Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala_sa nemam pojma nista za posao kolegica mi javila da ce me zvati sljedece sedmice i da se pravim da nista ne znam, nemam pojmaaaaa uhhhh ne znam... sto je najtuznije imamo jos troje koji rade posao isti kao ja ali navodno trebam im ja jer oni ne obavljaju kako treba sto je najgore zena koja bi K cuvala slobodna je od nove godine
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Hvala svima za lijepe zeljice za sunet... Ali meni jos uvijek posao ne izlazi iz glave
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Jelo super za nalaze...nadam se da ce i tvoji brisevi jedan za drugim biti ok..
Helena draga...izvini meni prvo..ali nikako da pitam za...............................................................................................................ZEKU
Zene hajte pliz trk na neku temu o hrani,ne znam ni gdje sam pitala vise,pa mi sarnite odgovor...pravilaaaaaaaaaaaaaaa
IZVORNA PORUKA: mersiha 77 entinte cestitke za sunet dlugu Kerimu
hvala draga nadam se da ce dobro proci, idemo u cetvrtak u 5 aBd
rekoh da vidim šta ste pisale...a niste se baš nešto pretrgle. N spava, ja pristavila filovane paprike za sutra. ujutro odoh u TZ, moram na jednu dženazu. N ostaje u jaslicama pa će je tata pokupiti i dovesti kući. na šta li će to ličiti, Bog zna. treba je nahraniti kada je donese i staviti da spava. nadam se da ću se vratiti dok se ona ne probudi jer nema šanse da je on presvuče i sl. sutra moram da očitam bukvicu vaspitačicama u jaslicama. danas mi kažu eto imala je 4 stolice. meni to uopšte nije zabrinjavajuće jer nisu proljevi nego su normalne. ona ima te dane kada više kaki. takav joj metabolizam. i presvlačim je kod kuće a njoj se sva guza ojela. pogledam u kremu koja joj stoji u ruksaku za vrtić i skontan da je za mjesec dana potrošeno manje od pola kreme. pa nije ni čudo što se ojela. 4 stolice, niko je nije namazao a ko zna koliko bude u toj peleni kada se ukaki. e sutra će me čuti. odmah sam joj namazala guzu jekodermom i stavit ću da je mažu i u vrtiću.
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Zalosno Lady ali zato treba odmah reagovat...a ti si tu specijalista
Entite bice sunet dobro..nemoj brinuti...vec poslije par sati ko da nista nije bilo...kod nas je isprva bilo placa i jecanja ali stvarno poslije par sati sve se smirilo,normalno vece,noc.....a posao..pa...izdeverace se i to nekako ali da su bezobrazni jesu vala...popred jos toliko ljudi eto bas ti moras,ko im je kriv sto ne znaju i nece...
Zalosno Lady ali zato treba odmah reagovat...a ti si tu specijalista
ah pa naravno...kaže mm ma nemoraš ti ništa govoriti ujutro, reći ću ja kada odem po nju (ova jedna od vaspitačica je išla s njim u gimnaziju). konta da to ublaži pošto zna šta će im biti sutra na sabahu.
ma rose, mali Becutan ni do pola potrošen za 3 sedmice koliko je išla. odmah sam otišla i kupila onu kremu koju sam i tebi kupovala i spakovala je u ruksak. od ovog Becutana nema ništa, treba mi masnija krema.
Entite bice sunet dobro..nemoj brinuti...vec poslije par sati ko da nista nije bilo...kod nas je isprva bilo placa i jecanja ali stvarno poslije par sati sve se smirilo,normalno vece,noc.....a posao..pa...izdeverace se i to nekako ali da su bezobrazni jesu vala...popred jos toliko ljudi eto bas ti moras,ko im je kriv sto ne znaju i nece...
nije da nece vec vjeruj da ima i neznanja ali hajde sta da se radi vec se raspitujem okolo za svoju struku ili bar nesto priblizno ako se ne budemo mogli dogovoriti da imam nesto u planu Nadam se da ce i sunet biti ok, vrcko nemam mira ili mlati nogama ili hop na stomak, zao mi ali za njegovo je dobro...
joj zene mama mi se bas rastuzila kad smo joj rekli da mm nece preuzeti onaj drugi posao i da se vracamo na staro...cak je uvrtila u glavu da smo mi nesto izmajmunisali da ona ne dolazi...pokusala sam ali ne znam jesam li je ubijedila u suprotno...ne znam otkud joj ta ideja...cak smo joj rekli da slobodno dolazi bez obzira sto je mm kuci...vidjet cemo...inace mi je mama bas osjetljiva i onako psihicki krhka pa joj malo fali
A je disao nogice pola minute posliej suneta..sestra ga iznijela,ja preuzela on je dizao..ja pokusavala drzat da ne dize ali naravno da je i njima refleksno i pored boli da je drugacije i pokusavaju reagovati..kazem ti,kod nas je bilo suza i vjeruj da ih necu nikad zaboraviti,kako je samo jeco ali do 6 sati,a sunetili se u 12 on se smirio,vec nekoliko puta piskio pa je i to proslo...
joj zene mama mi se bas rastuzila kad smo joj rekli da mm nece preuzeti onaj drugi posao i da se vracamo na staro...cak je uvrtila u glavu da smo mi nesto izmajmunisali da ona ne dolazi...pokusala sam ali ne znam jesam li je ubijedila u suprotno...ne znam otkud joj ta ideja...cak smo joj rekli da slobodno dolazi bez obzira sto je mm kuci...vidjet cemo...inace mi je mama bas osjetljiva i onako psihicki krhka pa joj malo fali
pa u čemu je problem? neka je čuva a tm neka malo dahne dušom od malog djeteta. jadnik on se baš nadever'o oko nje.
m.i.n.a. nama je u 5 a on obicno zaspe oko 8, nadam se da nece napraviti dernek do ponoci vjerovatno cu ja biti sa njim, neka i place sta da radim ali mene je samo strah da se ne zakocene od placa jer nekad se i to desi kad smo kuci lako ga podici i smiriti ali ovako
pa u čemu je problem? neka je čuva a tm neka malo dahne dušom od malog djeteta. jadnik on se baš nadever'o oko nje.
pa tako smo joj i rekli a vidjet cemo ...ja sam joj cak naglasila da nam je petkom posebno kriticno jer on kasno dolazi pa cu vidjeti kako ce biti tokom sedmice
Entite,obzirom da ja ne volim da meni neko ne kaze sta mogu ocekivat,ja cu ti iskreno reci da se meni A zakoceno vise puta..a kad je piskio prva dva puta posebno...na nasoj prvoj kontroli sa mjesec kad se desilo isto sestrica ga je stipnula za nos a ovdje sam procitala da mozes puhnut u njega..ja nisam nista nego ga samo pustila i malo kraj vrata iznijela da uzme zraka...
Entite,obzirom da ja ne volim da meni neko ne kaze sta mogu ocekivat,ja cu ti iskreno reci da se meni A zakoceno vise puta..a kad je piskio prva dva puta posebno...na nasoj prvoj kontroli sa mjesec kad se desilo isto sestrica ga je stipnula za nos a ovdje sam procitala da mozes puhnut u njega..ja nisam nista nego ga samo pustila i malo kraj vrata iznijela da uzme zraka...
mina haj na temu sunet muskog djeteta postavila sam pitanje