|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.10.2011 10:33:00   
lepetetka
Jutro!
Palachinken bebici sretam mali rođendanuser posted image
Bebix također i vama sretan mali rođendanko user posted image

Cickolini i Ciciban želimo brzo ozdravljenjeuser posted image
Moja cura da kucnem dobro spava...ona spava od 10-10 user posted image s tim da se dva puta budi da doji po pola sata... Ali ni ona nekada neće kada je spuštam preko dana sa ruku da zaspi, mislim zaspi ona ali se razbudi čim je spustim,....a ja je fino stavljam na neko jastuče tanje pa je to spuštanje lakše nego onako s ruku, onako mi se odmah razbudi...Eto kod mene to ide tako..
Animagical što se tiče izdajanja i ja sam ti truba ali kada se navalim uspijem se izdojiti, ali meni je to peglanje pa nekada radije volim nigdje ne ići nego se izdajati, pogotovo što ona brlja kada jede iz flašice, nikako je ne voli...Mada pokušaj praviti pauze, ti vidiš ono prestane odmakni izdajalicu,napravi kratki predah, pa opet, kada se potigne refleks sisanja ono ide jedno vrijeme pa stane, bar kod mene...pa odaknem pa opet,...UHHHHHH nisam odavno još kod mene ona ručna pumpica, ma katastrofa, bilo mi bezze da kupujem novu imala ovu Nukovu ručnu, ali meni je patnja... Ja ti čekam da počne jesti i piti ostalo pa da pošteno hodam hahahhahahahah..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28726
19.10.2011 10:33:20   
mersiha 77
Iman izvini ali nikako da te pitam
jesili nosila Iman na snimanje,jesuli joj xzarasle rupice?
nisam to upratila jer sam slabo na rr
pusa

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 28727
19.10.2011 10:34:44   
sweet insanity
jesil ti helena trazila 10. sezonu friendsa? Sil nasla? Imam ju ja na jednnom dvd-u sve epizode pa ti mogi sprzit i poslat!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28728
19.10.2011 10:35:30   
Cickolini
Je li danas Entinte suneti bebaca svog ... Ako sam dobro upratila sretno draga i da s e prodje najbolje sto moze...

Iman sretan ti muzu rodjendan i od srca mu zelim da slusa svoju zenu, da je pazi i mazi i ispunjava sve zelje ... Odgovara li ti cestitka haha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 28729
19.10.2011 10:43:58   
ciciban26
Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kilazu. Je li sveki zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 28730
19.10.2011 11:03:02   
sweet insanity
Kad pricam s amama imam osjecaj da se smao moje dijete budi  svaka2-3 sata nocu a da svi spavaju cijelu nocuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 28731
19.10.2011 11:13:19   
enči80
Jutro/dan i od nasuser posted image

Sretni rođendani Mahdiju a čestitke idu i bebi od bebix!

Iman sve najbolje tm za rođendan i lijepo se provedite na party-ju;)

Kod nas situacija mirna hehe,spavaju a ja što se togaa tiče hvala Bogu nemam problema.Još uvijek ne znam šta je neprospavana noć ali mi zato po dani krv piju hehe.Nemojte mi ih sad urećiuser posted image
I mi smo još uvijek malo prehlađeni,nema ture i samo malko šmrcaju

Ladyblue,ciciban avatari suuser posted image a zeta neću više ni da komentarišem hehe.

Moram ići na pregled kod ginekologa a tako mi je mrsko a moram zbog cr koji je bio komplikovan pa mi je haos napravljen dolje.

Bolesnim bebama želim što brže ozdravljenje a ostalim da slušaju svoje mame.

Animagical i ja imam tu aventovu izdajalicu i hvala ti što nisam jedina smotana pa ne znam izdajati sa njom.
Nama se osip povukao sa guze uz pomoć bepanten masti i hvala svima koje su je preporučile.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 28732
19.10.2011 11:15:35   
enči80

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kilazu. Je li sveki zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image

Bitno je da je punica zadovoljnauser posted image user posted image

P.S Pozdrav poseban Jeli isa željom da se što prije riješi te beštijeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 28733
19.10.2011 11:21:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Bitno je da je punica zadovoljnauser posted image user posted image

P.S Pozdrav poseban Jeli isa željom da se što prije riješi te beštijeuser posted image

ma enci, mene je sveki gnjavila da je gladan mali i da dam ad...kao nije ni ona dojila pa sto bih jauser posted image logika zeko pije mlijeko... sad su popustili za jelo i kilazu a udavise da mi ne treba spavati u rukama, biva slomih ga...valjda da ga pustim u kreveticu da dusu isplaceuser posted image vazda nesto smisle ljudi...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28734
19.10.2011 11:21:56   
palachinken
Ja juce javila mm da kupi bepanthen i on donio kremu, u tubi. U uputstvu pise da je za bebe bolja bepanthen mast. U cemu je razlika, ako je isti sastav mogu ja njemu mazati vratic i sa kremom?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28735
19.10.2011 11:30:52   
palachinken
Joj, ima li iako da ga telecom zeza od jutros? MM niko ne moze s mobitela na mobitel nazvati, sve pozive preusmjerava nekoj babi, bukvalno. Zena jadna izludila, svojutro joj zvoni mobitel i svi A traze hahaha. Jos se mi iz šege po kuci zovemo Babe i ja fino na telefon Halo baba, zena me u mp3 posla hahahaha. Naravno, u telecomu veze nemaju sta da rade :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28736
19.10.2011 11:31:00   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Kad pricam sa mamama imam osjecaj da se samo moje dijete budi  svaka2-3 sata nocu a da svi spavaju cijelu nocuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28737
19.10.2011 11:33:34   
sweet insanity

Kad pricam sa mamama imam osjecaj da se samo moje dijete budi  svaka2-3 sata nocu a da svi spavaju cijelu nocuser posted image

Ja umjesto na uredi isla na citiraj user posted image

Neposredna veza do poruke: 28738
19.10.2011 11:44:42   
mala_sa
Dan i od nas user posted image
Mi se evo sinoc vratili nasoj kucici... Malo smo tuzni jer smo opet po cijeli dan sami, ali opet cemo mi ubrzo dole aBd user posted image
Adin je dobro, sunet je hB prosao super, sve je vec zaraslo... Sad ga malo muce zubici, pa imamo napade nervoze user posted image

Sweet- cini mi se da je moj A bas tako negdje oko 4,5 mjeseca intenzivno se budio nekih 10ak dana i onda se opet vratio na staro... A sjecam se da su se i Amam i jos neko u istom periodu zalile na nespavanje... Pa valjda i vas prodje user posted image user posted image

Cestitamo male rodjendane Mahdiju i Babix, evo i pokloncici user posted image user posted image

Sad odoh malo da vas iscitam pa se opet tipkamo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 28739
19.10.2011 11:50:57   
vila_7
samo da vam javnem da obratite paznju na moj  novi nick zenskasti! hehehe

Nego cickolini...koliko debelo kaladont namazes?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28740
19.10.2011 11:52:36   
taurus
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja juce javila mm da kupi bepanthen i on donio kremu, u tubi. U uputstvu pise da je za bebe bolja bepanthen mast. U cemu je razlika, ako je isti sastav mogu ja njemu mazati vratic i sa kremom?

razlika između kreme i masti je samo u podlozi koja se koristi pri izradi
aktivna komponena je ista
kreme imaju laganije teksture (sadrže više vode i tečne masne podloge), bolje se resorbuju i prodiru u dublje slojeve kože, dok se masti  duže zadržavaju na površini kože i imaju sporiju apsorpciju
izbor ovisi o kožnoj promjeni tj, da li je promjena na površini ili ne, da li promjena suha ili vlažna, kakav je tip kože itd,
uglavnom ti možeš koristiti i kremu, ali se kod beba više preferiraju masti jer koža beba nema dovoljno razvijene lojne žlijezde pa joj fali masnoće

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28741
19.10.2011 11:54:10   
taurus
IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image a zašto si mijenjala nick

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28742
19.10.2011 11:55:59   
vila_7
ma zbog posla ako neko uleti na stranicu da ne moze skontati koja sam! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28743
19.10.2011 11:56:43   
Cickolini

Kako uopste mozes nick promjeniti? Nisam znala da postoji ta opcija ...

Kaladont namazes onako srednje. Da zabjeli noga, ali ne bas pretanko. Ja stavila gazu preko i carapice joj obukla.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28744
19.10.2011 12:00:28   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Dan i od nas user posted image
Mi se evo sinoc vratili nasoj kucici... Malo smo tuzni jer smo opet po cijeli dan sami, ali opet cemo mi ubrzo dole aBd user posted image
Adin je dobro, sunet je hB prosao super, sve je vec zaraslo... Sad ga malo muce zubici, pa imamo napade nervoze user posted image

Sweet- cini mi se da je moj A bas tako negdje oko 4,5 mjeseca intenzivno se budio nekih 10ak dana i onda se opet vratio na staro... A sjecam se da su se i Amam i jos neko u istom periodu zalile na nespavanje... Pa valjda i vas prodje user posted image user posted image

Cestitamo male rodjendane Mahdiju i Babix, evo i pokloncici user posted image user posted image

Sad odoh malo da vas iscitam pa se opet tipkamo user posted image

Nama to traje vec oko 20 dana. Nekad se probudi samo 2 puta a nekad 5-6 puta-sve zavisi. Ali je ovo period cesceg budjenja, ovih zadnjih 15-20 dana.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28745
19.10.2011 12:05:55   
Amam
Dan i od nas

E evo pokusava zaspati sa svojom dzidzom user posted image .
Iman sta te to sahvatalo?Brzo dr ne igraj se user posted image .
Vibrice ozdravilice za malu Iman Daniu,i bebu od ciciban(ne znam kako se zove)
Kerimu danas sretna na sunetu da sve aBd dobro prodje.
Drugu Mahdiju i bebi od bebix sretni mali rodjendancici da uvijek budu zdravi i veseli.
Ti animagical sto patis dijete na majcinim rukama user posted image .
Sweet moj E jos uvijek tako spava,ja navikla samo se bunim ako ustaje na 1-1,5h user posted image .
Drug Adin nam znaci ozdravio hb.
Anes lopov ,gotovo Mersiha to sad tako,dosta su lezali.
Jelo kazem ja novi dan danas i hB,nadam se da ce djecica biti dobra.
Lady blago tebi i ja bih ovog svog gdje isporuci,zavidim na kafi u miru.
Enci kako je moja snaha?Ljubi ih obadvije user posted image
Helena sta je to drugi nick?Sto me "zbunjivas"?
Super bebo vidim ni vasa noc nije bajna,dobro je da ce ti sveki biti tu da ti spavas,moja ne bi ni kad bih joj platila.Samo bi se odvalila smijati.
Iman sretan rodjendan tm,da budete uvijek zdravi i sretni zajedno.
Meni je sutra rodjendan pa cu veceras  praviti milka tortu nisam nikad,pa da se okusam.

Danas mi je frka pravo  mm mora na neku dzenazu a kod A ima roditeljski tako da cu se morati organizovati.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28746
19.10.2011 12:08:07   
Amam
Joj meni je E danas trebao na bocu,3.ali nisam jer jos kaslje,pa cemo cekati iducu sedmicu 

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28747
19.10.2011 12:11:36   
sweet insanity
Amam, ma ja sam se fino naspavala sinoc, u 12 sati 4 budjenja, peto ustajanjeuser posted image ali i ona cesto na sat,sat i pol u ovom periodu sa 4. na 5. mjesec zna da se budi. Nego pitala sam jer mi cudno sto skoro svi kazu da im beba prespava noc , a ova moja hapi i po noci pa da vidim reko imal jos ko jer mi neki kazu d anije normalno sto se tolko budi pa d auvedem navecer AD ili d apocnem davati kasice blah blah , ali njoj kilazom nikaj ne fali osim sto je pocela da capce kad ja jedme i da gleda za zalogajima kao i da rukama hvata kasiku, viljucsku ili hoce ruke u tanjir...neki kazu d aje i to znam da je spremna za drugu hranu ali meni je jos rano da joj dam.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28748
19.10.2011 12:12:52   
taurus

ma zbog posla ako neko uleti na stranicu da ne moze skontati koja sam! user posted image user posted image user posted image

pametnouser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28749
19.10.2011 12:16:08   
mersiha 77
Amam draga jasta je,samo bi on da stoji u mene u krilu,ma nece ni da lezi,ni da sjedi vec samo da stoji
i cupa me za kosu,grebe iako su noktici uredno odrezani i isturpijani,ma nista
mala_sa i mi imamo napad nervoziceuser posted image
blago vama vi ste cunicu sredili,a mi jos ne,uhhhh valja i to al nemoze ovdjeuser posted image
dobili smo ogrlicu od cilibara,ali nismo je punili na suncu jer nema sunca hihihihi,kupljena je u apoteci u Sa
pa valjda pomogne
sta vi radite mala_sa za zubice sta koristite i tu nervoznicu?heheh

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gubitak kg
Neky

Molim vas predložite mi način da izgubim neželjene kg.

Odgovor (94%)

Odgovor (2%)

Odgovor (0%)

Odgovor (1%)

Odgovor (0%)

Odgovor (2%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *