|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.9.2011 21:17:52   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

moja od nedavno pored brm brm i mljackanja i mrstenja  (kao imitiranje) pocela i s mamamamam user posted image  mami se juce oko orosilo kad ponovi za mnom mamama user posted image  jos kad aBd bude prvo pravo svjesno mama user posted image

i ne znamo tasunati i mahati papa...valjda joj nikad ne masem a probala sam par puta da joj pokazem tasunanje ali ona u mene gleda kao da sam s marsa pala user posted image

nađa je naučila tašun, tašun ali neće svaki put da plješče jer je obično zauzeta ili pentranjem po namještaju ili puzanjem. pa-pa ne zna jer neću da je učim zbog jaslica, da mi ne počne plakati. naravno, zna i kako joj smrde nogeuser posted image -pih

najbitnije da zna pih i ono rukom brm brm user posted image moja i dalje zna da puse kroz nos, mljacka i ponavlja mamamama  user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23626
6.9.2011 21:19:14   
mersiha 77
Lady kako sad igraju?kako ja skontam zavrsilo se prvo poluvrijeme jel tako?
lejla80 hoce mm bogami sveali ozbiljno salu na stranu
nehvalim se jer nisam ta osoba ali upravo je prao sudje koje nije moglo stati u perilicu i sprema sebi za posla jer ide ujutro rano
nije lijepo od mene ali ja se natrcem citav dan pa jos oko djeteta,pa kupovina,uh padnem s nogu ali on radi
ali svejedno on meni bas pomazeuser posted image DUSA MOJA DRAGA
A DOK SAM TRUDNA BILA I KAFU SAM U KREVET DOBIJALAuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23627
6.9.2011 21:19:32   
lejla80

IZVORNA PORUKA: lejla80

Nego zene da vas nesto priupitam jer tamo na temi mi niko jos nije odgovorio..Kako se odjavljuju ove porodiljske naknade...trebaju li kakvi papiri ili sl..i moze li to kako faxom ili telefonom?

oj ženo,treba ti milion papira. zavisi koja si opština i jesi li u radnom odnosu.

E vala si me obradovala da znas...mah nisam ni sumnjala da kod nas ista moze na jednostavan nacin pa ni to..

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 23628
6.9.2011 21:19:38   
rose

Nego zene da vas nesto priupitam jer tamo na temi mi niko jos nije odgovorio..Kako se odjavljuju ove porodiljske naknade...trebaju li kakvi papiri ili sl..i moze li to kako faxom ili telefonom?

ja mislim da to tvoj poslodavac odjavljuje ako ti daje punu platu, ako si dosla na posao ranije a ako ne, po isteku godine dana i one prestaju po automatizmu

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23629
6.9.2011 21:21:30   
ladyblue RR
Nađa govori mama ali najsretnija je kada dođem u jaslice po nju, ugleda me, osmijeh i mama, mama...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23630
6.9.2011 21:24:24   
ladyblue RR

ja mislim da to tvoj poslodavac odjavljuje ako ti daje punu platu, ako si dosla na posao ranije a ako ne, po isteku godine dana i one prestaju po automatizmu

uh dobro si...ja kontam za prijavu. 
ako si počela raditi puno radno vrijeme nazovi opštinu i pitaj možeš li preko telefona odjaviti ali prvo vidi sa poslodavcem hoće li ih oni obavijestiti. da ti se ne desi kao mojoj kolegici, primala i platu i naknadu i onda joj došlo rješenje da svu lovu koju je dobilaod kantona, mora vratiti.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23631
6.9.2011 21:25:14   
lejla80

Ma ja sam se vratila ranije cetiri mjeseca pa zato pitam ..iskreno opstina NG mi nije nikako usput a jos ako imam ganjati tu papirologiju poludicu i onako se jedva organizujemo oko malog..

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23632
6.9.2011 21:26:42   
vila_7
uh ni ja se nisam odjavila a pocela sam regularno primati platu...ja mislim da kod nas to automatski ukinu jer i na rjesenju pise godinu dana da se prima naknada-ne vjerujem da bi oni dali i pola mjeseca vise-prije ce zakinuti.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 23633
6.9.2011 21:27:54   
lejla80

uh dobro si...ja kontam za prijavu. 
ako si počela raditi puno radno vrijeme nazovi opštinu i pitaj možeš li preko telefona odjaviti ali prvo vidi sa poslodavcem hoće li ih oni obavijestiti. da ti se ne desi kao mojoj kolegici, primala i platu i naknadu i onda joj došlo rješenje da svu lovu koju je dobilaod kantona, mora vratiti.

Lady za jezik se ujelauser posted image user posted image user posted image ..molim lijepo nemoj da mi slutis i ovako se jedva snalazim..bolje ti sluti Heleniuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 23634
6.9.2011 21:29:04   
rose

Ma ja sam se vratila ranije cetiri mjeseca pa zato pitam ..iskreno opstina NG mi nije nikako usput a jos ako imam ganjati tu papirologiju poludicu i onako se jedva organizujemo oko malog..

cisto sumnjam da treba puno papira, mozda samo neki obrazac iz PIO-a kojim se potvrdjuje da se porodiljsko prekida i nastavlja rad na puno radno vrijeme..e vidis to poslodavac treba da ti obezbijedi...a u svakom slucaju prvo nazovi opstinu

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23635
6.9.2011 21:29:33   
lejla80

IZVORNA PORUKA: helena_7

uh ni ja se nisam odjavila a pocela sam regularno primati platu...ja mislim da kod nas to automatski ukinu jer i na rjesenju pise godinu dana da se prima naknada-ne vjerujem da bi oni dali i pola mjeseca vise-prije ce zakinuti.

ma helena ovdje ti nista nije uvezano..posalju ti pare pa te ko sto kaze Lady ganjaju da ih vratis

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23636
6.9.2011 21:30:23   
ladyblue RR
možeš misliti kakao se ona zijanila....fino primala naknadu i onda promijene zakon i počne primati punu platu...i sve super kad poslije pola godine dođe rješenje da vrati lovu

< Poruku je uredio ladyblue -- 6.9.2011 21:31:00 >

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23637
6.9.2011 21:44:02   
lejla80
Sta je ovo..pa nigdje gola..ima da mi covjek poludi

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 23638
6.9.2011 21:46:01   
ladyblue RR

Sta je ovo..pa nigdje gola..ima da mi covjek poludi

i ja...sve neću da gledam da se ne nerviram a glava mi leti prema tv-u

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23639
6.9.2011 21:57:38   
mersiha 77
Nakon sto su umrli svi ljudi na Zemlji, čekali su put na nebesa.
Pojavio se Bog i reče:
-"Hoću da se muškarci postave u 2 vrste. Jedna vrsta za muškarce koji su glavni u braku, druga vrsta za muškarce koji su podređeni ženama. Žene neka se sve postroje pred sv. Petrom.»
Muškarci se razvrstaše. Vrsta podređenih muškaraca bila je kilometre duga, a u
...vrsti muškaraca koji su glava obitelji ostao je samo 1.
Bog reče:
- ''Vas podređene bi trebalo biti sramota. Stvorio sam vas da budete glave obitelji. Razočarali ste me. Od svih vas je samo 1 ispunio moja očekivanja. Učite od njega. Reci mi, sine moj, kako ti je uspjelo da si jedini u toj vrsti?"
Muškarac odgovori:
- "Nemam pojma, žena mi je rekla da tu stanem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23640
6.9.2011 21:59:27   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kradem za FB! 

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23641
6.9.2011 22:04:13   
ladyblue RR
evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23642
6.9.2011 22:04:25   
lejla80
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23643
6.9.2011 22:07:04   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23644
6.9.2011 22:07:32   
taurus
je li nas netko tražiouser posted image

bili na vikendici par dana, a kada smo se vratili dočekalo nas milion obaveza
sutra smo planirali na vakcinu jer nikada nakon prve nismo išli
uh baš se brinemuser posted image
a ne nazvah DZ ne znam da li se naručujeuser posted image
mi smo DZ Saraj polje pa ako neko zna nek nam javi

kako su namuser posted image i mame
ima li šta novo

svima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dali goooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23645
6.9.2011 22:08:54   
lejla80
kakav sam poljubac dobila..evo jos uvijek mi zvoni u glavi....ma nisu ove utakmice tako ni loseuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23646
6.9.2011 22:11:33   
canim
user posted image joj zene ja vam taj fudbal ne gledam uopste, srecom ni mm user posted image

Lejla80 vala si me utjesila sa bocama i mi smo isto toliko primili od rodjenja 3 boce a za naknadu pa idi na temu bebe 1-2 i pitaj njih, oni ti najbolje to znaju user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23647
6.9.2011 22:12:39   
ladyblue RR
evo najbolji dio utakmice....mijenjaju dresoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 23648
6.9.2011 22:13:30   
vila_7
user posted image

ovo da se pohvalim smajlicima! hehehe

Neposredna veza do poruke: 23649
6.9.2011 22:13:47   
canim
lady jel' to live striptiz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Voće
veeseelaa

koliko voćki vaše dijete pojede dnevno?

Jednu (58%)

Dvije (19%)

Tri (11%)

Četiri i više (12%)

Broj svih glasova: 240

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *