Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
taurus, ja sam N dala kravlje mlijeko sa 8 mjeseci da proba i više nikada nisam ni kupila AD. dijete pije mlijeko bez ikakvih problema, nikakve reakcije a ja se urahatila...ne moram više mutiti i praviti vode itd.
pa i njoj će za koji dan punih osam mjeseci i mogu ti reći da ni ona nije imala nikakvih reakcija jeste jedino malo više bljučkala ali sam joj dala i veču količinu nego AD-a a šta joj staviš u mlijeko ili ga samo pije i da li ti to i dalje mijenja jedan obrok ili joj mlijeko daješ onako između obroka
Zaposlio se ciga u prehrambenom magacinu. Sve je bilo u redu dok nije počela da nestaje roba. Jednog dana brašno, pa džak šećera, potom ulje, naposletku biber. Čim se to otkrilo, Cigu poslaše na sud. ... -Šta je bilo sa tim brašnom?-pita sudija. -Pojeli miševi,gospodine,-odgovori ciga. -A šećer? -Pojeli miševi... -Dobro , a ulje? -Sve su to popili miševi.. -Nećeš, valjda da mi kažeš i za biber isto? -Jeste gosn sudija, jedu, majke im ga spalim, plaču i jedu.!!!
taurus, ja sam N dala kravlje mlijeko sa 8 mjeseci da proba i više nikada nisam ni kupila AD. dijete pije mlijeko bez ikakvih problema, nikakve reakcije a ja se urahatila...ne moram više mutiti i praviti vode itd.
pa i njoj će za koji dan punih osam mjeseci i mogu ti reći da ni ona nije imala nikakvih reakcija jeste jedino malo više bljučkala ali sam joj dala i veču količinu nego AD-a a šta joj staviš u mlijeko ili ga samo pije i da li ti to i dalje mijenja jedan obrok ili joj mlijeko daješ onako između obroka
sve hocu da te pitam sto si joj stavljala kras express u mlijeko?
Dolazi baba biciklom pred prodavnicu. Nasloni bicikl na zid i taman da uđe u prodavnicu a bicikl joj se preturi. Jedan od mangupa koji su sedeli i pili pivo ispred prodavnice pokuša da se našali s babom: - Baba, onesvestio ti se bicikl! Baba se okrenu i reče: - I ti bi se, konju, onesvestio, da si mi bio pola sata među nogama
rose ni sama ne znam zašto u onoj panici što nemam aptamila nisam mogla realno ni razmišljati mada sam samo kontala šta bih mogla dodati da to kao malo "pojačam" i popravim ukus u glavi mi je bio keks ili kraš ekspres
i ja se pitam slabo nesto, bio bajram i tako ali otisla je jos jedna kilica uz ove 3 iako sad sporije ide, moram se malo pokrenuti pa planiram ovih dana se raspitati za fitness, izgleda da nista ovo nece samo od sebe moram se malo razgibati
canim ja mislim da nesmijes ici na fitnes niti bilo kakav drugi oblik treninga ako dojis meni je moja babica ovdje u Swe rekla samo lagana setnja i nista vise
Ovo prvi put cujem ja pitala mog gin. za fitnes i rekla je bez problema poslije 40 dana ali nisam uopste pitala pedijatra, nesto se nisam ni sjetila da ga pitam, odoh sad pitati cika google-a da vidim sta on kaze
ma canim mislim da to uopce nema veze,samo malo vise pazis da se ne ozljedis i da nosis odgovarajuci grudnjak. Pa neces sad lezati samo u kuci 2 godine ako 2 godine dojis!
rose ni sama ne znam zašto u onoj panici što nemam aptamila nisam mogla realno ni razmišljati mada sam samo kontala šta bih mogla dodati da to kao malo "pojačam" i popravim ukus u glavi mi je bio keks ili kraš ekspres
iskreno ako uporedis okus AD i mlijeka...mlijeko je mnogo ukusnije (bez keksa, cokolade i ostalih zerzevata)
iskreno ako uporedis okus AD i mlijeka...mlijeko je mnogo ukusnije (bez keksa, cokolade i ostalih zerzevata)
pa jeste, meni AD smrdi ali sam se bojala da joj se mlijeko neće svidjeti, pa sam zato tražila alternativu ma to je samo bilo juče na vikendici, već sinoć je dobila svoj aptamil mada nije nešto bila oduševljena sa njim e sad ako krene odbijati aptamil, šta da radim
pa jeste, meni AD smrdi ali sam se bojala da joj se mlijeko neće svidjeti, pa sam zato tražila alternativu ma to je samo bilo juče na vikendici, već sinoć je dobila svoj aptamil mada nije nešto bila oduševljena sa njim e sad ako krene odbijati aptamil, šta da radim
ma nece, mislim da je to mozda zbog grla, tesko joj gutati
ja sam odmah počela sa samim mlijekom i nisam nikada ništa stavljala u njega. ujutro i navečer pije kao što bi pila i AD a ovo ostalo su joj čvrsti obroci s tim što joj znam dati i malu flašicu mlijeka nekad poslije ručka ako je ranije jela.
za doručak joj isto pravim ili Čokolino ili Keksolino sa mlijekom.
ahahahaha, legendo. čuj šta da radiš?! pa daj djetetu mlijeko i vozdra. vazda ti nešto komplikuješ
kakva gnjavaža?! naspeš mlijeko u flašicu i staviš u mikrovalnu...šta ima tu da se gnjaviš?! voda za AD traži prokuhavanja, pa hlađenje pa termosku....ma hajde....ja sam se rodila kad sam se kutarisala te hape. a da ne pričam o tome što vazda moram voditi računa imam li je dovoljno u kući i tražiti gdje da je kupim.
kakva gnjavaža?! naspeš mlijeko u flašicu i staviš u mikrovalnu...šta ima tu da se gnjaviš?! voda za AD traži prokuhavanja, pa hlađenje pa termosku....ma hajde....ja sam se rodila kad sam se kutarisala te hape. a da ne pričam o tome što vazda moram voditi računa imam li je dovoljno u kući i tražiti gdje da je kupim.
nemam mikrovalnu a vodu prokuham noc prije i odmah saspem u termosku...do jutra se vec malo ohladi i onda hapu u contru hladne vode dok joj pelenu promjenim
< Poruku je uredio rose -- 12.9.2011 12:38:40 >
nemam mikrovalnu
onda fino naspeš u šerpicu i za čas ugriješ. hoćeš da kupim Soraji za rođendan mikrovalnu?
Dan moje dame Moj djecak evo pajki, a ja malo na rr, da promahalam sta ima novoga Drage moje je li moguce da je mom A postala malo jedna sika, dosad je dojio samo jednu, a vec nekoliko dana fino poruca obje?? I jos ako bi mi neka od zenica mogla napisati kako je osjetila da joj staje proizvodnja mlijeka Meni su dosad grudi 4 sata od podoja uvijek bile bas tvrde i pune na dodir, a u zadnje vrijeme uopste ne osjetim da mi tako "nadodje" mlijeko, i nekako su mehke na dodir
Mersiha- mom A se ova zvijezda pravo svidja, e sad ne znam jel sto je nova pa mu zanimljiva samo ono jedan period dok je ne istrazi, ili ce mu preci u naviku da se sa njom uspavljuje, pa da mu dosta duze bude draga...vidjet cemo Cickolini- sretno vam danas, i da nam se javite sa pozitivnim vijestima aBd Canim- bas je to ta hodalica sto sam ja gledala, samo je plava i kosta ovdje 80€, ako ti nije mrsko pls mi napisi gdje ste vi svoju kupili i koliko je kostala?? Jer je meni za nju bas puno nekako da dam toliko love, ili se varam, ne znam
mala_sa, sve je ok. uspostavila ti se laktacija i to bi trebalo da bude ok. to što su grudi mekše i to je u redu. i ne treba da su stalno tvrde. mlijeko kada prestaje to ide odjednom. meni je prestalo za 2 dana, potpuno.
mala_sa pa gdje si zeno? vazda se javis nekad popodne,sto to? pa bona moje djete se igra u onoj stolici na ljuljanje i gleda crtice a ja mahalam i ujutro uz kafu i uz dorucak i kad operem ves kao sada on je spavao i sad ustade,evo ga opet gleda crtane i guguce zato sto je mamina slusavica hocu to da mu kupim ,nagrada
mala_sa, moj M od trece sedmice jede uvijek iz dvije sike. Jednu skroz, drugu pola. Slijedeci podoj pocnem s tom drugom, da je dokrajci . Ja jedva cekam da mi se desi to ko kod tebe, da se ne prepunjavaju vise, jer se uspostavila ravnoteza ponude i potraznje. Meni svaki sat navre mlijeko i procuri na sve strane, ne mogu majica, tufera i grudnjaka namijenjati, a dok on doji na jednoj poplava na drugoj. Sve se nadam da ce uskoro, a ti se nista ne brini za svoje mlijeko. Dok on sisa, mlijeka ce biti.
jutro, evo da i mi mahnemo! bili kod fizijatra na kontroli, sve ok hb! Meni se izgleda herpes pocinje siriti mal, ima ga ispod dojke a kako da bi mogao i na dojku tako da dojimo sam na jednu siku, a iz druge ispumpavam da ne dobijem upalu............valja mi jacat imunitet,nema druge......
jutro, evo da i mi mahnemo! bili kod fizijatra na kontroli, sve ok hb! Meni se izgleda herpes pocinje siriti mal, ima ga ispod dojke a kako da bi mogao i na dojku tako da dojimo sam na jednu siku, a iz druge ispumpavam da ne dobijem upalu............valja mi jacat imunitet,nema druge......
odmah kupi Betaglukan 1,3. već sam ti napisala, ne znam jesi li upratila
Treba i meni ovo, samo mi poskupe, kod nas samo brevijeve imaju, a nikako da stignem do FIS-a, mozda ima sta povoljnije. Odoh okacit na pik da trazim polovnu
drage moje viditeli gore ovu stolicu sto sam postavila eh moj Anes kad sjedi u njoj uzadnje vrijeme pokusava da ustane i dize glavu i upola se podigne kao u sjedeci polozaj a ova stolica se malo zavali zbog tezine bebe bojim se tako jer neznam jeli to prerano za njega?