Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lady - znači da ih ne tražim...a ja baš kontala da su te praktične i da se ne kližu (jer kod mene je čitava kuća parket, imam samo jedan ćilim u dnevnoj)... cickolini - može se kafa piti i zimi :))) a jeste li planirali dolazit u skorije vrijeme? Šta je sa Zg? Trebate li ponovo ići tamo? I šta vam je sa magnetnom??
rose, N je samo u čarapama. imamo one malo deblje pa joj te po kući nosimo. imam i one pape što imaju bobice na đonu ali nisu uopšte praktične jer ih svuče kada puže. dok ne prohoda kako treba, neka je u čarapama.
ma njojn se oznoje tabani pa su ledeni...trebam nesto zbog toplote...ovajve su kao ove donje crvene...carapa s nekim skajnim ili tako nesto dodatkom...spojen za carapice
Ja kontala jučer da odem do TL i ne znam zašto, al ne odoh...ja tražim one čarapice sa tačkama-gumicama (ili kako se već to zove)...da mu se ne kliže po parketu...pa eto, ako znate gdje toga ima u Sa, al po nekim normalnim cijenama, da nije jedan komad 10 KM i sl.. :)
ja sam dva para tih carapica uzela u vrtuljku u importaneu a cini mi se da je uvoznik fis vitez pa pitaj helenu
taurus - bila ja malo, bila je i Jelena i HAHA i Leena (od mama sa teme što ja znam) ... lady - ne vidjeh da si pisala da si hasta...je li inače imaš problema sa želucem ili...? Valjda te brzo popusti... rose - a gdje si ti uzela ove papučice?
Evo i od mene jedno mahanje,mi vazda bili u mahali..A se nije mogao prepoznati, vristi kad god mu nesto nije po volji. Sjeli u neka doba da rucamo, tek onda je poceo da vristi,hoce dijete da jede i ono a vala nista nisam narucila sto je za njega..Jedva nekako nesto pojedoh a i to u neznanju i borbi sa njim..Evo ga sada zaspao,nadam se da ce nam noc biti malo mirnija od prethodnih..
Vidim govorite o noktima,ja ih od jucer rezem i jos nisam potpuno odrezala,ne da dijete ko da mu prste rezem, pa ja tako po malo..ostala su nam jos tri, valjda ga sutra uspijem prevariti..
rose, N je samo u čarapama. imamo one malo deblje pa joj te po kući nosimo. imam i one pape što imaju bobice na đonu ali nisu uopšte praktične jer ih svuče kada puže. dok ne prohoda kako treba, neka je u čarapama.
ma njojn se oznoje tabani pa su ledeni...trebam nesto zbog toplote...ovajve su kao ove donje crvene...carapa s nekim skajnim ili tako nesto dodatkom...spojen za carapice
Ma te se imaju svugdje kupiti, samo raznih boja i aplikacija, gdje god ima turske robe tu ima i tih postavljenih carapica, ja sam vidjala nekad davno na otoci a cini mi se i na siranu ima i ako naletite gdje i u ovim radnjicama gdje prodaju tursku robu, marketima trznih centara i slicno, jako prakticne, tople su a ne klizu se na parketu plus beba ih nemoze skinuti.
taurus - bila ja malo, bila je i Jelena i HAHA i Leena (od mama sa teme što ja znam) ... lady - ne vidjeh da si pisala da si hasta...je li inače imaš problema sa želucem ili...? Valjda te brzo popusti... rose - a gdje si ti uzela ove papučice?
na siranu...cim udjes s titove, ides desno uz zgradu i mislim prvi stand lijevo
pa o tim ti i govorim da ih svuku dok puzu
ja već dva BB obećavam da ću doći više se i ne sjećam kada sam poslijednji put bila ali baš sam u frci poslijednjih dana odbranu sam imala u četvrtak i sve je super prošlo kako su tvoje ljepotice
šteta što nisma došla da se vidimo ali od svih svojih obaveza kuću sam totalno zapostavila, pa sam jutros morala barem malo da stvari dovedem u red
Ovih debelih carapica sa gumenim tackicama ima u Bingu..to su one Bony marke..valjace sad kad jos malo zahladni jer ove bebe se svugdje zavlace..a posebno vole plocice i parkete..Moj skida sve carape danas je cak uspio da svuce i u AS..hocu da ga izvadim iz auta a on bos i carape u ustima..moram vazda nositi duple sa sobom..
sbebo ma zezam se , ja ionako tamo ne stignem ni s kim progovoriti kako treba, a kamoli kafu popiti , cura je postala razmaženo derle taurus vala i moja kuća plače za spremanjem, i ja sam u četvrtak imala odbranu rada (kod mene je bio diplomski, drugi po redu ) pa bih i ja trebala jednu generalku uraditi
Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
Danas smo setali dugoooo i kad smo dosli okupam ga,ajd reko super ima da spava za 10, jedva , jedva dijete prebaci da zaspi....bas sam se umorila.
A za Bumbu ne volim ga ali i to mi je bolje nego sto se oko nas pjeva djeci njegovog uzrasta (medo brundo,neka žaba,udara neka gljiva) hit do hita , ja vazda telka u parku, par puta oplela onu điha điha cetiri noge i svi me gledali
Vece i od nas... svekru danas bio rodjendan, pa smo bili pozvani na rucak, tako da smo danas cijeli dan hodali Evo A pajki, pa se nadam da nece biti cestih budjenja. Sutra aBd opet idemo na rostilj, tako da sam ovaj vikend "slobodna" od kuhanja
Rose- ja sam mislila A isto ove papice kupiti za zime, ili one sa "gumenim tackicama" ako nadjem. Nego, koliko kostaju dole ove carapice, ovdije ih nema ispod 9,90€ ?
Lady nadam se da cete brzo popustiti, i da nije nista ozbiljno? Da nisi pojela sta "sumnjivo"??
Animagical drug je masAllah pravi bebac, i pajki tako slatko