|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.9.2011 23:19:29   
canim
lady mescini situacija, sve zene otisle na onu temu user posted image rjesavaju situaciju user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23326
4.9.2011 0:06:55   
ladyblue RR
joj jesam se ismijala...umjesto da idem spavati ja vrištim od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 23327
4.9.2011 0:14:45   
Anoniman
Nego Lady bi li tm na TV-u danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23328
4.9.2011 0:21:25   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nego Lady bi li tm na TV-u danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam, gledala sam atletiku i tenis cijeli danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23329
4.9.2011 8:26:06   
ladyblue RR
dzeni_nl, ljepotici sretan prvi rođendan! Da bude zdrava, sretna i da sluša mamu i tatu još puno godina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23330
4.9.2011 9:10:07   
Medi_87
Jutric moj M se bas raspavao sinoc bas mi cudno bilo ha ha ha
zaspao u 8 probudio se u 2 pa u 6 i opet zaspao evo sad se probudio
Dzeni sretan rodjendan velikoj djevojciciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23331
4.9.2011 9:25:17   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam, gledala sam atletiku i tenis cijeli danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ono lafo nije primjetila ... nece da ga izda user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 23332
4.9.2011 9:28:28   
Cickolini
Situacija me je jutros do suza dovela ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danas idemo u Belgiju da D pregledaju i ti strucnjci pa nam pozelite srecu.... Napola sam luda od metoda, terapija i ostalih cuda... Nek mi Bog oprosti, ali mislim da je njih dosta samo otimanje novca roditeljima koji bi sve dali za svoje dijete ...

Dzeni sretan rodjendan nasoj ljepotici i nek nam je ziva, zdrava i sretna puuuuuuno puuuno godina sa svojim roditeljima ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 23333
4.9.2011 9:32:25   
mersiha 77
user posted image ojjj zene drage al se ismijah sinoc,ali ja sam poslje trinaeste stranice otisla spavati
kad vidim vi jutros nastavileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lady,Jelena,Imanuser posted image
joj situacije i na kraju nistauser posted image user posted image
ja jutros ustala ko da me je traktor pregazio,ustani daj da doji,pa daj mu cucuuser posted image
evo sad se vracam u normalnu uz jednu kaficuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23334
4.9.2011 9:33:02   
ladyblue RR
joj ženo tamo je sinoć upiš od smijeha bio. ja sam sjedila za kompom skoro do 1 sat

Neposredna veza do poruke: 23335
4.9.2011 9:34:51   
mersiha 77

joj ženo tamo je sinoć upiš od smijeha bio. ja sam sjedila za kompom skoro do 1 sat

lady znam draga moja,vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23336
4.9.2011 9:38:09   
Medi_87
Cickolini sretno user posted image user posted image
Situvacija je za 10 ajme Boze oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morala sam od pocetka procitatiuser posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23337
4.9.2011 9:43:55   
ladyblue RR
ja sam sinoć vrištala od smijela a mm me gleda i konta "kakvu ja budalu oženih"user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23338
4.9.2011 9:48:33   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image ha ha ha ja citam i gledam i skontam nesto ja 50kg mm 90 ali brate nijesam ja postavila temu ha ha ha i ne znam nijednog sportistu osim mm Obucu ali nije on user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23339
4.9.2011 9:50:21   
Cickolini

ja sam sinoć vrištala od smijela a mm me gleda i konta "kakvu ja budalu oženih"user posted image

Ma jok konta ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontam da nije moj ... bio u BiH na godisnjem (a rekla je da je jos dva dana u BiH), mada moj ima jedno dijete (koliko ja znam mozda ima jos koje da ne znam), trenira rekreativno (pa sportista je), poznat je (bio je par puta na TV kad su ga zaustavljali da odg. na anketno pitanje) ... samo za mog je 3u2 tanko user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23340
4.9.2011 9:50:40   
Medi_87
A i sex je uhuser posted image user posted image user posted image nije vala da triput ha ha ha ali meni dosta i jednom od 2puta bih se onesvjestilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 23341
4.9.2011 9:51:56   
Medi_87
joj umiremuser posted image user posted image user posted image bitno je da ja znam dda nije mm on je bas pozant nema ko ga ne zna hamansav narod koji se voza tramvajemuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23342
4.9.2011 9:53:44   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Ma jok konta ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontam da nije moj ... bio u BiH na godisnjem (a rekla je da je jos dva dana u BiH), mada moj ima jedno dijete (koliko ja znam mozda ima jos koje da ne znam), trenira rekreativno (pa sportista je), poznat je (bio je par puta na TV kad su ga zaustavljali da odg. na anketno pitanje) ... samo za mog je 3u2 tanko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  reći ću ja tm-u kako ti njega ocrni na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23343
4.9.2011 9:54:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87

joj umiremuser posted image user posted image user posted image bitno je da ja znam dda nije mm on je bas pozant nema ko ga ne zna hamansav narod koji se voza tramvajemuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23344
4.9.2011 9:56:55   
Cickolini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 4.9.2011 9:57:36 >

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23345
4.9.2011 9:58:41   
mersiha 77

user posted image user posted image user posted image ha ha ha ja citam i gledam i skontam nesto ja 50kg mm 90 ali brate nijesam ja postavila temu ha ha ha i ne znam nijednog sportistu osim mm Obucu ali nije on user posted image user posted image user posted image

medi jedno ozbiljno pitanje:Ko ti je muz Obuca i odakle je?
moje snahe sestra je za Obucom i brat mu je taj Obuca sportas,zato te pitamuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23346
4.9.2011 9:59:36   
Medi_87
ma nije mm Obucauser posted image user posted image user posted image on zna Obucuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23347
4.9.2011 10:05:18   
mersiha 77
Medi izvini izgleda od sinosnje situacije mi jutros kontalice slabeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad sam skontala
ali fakat je istina Senad Obuca mu je brat a to je moje snahe zet

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23348
4.9.2011 10:06:30   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Cickolini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  reći ću ja tm-u kako ti njega ocrni na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cuj ocrnila ga ... 3u2 .... pa o njemu masta sad pola foruma user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23349
4.9.2011 10:13:57   
mersiha 77
JOK JA BOGAMI
Ja mislim samo o svom a moj nema misice,samo ima duge prste i svira gitaru
Moj nije jupiiiiii nema sanse neodgovara opisuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
poslje ove teme sinoc je bilo dobro samo nasim muzevima,bilo jebanih sinoc a i jutros bogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muska imena
le_ella

koje je najljepse???

Alis (23%)

Adin (26%)

Emil (25%)

Amer (14%)

Ermin (12%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *