Anoniman
|
Cestitamo sweet Daanii i Imancici brzo ozdravljenje, bem mu misa nadam se da ne boli sto je pala. Entinte bravo za momka , dobili smo u drustvu prinovu, S se danas porodila i rodila momcinu, hB sve brzo i dobro proslo Kod mene je danas dan meni se cini najgori od kad pamtim za sebe, isplakala sam se ko niko... oboje djece temperaturu, ja sama sa njima, samo cu reci da je Ana uzela u narucje Luku, bila sam i prosla, a posle toga mu gurnula komad hljeba u usta, jedva iscupah, gledam kako mi se dijete gusi, a kao slag na tortu ja ga oblacim, a ona pritrcala i uzela tegli ga za ruku da mu ona obuce duksericu. Uglavnom ona njega dozivljava kao njenu lutku ćelu, sve sto radi sa njom i sa njim bi radila. Malo sam je pucnula po guzi pa sam posteno oplakala, jer nije ona kriva sto je mala i sto ne shvata, onda od sve te moje nervoze Luka je bio nepodnosljiv tako ked kad sam mu dala AD dijete se smirilo i zaspalo. Pored sve dobre moje volje da ga dojim mislim da necemo jos dugo, jer Ana iz dana u dan je ljubomornija i cim podjem da ga dojim ona jednostavno pobudali, a mala je da bih joj objasnila neke stvari. Kod mene se siri ova mrsa ili vec sta, tako me boli da bih vristala. U petak ce mi biti tek bris gotov pa cemo vidjeti sta dalje.
|