|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine [chat]
2.10.2011 21:50:32   
entinte

IZVORNA PORUKA: animagical
... nije marama dekoracija...

potpisujem... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26676
2.10.2011 21:57:18   
Anoniman
Animagical kod nas je izgledalo isto kao gnojne bubuljice, ali aj ne bih na svoju ruku prala plivaseptom jer koliko je on dobar za mrsu, toliko isusuje kozu i stetan je, probaj sebe potopiti u njega, posle kozu da oderes koliko svrbi. Moj savjet okupaj ga u hipermanganu, pa posle toga uzmi sterilnu kompresu i namoci u alkohol i bukvalnom nokticem zguli te bubuljice, pospi bivacinom i obuci rukavicu, ako se i posle toga bude sirilo moj savjet da odes pedijatru.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 26677
2.10.2011 22:03:41   
canim
Rose slazem se sa Lejlom u Zari ima preslatkih jaknica za curice, moja je imala kaputic za zime i jaknicu kupila joj prosle godine u zari i benetonu ali sad nisam mogla odoliti jos jednoj preslatkoj rozoj jaknici i crvenom kaputicu user posted image i dosta joj je za zime i previse, ostalo sam joj pokupovala, farmerke sam joj kupila mozda u aprilu mjesecu i uzela vel za oko 12 mjeseci, ali s obzirom da imaju gore na struku i dole na nogavicama gumu bas sam ih iskoristila maksimalno citavo proljece a sad na jesen ce isto nositi i vjerovatno pocetak zime.Materijal je super, tamni teksas, siri model a s unutrasnje strane su postavljene pamucnim materijalom, kupili u LC Waikiki user posted image ja ih stalno hvalim.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 26678
2.10.2011 22:26:16   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical kod nas je izgledalo isto kao gnojne bubuljice, ali aj ne bih na svoju ruku prala plivaseptom jer koliko je on dobar za mrsu, toliko isusuje kozu i stetan je, probaj sebe potopiti u njega, posle kozu da oderes koliko svrbi. Moj savjet okupaj ga u hipermanganu, pa posle toga uzmi sterilnu kompresu i namoci u alkohol i bukvalnom nokticem zguli te bubuljice, pospi bivacinom i obuci rukavicu, ako se i posle toga bude sirilo moj savjet da odes pedijatru.

hvala! ujutru cu to da skinem, da ga sad ne budim...cijeli dan nije htio spavati... meni su u vojnoj preporucili kad dodjem kuci da se oboje okupamo plivaseptom i mi se kupali...doduse poslije sam ga mazala kantarionovim uljem da se ne guli koza...nije mu smetalo, bar nisam primjetila....bas mu je fina koza, bez osipa i sl, ali me zabrinule ove aknice.... aBd da nije nista...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26679
2.10.2011 22:33:50   
rose
IZVORNA PORUKA: canim

Rose slazem se sa Lejlom u Zari ima preslatkih jaknica za curice, moja je imala kaputic za zime i jaknicu kupila joj prosle godine u zari i benetonu ali sad nisam mogla odoliti jos jednoj preslatkoj rozoj jaknici i crvenom kaputicu user posted image i dosta joj je za zime i previse, ostalo sam joj pokupovala, farmerke sam joj kupila mozda u aprilu mjesecu i uzela vel za oko 12 mjeseci, ali s obzirom da imaju gore na struku i dole na nogavicama gumu bas sam ih iskoristila maksimalno citavo proljece a sad na jesen ce isto nositi i vjerovatno pocetak zime.Materijal je super, tamni teksas, siri model a s unutrasnje strane su postavljene pamucnim materijalom, kupili u LC Waikiki user posted image ja ih stalno hvalim.

vidis te postavljene su super za zimu...pogledat cu u waikikiju user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 26680
2.10.2011 22:39:43   
Leena
Veče, dame,

Esma napokon zaspala... Spala je tura, cini se skroz, ali je i stomacic boli, cijeli dan nije kakila i pati se... nema sta nismo probali i nistauser posted image

Lejla, pitah te koja, jer i ja tu narandzastu bas volimuser posted image . Kupila je u Mercatoru, nesto nije bila ni skupa, a bas je kvalitetna i njoj udobna. Imala rozu i kad sam skontala da ce joj uskoro biti mala, odem odmah i kupim vecu, samo narandzastuuser posted image

Iman, nista bacaj se na posao, imate fore do februara, znate da sad vi morate prvi user posted image . Moja je tjerala Armina iz sobe, da ona sa mnom spava, sad je najveca mamina maza na svijetu!

SuperBebo, jaaaaao, papirnih pola marke i kafa u ćumezuuser posted image Jos ta kafa traje i po 3-4 sata, dok nas Mina ne otjerauser posted image Kad to sve proleti? user posted image

Jelena, izgnjavi mi čupavicu malu za mene dok ne ode, mogu misliti kako je medena sa tom kanticom... Bas sam je pozeljelauser posted image

< Poruku je uredio Leena -- 2.10.2011 22:43:16 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 26681
2.10.2011 22:50:57   
Anoniman
Animagical posle koristenja plivasepta ne smije se dijete nicim mazati, cak ni kremom po guzi, nadam se da je to kod vas samo ono bebeće čišćenje, a jeste sigurnouser posted image

Leena pije li esma sta za imunitet?

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 26682
2.10.2011 22:51:33   
Amam
Vecer drage moje...
Juce nikako nisam mogla otvoriti RR,a danas sam user posted image ,konacno sam otisla i kod brata,pa onda brzinski prijateljici na rodjendan,a sutra skola

Ja E presvlacila dok sam bila kod prijateljice i sve super bilo,kad smo dosli kuci mm da ga spremi za spavanje kad ono tragovi krvi na peleni i kapljice gore na vrhu,sva sam se sledila a bas je fino krenulo to zarastanje,elem sutra idem da dr pogleda nadam se da je ok user posted image .

Ja sam samo malo preletila

Cestitam propusteno a bubanima da sto prije ozdrave sad opet user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 26683
2.10.2011 22:54:05   
ladyblue RR
da se prijavim i ja za večeras...

N spava odavno a ja oprala 1000-tu mašinu danas. više mi je muka od veša.

Jelo, vidim cura vas ignoriše. neka, neka, imat će cijelu zimu da vas maltretira.

Leena, nek' nema temperature a ostalo će doći na svoje.

rose, ja sam neki dan bila u Azelu onom u Zemi i vidjeh svašta nešto ali nama baš i ne trebaju one stvarčice. imam jaknu i kaputić za zimu, skafander. imamo i farmerke, samtane pantalone. meni su peoblem stvari za jsalice. te majičice ne mogu nakupovati. toliko se prlja da je to nemoguće. imam ih dosta koje su uflekane i ne mogu oprati fleke ali sam odlučila da fleke ignorišem i da one budu za jaslice a da ostavim nekoliko za ostale prilike. bodija imam jedno 20 komada. ko god je gdje išao ja govorila da mi donesu bodije dugih rukava iz HM-a. neki dan kada sam odvajala stvari koje joj više ne mogu, kad me infartk nije opalio. more bodija. treba mi štramplica. čini mi se da mi je Jelena rekla da u tom Bingu ima pa moram jedan dan otići do tamo da to izvidim. a koji je to Bingo uopšte? onaj u Binježevu?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 26684
2.10.2011 23:00:05   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

da se prijavim i ja za večeras...

N spava odavno a ja oprala 1000-tu mašinu danas. više mi je muka od veša.

Jelo, vidim cura vas ignoriše. neka, neka, imat će cijelu zimu da vas maltretira.

Leena, nek' nema temperature a ostalo će doći na svoje.

rose, ja sam neki dan bila u Azelu onom u Zemi i vidjeh svašta nešto ali nama baš i ne trebaju one stvarčice. imam jaknu i kaputić za zimu, skafander. imamo i farmerke, samtane pantalone. meni su peoblem stvari za jsalice. te majičice ne mogu nakupovati. toliko se prlja da je to nemoguće. imam ih dosta koje su uflekane i ne mogu oprati fleke ali sam odlučila da fleke ignorišem i da one budu za jaslice a da ostavim nekoliko za ostale prilike. bodija imam jedno 20 komada. ko god je gdje išao ja govorila da mi donesu bodije dugih rukava iz HM-a. neki dan kada sam odvajala stvari koje joj više ne mogu, kad me infartk nije opalio. more bodija. treba mi štramplica. čini mi se da mi je Jelena rekla da u tom Bingu ima pa moram jedan dan otići do tamo da to izvidim. a koji je to Bingo uopšte? onaj u Binježevu?

ja sam bila u Bingu u Kaknju a nisam gledala stramplice tako da ne znam...imamo ih 4 a juce joj navukla jedne koliko se iztersala i izvristala sva sam u goloj vodi bila dok je obukoh a ja se nameracila na majicu, stramplice i haljinu od jeans...naravno kad sam je isla presvucu to je sve zavrsilo u torbi a iz torbe su u promet usle farmerke i kratke carapice user posted image znas sta mozes jos kombinovati ako imas dosta majica kratkih rukava kombinuj ih s bodijim dugih...slojevito...ja cu tako iznosati ove silne majcice kratkih rukava...svezem joj kariranu kosulju oko struka i pravi nirvanin fan user posted image ionako je cupava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 26685
2.10.2011 23:08:09   
ladyblue RR
e kakanj mi nikako nije na zgoduuser posted image . ustvari, bila sam nekoliko puta u Kaknju ali samo na utakmicama i kako Rudar više nije u premijer ligi tako ja više ne idem u Kakanjuser posted image . ima onaj veliki u Binježevu. taj mi je bliže. imam ja i ovaj na Alipašinom ali tu sm slabo kada šta kupila.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26686
2.10.2011 23:15:52   
Anoniman
Lady za stramplice ti je ubjedljivo najbolji izbor i kvalitet pijaca otoka otvorena. Boni stramplice 98%pamuk, 2% elastin 5KM. Cim dodjes na otvorenu pijacu prvi stand na ulazu.

Neposredna veza do poruke: 26687
2.10.2011 23:19:50   
ladyblue RR

Lady za stramplice ti je ubjedljivo najbolji izbor i kvalitet pijaca otoka otvorena. Boni stramplice 98%pamuk, 2% elastin 5KM. Cim dodjes na otvorenu pijacu prvi stand na ulazu.

e fala đe čula i ne čulauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26688
2.10.2011 23:21:53   
Anoniman
ma jos ljubazan ciko radi, milina. cak ciko ima kombinacije koje su za sportsku gardarobu i za elegantnu verzijuuser posted image . Ja sam uzela dvoje u Bingu, to onaj u Hadicima, ali je u korpi onoj velikoj pa treba da rovis poal sata da nadjes broj, ali zato kod cike na otoci milinauser posted image

Neposredna veza do poruke: 26689
2.10.2011 23:24:13   
Leena
Jelo, ma pila onaj multivitamol, sada ne pije nista... razmisljam taj immuno g da joj ukljucim.

Amam, nadam se da ce to sve biti ok...

Lady, ma ima, ali 37, a ja sam odlucila da ispod 38.1 ne spustam nicim i jos da cu probati da je ne odvedem doktoru, jer su je oni antibiticima koje prepisuju na "dobar dan" i zeznuli... Grlo je malcice upaljeno. Vidjet cu, dajem joj neki prirodni sirup, med, stavila sam joj bjelance na stopala i istusirala je kad je bilo 38.6, sad je opet 37 vjerovatno, ne znam trenutno jer spava... Vidjet cu sta mogu sama, ako ne bude bolje za dan-dva vodit cu je. Samo me brine sto ne kaki i sto je to toliko pati...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26690
2.10.2011 23:39:45   
ladyblue RR
ja sam danas sebi ukljucila Betaglukan. Los mi je imunitet,ne znam od cega. Kazu da je on imuno bomba pa rekoh,kud svi turci tu i mali Mujo! Ja sam zena jaka k'o konj a o bolesti da ne pricam. Kako sam krajnike operisala nikada se ni prehladila nisam a sada mi stalno nesto fali. Ili da privijem rodni list tamo gdje zaboli?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 26691
2.10.2011 23:42:43   
ladyblue RR
Leena,obloge od rakije i meda su extra za grlo. Probaj malo sa ovim prirodnim da izbjegnes antibiotike ako je moguce.

Neposredna veza do poruke: 26692
2.10.2011 23:44:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: entinte

Ma sto kazu ako mu tri braka nisu uspjela treba se zapitati malo, navodno je ona njega prevarila, mislim tako on tvrdi ali ne vjerujem... I odvratno je blatiti majku svoje djece tako javno... btw vidjela sam je danas u pionirkoj sa djecicom...

i jauser posted image

znači bile smo negdje u bliziniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 26693
2.10.2011 23:47:29   
Anoniman
Leena multivitamol je za apetit, a vidi ukljuci joj imunoglukan za imunitet ja znam licno par osoba sto su ga davali djecici i djeca super sada, a i na forumu znam dosta mama sto su se brili sa prehladama i jacim upalama non stop i sad sve ok kako su ga pili. Mi smo veceras popili poslednju dozu propolbaby i za sedam dana nastavljamo imunoglukan, a taj imuno G je nama Gežo preporucio, kao to je najbolje, ali moze tek posle dvije godine zivota, pa kao on ga ne bi jos, cim mi je on rekao da ga ne bi jos ja nisam, jer on propisuje i flonidan sa sest mjeseci, a ide tek posle 2godine, pa operil sa sest mjeseci a ide isto posle dvije godine, tako nekako smatram cim je rekao da ne bi do 2god da i ne treba da ga ukljucujem. tako su se nama konacno pedijatar i gezo slozili bar oko necega sto se tice terapije da ne dajemo imuno g prije 2godine i da sad damo prvo ovaj propol baby pa onda imunoglukan.

Neposredna veza do poruke: 26694
2.10.2011 23:49:45   
Anoniman
Da i nama gorna lijeva trica pravo lijepo porasla, a desna probila...sad ocekujemo donje jer su nabubrile.

Takodje moje dijete pocelo da gricka nokte cim se unervozi. Ima li ko kakav savjet????

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26695
2.10.2011 23:54:42   
ladyblue RR
odmah nabavi onu tekucinu koja je kao bezbojni lak i odvikni je u startu. Odvratnog je ukusa i ogadit ce joj grickanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26696
2.10.2011 23:59:08   
Anoniman
gdje to ima kupiti? i kako se zove, kako da trazim?

Neposredna veza do poruke: 26697
3.10.2011 0:00:56   
ladyblue RR

gdje to ima kupiti? i kako se zove, kako da trazim?
moram pitati prijateljicu. Javim ti sutra.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26698
3.10.2011 7:22:08   
Super Beba
Dobro jutro radni narode. Mali ranoranioc, odnosno, nespavalica vascijelu noć...ne znam šta ću s njim..izgleda da ga je stomak mučio, jer jutros kad se riješio viška, odmah došao sebi :) Al zato je pola noći prošlo u mama, mama, mama, mama, da više nisam znala dal' zove 'nako ili jer je gladan (zadnji put, nekad oko pola 6, se ispostavilo da je dijete bilo fakat gladno)...
lady - ma kako je krenulo, ti ćeš na coolinarka.hr dijeliti svoje recepte :)) nemoj pokazati svoja kulinarka umijeća odjednom, razmazit' ćeš i u kući :)
jelena - ma no frx, boničko :) nek sam ja vidjela lukuuu :)) jes' da je spavao, al kako narod kaže - najslađi su dok spavaju (a garant zato što je i mati tada rahat hehe)...a mogu mislit kako si poželjela Anči...haj još malo, pa će biti - trči za Anom, trći za Lukom :)
amam - pa kako ti se sve to čini? Vjerovatno nije ništa strašno, al najbolje je prekontrolisati...nas sve to sada čeka, uh....
leena - nadam se da je E. bolje i da nema turu....
ja u bingo jednom ušla, i to onaj u binježevu...ne znam jesam li šta i uzela..a kažu da je u ovom na alipašinu znalo biti lijepih stvari...k'o kad mi vala baš nije usput, nikad otišla nisam tamo..
evo sad gledam malog i vidim da je počeo da tabiri po ćilimu i da ganja čupke..naravno, sve to ide tamo gdje ne treba - u usta..

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 26699
3.10.2011 7:37:21   
vila_7
dobro jutro svima.......

meni je tako mrskooooo biti na poslu...eh da vise i taj BINGO hoce biti dobitni za mene! user posted image

Iman....hajde hajde odmah da se prijavis na oktobarsku listu kad vec tako hoces bebicu-uhvatila i tebe pomama ha? user posted image

super bebo pa hajde nek si bar na kraju skontala d aje gladan! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 26700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Peglanje bebinih stvari
Selma Kikoebu

Da li peglate bebine stvari, sta mislite o tome, je li obavezno ili samo radi estetike

Da, uvijek i sve (54%)

Samo ponesto (11%)

Samo ono sto ide do koze (6%)

Rijetko (10%)

Nikad, nemam vremena (18%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *