Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro, evo da i mi mahnemo! bili kod fizijatra na kontroli, sve ok hb! Meni se izgleda herpes pocinje siriti mal, ima ga ispod dojke a kako da bi mogao i na dojku tako da dojimo sam na jednu siku, a iz druge ispumpavam da ne dobijem upalu............valja mi jacat imunitet,nema druge......
odmah kupi Betaglukan 1,3. već sam ti napisala, ne znam jesi li upratila
palachinken ovo je divna stvar,pogotovo mi je valjala ljetos djetetu nije bilo vruce od mene a nije se ni naucio na ruke poneka trazi da ga uzmem i opet ga vratim i on nastavi da se igra i gleda tv
Okic sada ste me malo umirile, nadam se da je laktacija konacno regulisana Mersiha- ma ni ja, a ni moj A nismo ranoranioci. On se javi u 8h, jer je gladan, i ja mu dam da doji i on samo nakon podoja nastavi da spava do 10 sati, a tako i mama sa njim (vrijedna sta ces ). I budjenje mu je tacno u 10, ni minutu prije, ni poslije Onda se mi malo mazimo na bracnom i grlimo, onda mijenjamo pelenu, zatim A ide u ljulju, a ja na tusiranje i ostale jutarnje pripreme... i tako dodjemo do 12h kad je njemu opet vrijeme da jede i pajki.... i ja zato tek onda dodjem na rr
Palachinken- meni je prije bas tako bilo, dok on jednu ruca iz druge potok lije, pa mi sve mokro bude...
jutro, evo da i mi mahnemo! bili kod fizijatra na kontroli, sve ok hb! Meni se izgleda herpes pocinje siriti mal, ima ga ispod dojke a kako da bi mogao i na dojku tako da dojimo sam na jednu siku, a iz druge ispumpavam da ne dobijem upalu............valja mi jacat imunitet,nema druge......
odmah kupi Betaglukan 1,3. već sam ti napisala, ne znam jesi li upratila
nisam, nije me bilo jucer ovdje......a kaj je to?
to ti je imunitetska bomba. extra stvar. samo provjeri mogu li dojilje. ovo će te u život vratiti.
drage moje viditeli gore ovu stolicu sto sam postavila eh moj Anes kad sjedi u njoj uzadnje vrijeme pokusava da ustane i dize glavu i upola se podigne kao u sjedeci polozaj a ova stolica se malo zavali zbog tezine bebe bojim se tako jer neznam jeli to prerano za njega?
Ja sam moju curu stalno ostavljala u slicnu lezaljku sve dok je jednom nisam nasla ispred lezaljke na podu i sva sretna smije se i mase nogicama sislo dijete, to je bilo kad je imala oko 6 mj.
Imamo i mi ovu lezaljku, i A je bila zanimljiva do 4og mjeseca, a sad nece u nju, mislim hoce 5min i dosadi mu, a isto s dize kao i Anes pa ga ja i ne stavljam vise puno u nju... sad je najvise na podu... a plus je vec i prerastao lezaljku kilazom , pa me strah da ne pukne
Lady, ja koliko sam skontala dr, najgore sto se moze desiti je da mala dobije ospice i to je to ali da misli da nece, a ja da trebam imunitet ojacat i smirit se i ne brinut se kako ja to inace radim......perem ruke po 300 puta dnevno, sma zavirujem imal gdje sta kod nje il novo kod mene. Sreca pa ajde nije nista opasno, ne znam kako bih inace. Sam brate ovo svrbiiiiiiii
Imamo i mi ovu lezaljku, i A je bila zanimljiva do 4og mjeseca, a sad nece u nju, mislim hoce 5min i dosadi mu, a isto s dize kao i Anes pa ga ja i ne stavljam vise puno u nju... sad je najvise na podu... a plus je vec i prerastao lezaljku kilazom , pa me strah da ne pukne
Posto je Mahdi na dobrom tragu da bude kao i tvoj debelinđo , ni meni se ne daju grdne pare za nesto sto ce 3 mjeseca koristiti pa iskipiti iz tog
Posto je Mahdi na dobrom tragu da bude kao i tvoj debelinđo , ni meni se ne daju grdne pare za nesto sto ce 3 mjeseca koristiti pa iskipiti iz tog
Bas sam ti sad ovo posla napisati, ove lezaljke su do max 8kg, a moj sa 3 i po mjeseca imao 8 i 400... A i Mahdi ce vjerovatno da ima slicnu kilazu, jer sam upratila da i on masAllah samo rucki
ma i moja je imala kajseve i ja nju uredno zavezala zato sam se i sokirala otkud na podu, ali kao sto vidis ti kajsevi ne idu preko ramena vec samo ispod nogu i oko struka tako da se komotno mogu dici i sici po potrebi
Ja sam dobila neku na koristenje do 25 kg je, a imam i jenu koja manje podnosi al nekako mi N propada u njoj guzivomhahaha, guzlata na mamu Uglavnom u bingu sma vidjala ovakvu kao sto sma dobila ja da koristim, tu do 25 kg. Nije cini mi se ni skupa, mozda neko kinesko cudo, materijal je sintetika al mi preko toga dekicu ili jorgancic sa probusenim rupama tamo gdje su kajsevi i milina, za sad barem
mi smo imale Chicco i extra sam je iskoristila. do 6 mjeseci sam je intenzivno držala u ovome. već sa 4 mjeseca sam je po malo ispravljala i koristile smo je dok nije ojačala i počela da se prevrće zajedno sa ležaljkom.
drage moje viditeli gore ovu stolicu sto sam postavila eh moj Anes kad sjedi u njoj uzadnje vrijeme pokusava da ustane i dize glavu i upola se podigne kao u sjedeci polozaj a ova stolica se malo zavali zbog tezine bebe bojim se tako jer neznam jeli to prerano za njega?
Nije prerano ako se on sam podiže. Pusti ga neka vježba mišiće. Problem je ako ti se čini da će se stolica prevrnuti ako je on aktivan.
Oliiiiiiiiiiii... E Palacinko da sam dole dala bih ti svoju,mi smo je prerasli...ustvari i nismo bas toliko ali se A bas i ne svidja..najvise nam je sluzila da u njoj jede..njega tv ne zanima tako da mi ni tome ne sluzi..mi smo nasu dobili na poklon,ja bih vjerovatno posudila ili odkupila od prijateljice...ha ja...
Dzeni bili smo juce u Roterdamu ali samo pola sata...ma dok mi je ovdje zaova niam nigdje prispjela,inace bih ja tebe rado zvala al bi mi bilo previse da sad i nju vodam sa nama...sve ove radnje imaju i ovdje,stanujem blizu centra gdje su sve ove radnje izuzev ove sa linka pa cu nju prostudirat...vidjela sam vasu hranilicu,kako si zadovoljna...ja je jos nisam kupila a svaki vikend se kanim i uvijek nesto prekine me... Balash i Cickolina.....mislim na vase rezultate... Nama danas prali prozore i trebam se nakanit da ja sa ove strane ocistim al mi se neda nesto:)) inace,ime se vasa djeca igraju u ovo vrijeme,moj A se zaigro plasticnom zdjelom najvise..djaba sve ostalo sto mi smeta nogama.... pozz svima....
Ako ima neko da je koristio, neka mi kaze iskustva. Razmisljam dal da kupim wrap ili sling maramu. Sta je prakticnije, sigurnije, lakse itd itd. N ima 3 mjeseca i 4 dana pa eto za daljnje koristenje. Imam onu kengur, to mm nosi, mene bole ledja i nekako na meni dijete id eprema naprijed puno.
Ako ima neko da je koristio, neka mi kaze iskustva. Razmisljam dal da kupim wrap ili sling maramu. Sta je prakticnije, sigurnije, lakse itd itd. N ima 3 mjeseca i 4 dana pa eto za daljnje koristenje. Imam onu kengur, to mm nosi, mene bole ledja i nekako na meni dijete id eprema naprijed puno.
mi smo imali sling, ali samo jednom sam bebu stavila u sling, bolje nam se pokazala MT nosiljka, imali smo i kengurka, ali ja ga nisam preferirala nikako, od svih stvari meni je MT najbolji...
< Poruku je uredio palachinken -- 12.9.2011 15:20:59 >