|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.9.2011 0:31:17   
Amam
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Amam- moj A ked je nervozan isto to radi, najcesce se cupa u periodu kad on pocne da doji, a mlijeko jos ne pocne da curi samo, pa se nervira sto mu odmah ne curi (eh tad mu rucice budu pune dlaka i usi super crvene jer se sav pocupa) user posted image user posted image user posted image

Joj ne znam sta da mislim,nije mi se do sad desavalo,ono prvi puta je trajalo 2-3 dana i proslo,sad opet user posted image ,valjda ce ga proci...
Ma grebe i on mene,skoro mi vrat sav izgrebao k'o divlja macka,jos se glasa k'o macka u februaru user posted image user posted image .

Sto se tice uzimanja igracaka,poceo je nekako relativno rano prije navrsenog 3. mjeseca.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 24076
11.9.2011 0:31:50   
sunce27
Uletih samo da nasoj dragoj Cicki i princezi pozelim sve najbolje i da nam se aBd vratite sa sto boljim rezultatima, album sam pregledala i odusevila se indijanac je pravi med a i mora biti kada ima tako lijepu i divnu mamu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 24077
11.9.2011 0:38:40   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Amam i moja A stalno degli usi...Ne znam kako je en bole,ali ona o on nervoze radi,od ifrizluka svog..Kad je ljuta usi cupa i kosu tegli...

i moja S petlja po usima...dok god ne vristi kao da je nesto boli mene to ne zabrinjava

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 24078
11.9.2011 9:57:58   
tukica
Evo nas opet ko padobranci... vratili smo se sa moreta user posted image bili smo u dubrovniku 6 dana i bilo nam je super... mala je slusala, haman kao i u Sa, dakle nikakve razlike, samo sto su starci mm bili sa nama, pa sam to max.iskoristila i sita se iskupala i isuncala user posted image ne znam sta sam propustila ovdje, ne mogu da citam sve, poslala sam u setnju mm sa bebarom, a ja odmaram mozak malo user posted image danas nam je mali rodjendanko, 5.mjesec masallah user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdrav za sve moje dugajice ovdje, velike i maleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24079
11.9.2011 10:17:00   
mersiha 77
jutric drage moje1

Cickolini draga moja kao prvo sretan put vam zelim od srca i da nam se javis sa najboljim vijestima koje postoje na svijetu,a bice tako akobogda bog je velikiuser posted image
Javljaj nam se obaveznouser posted image
slike sam gledala izvini ali meni je ovo sasvim normalno dijete,bas nista joj nefali
ja neznam sta da kazem ali jesteli vi zenice vidjele ovo djete,na njoj nema nista sto bi ukazalo na to
ja mislim da se slazete samnom
ili smo mi pobogu svi coravi a doktori ne,ja nevidim drugo nista
ali ocekujemo DOBRO,NAJBOLJE VIJESTI akobogda

Tukice pa gdje si ti?
aha solis guzicu vidi ti njeuser posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 24080
11.9.2011 10:18:14   
tukica
user posted image ej draga, osolila, ne solim vise user posted image dobro sam prosla, mislila sam da ce nas ove godine more zaobici... 

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 24081
11.9.2011 10:22:05   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: tukica

user posted image ej draga, osolila, ne solim vise user posted image dobro sam prosla, mislila sam da ce nas ove godine more zaobici... 

pa dosta ti do iduce godine akobogda,sta bi ti jos jel da......user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 24082
11.9.2011 10:24:57   
tukica
uh da znas da bih user posted image ali bice aBd sljedece godine... kad budemo malu ganjali po plazi hahahaha, kako je nemirna i nestasna, gotovi smo... sad je naucila da pruza ruke i sve zivo grabi, a milina uzeti nesto sa stola i baciti... pocela je cak i neke neartikulisane zvukove praviti, kao da prica na svom nekom jeziku... dosad je to bilo kenjkanje, a sad se ziva naprica...user posted image

Neposredna veza do poruke: 24083
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 11:31:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 24084
11.9.2011 11:47:54   
mersiha 77
pa gdjesi ti Iman?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24085
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 12:02:43   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 24086
11.9.2011 12:14:22   
mersiha 77
ma razumijemo mi tebeuser posted image
bas tako,ma sama ce ona poceti sve samo joj se sada vise svidja tako
a sto kazes i brza je tako
jesteli dobili vrijeme kod privatnika kad cete na UZ?
mi smo bili,nismo radili UZ,ali smo radili EKG i pregled sa slusalicam i kaze doktor da on vise nista necuje i da on misli da je se to sraslo
hb i da cemo uraditi jos jedan UZ ali nije hica,pa poslace nam vrijeme kaduser posted image

Neposredna veza do poruke: 24087
11.9.2011 12:15:08   
dzeni_nl
mina nadam se da ti nisam prekasno odgovorila izvni nisam prije bila na netu.

Ovako imas Prenatal, C&A, V&D, H&M, znas da u ovim njvise ima odjece, ali ima malo i igracki. a bas gdje su igracke imas Bart Smit. Onda ima gdje je sva oprema za bebe, igracke sobe kolica itd. evo ti link od nje http://www.babyentiener.nl/?gclid=CLO2mrr6lKsCFcSJDgod4A4C_Q

Sve rade nedjeljom, kod nas je sve otvoreno, a petkom nam je koopavond (rade prodavnice do 21 sat) pa tako da znas ako budes dolazila

Jel to dolazis u Rotterdam? Mogle smo pit kafu ako ima svremena. Bas mi zao sto prije nisam vidjela da se dogovorimouser posted image

< Poruku je uredio dzeni_nl -- 11.9.2011 12:16:50 >

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 24088
11.9.2011 12:18:30   
Amam
Tukice sretan vam rodjendancic .
Drago mi je da si uzivala na morcetu user posted image .
Mersiha sta ima kod vas? slusa li anes?
Imancice vi se uveliko pripremate,vidi i cura pozurila da prohoda prije rodjkasa user posted image .Masallah!Ma pusti ti nju nek puze tako je i moja A sto kazes brze im user posted image .

Mi planiramo pos malo na izletic,necemo daleko,pa cemo rucati vani user posted image .
E je danas kao bolje,ne znam s tim uhom okretala sam ga cijelu noc na tu stranu,ako bude voda da izadje user posted image .
Ali sad mi se rasplakao bas,umirim ga i zaspa,kad vidim ogrebao se na laktu i to prokrvarilo malo user posted image ,mozda je zbog toga,na hajr.
Mah-mah zenice i user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 24089
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 12:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 24090
11.9.2011 12:27:12   
mersiha 77
iman nemoj se ti sekirati bice to akb dobro sve,spremajte se vi da proslavuuser posted image

Amam hvala sto pitas,pa prilicno slusa kao i svako dijete
samo sto malo fakultetski obrazovan tako rodjen,pa mamu ujutro nebudi placem i kenjkanjem nego pjesmom i bebacim jezikomuser posted image
veli nema nista od placauser posted image ,valjda djete misli da mu je mati na ters,a nije

Neposredna veza do poruke: 24091
11.9.2011 12:47:25   
mala_sa
Dan zene moje!!
Moj A evo zaspao popodnevnu turu, mm ode vozati biciklo, a ja cu malo da"pruzim" nogice, pa cemo kasnije svi skupa u setnju user posted image
Iman- bice to aBd sve super, Mancica je prava djevojcica, sad ce i veliki rodjendanko, masAllah...
Mersiha- dobi li ti zeno onaj MOP, evo kanim se raditi kucu, a sve cekam ne bi li ti pisala o tom "cistacu" user posted image user posted image

Tukice sretan vam mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 24092
11.9.2011 12:49:39   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Amam

Tukice sretan vam rodjendancic .
Drago mi je da si uzivala na morcetu user posted image .
Mersiha sta ima kod vas? slusa li anes?
Imancice vi se uveliko pripremate,vidi i cura pozurila da prohoda prije rodjkasa user posted image .Masallah!Ma pusti ti nju nek puze tako je i moja A sto kazes brze im user posted image .

Mi planiramo pos malo na izletic,necemo daleko,pa cemo rucati vani user posted image .
E je danas kao bolje,ne znam s tim uhom okretala sam ga cijelu noc na tu stranu,ako bude voda da izadje user posted image .
Ali sad mi se rasplakao bas,umirim ga i zaspa,kad vidim ogrebao se na laktu i to prokrvarilo malo user posted image ,mozda je zbog toga,na hajr.
Mah-mah zenice i user posted image

Vristao je jer se ogrebao 100%, mom A se cesto to desi i uvijek poslije vriska vidim negdje parnicu malo prokrvavljenu, a jos mu noktice sijecem 2 puta sedmicno, al djaba opet se uspije ogrebati user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 24093
11.9.2011 12:58:06   
mersiha 77
mala_sa ma zeno nisam jos dobila MOP,cekala sam citavu proslu heftu i nista
kad sam vidjela u petak da nema,bas sam bila tuznauser posted image
kaze mm pa dobro bona doci ce ove sedmice,ali ja nemogu cekati
pisacu ja tebiuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 24094
11.9.2011 14:00:02   
ladyblue RR
tukice, sretan rođendanko!

Iman i kod nas je haos sa puzanjem i ostalim aktivnostima. Nađa nema ziva mira. ona će, čini mi se, prohodati prije rođendana. a da ne pričam o haosu koji pravi po kući. malo prije sam je našla u krevetiću punom pelenauser posted image . stavila je da spava a ona se malo zabavljala i izvlačila pelene iz paketa koji je bio pored krevetića i sve ih uvukla kod sebe. inače, te pelene su od uvijek tu bile ali sada moraju promijeniti mjesto jer je ova mala narasla i sada sve dira...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 24095
11.9.2011 14:03:22   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

tukice, sretan rođendanko!

Iman i kod nas je haos sa puzanjem i ostalim aktivnostima. Nađa nema ziva mira. ona će, čini mi se, prohodati prije rođendana. a da ne pričam o haosu koji pravi po kući. malo prije sam je našla u krevetiću punom pelenauser posted image . stavila je da spava a ona se malo zabavljala i izvlačila pelene iz paketa koji je bio pored krevetića i sve ih uvukla kod sebe. inače, te pelene su od uvijek tu bile ali sada moraju promijeniti mjesto jer je ova mala narasla i sada sve dira...

Joj meni su ovi mali zijancici tako slatki, a mislim da mi nece bas biti slatki kad i moj to pocne da radi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 24096
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 14:07:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 24097
11.9.2011 14:22:08   
Anoniman
Lady i Iman sve je dobro dok ne nadjete odlijepljenu pelenu u krevetcu, a unutra suprise user posted image user posted image user posted image user posted image , naravno i okolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Taj period kad je bila u fazi da skida sve sa sebe me dotukao totalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24098
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 14:24:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24099
11.9.2011 14:28:49   
Anoniman
Pijem vec dva dana i ocekujem neko poboljsanje ali ga iskreno ne vidim jos, nadam se da ga nema samo iz tog razloga sto je rano. Rana i dalje gnoji i curi. Luki se hB povuklo sa koze, sad samo pratimo da se opet ne vrati, jer su cesti slucajevi, a za nos mu koristimo terapiju. Anuska nista ne slusa, ali istrpicemo i to, valjda brzo prodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uglavnom oboje spavaju i tako su mi najljepsi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dinosaurusi
veeseelaa

idete li vidjeti dinosauruse?

ne (44%)

da (36%)

karte su preskupe (20%)

Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *