|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  947 948 [949] 950 951   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.9.2011 9:13:45   
taurus
ma ne znam ni ja što se ovoliko brinem, kad sam budala
jutros je primila di-te-per, polio i hib
slijedeća je 11.10. a to nije 42 dana između dvije dozeuser posted image
dr mi reče da je razmak između dvije vakcinacija mjesec danauser posted image

lady MRP jeste "gadna", od prijateljice dječak je nedavno primio i temperaturu dobio 7. dana od vakcinacije i trajala je 3 dana, ali ja sam sigurna da će Nađa i to dobro podnijeti jer ona prava super beba

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23701
7.9.2011 9:17:23   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: taurus

lady MRP jeste "gadna", od prijateljice dječak je nedavno primio i temperaturu dobio 7. dana od vakcinacije i trajala je 3 dana, ali ja sam sigurna da će Nađa i to dobro podnijeti jer ona prava super beba

MPR i ima temperaturu,ako će je biti, nakon 6. dana. kako i zašto pojma nemam?!
Sada ide u jaslice i samo se nadam da se neće početi razboljevati.
A Nađu ne bi prepoznala. znaš kako je živa postala?! puže, ustaje, hoda oko namještaja...živa mira ona nema.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23702
7.9.2011 9:17:36   
mersiha 77
Policijski komandir tuzno gleda uplakanu udovicu u crnom. -Gospodjo,mozete li se setiti poslednjih reci vaseg nesrecnog muza? -Mogu,kaze udovica-rekao je:"Prestani da se mucis tim levorverom,njime ne mozes da pogodis ni ulazna vrata!"

ma samo malo da vas oraspolozim i skrenem od briga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23703
7.9.2011 9:17:54   
HAHA
Mahanje i od nas.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23704
7.9.2011 9:19:27   
mersiha 77
HAHA mahanje i tebi
kako su momci?
kako slusaju?user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 23705
7.9.2011 9:21:36   
m.i.n.a.
Jutro......
vidim svega raznog kod vas..e vala i kod nas....sinoc me A istraumirao,odjednom zavrista,zaplaka,suze prave jeca..nista nosanje ne pomaze,pokusam ga razbuditi..on jednako 0place,vristi dijete...viidm nema ture nije nista mu na prvi pogled..i potraja tako par minuta,stavim ga na noge i zaspa a ja osta jos pola noci budna....pretpostavljam da su to neke faze,isto kao kad se na sve trzo i prepadao i pretao al bas mi poslije kad se sve zavrsilo nikako nije dalo mira...jos uz to opet je krenuo migat,sad na oba oka...prije kontrole je migao i to bas kao da namigne na jedno oko pa ko prestao i od juce opet na oba oka...koliko mu je pedijatrica uspjela pregledat ok je sve ali...najgore sto ne mogu skontat kad to tacno radi,nije iskljucivo na svjetlost,pa sam mislila kad mu se priblizim u lice li nije...pred kraj mjeseca opet imamo pregled pa cu joj napomenut...
Taurus,A ima 9 kg,i ova nasa doktorica ne rece nista posebno jel previse ili nije...dosad je i premasio 9....
Palachinken..nasmiga mi sa tom atmosferom,ko da i ovdje cujem trube i sve ostalo..bas kao sto kazes vise ne znas ni sta bacaju:))
Dzeni..eh upravo je to i rekla...teta sa mm posla mi je objasnila to znacenje,kao sto ti rece samo sto od silnih izgovora meni jedna rijec potpuno drugacije zvuci..nikad od mene Holandjanina:)))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 7.9.2011 9:23:39 >

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23706
7.9.2011 9:22:12   
HAHA
mersiha,dobro su,hvala što pitaš,a ovo oko slušanjauser posted image slušam ja njih.Hamza se opasno počeo sređivati,bez parfema ne ide,izgleda neka slatkica tamo imauser posted image još navaljuje da što prije krenemo.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 23707
7.9.2011 9:25:59   
taurus
IZVORNA PORUKA: ladyblue

MPR i ima temperaturu,ako će je biti, nakon 6. dana. kako i zašto pojma nemam?!
Sada ide u jaslice i samo se nadam da se neće početi razboljevati.
A Nađu ne bi prepoznala. znaš kako je živa postala?! puže, ustaje, hoda oko namještaja...živa mira ona nema.

ma to je normalno, sada ispituje svijet oko sebe
mogu misliti kako je slatkauser posted image

Neposredna veza do poruke: 23708
7.9.2011 9:27:59   
mersiha 77
mina hvala na lijepim zeljicama za sutra akb,javicemo ti sta su nam rekli
mina ja se i netrudim da budem svedjanka,samo se ofarbam u plavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neznam koje boje su holandjani,pa se i ti ofarbaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 23709
7.9.2011 9:29:38   
mersiha 77
HAHA aah staces nasa djece se radjaju sa fakultetom ako ne i sa dva
mora se momak sredjivat joj tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23710
7.9.2011 9:30:10   
m.i.n.a.
Naravno da ces nam javit,mada ja ne sumnjam u lijepe vijesti:))
e ja se ne farbala,dosta mi sto se farbam zbog svojih bijelih vlasi,da nekazem sijedih dlakauser posted image user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 23711
7.9.2011 9:34:46   
rose

ti mozes samoinicijativno produziti do 42 dana...ja ne znma u kom si DZ, znam da se u nekim narucuje...meni je jednom napisla s razmakom od mjesec dana i ja samoinicijativno produzim jos 2 sedmice...kad sam dosla, kazem joj i ona kaze da sam dobro postupila...kod nas nema naruicivanja, samo datum prije kojeg ne treba da dolazimo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23712
7.9.2011 9:38:24   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Naravno da ces nam javit,mada ja ne sumnjam u lijepe vijesti:))
e ja se ne farbala,dosta mi sto se farbam zbog svojih bijelih vlasi,da nekazem sijedih dlakauser posted image user posted image ...

ma sta mislis lutko zasto se ja farbam,pa bas zbog sijede kose
ma suti sta me sve pretralo dobro imam ikako dlake na glavi
ali dobro je hvala boguuser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 23713
7.9.2011 9:45:41   
taurus
rose mi smo u DZ Saraj polje
u knjižici su mi napisali 11.10. bez dodatnih objašnjenja
a dr, kaže da je dovoljno mjesec danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 23714
   [Obrisana poruka]
7.9.2011 9:55:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 23715
7.9.2011 10:03:24   
rose

rose mi smo u DZ Saraj polje
u knjižici su mi napisali 11.10. bez dodatnih objašnjenja
a dr, kaže da je dovoljno mjesec danauser posted image

ako se ne moras narucivati to je datum najraniji kada mozete na bocu...mada ja bih produzila dok ne bude ona 42 dana

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23716
7.9.2011 10:04:26   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Jutro ženice,

Taurus nadam se da neće biti ture ni reakcija...i nama je sljedeća MMR, muka mi je vjeruj, al moramo šta ću...kontam to što prije odraditi da i to skinem s dnevnog reda...meni dr rekla da dođemo iza rođendana al da ne žurimo plaho, kao nije problem da malo i okasnite, nemorate baš odmah iza rođendanauser posted image

Mashaallah, bravo za kilažu, mala guza voli papati, ha?

Ja i moja cura maloprije ustale, ona gleda Jagodicu bobicu, a ja odoh doručkovati i pripremati se za posao!

Helena, baš me utješi...ja ako sve ne uskladim ne funkcišemuser posted image dobro, al biće to ako Bog da...ti repovi me izludiše!user posted image

i nama je najraniji datum 16.11, iza rodjendana...al necu ni ja plaho zuriti 9usput sad skontah da sam u tom periodu na terenu, pa bit ce svakako kasnije

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23717
7.9.2011 10:30:47   
dzeni_nl
Jutro mi opet ustale u 10, mamina cura semjenja iz dana u dan.
taurus nadam se da nece biti ture. Mi smo nedavno imali vakcinu i rekose nam da moze dobit malo ture ali smao ako prelazi 39 onda da joj dam malo paracetamola i u roku 24 sata mora biti ona stara beba. A ona meni tek nakon 24 sata bila vruca kada sma izmejrila 38 nisma joj nista davala i ona se sama izborila sa njom.
Eh u novembru i mi imamo BMR i MenC ovdje se daju sa 14 mjeseci. Malo se bojim reakcije, ali ima do toga jos, necu unaprijed da se sekiram.

Drage moje mene tako boli lijeva sika da me i ruka vrijedja, a malena kada doji boli za poludit. Sta bi to moglo biti zna li iko od vas ili moram na temu sa problemima?

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23718
7.9.2011 10:45:08   
Leena
Jutro, moje dame!

Ja krenula citati, pa na pola odustalauser posted image , zakasnit cu na posao, danas nisam u kancelariji, pa nema rr na posluuser posted image

Moram vam ispricati situaciju od sinoc, meni je i sada toliko sega, da vam ne mogu opisati, probat cu doci do slike da vam postavimuser posted image ... Ja bila vani sa Esmom, dosle kuci, krenuli gledati utakmicu, njoj se prispavalo, kazem ja mm: hajde ti gledaj, ja cu je uspavati, pa me eto tamo...

Krenula je ja uspavati, ona samo ustaje u kreveticu, zeza... I kaze: dodi(dođi)... I meni dodijalo, ja uđem kod nje u krvetacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (joj ne mozete zamisliti kako to izgleda, kako god ste zamislile, smijesnije je). E sad, izdrzljiv je krevetac, jer je onaj Cilekov veliki koji se poslije transformise u krevet za veliko dijete... I uspavljivala ja nju, pjevala.. pjevala... I na kraju budi me neki cudan zvuk: mm stoji iznad nas, valja se od sege i slika tu sramotu! Nad dvije zagrljene u kreveticu spavamo! Izgledamo kao mrav i slon! Vidjet cete kad mu objasnim da necu izbrisati sliku, nego bas naprotiv user posted image user posted image user posted image

Mina, hvala draga!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 23719
7.9.2011 11:13:04   
mala_sa
Jutric moje drage!
A evo pokusava da se "odgrcne", zapeo mu vit D negdje u grlu user posted image , i usput pozvaka sve sto se pozvakati da user posted image
Mersiha- citala sam juce o onom tvom "cistacu" pa ne izgleda losa spravica, nego ti cim isprobas javi kakav je, ako je dobar da odmah i ja kupim user posted image
Kod nas evo hladno, i puse jak vjetar, ali mi cemo ipak u setnju, mora dijete malo i na vjetar user posted image
Ljubite nam bebice

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23720
7.9.2011 11:19:01   
vila_7
taurus ma bit ce to sve OK - i meni uvijek muka bude! user posted image   a jos i nas kao i Lady sljeduje MPR i kontam ako je na ove imala reakcije,sta ce biti od te user posted image . A od te MPR simptomi se "cekaju i 14 dana - jer tako i inace te bolesti imaju razvoj-od zaraze do prvih simptoma. I Lady kako ti vec sljedeci mjesec? Kod nas je s napunjenom godinom a ja cu i to malo zakasniti.

amiboj...znaci i tebe sustiglo za posao! user posted image Znam kako ti je al eto malo si bar duze uzivala!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 23721
7.9.2011 11:21:51   
vila_7
Leena hocemo sliku! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23722
7.9.2011 11:30:16   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: helena_7

taurus ma bit ce to sve OK - i meni uvijek muka bude! user posted image   a jos i nas kao i Lady sljeduje MPR i kontam ako je na ove imala reakcije,sta ce biti od te user posted image . A od te MPR simptomi se "cekaju i 14 dana - jer tako i inace te bolesti imaju razvoj-od zaraze do prvih simptoma. I Lady kako ti vec sljedeci mjesec? Kod nas je s napunjenom godinom a ja cu i to malo zakasniti.

amiboj...znaci i tebe sustiglo za posao! user posted image Znam kako ti je al eto malo si bar duze uzivala!

pa Nađa sljedeći mjesec puni godinu danauser posted image . e sada ne znam mogu li odvesti malo ranije ili moram čekati baš punu godinu?! ako može, odvela bih je možda sedmicu ranije da je vakcinišem da imam vremena da prođe vrijeme inkubacije prije nego se vratim na posao.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23723
7.9.2011 11:30:27   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Jutric moje drage!
A evo pokusava da se "odgrcne", zapeo mu vit D negdje u grlu user posted image , i usput pozvaka sve sto se pozvakati da user posted image
Mersiha- citala sam juce o onom tvom "cistacu" pa ne izgleda losa spravica, nego ti cim isprobas javi kakav je, ako je dobar da odmah i ja kupim user posted image
Kod nas evo hladno, i puse jak vjetar, ali mi cemo ipak u setnju, mora dijete malo i na vjetar user posted image
Ljubite nam bebice

mala_sa znam ja to,gledala sam sam na reklami iz shopa
ma zacas poradis kucu i onda na rr vazdan user posted image
joj kod nas kisa vrijeme fuj,bljak,ali kad prestane idemo i mi mora djete vaniuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23724
7.9.2011 12:06:31   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

pa Nađa sljedeći mjesec puni godinu danauser posted image . e sada ne znam mogu li odvesti malo ranije ili moram čekati baš punu godinu?! ako može, odvela bih je možda sedmicu ranije da je vakcinišem da imam vremena da prođe vrijeme inkubacije prije nego se vratim na posao.

Nevjerovatno kako vrijeme brzo prolazi, kao da smo prije mjesec gledale one slike s 3D, mašalah cura velika. Ma Nađa je beton, ne može njoj vakcina ništa.

Neposredna veza do poruke: 23725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  947 948 [949] 950 951   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  947 948 [949] 950 951   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kolica za bebe
dea_dea

Koja kolica za bebe koristite ?

Graco (26%)

Peg Peregro (13%)

Cam (3%)

Neonato (3%)

Chicho (25%)

neka druga (31%)

Broj svih glasova: 190

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *