredna veza do poruke: 23145
1.9.2011 21:53:49   
vjestica
ja sam sve više ubjeđena da od patronažnih sestara više štete nego koristi, uspješno miniraju dojenje user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka počne sa pričom kako nemaš dovoljno mlijeka i kako beba ne smije biti gladna, a piše hipovom olovkom u hipov blokić tvoje podatke user posted image user posted image
tako je i meni, ali srećom bila mi rodica koja je babica u drugom gradu( gdje se puno više vodi računa o dojenju, a AD daju samo u slučaju krajnje potrebe) i odmah je u staru presjekla prije nego što je stigla izreklamirati AD
a danas na poslu u razgovoru sa kolegicama vidim da su i ostale imale slična iskustva

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 23146
1.9.2011 21:58:48   
mersiha 77
vjestice bogami kod nas u svedskoj nije tako
bas se puno misle hoceli ti preporuciti AD
njima je No1 dojenje i samo pricaju o dojenju,rijetko koja zena nedoji,ali vjerujte da nedoje da im se sise nebi objesile
samo zatouser posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 23147
1.9.2011 22:00:16   
malena27 RR
patronazna mi je dobra drugarica, koja je bukvalno dolazila svaki dan da mi pomogne oko bebe i dojenja... nije definitivno pokusala da sabotira dojenje.... a i nasa zajednicka prijateljica je imala isti problem, sterilitet i carski=nije bilo mlijeka user posted image user posted image

i nije mi ona preporucila hipp, nego sam svoju drugaricu sa porodjajnog zamolila da pita koje AD koriste, i rece hipp...

mene je vise nerviralo sto u porodilistu donesu bebe koje su site... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.9.2011 22:02:06 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 23148
1.9.2011 22:00:46   
InLove

IZVORNA PORUKA: vjestica

ja sam sve više ubjeđena da od patronažnih sestara više štete nego koristi, uspješno miniraju dojenje user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka počne sa pričom kako nemaš dovoljno mlijeka i kako beba ne smije biti gladna, a piše hipovom olovkom u hipov blokić tvoje podatke user posted image user posted image
tako je i meni, ali srećom bila mi rodica koja je babica u drugom gradu( gdje se puno više vodi računa o dojenju, a AD daju samo u slučaju krajnje potrebe) i odmah je u staru presjekla prije nego što je stigla izreklamirati AD
a danas na poslu u razgovoru sa kolegicama vidim da su i ostale imale slična iskustva

Zavisi kako gdje, ovdje te bas podrzavaju u dojenju, i sto kaze Mersiha dojenje im je No1! Sad kako je dole u Bih, ne znam!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 23149
1.9.2011 22:06:20   
sele_2
da se ija prijavim na ovu temu, imam djevojcicu od mjesec i po dana i sve za sada funkcionise dobro, a sto se tice grceva ja sam dobila jastucic koji je punjen nekim sjemenkama, taj se jastucic ugrije na nekoliko sekundi u mikrovalnoj i stvi se se bebi na stomacic i nakon nekolko minuta beba obavi sto treba i prodje je. E sad ja ne znam imali neki naziv za taj jastucic i da li toga ima kod nas,ako neka zna nek napise vise informacija uglavnom je pravo djelotvoran.

Neposredna veza do poruke: 23150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  924 925 [926] 927 928   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  924 925 [926] 927 928   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Svecana haljina
kaktuscic

Da li biste obukli istu haljinu 2 ili vise puta na neku svecanu manifestaciju?

Da (84%)

Ne (16%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *