Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo da prijavim fin shopping buduci da blizu stanujem, svratih u k.tomislava u onu radnju djeciju gdje je nekad bio sam shop...i tu svega ima... od odjece, do igrackica... izmedju ostalog, bas je jeftino, ako nista jeftinije od svih baby radnji u kojima sam bila, i kupih ono cudo sto ste ja mislim ovdje stavljali, kao svijetli po noci i projektuje male zvjezdice na plafon i svira... meni je ko med... ima i rozi i plavi... bas mi je drago sto ga kupih jer ne volim da mi bebica spava u mraku... uglavnom, ko je pri lovi, neka pogleda... buduci da se govori o kesama na f.b., tj. ko jos koristi kese, grizla me je savjest i odem u knjizaru i kupim presladak cekercic da mogu u njemu nosati stvari... eto nema vise kesa kod mene
Cao zenice,joj i ovaj forum i mi je dosao na Vi,nikako da pohvatam. E mi je toliko nervozan ovih dana da je nepodnosljivo.Malo se smiri vani,ali nemogu cijeli dan biti van kuce . U utorak nam je bio 5. rodjendancic i aBd sad se spremamo za sunet. Bubane bebe da brzo ozdrave... Cestitam sve propusteno i nezamjerite mi....
tukice, nisam ni znala da postoji ta prodavnica. moram ja otići da to izvidim
kod nas opet temperatura. 38,5. vidim ja odjednom poče da tersa, nezvozna, neće ništa...ni da puže, ni da hoda...pipnem je, imam šta i pipnuti. gori. evo dala joj Diprol i stavila je da legne.
Ma kad budes imala vremena, svrati, ima svakakvih djidja zao mi je zbog ture, mislim da je jadna izmorena vise i ona sama... Kad bi barem mogli reci sta im je, bilo bi puno lakse...
u pravu si tukice...nekako je ipak malo lakse kad je starije pa zna i reci ako ga nesto boli pa mozda mozes i povezati,a ovako samo nagadjati! Lady hoces je voditi dr.?
Mersiha uleti samo da ti kazem da bi te i ja malo istukla! Nemoj da mislis na to ,pisi slobodno i udri brigu na veselje!! Ja tortu stavila na temi najljepsa torta za prvi rodjendan, ama niko nista, il se prave il ja nisam medju "popularnim" forumasicama
Al briga mene, i ne moraju!Isto sam postavila na temi fondant, mozda njih 2-3 da su nesto napisala! Al zato ja vise ne postavljam Pussa za sve bebice a i mame!
Ja sam maloprije nazvala Dr.Dizdarevica da vidimo za sunet i kaze da ima slobodno u utorak ali posto bebaca vodimo u cetvrtak kod neuropedijatra i u petak kod endokrunologa da vadi nalaze ostavili smo to za 26. sept. aBd, kaze da se treba 3 dana prije zeljenog termina nazvati i uraditi nalaze, ako su ok moze se raditi. Ja sam znala za krvnu sliku, koagulaciju i vrijeme krvarenja ali kaze da se trebaju uraditi i trombociti. Za vakcinu je narucen 29. sept ali cemo je odgoditi, odvescemo ga samo da ga pregledaju i daju nam drugi termin. Ovaj mi je mjesec bas haos uhhhh
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Malena, pošto ja veze nemam sa pravljenjem kolača (palačinci su mi krajnji domet) ona tvoja torta je za mene remek djelo. ja sam već u razmišljanjima šta ću za Nađin rođendan i još ništa nisam pametno smisila. tortu ću naručiti samo da skontam od koga a gdje ćemo ga slaviti-veze nemam.
Ja sam maloprije nazvala Dr.Dizdarevica da vidimo za sunet i kaze da ima slobodno u utorak ali posto bebaca vodimo u cetvrtak kod neuropedijatra i u petak kod endokrunologa da vadi nalaze ostavili smo to za 26. sept. aBd, kaze da se treba 3 dana prije zeljenog termina nazvati i uraditi nalaze, ako su ok moze se raditi. Ja sam znala za krvnu sliku, koagulaciju i vrijeme krvarenja ali kaze da se trebaju uraditi i trombociti. Za vakcinu je narucen 29. sept ali cemo je odgoditi, odvescemo ga samo da ga pregledaju i daju nam drugi termin. Ovaj mi je mjesec bas haos uhhhh
suti,pohko s bozijom pomoci akb blago tebi ja bih sad ali mm nemoze dobiti slobodno
Malena, pošto ja veze nemam sa pravljenjem kolača (palačinci su mi krajnji domet) ona tvoja torta je za mene remek djelo. ja sam već u razmišljanjima šta ću za Nađin rođendan i još ništa nisam pametno smisila. tortu ću naručiti samo da skontam od koga a gdje ćemo ga slaviti-veze nemam.
Hvala ti puno! Ma nije toliko ni bitno kad ne napisi niko nista! Al kad neka "poznata" forumasica postavi, sviju ih eto da komentarisu
suti,pohko s bozijom pomoci akb blago tebi ja bih sad ali mm nemoze dobiti slobodno
Ma ne znam ni kako ovaj moj moze izlaziti s posla, stalno smo po doktorima, ali ga moram smuntati bar prvi dan da uzme slobodno, mislim da nece biti problema jer evo 2 godine kako radi u sadasnjoj firmi a jos dana godisnjeg nije uzeo...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm