palachinken
|
Evo jos jedne cije je dijete jedva zaspalo sinoc. Ali jedva. Morebit da mu nije sjelo nesto od hrane, jer mu je stomak jako kruljio. Hajd makar se sad jednom budi, oko 5-6, pa onda oko 8 ustaje. Donese muz juce nekakvu plasticnu stolicu-lezaljku za kupanje, pa smo ga posadili u to sinoc, ko sultan na prijestolju, lezi u tom, gleda tv, mi ga trljamo. Presmijesan! Lady, vjeruj da ti zavidim na kecu, samo kod mene ona glava bosanska, ravna na zatiljku, tako da mi te kratke kose ne stoje, ali rado bih. Meni su super seksi zene s kratkom kosom i jakim nakitom. Jelena oplakah ja na tvog Jagomira, lako se tudjoj muci smijat :) Ali bit ce bolje, da Bog da i baju istrijebili vise! helena pa jel igras redovno, ja sve govorim da mi je bingo a nikad listic kupit haha iman moja zaova se pati s tahikardijom citav zivot, sad je na nekoj terapiji koju svaki dan mora piti, do kraja zivota, imala je tako ceste napade kao i ti, a kako ovo pije, mozda jednom u pola godine. Zeznuta ta tahikardija pravo, ja kad sam vidjela kako joj snazno srce lupa da joj se majica pomjera, sledila sam se. Vala mogle ste se organizovat do Zenice na rr prelo, nije preko svijeta