|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
25.9.2011 20:09:11   
Leena
http://user posted image

a evo dzezve, ipak nisam puno lijena. Valjda sam postavila, nikad nisam znala sa ovim slikama

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25926
25.9.2011 20:21:34   
ladyblue RR
Leena, koliko je stara ta djevojčica koja pije te kapsule? Ja sam tražila nešto za N ali ne daju mi ni Imunoglukan ni Beta glukan ni ništa slično jer ona nema još godinu dana. A htjela sam malo da je popravim Imunoglukanom.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25927
25.9.2011 20:24:41   
rose
zene jel vama hladno? kontam da je vakat paliti grijalicu a opet mozda je bolje obuci duge rukave user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25928
25.9.2011 20:29:12   
rose
ova moja je pola sata dramila nece da spava...trenutno gleda crtane user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25929
25.9.2011 20:32:20   
ladyblue RR
hladno? ti si puklauser posted image
Nađa spava već više od pola sata ali danas je sve skupa spavala sat vremena. jedva je mlijeko popila koliko je bila pospana

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25930
25.9.2011 20:34:39   
m.i.n.a.
Znaci...lud,ludji a ja najludja....pa dan bio katastrofa,sta bi sa djetetom i samo govorim hvala Bogu nema ture,nema proljeva..uz malo ubjedjenja pojede citavu porciju ali nervoze,kenjkanja..pa nikad ovo moje oci ne vidjaseuser posted image ...nosala ne nosala..igrala se ne igrala..pjevala...okupala ga on nista,za pet minjta budan..dala caja nista...sad je zaspo polu na mojim nogama,polu okrenut negdje u stranu i zabio jastuk u usta....a meni glOva puca....

Ljubicice djecak je mashAllah presladak...za sjedenje,ne znam ti tacno reci kad je A krenuo tako se isoravljat u kolicim..sad ne znam ni kako se zovem ali po pravilu sve sto sami urade ne treba sputavat...cestitam zubice:))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 25.9.2011 20:37:07 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25931
25.9.2011 20:36:30   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

hladno? ti si puklauser posted image
Nađa spava već više od pola sata ali danas je sve skupa spavala sat vremena. jedva je mlijeko popila koliko je bila pospana

ja se sledih a i muz mi kaze da je njemu vruce user posted image ova moja je danas spavala u setnji...kuci je dramila kako smo izbili onu hapu pa valjda ne moze da se uspava...a u setnji je zaspala nakon truckanja po carsijskoj kaldrmi...dosli kuvci, okupali je, popila hapu i onda vrtila se po krevetu dok joj nije dodijalo i onda pocela dramiti...evo je u igraonici trenutno user posted image

Neposredna veza do poruke: 25932
25.9.2011 20:40:40   
ladyblue RR
Nađa je danas bila nemoguća. Nije htjela da spava ali nikako. izlazila sam 2 puta iz kuće jer više nisam znala šta s njom da radim ali ništa nije pomoglo. uspjela je zaspati pola sata u kolicima i to je sve. hoće gospođica da puže, ustaje uz namještaj i dira sve što ne smije. uhhhhh, sreća sutra ide u vrtićuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25933
25.9.2011 20:44:23   
rose
eno stavila sam je u krevetic i ubacila joj neku sviralicu sto svijetli da se zabavlja

Neposredna veza do poruke: 25934
25.9.2011 20:57:59   
entinte
Evo i nas. K je bio dobar masallah danas, jutros u 8 isli u setnju pa je kasnije sa mm izasao malo dok je mama usisala kucu i pospremila i onda smo cijeli dan skitali, spavao je 3 puta u kolicima... Evo ga pajki vec pola sata i do 7 ce pajkiti... user posted image
Ljubicica 28 bebac je masallah presladak, neka ti je ziv i zdrav
ostale drage moje imate veeeliki user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25935
25.9.2011 21:06:39   
Amam
Eheej,i mi smo danas dobar dio dana proveli vani,i zato vrijeme E spavao samo 1/2h sata,sta li im je danas user posted image .

Sanela.asja ja ti bas neznam reci sta djeluje jer sam ja samo davala komrac ostalo se nosali,mazili,ljuljuskali i masirala mu tibu pri svakom presvlacenje bez obzira na grceve po potrebi i cesce.

Rose i meni je hladno,ja kupala djecu i ukljucila klimu user posted image .
Leena ta tvoja dzezva je lijepa,neka smensi varijanta user posted image .
Ljubicice djecak ti je bas med medeni!
Palachinken uh i tebi se ismijah pravo,majica je user posted image user posted image ...

Odah uspavati ovog svog deliju user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25936
25.9.2011 21:13:30   
bint
smao da vam mahnem
ja sma slomljena od vodanja H,dijete nikako ne sjedi,po danu zaspi  2 putapo 10 min.i ponovo na noge uh u.
od jucer poceo da se ruga,mislim plazi jezik sto ej meni bezze...bas mi nekako ruzno,mada je vjerovatno faza,,,i govori neto 'nja,nja' il ti ga 'an an'i sad jedva zaspa,sav je se izmucio,preznoio dok je zaspao zao mu..
nisma vas uspjela iscitati,ba sste bile vriejnde u ova 2-3 dana heheheh
vidim ove komplete bakrene za kahvu postavljate-fotke...joj ja to kupila na nagovor dede mog kad smo H osunetili..kaze on meni' kupi netso so ce biti trajno,et npr.te fildžane za kahvu..'i posto smao tih dana bili u Travniku,setali i naletimo na covijeka koji to pravi i narucila ja to kod njega za 100 km 6 soljica,džezva od 750ml,secerluk i tacnauser posted image fino izgleda al nisma ja na to navikla pa su mi soljice zakonuser posted image a i zahtjevno je,da bi ostalo bas onako sjajno mora se odravati tako ad meni stoji i baaas kad dođu nekii za koje zanm da to preferirajuu ponudim im iz toga kafu..
palachinken heheheheh ista sma bila ako en i gora,pogotovo u ceteresnici..aj koje sma aj scene pravilaaa kad se smao sjetim...pa jendom umjesto u kolac 4dcl mlijeka ja naspem 4l...ej to mi je vrhunac bio!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubicice masaAllah ljepoteeeeuser posted image user posted image
iman heheheheheh za sanuser posted image user posted image nadam se da si se odmorila danas od posla kod jeleuser posted image user posted image
lejla i moj H je takav prozdrljivkooo;)kad god mi jedemo frka hoce i on,pored svojih 'siiiiiilnih' obroka jos i nase da mu dajem,me dosta ga viseuser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25937
25.9.2011 21:25:38   
ladyblue RR
elem žene, nama je ostalo još mjesec dana do rođendana pa se mama bacila u potragu za savršenom haljinom i našla ovu:

user posted image

na aukciji je na e-bay-u i iskerno se nadam da ću je osvojiti. danima traje ova aukcija i završava ujutro u 4h. držite mi fige da je osvojim.
sviđa li se vama?

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25938
25.9.2011 21:28:11   
vjestica
ljubičice presladak je, ne ureko se user posted image user posted image
ne upratih  šta si pitala za sjedenje, ali možeš ga sada postavljati u polusjedeći položaj, a u sjedeći tek kad se samostalno posjedne i sam održava sjedeći stav
što se tiče gostiju, ja se tu nisam nešt plaho sekirala, pogotovo prva 2-3 mjeseca dok sam se oporavljala od poroda - dobili su kafu, sok, eventualno kupovni kolač, nije mi padalo na pamet kuhati i služiti ih tada
cua je danas imala uzbudljiva dan, pa nikako da zaspe
bili smo na izložbi pasa user posted image , uživala je
a kad je zaspala, najavili su kategoriju dijete i pas user posted image user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25939
25.9.2011 21:29:02   
entinte
ladyblue haljinica je preslatka, meni se sviđa user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 25940
25.9.2011 21:30:19   
vjestica
ladyblue super je haljina i nadam se dea ćeš je osvojiti
mi smo za prvi rođendan imali sličnu , isti kroj, samo teget sa bijelim tufnama i rozom maašnom

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 25941
25.9.2011 21:32:24   
ladyblue RR
joj vještice, ja zaboravila za izložbu a tako mi se išlo....e jest' mi krivouser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 25942
25.9.2011 21:34:31   
vjestica
nisi ništa propustila, ionako je bilo neorganizovano, zaboravili boksere i mopse, pa smo morali čekati da svi završe, pa tek onnda mi user posted image
srećom pa  je cura uživala među psima, pa smo i šetale, i otišle do tetke , sestra mi tamo živi

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 25943
25.9.2011 21:41:58   
Anoniman
Iman kraljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... placem od smijeha...citala sam i mm i zaovi tvoj san, rekli su ti da te primaju na posao ako ces biti azurna kao su snuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sad da mi i udjes u kucu polomila bi se od poslauser posted image , kako sam navalila sa ovom zimnicom nista nisam cistila, reko dok zavrsim pa onda, tako bujrum dragauser posted image

Lady haljina je prelijepauser posted image . Drugarica nam vidim ozdravila, bas mi je drago. Kad te ocekujemo na kafi?

Ja se drage moje ubih jeduci slatko, cim zavrsim sa dojenjem pojedem po cokoladu, danas sam cetiri milke pojela...recite mi je li to okuser posted image . Cak sam danas pravila i knedle od sljiva koje ja nikad ne jedem, bas ih ne volim, ali u nedostatku cokolade sad sam dvije pojela, samo da mi je slatko jesti

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 25944
25.9.2011 21:45:18   
ladyblue RR
Jelo, dolazim ove sedmice. Nađu ostavim u jaslicama pa ću doći da u miru kafu popijemo.
Što se slatka tiče i ja sam ga ludo jela kada sam dojila i to nakon svakog dojenja tako da ne brinešuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25945
25.9.2011 21:52:36   
Amam
Lady haljina je divna i nadam se da ce biti vasa user posted image .
Jelena joj i ja sam tih prvih 2-3 mjeseca jela bas puno slatko user posted image ,valjda tako treba user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 25946
25.9.2011 22:04:05   
lejla80
Lady haljinica je ko med..navijamo za tebe pa onda sliku da nam pokazes da vidimo kako to izgleda na curiuser posted image

Jelo ma ja sam mela sve zivo oko sebe i slatko i slano a bome kako si ti krenula sa tim milkama,moglo bi ih nestat u prodavnicamauser posted image ..Kakva je situacija sa kilazom poslije poroda??

Ljubicice saljemo pusu slatkoj bebaniuser posted image

Ostale premorene mameuser posted image ..danas je haman svima bilo veselo hehehehhhe

2011.
2016.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 25947
25.9.2011 22:17:59   
Anoniman
Lejla par dana posle poroda sam bila na 55kg, a ostala trudna sa 57, tako da sam bila u manjku, a sa ovim cokoladama cu izgleda biti u velikom plusuuser posted image

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 25948
25.9.2011 22:20:37   
palachinken
Ja negdje procitala da, posto je majcino mlijeko slatkasto, onda mame stalno imaju potrebu za slatkim, da nadomjeste taj secer sto je otisao u mlijeko, pa se na to vadim, a inace i meni se toliko slatko jede da se sebe stidim. Lice mi ko u zagorenog pubertetlije.
Lady, ti i po aukcijama ucestvujes? Ja jos nisam dobacila do te kategorije, za sad samo buy it now. Inace haljina je prekul, kako sam skontala Nadjin karakter, bas ide uz nju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 25949
25.9.2011 22:28:00   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Lady, ti i po aukcijama ucestvujes? Ja jos nisam dobacila do te kategorije, za sad samo buy it now. Inace haljina je prekul, kako sam skontala Nadjin karakter, bas ide uz nju user posted image

ja ti sve na aukcijama kupujem. baš me jeftinije dođe. znam i na buy it now ali ovo mi je jeftinija varijanta.
a haljina mi je baš kao na Nađino ime na njoj piše...sva mi je nekakva smiješna kao i onauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje
Alisa.

Imam bebu od1,5mjeseci i kako uvijek spava na desnoj strani glava mu je na toj strani malo vise spljostena i uho.kako da to ispravim,i jel neko imao slicnu situaciju?

da (60%)

ne (40%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *